هیچکی نیست کمک کنه؟
Printable View
هیچکی نیست کمک کنه؟
بچه ها سرعت شبانه شما چطوره؟
مشهد که الان چند شبه بد داغونه بد
کسی تا حالا با آسیاتک با Emule کار کرده ؟ (سرعت خوبه، High ID وصل میشه یا Low Id ؟) چون با Emule کار زیاد دارم
ممنون
پارس آنلاین.نقل قول:
میتونستی ببینی بین 2 دیسکانکت متوالی ، چقدر حجم مصرف کردی.
یه سوال دیگه : سرعت دانلود شبانه (رایگان) 1 مگ چقدره ؟
می شه یه آموزش کامل و دقیق درمورد اتصال مودم 8811 به کامپیوتر با استفاده از usb بدید. خودم چندبار امتحان کردم جواب نگرفتم
عجب دزدایی هستن
من خونه قبلی هم اسیاتک داشتم واسه خطم چون کوبیدیمش فعلا موقتا اومدیم جای دیگه واسه اینجا هم اسیاتک گرفتم اون خط رزرو کردم ماهی هزار تومن هم بیشتر نبود رزروش بعد من از اردیبهشت تا مرداد 3 ماهه رزرو کردم بعد از مرداد تا ابان هم 3 ماه دیگه
جمعا 6 تومن شد بعد دیروز رزرو 3 ماهه تموم شد خود به خود باید رزرو 3 ماه دیگه اجرا میشد نشد بعد زنگ زدم بهشون که چرا اینطوریه و فلان گفت شما چطوری 3 ماهه رزرو کردی گفتم سایت خودتونه از من میپرسید گفت شمارتون بدید تماس میگیریم که زنگ هم نزدن حالا امروز رفتم تو پنل دیدم رزرو از ماهی هزار تومن کردن 6 هزار تومن !!!!!!!!!!! یه دفعه مخابرات 6 برابر کرد ابونمان رو :دی
دزدی اینا صد برابر بدتر از این دزدی هاس که شبا میرن خونه مردم ولی چه کنیم که مجبوریم
آسیاتک اونجایی که میگفت چقدر حجممون مونده دیگه اعلام نمیکنه ! تعداد روز باقی مانده رو نوشته ولی حجم رو خالی گذاشته ! من الان نمیدونم چقدر برام حجم مونده !
حجم اضافی (گیگ اضافی) رو هم جلوش نوشته اینترنت 512 ملی !! این یعنی چی ؟
اینجا خوبه تقریبا. با 2مگ حدود 4-4.5 و با یه مگ حدود 2-2.2 گیگ میشه دانلود کرد هر شب. Azadi-Brasنقل قول:
این که گفتی چی هست؟نقل قول:
یه جور گفتی کنترل گفتم شاید یه نرم افزاری میگی که بگی تو این ساعت از اینقدر بیشتر دانلود نکنه، منظورت نمایشه، بله داره.نقل قول:
مثل این که مال دیروز خودمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اون قطعی های وسط مال تغییر سرویس از 2مگ به 1 مگ بود که زنگ زده بودم پشتیبانی که درستش کردن.
توی Report که بری نوشته. ولی مثل اینکه سرویس رو برای شما اشتباه بستن، سرویس 512 ملی که نامحدود هست. شما زنگ بزن پشتیبانی بگو جریان رو، احتمالا درستش کنن.نقل قول:
واسه همه همینطور شده امروزنقل قول:
تلفن من بهشون باعث شد کلا سیستم تغییر بدن :دی کاشکی زنگ نمیزدم
صبح اینطور بود
الان درست شده چک کن دوباره
سرعت 1 مگ تو شب چنده ؟
سرعت 2 مگ چطور؟
ساعات رایگان