سلام
nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.:n02:
Printable View
سلام
nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.:n02:
نقل قول:
نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی
نقل قول:با این کارشون گند زدننقل قول:
من تازه دیروز میخواستم یه 72GB بخرم که امروز حذف کردن :n34:
از طرفی، انقد احمقند که نگفتن هنوز TD-LTE تو تمام نقاط فعال نشده، مردم اکانت ترکیبی به چه دردشون میخوره
از اون طرفم ادعا میکنند که وضعشون خرابه و تماس صوتی تلگرام رو به بهونه ورشکستگی میبندند
ایرانسل دیده بعد از ماجرای ترابرد یکم مشترک اومده سمتش، داره پول میچاپه ..... اینطوری پیش بره من میرم همراه اول
من 10 گیگ دیگه هنوز دارم از طرح 100 گیگ شش ماهم، البته 10 گیگم هنوز از 100 گیگ یک سالم مونده و هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من، البته دیگه قصد تمدید ندارم باید برم سربازی :n02:
دیروز فهمیدم بسته ها حذف شده کسی متوجه نشد تا اینکه موقع خرید بسته دوستان متوجه شدن ! من متاسفانه مسافرت بودم وقتی رسیدم تا اومدم بسته دوماهه ۳۰ گیگ بخرم دیدم باز گند کاری شروع شد.نقل قول:
دیروز همین بسته تو مای ایرانسل بود اما فقط با اعتبار شارژ میشد خرید ترسیدم شارژ کنم اما پول بخوره بسته فعال نشه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
پهنای باند ایرانسل روی باند 3 و 7 چقدره؟
نقل قول:برای من خرید مجدد بسته 100 گیگ فعال نیست. یه عکس از فعال بودن این گزینه بذار.نقل قول:
باید یقه اونی رو بگیرید که دنبال جدا کردن تعرفه اینترنت ثابت و همراه بود. دیر یا زود همراه اول هم وضعیتش همین میشه
متاسفانه دوستان اینده نت در ایران اصلا خوب نیست
همه دنیا وقتی تو خونشون هستن از نت ثابت استفاده میکنن به صورت فیبر نوری یا .... چون نسبت به ارتباطات سیار خیلی خیلی ارزون تر هست و اکثرا هم حجم رایگان هستن !
الان بهترین سرعت ها رو در ایران دارن این اپراتور های سیار میدن - گول این 4.5 جی رو نخورید اگه 5 جی هم ارائه بدن با سرعت حداقل 20 الی 30 مگ بدرد نمیخوره چون هزینه ی سیار نسبت به ثابت خیلی گرون تره
5 سال دیگه میفهمین تازه کجای کار هستیم متاسفانه اصلا به فکر گسترش فیبر نوری نیستیم
دوستان خاطرتون جمع باشه این قیمت ها باز سال دیگه گرونتر میشه کلا قیمت جهانی ارتباطات سیار خیلی گرونتره تا ثابت اینجا هم که خودتون در جریان هستیدنقل قول:
اکثر ماها به دلیل "حجم مصرف " ویدیوی انلاین رو تماشا نمیکنید یا خیلی خیلی کم ، بیشترین استفادمون همین تلگرام اپلیکیشن ها و اینستا و اخبار و بازی هست بهترین کار هنوز گرفتم ای دی اس ال هست برای "مصرف کلی " است
الان خیلی شرکت ها در جشنواره هاشون که یک ساله بگیری خیلی قیمت گیگ پایین میاد مثلا خود من 4 ماه پیش فن آوا گرفتم 150 گیگ برای یک سال شد 109 تومن عید هم تخفیف خرید حجم گذاشته بود 100 گیگ رو میداد 70 تومن !!!!! ( مقایسه کنید با همین تعرفه جدید ثابت ایرانسل ) برای یکسالم بسه - دانلود هم داشته باشی هفته ای یکی دویار از نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده می کنم
مقصر خود کاربرها هستن که بدون هیچ فکری رفتن سمت استفاده از بسته های مدت دار اپراتور ها
ای بابا من البته 70 گیگ از 100 گیگم مونده هنوز
اینطوری مودم ها میمونه رو دستمون دیگه
رایتل و همراه اول یه زره شعور و فهم داشته باشن بهترین فرصت هستش از ایرانسل بزنن جلوتر
همین چند لحظه قبل با ایرانسل گرفتم گویا این بسته های حذف شده دیگر قابل بازگشت نمیباشد و برای همیشه حذف شدن و قراره که ایرانسل امشب تا صبح در حال ارتقا هست برای کیفیت بهتر اینارو خود اپراتور گفت
خب حالا حرف منو گوش بدین : ببینید. شبکه. هرچقدم قوی بشه اصلا نت سرعت باشه اصلا مفتش گرونه چون بسته خوب نداره که استفاده کنیم در نتیجه بلا استفاده هست خب این چه کاریه؟؟ هدف ایرانسل چیه از این کارا؟ اول ۳۰ گیگ اومد شش ماهه کرد الانم حذفشون کرد در ضمن یک چیزی که من طبق تست های که انجام دادم شبکه ایرانسل داعمن درحال قطع وصل شدنه همون تست رو با صبانت و شاتل انجام دادم نتیجه مثبت بود اما با ایرانسل نه. . برای من که اینترنت سیار لازم دارم چون تو شهر سیار هستم شغلم بازایابیهست برای من دیگه ایرانسل بی معنی شد با این کارش خیلیا هستن روی ایرانسل حساب باز کرده بودن اما دیگه فایده نداره. ایرانسل مشترک هاشو ازدست میده
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
تو اپلیکیشن سه سوت 724 هنوز بسته 100 گیگ هستش فک کنم و توی اپ بانک پارسیان ( تاپ )
فکنم کم کم باید ایرانسل رو جمع کنیم بریم به سمت این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دنیا هم معمولا از اینترنت سیار استفاده حجیم نمیکنن اکثرا فیبر نوری هست
اقا بسته ايرانسل زدم اما ويديو هاى اينستاگرام پخش نمى شه هيچ کدوم، ايرانسل مگه شيلطر کرده!؟
دوستان برای سیستم Ios چه نرم افزاری وجود داره برای اینکه ببینیم به چه باندی وصل شده یا اصلا بشه انتخاب کرد باند رو ؟
داستان 1 سال پیش دوباره داره تکرار میکنه ایرانسل که ور داشت 1 شبه قیمتهای اینترنت دوبل کرد و با تحریم و نخریدین مجبور شد قیمتهای درست بده
ایندفعه هم چارش همینه شما نخرید تا 1 ماه اینترنت از ایرانسل ببینید چقدر راحت برمیگیردونه تعرفه های قبلی رو.
#تحریم_ایرانسل
دوستان من روی گوشی ایرانسل 4G دارم
حالا این باند که میگید رو چجوری تغییر بدم؟
و یا اینکه چطور بفهمم الان رو چه باندی هستم؟
دوستمون درست میگه راه درست همینه = تحریم ایرانسل
دیشبم بعد از 30 دقیقه نت قطع شد - اینم از روزگاره ماست - 2 روز فقط 5 گیگ دانلود !
داداش ما ایرانی ها تحریم بلد نیستیم ؛ نمونش همون کمپین تحریم خودرو صفر داخلی بود که تا یه وام دادن همه بلانسبت عین *** رفتن و ازشون خریدن و خودروسازا هم به ریش هممون خندیدن . ما کلا عادت کردیم هر چی بزنن توی سرمون صدامون درنیاد و واسه همینم هست که هرگز همچین تحریم هایی که شما میگید اتفاق نخواهد افتاد . مطمئن باشید ایرانسل هم با قدرت کار خودش رو خواهد کرد و اتفاقی نمیوفته خیالتون تخت .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دقیقا همینه . ایرانسل به منافع تجاری و سودآوری خودش فکر می کنه نه به چند تا دانلودرنقل قول:
فعلا که میبینی ایرانسل همچنان بسته های نامحدود دانلودی خودش رو داره پس اشتباه فکر نکن که به فکر یک مشت دانلودر نیست فقط این وسط کسایی مثل من که اینترنت اصلیشون ایرانسل بود ضرر میکنن و البته به ضرر ایرانسل هم میشه چون من این 70 گیگ موندم تموم بشه رفتم جای دیگه چون بیمار نیستم بیام از گیگی 1600 تومن یهو به ایرانسل گیگی 2600 تومن بدم چون یک مشت حرومی تو ایرانسل به سود میلیاردی خودشون قانع نیستن و میخوان تریلیاردی سود کنن حالا حساب کنید از چند نفر مثل من ایرانسل درآمدش از همون گیگی 1600 که میفروخت میشه 0 , دیگه بالاخره طمع زیاد ایرانسل یه جا باید به ضررش باشه دیگهنقل قول:
سرعت 100 مگ بهتون میداد لذت میبردین اینا همه اش نقشه بود که سیاست کثیف مودم فروشیش رو اجرا کنه تو ایران تکنولوژی شده وسوسه کردن و در نتیجه خالی کردن جیب ملت در آینده ای نچندان دور tdd هم به سرنوشت وایمکس دچار خواهد شد گول نخورید و پولتونو حروم نکنید.
