سرویس منوال رو دان کن ببین باید چیکار کنی!نقل قول:
Printable View
سرویس منوال رو دان کن ببین باید چیکار کنی!نقل قول:
سلامنقل قول:
از اونجایی که چیپ ست کارتریج نمیفهمه که چقدر جوهر توی کارتریج هست و بر اساس کنتور خودش کار میکنه،
برای همین باید کنتور پرینتر رو ریست کنی.
سلام
سیستم رو از xp به 7 ارتقا دادم و پرینتر hp laserjet 1100 دارم ، پرینت صفحه میگیره ولی سمت چپ نوشته ها و کادر پرینت گرفته نمیشه و نصفه است .
مشکلش چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با عرض سلام بنده یه چاپگر اچ پی مدل m410a خریدم وقتی پشت سر هم فرمان پرینت 10 برگ رو میدی 1 برگ رو چاپ میکنه و بقیه رو باید یکی یکی از روی دستگاه ok بزنی تا چاپ کنه .انگار میره تو حافظه دستگاه .میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که بشه همرو با هم پرینت بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
باسلام...من یک پرینتر hp mfp127fw دارم چند روزه موقع روشن کردن رو صفحه اول که لگوی اچ پی و انرژی استار هست گیر میکنه و وارد برنامه نمیشه...لطفا کمکم کنید چکارکنم درست شه؟؟ ممنون
سلام من یه canon ;bp5050 دارم
چند وقتیه میخوام پرینت بگیرم ارور paper jam inside printer میزنه اما اصلا کاغذی توش گیر نکرده
ایرادش کجاس خودم حس می کنم نمی تونه کاغذ رو بگیره
این پیغام مفهوم کاغذ گیر کردن رو می ده ولی اگر سنسور شکسته باشه و یا تکه کوچکی از کاغذ پاره شده باشه و تو دستگاه گیر کرده باشه بازهم این پیغام رو می ده. غیر از این هم غیر ممکنه که این پیغام رو بدهنقل قول:
تا اونجا که من می دونم بعد از مدتی ولو 10 دقیقه این صفحه می ره و یه پیغام خطا باید بده. اون پیغام رو بگذارنقل قول:
تو تنظیماتت نوع کاغذ رو متفاوت انتخاب کردی. مثلا plain paper و یا سایز کاغذ رو یه جور انتخاب نکردی. اون پیغامی که می ده چی هست که شما ok رو می زنی؟نقل قول:
ایاtest page خودشو خوب می زنه؟نقل قول: