دزفول که افتضاحهه اینترنتش اهواز خیلی بهترهنقل قول:
Printable View
دزفول که افتضاحهه اینترنتش اهواز خیلی بهترهنقل قول:
کجای دزفول ؟نقل قول:
نت خیلی وضعش خرابه 5دقیقه ملیه دو دقیقه همه سایتا رو باز میکنه
نمیدونم کجای دزفول هستننقل قول:
lte ایرانسل رو می گم..دوستمون شات گذاشته دیگه من که اصلا نمی دونم نت اونجا چه جوریهنقل قول:
من خودم نصف هفته اونجام نصف هفته اهواز نتش در مقایسه با اهواز داغونه صفحه هم بزور باز میکنه چهار راه شریعتی-چهار راه افرینش-86 هکتار-امام و جاهای دیگه تست شده افتضاحهنقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از دوستانم تهران بهم اسپید تست نشون داد از تهران... 4G سرعتش 22مگ بود!!!!
بسته یکساله برای شما که خیلی استفاده دارید و یا بسته 6ماهه(که بصرفه تر هست) خیلی خوبه... هم اینترنت رو بیرون دارید و هم در منزل
من بسته 6 ماهه میخام بخرم ... میشه ماهی 5 گیگ با قیمت 10 تومن و برای دانلود هام بسته هفتگی (6 صبح تا 12 ظهر) 5 گیگ با قیمت 2 تومن میگیرم... دیگه اشتباهه محضه کسی اینترنت adsl یا وایمکس بگیره, مگر اینکه توی منطقه اشون حداقل آنتن 3G نباشه
موفق باشید
شبانه همراه اول از ساعت 2تا 7 هزار تومن خیلی مفته خوبیش اینه که سرعت یک مگابایت و بالاتر هم میره و کلی میشه دانلود کرد از 2تا7
نقل قول:
دیشب نایت برای من افتضاح بود 3 گیگ کلا دان کردم
سلام
دوستان ماهشهری مخابرات یا اسیا تک فیبر نوری رو سرویس میده ممنون
ماهشهر من چندسال بودم، شما وایرلس استفاده کن حالشو ببرنقل قول:
من از بدررایان تو ناحیه میگرفتم
ولی چند شرکت دیگه هم میدن
به صرفه تر از ADSL هست
روزا نت منحل میشه 5دقیقه فقط سایتای ملی رو باز میکنه 2دقیقه خوبه
ولی شبا از ساعت 12 به بعد عالی میشه
دوستان اهوازی
جدیدا توی اهواز دارن کنار پیاده روها رو به عرض 10 سانت برش میزنن بعد یه کابل نارنجی رنگ ضخیم هم میکشن تو اون همین کابل ها که روی یک قرقره بزرگ 1 متری هستن .تقریبا تو بیشتر منطقه گلستان حتی روبروی دانشگاه چمران هم دیده میشه تا نادری هم ادامه داره .کسی میدونه این مال فیبر نوریه یا مال دوربینی چیزیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر ظهری چند وقتی بودش که مودم رو روشن نکرده بودم...بیشتر از نیم ساعت صب کردم تا بعد از کلی خطاهای جور با جور بالاخره وصل شد....
هر چی ترافیک تو حلق ـش بود رو مصرف کردم......
دیگه باید گفت :n02:
خدا حافظ مخابرات...از شرش خلاص شدم...
اوایلش اینجا خیلی خوب بودش...ولی این 1سال آخر هر ماه هی بد و بدتر شد...این چند ماه اخر هم شبی شانس می اوردم...شاید 700میگ دانلود میکردم. تازه بازم اگه سانس می اوردم.
حس و حالش نیست که برم تقاضای تخلیه بدم...کی تو این گرما پا میشه بره نمایندگی مخابرات :n21:
راستی تلفنی با 2020 میشه تخلیه کرد؟
P.S
آخیش دیگه از دست گزارش های سرعت روزانه فرشاد راحت شدم :n20:
چند سال پیش توی خرمشهر همین کار رو کردن...برای دوربین بودشنقل قول:
کی این نتو میخواد؟؟؟:n05:
بکش کنار بذار باد بیاد فرشاد خان:n33:
تازه مال شما رفته تو لیست جمع آوری:n33:
20 مگ 1 ماهه بدون محدودیت زمانی؟:n33:
راستشو بگو ببینم کی برات این سرویسو زده؟؟؟:n24:نقل قول:
من یادم نمی یاد تو انجمن سرعتی بالاتر رو دیده باشمنقل قول:
من مطمئنم این سرعت مال دزفول نیست نتی که من دزفول دیدم صفحه هم بزور باز میکنه تقریبا یه ماه پیش بود باهاش کار کردم بزور سایت دانشگاهو باز میکردنقل قول:
این سرعت رو بذارید تو انجمن ایرانسلنقل قول:
معمول سرعت بین 40-50 مگ هست
جدای از این صحبتا!