خاطرتون جم باشه سال دیگه هر گیگ اینترنت همراه زیر 5 تومن نمیاد ( بسته های حجیم )
به نظر من اصلا هم ضرر نمی کنه ! پراید از 6 , 7 تومن شد 20 تومن سایپا ضرر کرد !!!!نقل قول:
احسن به شما . یه ضرب المثل هست که میگه جایی نمیخوابه که آب زیرش بره... اینا اینقدر براشون سود هست که با رفتن دو سه نفر ، ضرری نمی کنن.نقل قول:
خیلی عجیبه
سرعت من از ۴۸ مگ، طی یک هفته خیلی راحت اومده روی هیچی :n02:
دقیقا هر روز کمتر از دیروز، مثه اینکه سرعتت تنظیم شده باشه روی حالت نزولی
پینگ داغون شده، صفحات به زور باز میشن
امروز از روی ناچاری مجبور شدم قفل کنم روی 3g اما همچنان صفحات لاکپشتی باز میشن
یه نکته دیگه: هوای نیمه ابری (چندتا ابر کوچیک به همراه وزش باد) تغییری توی سرعت و کیفیت اینترنت همراه داره؟
نتیجه ی استفاده از تجهیزات چینی و آت و آشغاله... توی زمستون هم بارها میشد که پوشش و کیفیت 4g/3g کاهش یابه وقتی هوا سرد یا ناپایدار میشه!نقل قول:
حالا تازه عیرانشل بهتره تجهیزاتش :27:
دوستان اگر میخواد بسته های حجمی رو برداره چرا داره مودم 4.5 جی رو تبلیغ میکنه پس ؟
به قول دوستان مگر چقدر دانلودر یا مصرف کننده بالا داریم
من خودم دانلود کننده نیستم فقط مصرفم بالاست
یادمه اولین بار از خود ایرانسل زنگ زدن پیشنهاد بسته 100 گیگ رو بهم دادن
حالام نمیشه کاری کرد یه عده هستن 25 مگ 25 مگ بسته میخرن برای اینا چه فرقی میکنه 100 گیگ باشه یا نباشه
همه هم که اول میخوان خر خودشون از پر رد بشه بعد پر ریخت به درک
منم همین مشکل رو دارم خوبه واسه شما 3 جی هست برای من فقط Eنقل قول:
کلا سرعت دانلوداى شبانه افتضاح شده و بشدت اومده پايين، کل نت اينجورى شده و شاتل و همراه اول هم اين مشکل هست ک نيم ساعت مونده ب ساعت رايگان کلا داغون مى سه ک وب گردى هم نمى شه کرد
برا همین زنگ زدم مخابرات مشهد گفتند:نقل قول:
-بدرد شما نمیخوره...
+گفتم خوب چقدر میشه؟
-میگه برا راه اندازی 600 تومن!!!میخوای؟ها؟ میخوای؟؟؟هاااااا؟؟؟!!!
من مشهدم و فیبر نوری...با سرعت 120 کیلوبایت برثانیه دارم از فیبر نوری لذت میبرم...درحالی که خطم تا 25 مگابیت ظرفیت داره...ولی متاسفانه چون طرح 2 ساله ای که خریدم سرعتش همونقدره میگن!
درحالی که اسم طرح کمپین تابستانه هست و از سرعت چیزی نزده تو اسمش!!یبار به 195 زنگ زدم سرعتم تا 1 مگابایت بالا رفت ولی دوباره به دلیله اینکه سرعت طرحم 120 کیلوبایته کاهشش دادن سرعت رو...
فیبر نوری هم انحصاری برا مخابراته و جدیدا شبانه هارو حذف کردن از طرح های جدیدشون!!!!!!
بهترین از لحاظ سرعت بره ما اینجا ایرانسل و همراه اول هست که از یک مگابایت کمتر نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر گیگ توی تمام بسته های ترکیبی 1630 تومن میشه با احتساب مالیات . ایرانسل هزینه رو توی این اس ام اس بدون مالیات حساب کرده . چرا دروغ میگی؟ مگه شارژ بدون مالیات به ما میفروشی که توی تبلیغت قیمت هر گیگ رو بدون مالیات میزنی؟ داری توی تبلیغ دروغ میزنی روی دست همراه اول.
نقل قول:
با اپ my irancell میشه بسته های ترکیبی 4جی + dlte خرید ؟
فعلا فقط از طریق سایتش میشه .نقل قول:
ماشالله ضرب و تقسیم که بلدی حساب کن ببین دیگه هیچ بسته ای نداره که کمتر از 3000 تومن دربیاد هر گیگی (حجم هایی رو که میده برای 2 تا 8 بنداز سطل آشغال که مفت نمیارزه کسی بخواد تو اون ساعات بسته میخره ملت هم بیکار نیستن 2 تا 8 بیدار بمونن فقط به خاطر این که نصف بسته اینترنتشون 2 تا 8 هست واسه همین هم هست که کلا حجم هایی که برای 2 تا 8 میده کلاه برداری در ملا عام هست) حالا شما اگر فکر میکنی فقط دو سه نفر میرن و بقیه یهو از گیگی 1600 اینترنتشون قیمتش بشه گیگی 3 4 تومن و هی هم مجبور بشن بسته بخرن به خاطر حجم کم بسته ها هنوز مشترک ایرانسل میشن دیگه خوش به حال شما که تو دنیای خیالی زندگی میکنی (بهترین قیمت بستش الان بسته 15 روزه 10 گیگ هست که میشه 32500 میشه گیگی 3250 بقیه هم که همین طور میره بالاتر مثل 5 گیگ ماهانه 20 تومن که میشه 4 تومن هر گیگ)نقل قول:
از الان به بعدش مشترکین اینترنت ایرانسل میشن فقط بسته های کم حجم برای موبایل که مردم رو موبایلشون استفاده کنن و شبا بشینن دانلود کنن حالا شما بشین ببین میشه یا نه
نقل قول:
به نظر من مجبور نمیشن خیلیا ممکنه برن سمت همراه اول
اینا انقدر از درب و داغون بودن و دزدی بودن خدمات همدیگه اگاه هستن که به همین راحتی یه روز صبح بلند میشن یه دکمه میزنن همه چیو میریزن به هم
از اونطرفم همراه اول در حالت عادی 4جی نمیشه و ...
اینم که به همین راحتی میزنه بسته هاش رو پاک میکنه
کلا رقابت که نباشه همینه دیگه
فساد که باشه در کنار نبود نظارت همین میشه البته نظارت هست ها یه وقت فکر نکنی نیست نظارت هست در جهت فساد بیشتر و دزدی بیشتر مثل همین که زر زر میکردن چرا ایرانسل داره اینترنت ارزون میده چند وقت پیش که نتیجش شد بسته یک ساله شد 6 ماه بعد هم کلا پاک شدنقل قول:
الان شما دو تا وب سایت باز کنی دو ساعت در روز بازی آنلاین بکنی با دوستات حرف بزنی روزی 1 گیگ مصرف میشه اینترنت و دیگه با این قیمت های ایرانسل نمیارزه اصلا کسی بخواد اینترنت اصلیش این باشه فقط واسه موبایل بسته بخری تلگرام و اینا و اگر خواستی شبا دانلود کنی , ملت بیمار نیستن که پول خون بابای ایرانسل رو بهش بدن چون زیاده خواه هست ایرانسل باز معلوم نیست کجا پول کم اورده ایرانسل میخواد این جوری جبران کنه
البته که اینجا ایران هست و همیشه باید یادمون باشه یک قدم به سمت جلو پنج قدم به سمت عقب برداشته میشه در همه زمینه ها , ایرانسل اومد این تکنولوژی رو اورد سرعت هم اورد حالا داره جبران میکنه همه رو
سلام دوستان ، بعد از چندين سال استفاده از همراه اول كه فقط براي اعتبار شماره خط ازش استفاده ميكردم ، پريروز ترابرد به ايرانسل رو دادم ، كه امروز سيم كارت اومد اما هنوز اكتيو نيست ، خواستم بگم مزخرف تر از اينترنت همراه اول خودشه ، ٣ جي كه عملا خيلي مناطق ضعيفه ، كلا فقط به درد تماس صوتي ٢ جي ميخوره اين همراه اول ، مسخرشو ديگه دراوردن ، بخوره تو سرشون اين اينترنت رايگان كه ٣ ماه دارن ميدن ، اخه ٤ جي بايد ٣ مگ باشه؟؟ اونم مركز شهر ميدان انقلاب ، ايرانسلم كه اكتيو شد اسكرين شات اونو هم /img.upload724.com/viewer.php?file=82568666303971116937.png