ابوالفضل جان معمولا از نيم فصل به بعد بازي هاي ملي شروع ميشهنقل قول:
Printable View
ابوالفضل جان معمولا از نيم فصل به بعد بازي هاي ملي شروع ميشهنقل قول:
من تا الان شاید بیشتر از 20 بار شده که هی balرو به دلایل زیاد مجدد از نو شروع کردم. فقط یه 3-4 دفعه اول به تیم ملی دعوت شدم. این دعوت شدنم توی 5 هفته پایانی نیم فصل اول بود. یعنی 6تا بازی انجام میدادم که 5 تاش توی 5 هفته پایانی بود و بازی ششم در هفته اول تعطیلات نیم فصل اول!!!!!! شما خودت کی و در هفته چندم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه عزيز همون نيم فصل اول سال اول بازيهاي ملي وجود داره انتخابي جام جهاني و 6 بازي هست 3 تاي متواليش در هفته هفتم و هشتم و نهم و سه تاش هم در پايان نيم فصل توي تعطيلات نيم فصل برگزار ميشهنقل قول:
ببين دوست خوبم شما وقتي داري بال رو شروع ميكني بازي اول كه توي تيم بابيلونا بازي ميكني بعد سه تا تيم بهت پيشنهاد ميدن شما بايد توي 3 هفته اول توي تمرينات نمره 8 بگيري (معدل اون سه بازيت بايد بالاي 7.5 باشه يعني حداقل بايد توي يكي از تمرينها 8 و توي دوتاي ديگه 7.5 بگيري) بازي چهارم به بعد ميبرنت به ورزشگاه و توي نيمكت ميشيني اگه توي 4 بازي كه به عنوان يار ذخيره مياي 7.5 به بالا بگيري هفته هفتم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي يه چيز رو بايد دقت كني ابدا نبايد هيچ بازي رو اسكيپ كني تا اون موقع يك اسكيپ كافيه تا از رسيدن به تيم ملي در سال اول باز بموني سال اول كه به تيم ملي دعوت شدي در صورت درخشش و موثر بودن در صعود به جام جهاني شماره 7 يا 10 تيم ملي رو توي جام جهاني كه سال دوم برگزار ميشه رو خواهي پوشيد موفق باشينقل قول:
مرسی. منم همیشه توی تمرینات 8 میگیرم. اما نمی دونم چرا حالا اینجوری شده؟؟؟؟؟ شما خودت چند دفعه بال رو از نو شروع کردی؟ هر دفعه که شروع کردی به تیم ملی هم دعوت شدی؟؟؟؟
ببخشيد اگر مي شود شماره تمام كيت هاي تيم ها را براي من بنويسيد
اگه مي شود شماره كيت تمام تيم ها را در اينجا بگذاريد
pes 2008
نخیر...نقل قول:
من وسط مستر لیگ میتونیم امار بازیکنان رو تغییر بدم
هیچ مشکلی هم برای این کار ندارم
زياد شده هر بار نمره كم گرفتم يا اسكيپ زدم دعوت نشدم ولي از وقتي اسكيپ نميزنم و نمره زياد ميگيرم دعوت ميشم من اكثرا 8 ميگيرم شما اگه از نو شروع كردي 7 - 8 بازي اول رو 8 بگيري 100% تيم ملي دعوت ميشي در ضمن ايشالله كه آرژانتين شكستش رو جبران كنه منم شوكه شدم وقتي اين شكست سنگين رو مقابل بوليوي شنيدم آرژانتين خودش لوله ميكنه نميدونم چطور شده اينطوري به بوليوي باخته منم تا همين ديروز شماره 7 رئال بودم البته فقط زماني كاپيتان ميشدم كه كاسياس تو دروازه نبود ولي نيم فصل رفتم منچستر حالا هم كه گيگز بازنشست شده هم شماره 11 به من رسيده و هم بازوبند كاپيتاني 3 سال متوالي بهترين بازيكن جهان و اروپا شدن باعث شده تو سن 22 سالگي كاپيتان منچستر باشمنقل قول:
گه گدار يه سري هم به تاپيك PES2010 بزن كم كم اطلاعات جامع تري گذاشته ميشه تو تاپيك
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=309193
كاملا تائيد ميشهنقل قول:
من همون نيم فصل اول كه نقل و انتقالات صورت مي گيره به تيم ملي دعوت شدمنقل قول:
واسه بازي هاي آمريكاي جنوبي بود فكر كنم
خب منم همينو ميگم ديگه اي بابا از دست اين آرمين :31:نقل قول:
ولي من الان تو برزيلم تو اون نيم فصل اوليه بازي هاي قهرماني آمريكاي جنوبي بود بعدش آخر فصل رفتم بازي هاي مقدماتي جام جهاني
باور كن من تا حالا نديده بودمنقل قول:
خيلي برام عجيبه
اخه اگه اين قدرت ها تغيير مي كنن حتما براي كسانيه كه گزينه Player Development رو OFF ميذارن اخه قدرت بازيكن در حين بازي ها داره زياد ميشه
من هميشه وقتي مسترليگ بازي مي كنم Player Development رو ميذارم روي فعال كه بتونم بازيكنام رو تمرين بدم و قوي بكنمو اگه تغييري هم در قدرت بازيكنان از قسمت Edit بدم در مسترليگم تاثيري نداره اگه تاثير هم داشت حتما بازي هنگ مي كرد !!! مثلا تو BAL وقتي قدرت رو با اون نرم افزار مي بري بالا و بعدش بري به قسمت مشاهده پيشرفت بكن يه دفعه مي پره بيرون از بازي
اما اگه گزينه Player Development رو بذارم روي غيرفعال اون وقت حق با شماست و ميشه قدرت بازيكنا رو تغيير داد و در مستر ليگ تاثير ميذاره
به هر حال من به همه احترام ميذارم و حرف شما برام كاملا متين و قابل قبوله :11:
اتراكتيو جان فكر نكنم توي يك فصل بتوني اول مقدماتي ها رو توي تيم ملي باشي آخر همون فصل هم بري جام جهاني يا جام ملتها بازي كني هر سال 6 - 7 تا بازي ملي مي توني داشته باشي نه بيشتر. مثلا من كه مليت اسپانيايي دارم سال اول طي 6 بازي ملي دور مقدماتي انتخابي جام جهاني بود بعد سال دوم آخر فصل جام جهاني در طي 7بازي ملي برگزار شد كه قهرمان شديو سال سوم انتخابي جام ملتهاي اروپا بود و سال چهارم جام ملتهاي اروپا. وقتي هم مليت ايروني برداري در سال هاي فرد يعني سالهايي كه جام ملتها و جام جهاني در آخر فصل نيست همون موقع كه بازي هاي انتخابي توي اروپا و آمريكا برگذار ميشه بازي هاي تداركاتي دعوت ميشي من عمر كثيفم رو گذاشتم پاي اين مود bal