من با آی پیهای 2.185 شبها حدود 7 گیگ دانلود دارم. با بقیه آیپیها دانلود شبانه به زور به یک گیگ میرسه.
سرویسم 2 مگ و دانلود استریم روی 10مگ بسته شده.
تا اینجا که خوب بوده.
لازم به ذکره که قبلش هم نامحدود 512 داشتم که افتضاح بود و گرون!
+اوضاع خط:
فقط کاش ارزونتر بشه. چه خبره آخه؟
ما خواستیم یه دروغی بدیم که بهش بخوره آخه کدوم خطی 100 مگ میکشه:n31:نقل قول:
من که کلا قید شبانه مخابراتو زدم فقط بیخود برق مصرف میشه بابت کامپیوتر، همون سرویس نامحدود همراه اول میزنم، شایدم ایرانسلمو ترابرد کردم رو همراه اول
دوستان من قبلا 4 سال پیش 128 نامحدود مخابرات داشتم وقتی دانلود میکردم پینگم بالا نمیرفت وهنگام دانلود بازی آنلاین هم میکردم البته زنگ میزدم ریت دانلودم رو روی 2مگ یا 4مگ یا ... 10 مگ میزاشتن تا این اتفاق بی افته خیلی حال میکرد و خوب بود البته سرعت دانلود همون 30 باقی میموند و بالا نمیرفت
میخواستم بدونم الان هم همین وضعیته مخابرات؟
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟
دوتا همسایه از یک شرکت اینترنت دارن و یه نکته جالب پینگ اون همسایه ای که خوبه تازه خطش نویز هم داره
سلامنقل قول:
نویز ارتباط چندانی به پینگ نداره،بیشتر برای اینه که لینک ثابت بمونه و قطع و وصلی نداشته باشید البته یکی از دوستان تجربه ای داشته که این حرف منو نقض میکنه یعنی وقتی نویز رو برطرف کرده دیده پینگ بهتر شده
ولی پینگ به پهنای باندی که شرکت میده بستگی داره،اگر پهنای باند شرکت کم بیاد پینگ میره بالا و ممکنه تایم اوت داشته باشید،باید به پهنای باند شرکتا هم نگاهی بندازید
دوتا همسایه از یه شرکت استفاده میکنن و دوتا یه سرویس و یک پهنای باند رو دارننقل قول:
دلیلش اینه که گیت وی هاتون متفاوت هست مثلا یکی از مسیر ترکیه هست یکی از مسیر جمهوری آذربایجاننقل قول:
نویز تاثیر چندانی روی پینگ نداره مگر در شرایط بحرانی که خط سر مرز قطع شدن باشه
منظور من پینگ داخلیه نه خارجینقل قول:
اگه گت وی ها یکی باشن چی؟!نقل قول:
نقل قول:واسه بررسی بیشتر از دو تا اینترنت tracert بگیرید تا مشخص بشه از کجای مسیر مشکل دارن و آیا یک مسیر هستن یا نهنقل قول:
مال دوستم فرانست و مال من فرانکفورت آلماننقل قول:
منم همش ریست کردم مودم رو تا دوتامون گیت ویتمون شد فرانسه بازم پینگ اون تو سرورهای ایرانی و داخلی 10تا پایینتر از منه؟!
حالا دیگه چرا؟!
حالا بخاطر ای پیهنقل قول:
دوست گرامی من 100 تا حالت رو تست کردم و هزار بار مودم رو ریست کردم ولی باز پینگ دوستم تو سرورهای داخلی و ایرانی 10 الی 12 تا پایین تر بود در عجبم!نقل قول:
کسی تا حالا نتونسته برای مشکل من جواب پیدا کنه وهقعا موضوع عجیبیه!
ترافیک زماندار رو برداشتن!!
خوشم میاد هنوز کسی نفهمیده مشکل من چطور حل میشه!
دوستان پسرعمه من نت مخابرات داره میگه چندروزه آی پی های مسخره براش میاد
آی پی های 94 و 91 - 87 و 81 میگه فقط این 4 آی.پی برام میان
آدرس کامل آی.پی رو نمیدونم
قبلا سرعتش خوب بوده ولی الان میگه شبی به زور 900 مگ دانلود میکنم، اونم هر شب نت قطع میشه و دوباره وصل میشه ( هر شب بالای 10 بار قطع و وصلی داره)
دوستان کسی نیست مشکل ما رو حل کنه!
آیا پایین بودن مقدار Line Attenuation ارتباطی به پینگ داره و پینگ رو پایین میاره یا نه؟
خیر تاثیر ندارهنقل قول: