درجه لیسانس ها الان چیه؟ افسری می دن یا گروهبان یکی؟
Printable View
درجه لیسانس ها الان چیه؟ افسری می دن یا گروهبان یکی؟
بعد از اموزشی اگه بری یگان 99.99% گروهبان یک اگر پارتی در حد امیر نداشته باشینقل قول:
بعد از دوره کد اگر خوش شانس باشی و فرمانده بهت حال بده احتمال 15% ستوان 3 . بستگی داره که چه پادگانی بیفتی .
یکی از دوستان تهران خدمت میکنه . میگه پادگان ما به همه گروهبانا چه گروهبان 3 ، 2 ، 1 به همه کارت تردد داده .نقل قول:
میگن هر تیپ قانونش فرق میکنه . من 02 اموزشی که بودم ستوان ها هم دفترچه داشتن .
عزيز دروغ گفته طرف.نقل قول:
امير اونهمه گوسفند نيست شايعه سرباز را باور کنه و بره.نقل قول:
اگه رفته باشه کار داشته که رفته.
تمامي دستورالعمل هاي ابلاغي و... را حتي براي کادري توجيه ميکنند و برگه توجيه شدن ميگيرن ازشون چه برسه به فرمانده امير و...
عزيز اولا غيبت پاک نميشه، دوما بله جمعا همون سه روزه.نقل قول:
سوما فقط جريمه نيست، يعني اينکه فرمانده ميتونه طرف را بعدا به مشکل بندازه چون شما در وقت عادي غيبت نميکنه در زماني که همه آماده باش هستن مي خواي غيبت کني، در نتيجه بعدش هم اذيت ميشي.
سرباز ناجا خدمتش 24 ساعته اس، هميشه آماده باش هست، مي خواي بخوابي ميام بيدارت ميکنند که بلند شو درگيري و... هست اعزام ميشين جاي ديگه علي الخصوص رسته انتظامي...
من سربازاي زيادي ديدم که از ظاهر مرد اين کارها نبودن ولي در عمل... و کساني بودن که در ظاهر مرد اين کارها بودن ولي...
در نتيجه ناجا هميشه اينطوره، ببين اگه کلا نمي توني با اين شرايط بسازي يه بارکي قيد خدمت را بزن ولي نه اگه مي خواي ادامه بدي شرايط را بدون، نشين مثل سربازايي که 4-5 ماه اضافه دارن، عالم و آدم مسخره شون ميکنند، من يکي دو تا نه خيلي زياد از اينها ديدم.
موفق باشين.
البته در سوال و جواب بايد تاکيد ميشد در ارتش، چون خدمت = ارتش نيست.نقل قول:
مرزبانی آ.ش کجاش خوبه؟ کسر داره؟ چیکارا میکنن؟ آ.غ بهتره یا آ.ش؟ :n01::n16:
پیرو این خبرنقل قول:
رفتم گفتند ظرفیت پادگانهای آموزشی مث که پر شده و فک کنم دیپلمه ها رو انداختند عقب
دوم رفتم +۱۰ گفت فایل تعجیل رو بستند و نمیشه تعجیل زد
حالا به نظرتون برا خرید خدمت اقدام کنم؟
اوه اوه ببین چه محدودیتهایی گذاشتند:
وی درباره محدودیتهای در نظر گرفته شده برای مشمولان غایب نیز گفت: محدودیتهایی مانند عدم اجازه کسب وام، عدم صدور گواهینامه، عدم اجازه برای اشتغال در شرکتهای دولتی و خصوصی و... برای این افراد در نظر گرفته شده اما ما به دنبال این هستیم تا با هماهنگی با نهادهای مسوول و در صورت تطبیق با قانون، یارانه این دسته از مشمولان غایب نیز قطع شود.
سلام، برای جابه جایی چه کار باید کرد ؟ چه شرایطی باید داشت ؟
کسی که مایل به جابه جایی باشه رو از کجا گیر بیارم؟ (سایت یا فروم فعالی نیست؟)
قابل توجه دوستانی که میگن شایعه نکنید،اینو بدونید در ایران شایعه: واقعیت داشتن.
مثال:قبل از اینکه چیزی گرون بشه قبل قبل قبلش شایعه فراوان هست.
کلا تو ایران خبرا شایعه:حقیقت.
ای بابا چرا همش مردم باید چيزاي شایعه همش به ضررشون تموم شه.بزارید ایندفعه سود کنن.
فقط شایعه کنید تا حقیقت بشه.
