با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.نقل قول:
Printable View
با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.نقل قول:
حذف شود....
نقل قول:
من 70 مگ نمیخوام رو همین adsl مخابرات 2مگ داده :/ پارس میگه نمیدم فقط خواستم بدونم کسی گرفته :/ همین 2مگ جوابه واسم
یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم
یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم
برای بهبود کیفیت خط و کاهش نویز چه تغییراتی توی مودم میشه داد؟ مثلاً قسمت ADSL SETTINGS مثل ADSL2+ و G.Dmt ؟
پارس انلاین شبانه داره ؟ اگه داره چند و چند گیگ و چه ساعتی ؟با چه سرعتی !
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمائی کنین این ماه هم چون برام نیازبود دانلود داشتم 8مگ شارژکردم البته هرماه زیر3مگ نمیگیرم هنوز18روزازسرویس فعلیم مونده که این طرح امروز برام اومد واقعن برام نیاز بود ازاین طرح ها بدن یه سوال الان من ثبت سفارش کنم چی میشه سرویس قبلی که هنوز دارم استفاده میکنم میسوزه اگه اره که بدردنمیخوره این طرح بگیرم یابعداتمام سرویس فعلیم این سرویس فعال میشه چراازاین طرح ها تو سرویسهای فروششون نیست دهنم سرویس شدهرماه 60تومان دادم نت درضمن مواقعی دانلود کم داری ولی سرعته بالا میخوای سرویساشون تنوع نداره مگر ازاین طرحها بیاد برات اینم عکس ممنون از دوستان راهنمائی کنندکد:http://uupload.ir/files/3vno_capture.jpg
نقل قول:
میشه لینکشو بفرستی چون تو سایتشون که چیزی نیست
سلام دوست عزیز..این پیشنهاد تو کدوم قسمت سایت براتون اومده... احتمال زیاد اگه تمدید کنید براتون رزرو میشهنقل قول: