96 امتیاز دارم.فردا پژو مال من میشه.:n10:
Printable View
96 امتیاز دارم.فردا پژو مال من میشه.:n10:
مرسی رفتم ثبت نام کردم بعد رسید به بخش رزرو که دیگه اینجا گیر کردم. واسه بهاره 99درصد رایگان یک ماهه کدوم رو انتخاب کنم؟نقل قول:
اینم لیست چیزایی که برام آورد. ببین دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همین گزینه ای که انخاب کردی درسته سمت چپش یک پنجره ی دیگه ای میاد که اونجا باید زمان رو مشخص کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یعنی چی؟ نمیشه؟ باید چیکار کنم پس؟
والا مطمئن نیستم ولی ممکنه معنیش این باشه که پورتاش برای منطقه ی شما پره.خطتو رانژه کرده مخابرات ؟نقل قول:
نه من تازه اولین بارم بود خواستم ثبت نام کنم.نقل قول:
موقع ثبت نام سیستم مشخص نمیکند که پورت خالی وجود دارد یا خیر... احتمالا محدودیت ثبت نام گذاشته اند بهتر است شنبه امتحان کنید... روی راهنما کلیک کنید چه پیغامی به شما میدهد؟نقل قول:
اون راهنما مال کساییه که نمیدونن پیش شماره رو چی وارد کنن. اینم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا من شنبه هم امتحان میکنم اما نشد میرم مخابرات محلمون. آخه 50 روز پیش که رفتم میگفتن اره میشه بر تو سایت ثبت نام کن مخابرات شمارتون رو جدیدا تقویت کرده و از این حرفا. البته من اون موقع بهشون میگفتم مخابرات نمیخام میخام خطم رو درست کنین بتونم شرکتی بگیرم که آخرشم نکردن و گفتن فقط مخابرات
نوع ثبت نام غیر حضوری است و رفتن مخابرات بیهوده است... با شماره 2020 تماس بگیرید شاید شما را راهنمایی کردند... اما تعویض خطوط وجود ندارد فعلا هم فقط از مخابرات میتوانید سرویس بگیرید...نقل قول: