پس جریان چیه؟نقل قول:
Printable View
پس جریان چیه؟نقل قول:
ترافیک زمان دار رو برداشتن؟
وضعیت شبانه چطور ه؟
خیر...برگشته به سامانهنقل قول:
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟
دوتا همسایه از یک شرکت اینترنت دارن و یه نکته جالب پینگ اون همسایه ای که خوبه تازه خطش نویز هم داره
دوتامون هم گت وی های یکی داریم و دو تا فرانکفورت آلمان هستیم و دوتامون یه سرویس از شاتل گرفتیم
پینگ اون همیشه 20ms پایینتر از منه
مشکل شما از ip هست. و یا ممکنه تنظیمات mtu مودمتون، نوع مدولاسیون مثلا gdmt یا ADSL 2+ و ... ، و یا خود مودمها فرق داشته باشننقل قول:
ضمنا شما باید برین و توی تاپیک شاتل این سوال رو بپرسین
(استفاده بعضی نرم افزارهای امنیتی و فایروال، کنترل اینترنت و پر..اک..سی و این قبیل هم پینگ رو بالا میبره )
دوستان بنظرتون چرا عدد Line Attenuation که تو مودم برای من درج میشه هر بار تغییر میکنه قبلا 36 بود یه بار میشه 30 یه بار میشه 25
جریان چیه؟
ميخواين يه ٢٠ بار ديگه همين سوال بى ربطتون رو بپرسيد؟ مگه تاپيك پشتيبانى اينترنت شاتل هست اينجا؟نقل قول:
الان مشكل شما ٢٠ ميلى ثانيه اختلاف پينگه واقعا؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود بر شما. دوستان وضعیت نت مخابرت دزفول چطوره؟ وضعیت دانلود شبانه چطوره؟ برای دانلود شبانه مودم باید دوباره راه اندازی بشه؟
در بهترین و بدترین حالت چقدر میشه دانلود کرد؟ طرح های مخابرات فقط ماهانه ست یا سالانه هم ارائه میده. ممنون.
با این نوع جواب دادن شخصیت خودتون میرسونی بی شخصیتنقل قول:
جوابشو نمیدونی کسی مجبورت نکرده اعلام حضور کنی پست بزاری
خدا با کیا شدیم 85 میلیون
دوستان بهترین نوع سیم برای سیکشی از باکس تا خونه کدوم مودم سیمه؟
متری چنده؟
سلام قبلش بگم شاید تاثیر خاصی نداره به نظرم همون سیمهای خود مخابرات کابل جنگی بهش میگن،همون سیاه های پوست کلفت خوبن ،من پارسال قیمت کردم متری 500 قطر 0.8 میلی متر بگیرید بهتره،0.6 هم دارهنقل قول:
ولی یکی از دوستان هم بهم تجربیاتشو گفته،
محتوای مخفی: نمایش
میشه یه عکس از سیم سفید افشان برق برم بزارید ؟!نقل قول:
متشکر
یه سیمهایی سیاه قبلا مخابرات داشت 4 تا رشته سیم رنگی داشته و با یه فویل آلمینیومی پوشیده شده بودواسمشون چیه؟!آیا خوبن یا نه؟!متری چندن؟!
برای سیم افشان یه سرچی تو اینترنت بکنید عکسش هستنقل قول:
منم ندیدم چطورین،اون دوستمون استفاده کرده
اون سیمهایی که میگید من خریدم متری 600 تومن
اینا رو من دارم ولی به نظرم همون کابل مخابرات مشکی پوست کلفتا که متری 500 هم فرقی با اینا نداره
این سیمایی که میگید خیلی نازکند با دست کنده میشن
اینا چون فویل دارن برای اینکه کابلای برق یا ماه واره روشون نویز نندازن خریدم ولی با اون سیاه های مخابرات فرقی نکردن،یعنی فرقی من ندیدم
سلام دوست گرامی اگه از طرف شرکت اینترنتی برن تو مرکز مخابراتیم و پورتم رو عوض کنن ممکنه کیفیت خطم بره بالا و پینگم پایین بیاد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نمیدونم تجربه نداشتم
بذارید بقیه دوستان نظر بدند،شاید تجربه داشتند
من امروز یه چیزه خیلی جالب فهمیدم شاید برای دوستان هم جالب باشه من اینترنتم رو با مودم دوستم که گفتم پینگش 20 تا بهتر از منه تست کردم پینگ منم مثله خودش شد!!!!!
یعنی مودم هم تو پینگ تاثیر داره!!! یا خدا چه جالب
کسی تا حالا چنین تجربه ای داشته؟!
تا حدودی چرا تاثیر داره که اینم مربوط به چیپست مودم میشه ، در کل برندهای خوب از نظر بنده ایسوس ، تی پی لینک ، دی لینک هستند دیتاشین هم میگن خوبه ولی من تست نکردم ، حالا برند و مدل مودمشون چی بود؟نقل قول:
اگر نتت از مخابراته که سرخودتو درد نیار ، اینها ببین کانکتی میگن مشکل نداری همون جور که مرکز میگه خط بوق داره پس مشکلی نیست در حالی که مشکل نویز بودهنقل قول:
به هر حال چون من میدونم برای گیم میخوای از مخابرات برو یه شرکت دیگه هر ارزونی بی دلیل نیست!
مودم من zyxel و مودم دوستم از این مودم ایرانی ها gnetنقل قول:
عجیبه مودم من کجا و مودم اون کجا!
من از شاتل سرویس دارم
واقعا عوض کردن مودم توی پینگ تاثیره داره 2تا پینگ رو اورد پایین
جلسهی ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نوید ارزان شدن اینترنت ثابت برای کاربران این فناوری را در برداشت.
بسیاری از کاربران و کارشناسان متنظر اعلام دقیق قیمتهای اینترنت برای کاربران ADSL بودند. حالا مصوبهی ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دسترس قرار گرفته است.
زمان آغاز ارزان شدن اینترنت
بر اساس مصوبهی شمارهی یک جلسهی ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، قیمتهای جدید اینترنت از روز ۱۳۹۵/۵/۱ باید اجرا شود. بدین ترتیب از اول مرداد یعنی هفتهی آینده ارزان شدن اینترنت استارت زده میشود.
قیمت اینترنت غیر حجمی(نامحدود منصفانه)
قیمت اینترنت ADSL و WiFi (وای فای برون ساختمانی) به شرح زیر خواهد شد. دقت داشته باشید مبالغ اعلام شده حداکثر قیمت و حجمهای اعلام شده حداقل سقف حجم در نظر گرفته برای این نوع مصرف اینترنت است. یعنی شرکتهای میتوانند این حجمها را افزایش یا قیمتها را کاهش دهند.
حداقل نرخ
(مگابیت بر ثانیه) سقف قیمت ماهانه
(تومان) حداقل سقف حجم ماهانه به گیگابایت
مجموع حجم حجم ترافیک داخلی حجم ترافیک بینالملل
۱ ۲۵،۰۰۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰
۲ ۴۰،۰۰۰ ۴۵ ۳۰ ۱۵
۴ ۶۰،۰۰۰ ۶۰ ۴۰ ۲۰
۸ ۱۰۰،۰۰۰ ۹۰ ۶۰ ۳۰
بر این اساس قیمتهای فوق باید در سرویسهای نامحدود یا همان غیر حجمی اپراتورهای اینترنتی کشور از اول مرداد اجرا شود.
حجمها با نام منصفانه در اپراتورها شناخته میشود و اپراتور در صورت نیاز کاربر به همان سرعت میتواند پس از اتمام دو حجم داخلی و خارجی، بر اساس قیمتهای جدول زیر حجم بفروشد.
قیمت اینترنت حجمی
در اینترنت حجمی دو مسئله وجود دارد یکی هزینهی برقراری و نگهداری ماهانه است و دیگر قیمت حجم. قیمت این دو فاکتور در دو جدول اعلام شده است.
قیمت جدید هزینهی برقراری و نگهداری ماهانه به شرح زیر است.
حداقل پهنای باند هزینه برقراری و نگهداری ماهانه
۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه ۱،۵۰۰ تومان
۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه ۲،۵۰۰ تومان
۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ۴،۰۰۰ تومان
۱ مگابیت بر ثانیه ۶،۰۰۰ تومان
۲ مگابیت بر ثانیه ۸،۰۰۰ تومان
۴ مگابیت بر ثانیه ۱۴،۰۰۰ تومان
۸ مگابیت بر ثانیه ۱۸،۰۰۰ تومان
سقف قیمت حجم ترافیک مازادنیز به شرح زیر است:
سطح تعرفه از حجم تا حجم تعرفه هر گیگابایت حجم
اول ۱ گیگابایت ۳ گیگابایت ۳،۰۰۰ تومان
دوم ۴ گیگابایت ۱۰ گیگابایت ۲،۲۰۰ تومان
سوم ۱۱ گیگابایت ۳۰ گیگابایت ۱،۸۰۰ تومان
چهارم ۳۱ گیگابایت هر میزان ۱،۵۰۰ تومان
مثال: ۳۳ گیگابیت اینترنت قیمتش ۶۴،۹۰۰ تومان میشود. این نرخ به این طریق محاسبه میشود: تا ۳ گیگابایت، ۹ هزار تومان، از ۴ تا ۱۰ گیگابایت ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان، ۱۱ تا ۳۰ گیگابایت ۳۶ هزار تومان و ۳۱ تا ۳۳ گیگابایت ۴ هزار و ۵۰۰ تومان که مجموع این ارقام ۶۴ هزار و ۹۰۰ تومان میشود. البته این سقف قیمت است و شرکتهای میتوانند با تعرفهی پایینتر ترافیک را بفروشند.
حداقل قیمت تعیین شده برای اینترنت ۶۰ درصد تعرفههای بالاست.
بدین ترتیب حداقل نرخ جداول بالا به شرح زیر است:
جدول حداقل قیمت اینترنت غیر حجمی:
حداقل نرخ
(مگابیت بر ثانیه) حداقل قیمت ماهانه
(تومان) حداقل سقف حجم ماهانه به گیگابایت
مجموع حجم حجم ترافیک داخلی حجم ترافیک بینالملل
۱ ۱۵،۰۰۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰
۲ ۲۴،۰۰۰ ۴۵ ۳۰ ۱۵
۴ ۳۶،۰۰۰ ۶۰ ۴۰ ۲۰
۸ ۶۰،۰۰۰ ۹۰ ۶۰ ۳۰
جدول حداقل هزینه نگهداری اینترنت حجمی:
حداقل پهنای باند حداقل هزینه برقراری و نگهداری ماهانه
۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه ۹۰۰ تومان
۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه ۱،۵۰۰ تومان
۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ۲،۴۰۰ تومان
۱ مگابیت بر ثانیه ۳،۶۰۰ تومان
۲ مگابیت بر ثانیه ۴،۸۰۰ تومان
۴ مگابیت بر ثانیه ۸،۴۰۰ تومان
۸ مگابیت بر ثانیه ۱۰،۸۰۰ تومان
جدول حداقل قیمت ترافیک مازاد اینترنت حجمی:
سطح تعرفه از حجم تا حجم تعرفه هر گیگابایت حجم
اول ۱ گیگابایت ۳ گیگابایت ۱،۸۰۰ تومان
دوم ۴ گیگابایت ۱۰ گیگابایت ۱،۳۲۰ تومان
سوم ۱۱ گیگابایت ۳۰ گیگابایت ۱،۰۸۰ تومان
چهارم ۳۱ گیگابایت هر میزان ۹۰۰ تومان
کسی به پشتیبانی زنگ نزده برا شبانه رایگان؟چون شنیدم میخوان شبانه رایگانو بخاطر ارزون شدن قیمتا حذف کنن گفتم اگه قراره حذف بشه که یه 6ماهه بگیرم تا حذفش نکردن
الان که عملا برا خیلی ها حذف شدس!!!
