سلام مرسی حمید جان.نقل قول:
خریت کردم اون زمان که هدیونیت کلاریون را با دلار 1300 وارد کردم(6 ماه پیش) یه اسپیکر وارد نکردم.
من نظرم روی HERTZ HCX 690 بود با قیمت 250.
حالا به نظر شما با 50 تومان بیشتر چیز بهتر و اصل دست منو میگیره؟
با تشکر.
هادی
سلام مرسی حمید جان.نقل قول:
خریت کردم اون زمان که هدیونیت کلاریون را با دلار 1300 وارد کردم(6 ماه پیش) یه اسپیکر وارد نکردم.
من نظرم روی HERTZ HCX 690 بود با قیمت 250.
حالا به نظر شما با 50 تومان بیشتر چیز بهتر و اصل دست منو میگیره؟
با تشکر.
هادی
سلام میخواستم از برند گرند زیرو یک امپلی فایر برای باند 6975v1بهم معرفی کنید اگه میشه قیمتشم بگید با تشکر
خوب با 200 تومن هم نمی شه کاریش کرد ؟؟ میگن dtr 4500 هست قیمتش نزدیکای 200 به نظر شما خوبه ؟؟ من نگفتم 170 اخرش فک میکرم با این قیمت بشه یه امپ خرید حالا اگه گزینهای هست که شما صلاح میدونین لطفا بگیننقل قول:
خیلی هم ممنونم بابت راهنماییهاتون
دوستان من الان 9350 دارم میخواستم با 8016 عوض کنم
حالا خواهرزادم یه Pioneer 5150DVD داره که چون ماشینش رو تازه فروخته افتاده گوشه خونه خاک میخوره
میخواستم 9350 رو باز کنم 5150 رو ببندم به نظرتون چطوره ؟
کیفیت پخش و اکولایزر نسبت به 9350 چطوره ؟ همین کیفیت رو بهم میده ؟
یکی از دوستام میگفت دزد خورشم خوبه باید خیلی حواست باشه !!
خروجیهاش مثل 9350 هست ؟
یعنی Front و Rear و Sub ؟
آقا حمید، استاد ارجمندنقل قول:
ممنونم از شما
بله اقا حمید v2 بود. من مشکلی واسه پول ندارم فقط به خاطر برادرم مجبورم فقط باند ببندم.حالا شما پیشنهادتون چیه.؟ما توی شهرستانمون فقط 6975 و 718و بعضی جا هام jbl دارن. اگه میشه 2 یا 3جفت باند معرفی کنید که بترکونه واسه عروسی میخوام(قسمت خودتون بشه). تورو خدا زود.بودجه هم تا 1500 تومان هم هست.با تشکر از اساتید مخصوصا اقا حمید گل.
یه سیستم پخش میخوام که صفحه نمایش هم داشته باشه! حدودن چقدر باید خرج کنم؟! نمیخوام خیلی پر سر و صدا باشه . . . فقط یه lcd داشته باشه برام کافیه! :)
کامپوننت چییه و کواکسیال چییه می شه اصلاعاتی به من بدید؟
سلام دوستان. می خواستم یه جفت باند خوب بگیرم برای سمندم. می خوام یه جورای ساب باند باشه یعنی بیسش خوب باشه چون ساب نمی خوام بگیرم. بعد می گم این باند های قوی آمپ هم لازم دارن؟! :31:
راستی باندو چطوری می زارن رو سمند؟ آخه فابریکی درپوش داره باندم زیر درپوشه. میشه بدون بریدن موکت طاقچه آهن زیرشو برید و باند گذاشت توش؟
ممنون ! :11:
یه عزیز قیمت مارشال me-3672 رو به من میده
ممنون میشم