دوست عزیزمنقل قول:
مگه منظورم از چند روز دو سه هفته است
و توی این مدت هم خاموش روشن هم کردم و هیچ تغییری نکرده ! :n01:
Printable View
دوست عزیزمنقل قول:
مگه منظورم از چند روز دو سه هفته است
و توی این مدت هم خاموش روشن هم کردم و هیچ تغییری نکرده ! :n01:
برای بعضی ها شده برای بعضی ها نه ,حالا تا کی همه گیر بشه خدا می دونه!!نقل قول:
وقتی خوده پشتیبانی به این موضوع اقرار کرده الان شما می خوای بگی نشده؟!
منم امتحان کردم. با حدود 1 تا 1.1 گیگ محدود شدم امروز.
تازه سرعت زمانی هم که مثلا محدود نبود حدود 90 الی 95 بوده. نمی دونم چکار کنم دیگه. شکایتم هم که کلی طول میکشه تا رسیدگی کنن.
تازه متوجه شدم وقتي ساعت 12 شب ميشه تا وقتي مودم رو روشن و خاموش نكنم سرعت درست نميشه.
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه 629,000
بنظرم این خوبه چون بعد از تموم شدن 40 گیگ مثل این خراب شده سرعت رو 10 کیلو نمیکنن و نزدیک 40-50 کیلو هستش
دوست عزیز نامحدودی که نشه باهاش دانلود کرد نامحدود نیست الان دیگه نامحدود واقعی نداریم بعدشم شما بخوای ۱ گیگ دانلود کنی نزدیک ۷ ساعت طول میکشه زیر ۷۰ کیلوبایت فقط بدرد وب گردی میخوره فکر کن ۲۵ مگ رو بخوای دانلود کنی ۱۰ دقیقه طول میکشه تازه سرعتم کمتر از ۵۱۲ سابق فن آوا و پول نزدیک به ۱ مگ آسیاتک هم مثل فن آوا هر روز بعد از دانلود حدود ۱.۴ گیگ در روز سرعتت رو میکنه ۴۰ تا حالا درسته سرعت بعد محدودیتش یکم بالاتره از فن آوا ولی بازم نمی ارزه اینجوری حالا هر کسی هر نظری داره بعدشم من اینقدر ISP عوض کردم فعلا حوصله تخلیه ندارم همه شرکت ها مثل هم شدننقل قول:
من اخر سر در نیاوردم شما میگید چون سرعت اومده روی 80 90 یعنی محدود شدید؟ :n04:
بعد کدوم پشتیبانی میاد از شرکتی توش کار میکنه بد بگه و کاری کنه کاربر از دست بده !
به نظرم بهترین شرکتتی که داشتم همین فن آوا بوده و این ماه هم تمدید میکنم
چون این ماه اصلا مشکلی با این شرکت نداشتم
حتی این ها تجهیزات مرکز مارو هم بروز کردند و adsl 2+ کردند !
و آپ استریمی که هیچ شرکتی رو 1 مگ نمی ذاره و رو برای من گذاشتند
من نمیدونم چیه این شرکت بده ! :n27:
با این پولی که ما میخواهیم هزینه کنیم تنها گزینه همین هستش چون با همین پول اونجا به نسبتنقل قول:
بعد از محدودیت سرعت بهتره
من همه جا رو گشتم با این پول از این بهتر نیست
ما هم از خدامونه حرف شما درست باشهنقل قول:
ولی پست های قبلی رو بخونید جواب نمایندگی به بچه ها اینه که مصرف منصفانه لحاظ شده
بعد هم من خودم 2 روزه میبینم که از ساعت 12 شب به بعد سرعت 1 مگ بی یو میشه 80 کیلو و وقتی 1 گیگ دانلود کنم سرعتم میشه 10 کیلو تا ساعت 12 شب بعدی سرعتم همینه و دوباره همین روال تکرار میشه (شما خودتون اسم اینو چی میزارید)
البته اینم بگم نمایندگی خودم هنوز جوابی بهم نداده قراره امروز ازش جواب بگیرم
ویرایش:
دقیقا سرویس نامحدودشما چیه ؟
دوستان شرکت فن آوا مقصر نیست دسنور از بالاست این سیاست آقای واعظی وزیر ارتباطات و هیئت دولت هست که دارن اینترنت رو این بلا رو سرش میارن :n34::n24:
این پست پاک شود .