اولين پست من در اين تايپيك.
1)از تايپيكم خوشت نيومده بود كه جواب پيغام منو ندادي ؟ ازت خواسته بودم تو تايپيكم نظر بدي .
2) در زمينه ي موسيقي چه مهارتهايي داري
3) به سازه خاصي تسلط داري ؟
Printable View
اولين پست من در اين تايپيك.
1)از تايپيكم خوشت نيومده بود كه جواب پيغام منو ندادي ؟ ازت خواسته بودم تو تايپيكم نظر بدي .
سلام ..لطف کردی.......نقل قول:
2 دلیل داشت ...
اولا که زورکی نمیشه که نظر دیگران رو پرسید ... من اگه میخواستم میومدم نظر میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما دوستان صاحب نظر زیاد بودن من گفتم در میان اساتید گم میشه نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر مهارت های شنیداری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تسلط کامل ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا من تا 400 سوالامو بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جور راحتی...:46:نقل قول:
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
غرض از مزاحمت دوباره این است که دیدیم گوهری گرانقدر و عالمی ربانی چون شما شمع مجلسی گشته و از نور خویش دگران را بهره مند ساخته ،ما ز این نور بی بهره ایم و خواستیم تا مجالی است به شبهات دگرمان نیز چون شبهات پیشین پاسخ دهید باشد که ما نیز لایق گردیم به دیدن جمال یار
1- خداوند تبارک و تعالی ما را ببخشاید که نگاه خویش نگه نداشتیم و چشممان بر ضعیفه ایی بسیار زیبا بیفتاد و عشق این ضعیفه افتاد بر جان ما ، زندگانی بر ما حرام کرد و روز و شبمان یکی گشت و ناله و افغانمان را پایانی نیست . حال سئوالی داریم که چه کنیم تا این عشق ز سر برون رود و جان ما راحت گذارد ؟
2- عالمی در جایی گفته بود که این موسیقی جاز و تنبک و .... حرامند و به جهان دگر چون روی صدای جیر جیر حشرات و چه چه پرندگان موسیقی خواهند بود و از این اولی تر حال ما نظر شما را جویا می شویم تا باشد که ما را یاری رسانید در این امر هر چند شاعری بگفته
داني چه گفت مرا آن بلبل سحري تو خود چه آدمئي كز عشق بي خبري
اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب گر ذوق نيست ترا، كژ طبع جانوري
3- در گوشه ایی ازلت گزیده و ز دوری یار و غم هجران ناله می کردم در آن حالات روحانی نوری مرا گفت که ای سعید به چه می نالی ؟ در جامعه ایی که مردانش ریش می گذارند و نگاه از نامحرم می پوشند و قصاص پیش از جنایت انجام می دهند و چون جوانی خلافی کند او را سیاست می کنند ، پول های شهرام ها را که به حرام ز مردم بگرفته به بیت المال باز می گردانند و حقی ز کسی نمی خورند و به امر به معروف و نهی از منکر می پردازند و چون زنی به خلاف سخن شوهر سخن بگفت او را حد می زنند و جوانانش به صور قبیحه نمی نگرند و هزاران زیباییی دگر تو را چه نیازی به بهشت است و دیدن حق که این همه زیبایی در این سرزمین و چون به رفتار مردان خدا می نگری چنین است که یار می بینی و به وصل دلدار رسیدی . سخن کوتاه ، خواستیم بدانیم که نظر حضرت عالی در این زمینه چیست؟ و شما نیز گرفتار غم دوری و هجران یارید ؟
4- شما را با شعر و شاعری کاری هست یا به قول یکی از علما شعر و شاعران را دوزخ جایگاه است ؟
5- روزی مرد حقی را با این بنده رو سیاه دعوا بیفتاد بر سر مداحین اهل بیت و او ما را گفت که این مداحین گرامی وظیفه سنگینی به گردن گرفته اند و ما بگفتیم که آخر چه کسی وطیفه بر گردن اینان نهاده؟ اگر نمی توانند این وظیفه حمل کنند بر زمین گذارند تا دگران که قادرند بر دارند ؟ خواستیم بدانیم که آیا این مداحین را قبول دارید یا نه ؟
6- شما در عالم سیاست دستی دارید یا که از سیاست دوری می جویید ؟
7- چون به در میخانه رسیدیم چه کنیم ؟ که گفته اند شراب حرام است و شرابخوار به دوزخ و به چهل روز نجس است ؟
8- نظر حضرت عالی را در این شعر میخواستیم که برخی علما شاعر آن را کافر میدانند . ( خیام )
من ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
9- درباره نویسنده کافر مذهبی بنام صادق هدایت چه عقیده ای دارید ؟
10- اگر شما را بگویند که رهبری خلق به دست گیرید چون چوپانی که گله ایی را هدایت کند شما را چه حالت است؟
11- نظر حضرت عالی را درباره نی که سازی مولاناست میخواستیم ؟ مولانا با نی چه می نواخت ؟ و چرا ؟
12- شما را به زندگانی گرفتاری بیفتاده ؟ چاره چه جستید ؟
13- اگر بنده خطا کاری از بندگان خدای را غسلی باشد که علما بگفته اند که چون غسلی بر گردن دارید به مسجد نروید و این بنده خطا کار را اجباری بود که به مسجد رود چه چاره جوید ؟
14- گفته اند که منبر را فقط روحانیون توانند نشست و خلق را حرام است که بر بالای آن بروند این چگونه است ؟ مگر یزید و معاویه و ... بر روی آن ننشسته اند ؟ آیا آیه در قران است که این را بر خلق حرام کرده ؟
15- خدای را چگونه می بینید ؟
16- به دنیا ز چه چیزی در هراس هستید و به چه چیزی هراسی ندارید ؟
17- ثروت نیکوست یا علم ؟
18- این بنده خطا کار را چگونه فردی می بینید؟
19- خیانت در امانت چیست ؟
20 - تفاوت غیرت و تعصب در چیست ؟ این بنده رو سیاه غیرت را آن میداند که چون دوست نداری به ناموس تجاوز کنند تو نیز به ناموس دیگران تجاوز نکنی و تعصب آن است که به ناموس دگران تجاوز کنی و اگر به ناموست تجاوز شد خون متجاوز را بریزی
21- گویند که امام زمان را 313 یار با ایمان باید تا طهور نماید چرا با وجود داشتن این همه عالم ربانی و حوزه های مختلف دینی ایشان را ظهوری نیست ؟
سخن بسیار و مجال بس کوتاه
از حضرت عالی تمنا دارم که ما را نیز به هنگام عبادات خویش دعا نموده و ز یاد مبارک خویش نبرید که ما را به دعای مردان درویش و رندی چون شما بس نیاز است .
خدا را چون به مهمانی فرا می خوانید ما را ز یاد مبرید تا ما نیز بیایم و با شما و خدای خویش برقصیم . و تکنو بزنیم اگه وقت شد x پارتی هم راه بیندازیم
قربان شما سعید
سلام رضا جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون !!!!
من دوباره اومدم:
1-اگه اوني رو كه ميخواستي بهت نمي دادن (البته حالا كه دادن!) باهم مي پريدين پشت اتوبوس و فرار؟:ي
2-ما رو عروسي دعوت مي كني؟
3-عروسيت مخطلته (معاذ الله!)يا جدا؟
4-خودت تو عروسيت مي خوني؟(اونجا ديگه حموم نيست بري توش بخونييا)
5-روز خواستگاري رو مختصرا شرح بده!(چايي رو كه روخودت نريختي؟)
6-راستشو بگو طرفو چطوري تور زدي؟(آخه كي به ديونه دختر مي ده؟:ي)
فعلا
خدائی این دیونه رو دیونه کردین :27:
شرمنده من نتونستم امضا و کادو بدم رفتم مسافرت از همه دوستان معذرت میخوام مخصوصا بهروز جان :11:
چرا وقت كادو دادن ميشه همه ميرن مسافرت!!1
ممد خوب الان كادو بده!!!
ای بابا آقا یزدان داشتیم کادو ما چیزی نیست یک کلیپه اونم فوتبالی اگه دوست داری بزارمش
عوضش يه عكس از خودت بزار!!