ایکس ویژن 232 و 353 و سما (یا همون الکومکس) دومی توی MKV و صداهای چندکاناله قوی تره!
Printable View
ایکس ویژن 232 و 353 و سما (یا همون الکومکس) دومی توی MKV و صداهای چندکاناله قوی تره!
سلام
به نظر من یکی از بهترین سینماهای خانگی دو مدل sib و dome فوکال هست
هم برای فیلم خوبه هم برای موزیک
من صداشونو گوش کردم واقعا خیلی متفاوت و خوبه !!
مشخصاتش توی لینک های زیر هست:
سلام دوستان يه راهنمايي براي خريد مي خواستم
٢مليون بودجه دارم
هرچه سريعتر هم ميخوام خريد كنم
ديروز رفتم واسه خريد BDV-E 985w سوني اما تو سه هفته يه مليون گرون شده نمايندگي ميده ٢.٥ !!!
حالا ميخوام يه راهنمايي بگيرم خودم بين اي سه تا شك دارم985w / 717 / rs777اولويت اصلي واسم موزيك ه بعدشم ساپورت آيپاد و فرمتاي مختلف چون فيلم و سريال زياد ميبينم
هارد اكسترنال هم ساپورت كنه، بلندي نه اما كيفيت صدا واقعا برام مهمه صداها صاف و واقعي باشه سبك آهنگايي كه دارم بيت دار نيست زياد اما نگران ساب ٧١٧ هستم، نظرتون راجع به ٧١٧ با توجه به نيازاي من چيه ؟
وااااقعا ممنون ميشم اگه كمك كنين
هارد , سي دي , ديسك و هرچي برات مهم ببر خودت تست كن ببين چطورهنقل قول:
حالا هم كه گرون كردن بايد بيشتر سرويس بدن
با توجه به این قیمت سونی ارزش خرید نداره.از لیستت حذفش کن.نقل قول:
میمونه پایونیر.مدل 424 پایونیر رو به لیستت اضافه کن.مدل خوبیه.ساب بهتری هم نسبت به 717 داره ولی ساپورت آیپاد نداره.
rs777 هم مورد خوبیه البته نمی دونم الان چه قیمتی شده.
سلام آقای رایان
من با 1912 به مشکل برخوردم
دیروز همه کابل ها رو وصل کردم و کاملا همون روش setupwizard رو رفتم و خیلی جالب با وجود مبتدی بودن کاملا ست کردم و اولین فیلم رو دیدم در lx55. بعدش usb رو امتحان کردم و خوب جواب داد.
اما امروز از usb صدا ها رو شنیدم ولی وقتی فیلم گذاشتم تصویر بود اما صدا نبود.
دوباره از setup wizard ست کردم و صدا اومد و فیلم دیدم اما بلندگو های ساراند خوب کار نکرد منظورم من یک فیلم تست dts دارم در اون وقتی باید صدا از ساراند می آمد از بلند گو جلو می امد.
دوباره setup wizard رو رفتم اما هر کاری کردم اصلا صدا نیومد منظورم وقتی فیلم می زارم هست. در صورتی که از usb که در 1912 هست کاملا صدا رو دارم.
لطفا راهنمایی کن
همه تنظیمات رو دستکاری کردم تا دلت بخواد اما دریغ از صدا.
لطف می کنید.
منتظر هستم.
در ضمن من حتی تونستم مهپاره رو نیز به 1912 وصل کنم و صدا داشته باشم اما در LX55 مشکل دارم
آمپ شما روي حالت مالتي كانال نيست و فقط ورودي هاي دو كانال ميگيره و پرولاجيك پخش ميكنهنقل قول:
بايد امپ روي حالت چند كانال باشه
خروجي پلير كنترل كن در حالت pcm نباشه
مدل 353 ایکس ویژن جدیدترین مدل گیرنده دیجیتال ایکس ویژن هست و مشخصات خیلی خوبی داره . گیرندگی قوی ، ساپورت انواع فرمتها ، ماشین زمان ، PVR و ....نقل قول:
از طرفی full hd هست و تصاویر رو با کیفیت خیلی خوبی نمایش میده .
گارانتی معتبر و ارائه upadte های جدید این گبرنده ها و نحوه خوب پاسخگویی خدماتشون به مشکلات احتمالی در نمایش تصاویر ارسالی صدا و سیما این گیرنده ها رو متمایز از مدلهای موجود بازار کرده .
گیرنده ایکس ویژن 353 و سما AT-200 مشخصات هر دوشون تقریبا مشابه هستش میشه اگه کسی امتحان کرده بگه کدوم بهتره؟
بیشتر هم بخش مدیا پلیرش برام مهمه فیلم ها رو بدون مشکل پخش کنه و اینا
اگه کسی امتحان کرده بگه مرسی
سلام
من Xvision 353 دارم. اولش تو گرفتن شبکه ها خیلی اذیت میکرد. فرمت avi را هم پخش نمیکرد. ورژنش هم آپدیت بود.
من هم ریست فاکتوریش کردم. خوشبختانه درست شد. الآن همه چی را پخش میکنه.