رده n باشه ! برد هم زیاد باشه از WEP هم پشتیبانی کنه !
Printable View
رده n باشه ! برد هم زیاد باشه از WEP هم پشتیبانی کنه !
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادی
لطفاً اگر امکانش هست یک مدل وایرلس دار هم معرفی کن. یعنی هم LAN داشته باشه هم وایرلس
ممنون
دوستان کسی این برنامه RegistryBooster امتحان کرده؟کارش چیه اصلا؟من دانلود کردم،یه اسکن کرد ، 269 تا ارور پیدا کردتو systeme related errors ، 58 تا هم تو user related errors. اینا معنی اش چیه؟
و یه سوال دیگه ، این ping (که تو سایت speednet مثلا به همراه سرعت دانلود و آپلود میده) معنی اش چیه؟
دوستان یک مودم Asus می خوام که هم Wifi داشته باشه و هم Lan و USB
تا جایی که امکان داره ارزون باشه
راستی یه سوال. اگر مودم wifi بخرم همزمان تا چندتا دستگاه بهش وصل میشه؟ ربطی به تعداد آنتن ها داره؟
لطفاً نظرتون رو در مورد Asus DSL-G31 بگید. ممنون
درسته جاش اینجا نیست ولی رجیستری بوستر یه برنامه برای پاکسازی و بهینه سازی رجیستری ویندوز هست.بهتره به جای این Advanced System Optimizer رو دانلود کنین.هم کارش بهتره هم ابزارهای متنوع زیادی داره.نقل قول:
پینگ یعنی مدت زمانی که طول میکشه درخاست شما به سرور برسه و پاسخ سرور به شما برسه.
------------------------نقل قول:
سوال اول که پیش میاد این که مگر مودم شما سرخودش اسپلیتر نداشته است؟
بنده احتمال میدم که شما اتصالات اسپلیتر را اشتباه وصل کرده باشید.
همان طور که می دونید اسپلیتر سه تا محل اتصال داره یکی ورودی هست دوتا خروجی
خط تلفن را به ورودی line لاین اسپلیتر وصل بای بشود
خروجی adsl اسپلیتر به مودم وصل می شود
خروجی phone به دستگاه تلفن وصل میشه.
ضمنناً تلفن دیگری نباید به قبل از اسپلیتر وصل کرد.:8:
همچین چیزی امکان نداره اسپیلیتر سیگنال های تلفن و ADSL رو جدا میکنه و اگر خروجی تلفن رو به مودم بزنیم اصلا مودم لینک نمیدهنقل قول:
نه اتصلاتم درسته. موقع خرید مودم تو جعبش یک اسپلیتر بود که من اون گذاشتم ببن تلفن و پریز تلفن.نقل قول:
اما دیروز یکی دیگم خریدم تا شاید صدای هوای تو تلفن کمتر بشه. اما متاسفانه چند روزیه سرعتم به شدت امده پایین گفتم شاید از نامرغوبی اسپایتر باشه. اما چند نفر دیگم گه از همارا سرویس دارن تایید میکنن که جدیدا سرعتش امده خییلی پایین.
اسپلیتر جدید رو درست وصل کردم . از LINE یک سیم وصل کردم به پریز تلفن و از DSL وصل کردم به مودم.
روترهای linksys اکثراً امکانات خوبی دارندنقل قول:
ولی مدل
WRT610N
در بین بقیه مدلها فعلاً کاملترین مدل موجود هست.
ویژگی های خاصش این که چهار تا پورت LAN یک گیگابیتی داره .
دوبانده هستش
یک پورت USB برای به اشتراک گذاشتن یک هارد اسکترنال یا هر مموری در شبکه داره.
ضمنناً از WEP , WPA. WPA2
برخورداره.
پریز تلفن ضد برق نیست؟نقل قول:
تلفن بیسیم نیست؟
اگر از اول چنین مشکلی نداشتید یهویی شروع شده احتمالاً یا مال مرکز مخابرات هست یا مال ISP
از پشتیبانی ISP کمک بگیرید.