/8/87نقل قول:
آره خدايي موافقم !نقل قول:
تو پنلتون مشخصه كي قطع ميشين كي كانكت ميشين:40:
Printable View
/8/87نقل قول:
آره خدايي موافقم !نقل قول:
تو پنلتون مشخصه كي قطع ميشين كي كانكت ميشين:40:
بالاخره این ADSL ما هم بعد از یک ماه تلاش راه افتاد اونم با یه مودم غیر ساپورت شرکت .....
آره بابا مشكلت حل نميشد تا فردا هم باهات با موبايل حرف ميزدن! :31: راستي 45 دقيقه با موبايل مغزت آب پز نشد؟!!! :31: ميگن بيشتر از 20 ديقه آمپر مغز ميره بالا :31:نقل قول:
اگه دانلود شبانه قطع بشه (كه از عجايب هست بشه :31:) بعد از وصل شدن ديگه نيازي به كانكت شدن نيست خودكار بعد از ثابت شدن چراغ مودم وصل هست.
منم بعد از شش ماه انتظار و استفاده از شرکت لای زر بالاخره صاحب یه پورت شاتل شدم !
گفتن که اکو نمیدیم چون پره ( عجیبه ) ! و به زور art1 رو گرفتم اونم واسه اینکه 1ماه مجانی هم دادن که میشه 28 تومن دو ماه
بعدا میکنمش اکو . گفتن یه ایمیل بزنی درست میشه
هرچی گفتم به زور اسپلیترشونو بهم انداختن با وجود اینکه خودم گفتم دارم 2000 تومن
+ 2000 تومن هم پول پیک
هنوز هم لایزر پورتمو آزاد نکرده و پشتیبانی گفت که دو سه روز دیگه قطع میشه . میترسم آخر برام شر بشه و سرویس چند روز عقب بیوفته
------------
دوتا سوال :
من که قراردادم تموم شده و رفت ، اما از این کارتای تخفیف افراد دیگه نمیشه استفاده کرد برای بعد ؟ یعنی مثلا تو سرویس بعدی 10تومن تخفیف بگیرم ؟ چون موقع ثبت نام استفاده نکردم .
تنظیم مودم نکته خاصی نداره ؟ اون Ip هارو حتما باید ست کرد ؟ ( به نظر من که تاثیری نداره )
منم امروز شاتلم وصل شد قبلاً هم از لایزر می گرفتم یک ماه طول کشید تا خط رو از رانژه در اوردن آخرشم زنگ زدم داد و بیداد کردم تا کارم راه افتاد میگفتن نامه رو فرستادیم مخابرات ولی دروغ میگفتن چون بعد از داد و بیداد رفتم مخابرات گفتن نامه هنوز نیومده..... مواظب این اتفاق برای شما نیوفته..... حتماً خودت هم به مخابرات سر بزن....نقل قول:
برای من فاکتور جدید صادر شده 3 ماهه اکو 512 میخوام زنگ بزنم برام بکننش 6 ماهه چون اونطوری بصرفه تر منم که زیاد استفاده ندارم الان 20 روز مونده به سرویسم تموم شه قریب به 1 گیگ ترافیکم مونده تازه خیلی بیخودی مصرف کردم تو روز زدم فیلم دانلود کردم :31:
من که سرویسم هنوز روی 512 هست و 8 تیر دورم تموم میشه و تا هشت تیر فقط یک هقته خونه هستم که استفاده کنم و هنوز 4 گیگ از حجمم مونده و حیرونم که چی دانلود کنم:41:...نقل قول:
من از دوره بعد 6 ماهه ی 128 شارژ میکنم:41:
راستی آقا حامد توی این یک مدتی که نبودم مثل اینکه همکار انجمن شدی:46:
تبریک میگم:11:
نمی دونم والا ! میترسم شر بشهنقل قول:
حالا شرایط شما رو نمی دونم اما برای من تا سه روز دیگه به صورت قانونی زمان قطع کردنشون میرسه . چون سرویسم 24م تموم شد و گفت بعد دو هفته کلا قطع میکنیم اگه شارژ نکنید . حالا هم که زنگ زدم میگه صبر کنید خودش اوتومات قطع میشه
موندم... :41:
به به مبارکه!!! ایشالا کانکشنش برات بچرخه!:31:نقل قول:
فرشاد جون شما فقط برای نصب اومد درسته؟ فکر کنم این دوستمون برای درخواست و ثبت نام پیک درخواست داده بودن.نقل قول:
شما فقط برای نصب اومد یا برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست؟ اگر فقط برای نصب باشه فقط 15 تومنه ولی اگه برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست بیاد خوب مسلما هزینه پیک جداست.نقل قول:
مبارکه. دیدی گفتیم مودم مشکلی نداره.نقل قول:
یه سوال دارم من می خوام خودم مودم بگیرم اولا به صرفه تر هست یا نه؟ دوما" زوری به آدم مودم میاندازن؟سوما"خودم مودم داشته باشم بازم میان واسه ی نصب کردن؟ چهارما" دوتا تلفن تو خونه داریم باید دوتا اسپلیتر بگیرم به جفتشون وصل کنم؟پنجما" به همه اسپیلیتر میدن؟