فعلا چند شب اول هستنقل قول:
Printable View
فعلا چند شب اول هستنقل قول:
دوستان به نظرتون این نویز تاثیر میزاره روی دانلود
Line Rate - Upstream (Kbps): 1021 Line Rate - Downstream (Kbps): 6140
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 17.8 12.9 Attenuation (dB): 37.0 19.8
روزای اول که گرفته بودم خیلی اوضاع خراب بود... به قول خودشون داشتن متصل میشدن به شبکه اینترانت... اما از جمعه خوب شده... 100 % حق با شماست... حالا ببینیم کی ضد حاشون شروع بشه... تا شروع نشده باید حسابی استفاده کنم... دیشب حدود 3.7 گیگ دانلود کرده بود... هاردمم پر شده شاید امروز رفتم یه هارد اکسترنال گرفتم چون این مدت فایلای دانلودم خیلی زیاد شده...نقل قول:
اگه قطعی لینک نداری نه... ببینید اگه نویز خط شما زیاد باشه خط تمام پهنای باندی که شرکت به شما میده نمیتونه بگیره... مثلا فلان شرکت DOWNSTREAM شما رو روی 2048 میبنده.. شما اگه خطتون خیلی نویز داشته باشه نمیتونه تمام این پهنای باند رو بگیره و وقتی میریئ توو مودمتون میبینید DOWNSTREAM زده مثلا 1734 ... با هر دفه روشن خاموش کردن مودم هم این عدد تغییر میکنه... ممکنه یه بار روشن خاموش کنی بشه 1600 ... اینجوری روی دانلود اثر داره وگرنه اگه بتون تمام پهنای بامدی که شرکت بگیره مشکلی نیست و اگه نوسان سرعت داشتید به نویز خط مربوط نمیشه و بسته به کیفیت شرکت داره...نقل قول:
نه همش روی 6140 و 1021 هر چقدر هم خاموش بکنم باز روی این عدد هست ولی در هر بار روشن و خاموش snr و attenuation تغییر میکنه تو بهترین حالت ممکن 20.6 هست
پس مشکلی نیست... اونا که تغییر میکنه... هر ثانیه در حال عوض شدنه...نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟ نمیدونم کدومش رو بگیرمنقل قول:
یعنی نمیشه کاریش بکنیم که مثل الان اتوماتیک وقتی کامپیوتر روشن میشه اونم کانکت باشه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2[/QUOTE]
چرا همونطور که گفتم مودم وایرلستونو میزارید رو حالت ppoe و مشخصات اینترنتتونو داخلش میدید بعد کامپیوترتون رو وصل میکنید به مودم وایرلسه و اینطوری مثل قبل خود مودم کانکت میشه.تو این کار اون مودم ارزونتون فقط کار تبدیل خط تلفن به لن رو انجام میده بقیه چیزها به عهده مودم وایرلستونه و مودم وایرلستون میشه مثل تمام مودم های دیگه.
یه خوشمرام نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارو جواب بده؟
و دیگه اینکه جریان این نویز چیه؟چجور میشه سنجیدش؟محدوده استانداردش چقدره؟
درود...
این ارم نت همون آسیاتک هست؟
سرعت دانلود شبانه سرویسای مختلفش فرق میکنه؟