برای من و خیلی از اشناها و دوستان که میشناسم سرعت عالیه شبانه هم سرعتش عالیه فقط دو تا از دوستام تا الان ناراضی هستن که اونا هم فقط ای پی های رسپینا و سروش رسانه و اسیاتک براشون میره جدیدا هم انگار هر کی ثبت نام کرده ipهای 2.185 واسش میاد چون از 3هفته پیش 3تا خط رانژه کردیم واسه هر 3تا ای پی 2.185 میادنقل قول:
نقل قول:
من کلا 3 گیگ دان می کنم چند وقته! قبلا دانلودم 5.8 ؛ 5.9 گیگ بود
اصلا افتضاح شده 3 به بعد سرویس 2 مگ سرعتش 120 میشه
نقل قول:
فرشاد طبق این خبر قراره نامحدود ارزون هم ارائه کنن!
شبانه فکر نکنم حذف کنن! الان هم خود من هم خیلی ها که می شناسم به خاطر شبانه از مخابرت نت گرفتن
دوستان با توجه به تحقیقاتی که داشتم و تست بر روی 3تا مودم متوجه شدم پینگی که هر مودم میده فرق داره .
میخواستم بدونم بهترین مودم برای داشتن بهترین و پایینترین پینگ کدوم مودوم هستش؟!
منم دقیقا برعکس شمام!!!نقل قول:
جسارت منو ببخشید دوست عزیز ولی شما بطور وسواس گونه ایی حساس هستید.وضعیت نت ایران مخصوصن خوزستان همینه که هست.به قول خودتون دوتا همسایه مشترک یک شرکت با پارامترهای مشابه پینگشون متفاوته.اگر نتتون مشکل حادی نداره صرفن به خاطر چند میلی ثانیه پینگ کمتر خرج اضافی بابت مودم و سیم و کابل رو دست خودتون نندازید.نقل قول:
موفق باشید
این هزینه برقراری و نگهداری ماهانه دیگه چیه؟ همون رانژه اس ؟ میخوان ماهانش کنن ؟:n04:نقل قول:
قیمت جدید هزینهی برقراری و نگهداری ماهانه به شرح زیر است.
حداقل پهنای باند هزینه برقراری و نگهداری ماهانه
۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه ۱،۵۰۰ تومان
۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه ۲،۵۰۰ تومان
۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ۴،۰۰۰ تومان
۱ مگابیت بر ثانیه ۶،۰۰۰ تومان
۲ مگابیت بر ثانیه ۸،۰۰۰ تومان
۴ مگابیت بر ثانیه ۱۴،۰۰۰ تومان
۸ مگابیت بر ثانیه ۱۸،۰۰۰ تومان
همينطور به كشفياتتون ادامه بدين دوست با شخصيت، احتمالا به زودى ميتونيد هسته اتم هم با مودمتون بشكافيد [emoji3]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه گفتن هزینه دو قسمت هست الان هم همینطوریهنقل قول:
اینا فقط قیمتها رو مشخص کردند. که قیمتها هم پایین آوردند.
نقل قول:
یادمه می گفتی شبا سرعتم 350 میشه مثل سایر افرادی که 2 مگ دارن :n13:
هرشب سرعت ات همینه :n04:
انگار کل کل دوست داری بشورمت بزارمت رو بند عزیزمنقل قول:
من کی گفتم 350 کیلوبایت؟!:n13:نقل قول:
اره هر شب سرعتم همینه یعنی 5.5 مگ
کلا شب و روز سرعتم همینه فقط 2-3 روز پیش نت ملی میشد اذیت میکرد که اونم درست شد ولی تا الان خدا رو شکر هیچوقت مشکل سرعت یا قطعی نداشتم
اینم سرعت نایت ما !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گول سرعت بالای که بعضی کاربرا توی اسکرین شات هاشون میزارن نخورید ممکنه مثل من و خیلیای دیگه سرعت شبانتون پایین باشه . گروه های خیلی کمی هستن که هنوز محدودیت سرعت شبانه براشون اعمال نشده .
پ.ن: خطم تا شیش مگ بازه
یه سوال: مخابرات خوزستان آی پی ثابت میده ؟ برا گرفتنش چکار باید بکنم ؟
سلام مخابرات ای پی ثابت نمیده من یه بار رفتم بگیرم بهم ندادننقل قول:
مگه آیپی ثابت یا استاتیک چه مزیتی رو داره؟نقل قول: