سلامنقل قول:
موقعی که از خود گوشی آپدیت کنید اصلا به پروداکت کد و ربانش کار نداره ! شاید تو ارایه آپدیت به بعضی زبانها امکانش نباشه مثلا بعضی از پروداکت کد های فارسی موقعی که از گوشی چک میکنند واسه آپدیت میگه آپدیت وجود نداره! همین!
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
موقعی که از خود گوشی آپدیت کنید اصلا به پروداکت کد و ربانش کار نداره ! شاید تو ارایه آپدیت به بعضی زبانها امکانش نباشه مثلا بعضی از پروداکت کد های فارسی موقعی که از گوشی چک میکنند واسه آپدیت میگه آپدیت وجود نداره! همین!
موفق باشید
سلام دوستان. برنامه ای هست که بهش ساعت بدی گوشی رو سر ساعت مشخصی خاموش کنه؟
(البته اگه می شد سر ساعت مشخصی هم روشن کنه که عالی میشد ولی فکر نکنم Symbian از همچین چیزی پشتیبانی کنه.)
سلام دوستان
آقا کسی از دوستان اینجا Home screen واسه 5800 سراغ نداره؟
ممنون میشم
برادر منظورت از homescreen چیه؟
خوب اون که میشه صفحه ی اول:31: قالب و تم اینا منظورته یا بک گراند اینا؟
دوستان میشه راهنمایی کنید کلا از اول که آپدیت کردنش چه جوریه؟
الان این ورژن جدید 5 اومده چه جوری باید آپدیت کرد؟
یکی از تغییراتش این بود که وقتی زنگ میخوره مثل اپل اون مثلث سبز ،آبیه پر و خالی میشه:دی
+لینک دانلودی هم اگه داشت این ورژن 5 بدید
نقل قول:
این یکی بفرما :
اگه تو گوگل سرچ کنید بازم هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=411954
نه این تم نیست یه برنامه واسه اضافه کردن شرتکات به صفحه اصلی گوشی هست مثل واسه خود گوشی که چند حالت داره و از تو ستینگ قابل تغییر هستنقل قول:
آپدیت کردن سه راه داره:نقل قول:
1-از خود گوشی کد #0000#* رو بزنید و آپدیت کنید (در صورتی که تو گوشی به اینترت دسترسی دارید)
2- از طریق برنامه nokia software updater آپدیتر یا ovi
3- از طریق فلش کردن
اگه تو گوشی اینترنت دارید gprs یا wirles از خود گوشی آپدیت کنید ساده تر و سریع تره.
موفق باشید
سلام . بفرما :نقل قول:
واسه ورژن 3 هست ولی نو 5800 هم کار میکنه .کد:http://www.mobicreed.com/wp-content/uploads/2009/05/switch-off.rar
آپدیت کردن سه راه داره:
1-از خود گوشی کد #0000#* رو بزنید و آپدیت کنید (در صورتی که تو گوشی به اینترت دسترسی دارید)
2- از طریق برنامه nokia software updater آپدیتر یا ovi
3- از طریق فلش کردن
اگه تو گوشی اینترنت دارید gprs یا wirles از خود گوشی آپدیت کنید ساده تر و سریع تره.
موفق باشید[/QUOTE]
سلام دوست عزيز:11:
ورژن گوشي من 20.0.012 هست .
1-من اينترنت ايرانسلم فعاله...با خود گوشي اپديتش سخت نيست؟چقدر طول ميكشه؟
2-چه چيزهايي بهش اضافه ميشه؟
3-فارسي از گوشيم نميپره؟
4-ورژنشو اتومتيك خودش ميره يا بايد بهش بدي؟
ببخشيد اگه تكراري بود.
دوستدار شما ياشار
آره قربونت برمنقل قول:
تقریبا
دقیقش رو یکی از دوستا توی پست 7206 توضیح دادن
والا من گشتم اما homescreen زیبا وشکیلی پیدا نکردم
اکثرا برای گوشیهای دختر بچه های 16-17 ساله خوب بودن
سلامنقل قول:
ورژن گوشي من 20.0.012 هست .
1-من اينترنت ايرانسلم فعاله...با خود گوشي اپديتش سخت نيست؟چقدر طول ميكشه؟
2-چه چيزهايي بهش اضافه ميشه؟
3-فارسي از گوشيم نميپره؟
4-ورژنشو اتومتيك خودش ميره يا بايد بهش بدي؟
1- فقط کد #0000#* رو بزنید تو گوشی و بعد option و بعد check for update . از 22 به ورژن نهایی طی چند مرحله انجام میشه که من دقیق یادم نیست چه قد طول میکشه ولی یکم زمان میبره اگه قطع هم بشه نگران نباشید از ادامش میاد.
2-بهتربن چیزش حالت پرتابی اسکرولش هست و افزایش فوق العاده دقت لمسی صفحش + خیلی چیزای دیگه!
3- نه نمیپره اگه اینحوری آپدیت کنی!
4-خودش میگه موقع که check for update رو زدی چه ورژنی اومده و میخای دانلود و نصب کنی!
فقط یادت باشه که گوشی باید باتریش شارژ باشه!