من امسال قرار ه کنکور بدم ولی هیچ امیدی به قبولی ندارم
از طرفی آزاد قبولیم صد در صده (رشته مکانیک)
درسمم خوبه (معدلم 18) به نظرتون یه یسال بمونم یا برم همین آزاد؟
Printable View
من امسال قرار ه کنکور بدم ولی هیچ امیدی به قبولی ندارم
از طرفی آزاد قبولیم صد در صده (رشته مکانیک)
درسمم خوبه (معدلم 18) به نظرتون یه یسال بمونم یا برم همین آزاد؟
من که پشتکارم تو درس خودن در حد صفر بودش و میدونستم که اگه سراسری قبول نشم میمونم پشت کنکور
همون سال اول آزاد شرکت کردم و قبول شدم و ...
حالا با توجه به معدلت شاید بتونی یه سال بخونی بدون هیچ دغدغه ای و قبول شی
من معدلم 10 بود
روزی یک دقیقه هم نمیخونم
پیش دانشگاهی مو با امداد غیبی و تقلب و نذر و نیاز و سفارش رد کردم :دی
ولی الان تو دانشگاه سروری میکنم :دی
به نظرم سراسری نشد برو آزاد
موفق باشی
سلام
دوست عزیز من درسم تموم شده و 3 سالی هست لیسانس نرم افزار رو گرفتم
میخوام بهت بگم هنوز هیچ کدوم از اینها برات اتفاق نیافتاده که داری اینجوری در موردشن نظر میدی
شما نه سراسری امتحان دادی که بدونی قبلو نمیشی
نه آزاد که بدونی حتما قبولمیشی
به نظر من تا وقت داری تلاشتون بکن
این مدت رو خوب بخون
بعد که نتیجه ها اومد میتونیم بهتر تصمییم بگیریم
ولی در حالت کلی اگه توانایی پرداخت شهریه اش رو خانواده دارند
یا فکر میکنی بتونی خودت با یه شغل معمولی حداقل نصف هزینه یه ترم رو بدی
برو ازاد
وگرنه برای سراسری سعی کن بخونی
در ضمن این هم بگم توی بازار کار آتی نسبت کاربد بودن شما به نسبت این که سراسری خوندی ای ازاد به اندازه 5 به 1 هستش
تو اگه کار بلد باشی همه جا میخوانت اما یه نا بلد سراسری خونده رو فقط جاهای دولتی با پارتی و امثالهم قبولشون میکنند
البته هر ترم میتونی تا 2 درس رو توی امتحان غیبت کنی تا حذف بشهنقل قول:
دوستان اگه کسی میدونه از کجا میشه فهمید بگه سوال ایشون سوال من هم هست . لطفا یه کمکی کنید . تو سایت خود دانشگاه ازاد هم میرم چیزی ننوشته :19:نقل قول:
سلام
من به خاطر اینکه شاغلم و شغلم 24 - 48 هست یعنی یه روز سرکار و دو روز خونه مجبور شدم دانشگاه رو پیام نور انتخاب کنم و الان دو ترم تو پیام نور درس خوندم ولی الان بدجور دلم رو زده خیلی بی صاحابه و.......
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟
ممنون
سلام
من به خاطر اینکه شاغلم و شغلم 24 - 48 هست یعنی یه روز سرکار و دو روز خونه مجبور شدم دانشگاه رو پیام نور انتخاب کنم و الان دو ترم تو پیام نور درس خوندم ولی الان بدجور دلم رو زده خیلی بی صاحابه و.......
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟البته مشکل شهریه که نیست! یا میشه با استادا هماهنگ بود! یا چیزی داد که بیخیال ما بشن! یا......؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟و اینکه کنکورش کی هست؟
البته اینو تو فروم اصلیم مطرح کردم منتها دیدم منبعش اینجاست اینجا هم پرسیدم
ممنون
من تو دانشگاه آزاد درس خوندم البته من کامپیوتر خوندم . متاسفانه کلاسهای دانشگاه آزاد حضور و غیاب انجام میشه و برای شاغلین یک مقداری مکافاته ... دیگه بستگی به استادت داره که آیا باهات راه بیاد یا نه ... موارد زیادی هم پیش می یاد تو انتخاب واحد که محبوری تمام روزهای هفته و یا بیشتر روزها رو در طول هفته بری ... نکته آخر هم اینکه دانشگاه گرونیه و سطح کیفی اون متوسطه
از دوستان کسی هست که این شرایط رو داشته باشه یا شاغل باشه بگه چجوریه؟نقل قول:
سلام
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟البته مشکل شهریه که نیست! یا میشه با استادا هماهنگ بود! یا چیزی داد که بیخیال ما بشن! یا......؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟و اینکه کنکورش کی هست؟
البته اینو تو فروم اصلیم مطرح کردم منتها دیدم منبعش اینجاست اینجا هم پرسیدم
ممنون
ممنون
سلام دوستان معدل ترم قبل من 18 شد رفتم واسه تخفيف دانشجويي و گفتم بايد دو ترم پشت سر هم معدل الف بشي واسه تخفيف ده درصدي ! و البته وقتي معدل الف شدي تمام دانشجويان دانشگاه آزاد رو ما معدلشون رو نيگاه ميكنيم اوني كه بالاتر از همه شده فقط به همون تخفيف ميديم !!!!!! من كجا ميتونم پيگيري كنم و شكايت كنم؟ اين خلاف قوانين نيست ؟؟؟