نقل قول:
من واقعا موندم دیگه از کجا بگیرم.یکی میگه شاتل یکی میگه پارس یکی میگه اسیاتک.همشونم عینه هم:n09:
های وب دارم 256 نامحدود از اول سرعت دانلودش 30 هستش البته نوسان داره.خب خداییش این چیه الان:n02:
من همین پارسو میگیرم بلخره تا 30 گیگ سرعتش خیلی بهتر از چیزیه که الان دارم.من با همین سرویس کنونی های وب 50 گیگ در ماه مصرف دارم.24 ساعت آنلاینم:n09::n09:
سرویسای محدودم نمیتونم کنار بیام.آخه 3 4 گیگ چیه تو یک ماه؟اونم به امید شبانه:n22:
اینم جواب شما: کلاهبرداری اسیاتک در سرویس های نامحدود
سرویس من 512 نامحدود برنزی با حداقل 12 گیگ که در اصل حداکثر 12 گیگ می باشد.خوب متوجه شدم اسیا تک میاد سرعت واقعی را برای هر کاربر بر اساس حداقل حجم دریافتی سهمیه بندی میکنه.به این صورت که مثلا من تو یک ماه حداقل(حداکثر)12 گیگ باید دریافت کنم اینا میان 12 گیگ را تقسیم بر 30 روز میکنن در میاد 400مگ.یعنی من فقط حق دانلود 400مگابایت در روز با سرعت 64 کیلو بایت را دارم بعد از دانلود 400مگابایت سرعت تقسیم بر 5 میشه یعنی 12 کیلو بایتکه باید با این سرعت روز را تمام کنم و پینگ را 5 برابر میکنند.این سهمیه بندی یا کلاه برداری هر روز اعمال میشه!
اورین به این نزول خورای حرفه ای
دوستان پارس آنلاینی قدر این پارس آنلاین رابدونید.حداقل تو سرویسای نامحدود سرعت بالاتری تا 20 گیگ بهتون میده و بعد سرعت واقعی سرویس را بهتون میده .اما اسیا تک همون سرعت واقعی را هم سهمیه بندی میکنه.تو سرویسای حجمی واسه 128 تا 2مگ هم ساعات شبانه رایگان داره و امااسیا تک واسه سرویسای که بالای 10 گیگ است سرعت رایگان گذاشته.