منم اعزامی 1/19 هستم و تاریخ تغییر نکرده برای من ،
سلام دوستان یه سوالی داشتم درباره کسری خدمت و معافی از طریق سابقه جبهه و جانبازی
این قانون که میگه فقط متولدین قبل از 73 میتونن استفاده کنن از چه سالی اومده ؟؟ ممکنه کسی متولد بعد از 73 بوده باشه معاف از طریق جانبازی شده باشه و بعد این قانون اومده باشه؟؟ یا اینکه از همون اول به متولدین بعد از 73 اجازه
استفاده از کسری ایثارگری ندادن؟؟
چون یکی از اقوام ما پدرش جانبازه متولد 74 هستش موقعی که دیپلم گرفت فقط رفت آموزشی و معاف شد میگه بخاطر جانبازی پدرش معافش کردن !!! همچین چیزی ممکنه؟
و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون امکانش هست بعدا این قانون بردارن و به متولدین بعد از 73 اجازه استفاده از کسری ایثارگری بدن؟
این قانون تا سال 90 اجرایی بوده و دلیل اینکه بعدا گفتن 72 و ماقبل یعنی کسانی که تا اون زمان مشمول بودن، پس یعنی کسی که 74 هست نمیتونه استفاده کنه اون زمان هم اصولا نمیتونسته مشمول باشه چون به 18 نمیرسه.نقل قول:
این قانون کلا حذف شده و دیه برگشتنش محاله.
نه چه تغييرى ، همه سربازان ديپلم و زير ديپلم در ١٩ هر ماه اعزام مي شوندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام رفقا. من پایه اعزامی ۱اسفند ۹۳ آموزشی بیگلری هستم. بعد سه هفته مرخصی ۴۸ ساعته به ما دادن اونم بدون اینکه در این مدت حتی مرخصی شهری بدن. از ۲۵ ام هم همه رو میفرستن واسه ماموریت نوروزی. دو گروه میکنن و دو نیمه میکنن و در کل خوب شده که ۱۵ روزی از پادگان به دور هستیم. شرایط سخته حتی در گردان امام حسین که ما هستیم.
خیر توی ارتش حداقل نیروی زیمنی که ما هستیم طبق قانون ستاد نیرو به درجه دار به هیچ عنوان کارت تردد حق ندارن بدن ولی به ستوان امیر پادگان میتونه اگر دوست داشته باشه بده اگر دوست نداشته باشه ندهنقل قول:
حرف الکی بهت زده
شما برو پلیس +10 از برگه سبزت پیرینت بگیر تاریخ برگه سبز مهم هستشنقل قول:
با سلام من لیسانس حقوق دارم و دیپلمم ریاضیه به کامپیوترم مسلطم
راستش اعزامم 4/1 یعنی اول تیر خورده و معاف از رزم شدم در کمسیون نهایی شورای پزشکی...
راستش من تاریخ اعزاممو از پلیس بعلاوه ده گرفتم که توی یه برگه پرینت شده
حالا سوالم این بود که به من تو همدان امریه میدن؟بخصوص تو دادگستری یا دادگاهها که چون رشتم حقوقه خیلی میتونه بدردم بخوره در اینده ....به نظر شما فرصت امریه گرفتن را دارم ...من متولد 72 هستم و مجرد معدل لیسانسم 16.89 هستش.
با تشکر پیشاپیش
راستی الآن که من دفترچه پست کردم خدمتم چندماهه قانون جدید اعمال میشه یا قانون قبل؟
واقعا بعد 3 هفته بهتون مرخصی دادن من خودم پابه اسفندم 92 اونم بیگلری بعد 2 هفته بهمون مرخصی دادن در مورد طرح نوروزی هم اولش به ما گفته بودند اجرا میشه ولی عملی نکردند و از پایه های دی استفاده کردند شاید برای ترسوندنتون این حرفو زدن واسه ما که این اتفاق نیفتاد البته اگه این کارو بکنند آموزشیتون رو خیلی سخت خواهند کرد(به خاطر ماموریت) و اینجوریم فکر نکنید که خوبه چون از پادگان دورید اتفاقا منم همچین فکریو می کردم ولی باور کن شاید ماموریت اونقدر سخت باشه که حسرت همون اسایشگاه پادگانو بخوری مخصوصا بفرستنت چاده و تو چادر بخوابی و پست بدی و بی خوابی و سرما و گرما بکشی و با دیدن مسافرا که دارن میرن مسافرت ضدحال هم بخوری ولی فکر نکنم عملی بشه چون واسه ماهم نشد:n31:نقل قول:
لعنت.....
من 20 ام فرستادم دفترچه ، تاریخ اعزام اومده 1/6
مگه میشه؟؟؟؟؟
اه
کسی نفرستاده اون روز؟
کلا نمیشه از سابقه جبهه استفاده ای کرد برای متولدین 73 به بعد؟یا منظورتون کسایی هستن که ایثارگر یا جانبازن؟نقل قول:
سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده من وقتی مدارک تحویل پلیس +10 دادم برگه سبزو همراه با برگه معاینه پزشک و برگ واکسن و فرم مشخصات برگردوند بهم میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟واسه بقیه دوستان هم مدارکو تحویل دادن بشون؟:n13:
بله برمیگردونننقل قول:
مشکلی نداره
شما کی فرستادی دفترچه رو؟ بهتون گفتن کی میوفته اعزامتون؟؟نقل قول:
من شنبه هفته پیش فرستادم تاریخ اعزام 4/1 شدنقل قول:
آقا میخوام از این ساعتای هوشمند بخرم ببرم پادگان سرگرم بشم سره پستا ...نظرتون چیه ..؟؟
سامسونگ گیر واچ چطوره به نظرتون .... خداییش کف کردم سره پستا ..اینا بعدی میدونم از این چیزا چیزی حالیشون باشه
شارژرشو که حالیشون میشه ، با دردرسر باید شارژ کنینقل قول:
تو ساعت هم چیزی واسه سرگرم شدن نیست که ، باید خود گوشی هم باشه، زیاد ایده خوبی نیست
نقل قول:
اسمارت واچ خودش به تنهایی بعید میدونم خیلی سرگرم کننده باشه .. بعد مصرف شارژشون هم بالاست
من کل خدمت رو با یه mp3 player گذروندم :n02: با دوساعت شارژ راحت 100 ساعت جواب میداد هنوز هم داره برام کار میکنه مثل بنز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا بستگی به گیر بازار بودن محل خدمت شما داره یه جا جدول هم نمیزارن ببری داخل اسایشگاه یه جا هم میبینی با psp میرن سر پست :n09:
آقا ممنون ... ولی کلا الان که دارم 24ای پست میدم سختمه .... سر پستا اعصابم خورد میشه ...
حالا ایشالله که پاسبخش شدم تو سر کشی ها هم ازش استفاده میکنم... به هر حال من معتاد الکترونیکی هستم .... یه چیزی تو این حال و هوا برام پخش بشه راحت تر میتونم خدمت ادامه بدم ... جایی که خدمت میکنم ته تهش بتونم پاسبخش 72ای بخورم تازه اگر شانس بیارم
خداییش بهم فشار میاره دور بودن از فضای مجاز
دوست عزیز میشه مدل ام پی تیری پلیرتو بهم بگی؟:n02:نقل قول:
سایزش کوچیکه یا بزرگ؟میشه از دژبانی رد کرد؟
راستی حقوق من که گروهبان یک لیسانسم 62 تومنه اما رفیقم که دقیقا شرایطش مثل منه 72 تومن بود !
کم نیست؟میشه اعتراض کرد یا طبیعیه؟
دوستان چند تا روش جاسازی هم یاد بدید که دژبانا نفهمن :n10:
philips gogear spark والا بعید میدونم نو ش تو بازار باشه سایزش خوبه کسی که نتونست با بازرسی های بدنی که مدام میکردن پیداش کنه .. :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سر پست mp3 player خیلی فاز میده و سرعت گذر زمان رو ده برابر میکنه :n02: اقا اگر جای خطری هستید از این کارا نکنید از من به شما نصیحت ... پستی که من استفاده میکردم اگر 24 ساعت هم میخوابیدی هیچ خبری نبود .....
هر سربازی برای خودش مثل کارمند ها فیش حقوقی داره برید کارگزینی یگانتون فیش حقوقیتون رو بخواید موارد رو با فیش حقوقی رفیقتون مقایسه کنید ببینید مشکل چیه .... بله قابل پیگیری هست از طریق یگانتون
سلام دوستان.
کسی لینک دانلود دفترچه سال 93 رو داره؟
برگه سفید ما هم اومد ، سازمان زندانها مرکز شهید کچوئی کرج :n02: چطوره بده ؟ خوبه؟ متوسطه؟ برای خود دوره هم توی زندان ها خدمت میکنم یا نه پخش میکنن؟
بستگی به خودت داره، من سرباز امریه دادگستری بودم سربازهای زندان رو زیاد میدیدم متهم میاوردند با خودشون زرنگ باید باشی وگرنه کارت ساخته است. تا جایی که میدونم کل زندانهای کشور آموزشی همون کرج هستند بعد پخش میشن و بله شما یا زندان خدمت میکنی یا تو اداره زندان سعی کن خودت رو بندازی اداره زندان تو شهر ما یه ساختمون اداری بود که یه خیابون با خود زندان فاصله داشت یعنی عملا از محیط زندان جدا بود.نقل قول:
یعنی فقط زندان هست و اداره زندان؟ هیچ ارگان دیگه ای نداره؟ بد بختانه اطلاعات خاصی هم در موردش نیست به جز خاطرات مال سال 89-90 اینجاها ، ولی خب هرچه بادا باد :n02:نقل قول:
لطفا پاک شود......
اقا شما اعزامی یک اردیبهشت ماه هستید؟؟محل اعزامتون از الان مشخصی شده؟؟پست برگ سفید رو براتون آورد؟؟نقل قول:
نقل قول:
ایشون اعزام 19 فروردین هستن
پست هاشون رو بخونید متوجه می شید
سلام رفقا.امروز مرکز 01 تهران به ما مرخصی داد تا ۱۶فروردین.۲۰ روز مرخصی :) هرروزم که روزبرگ بودیم ۵شنبه جمعه هم که مرخصی هرهفته.به کل ۱ماه انگاراموزشیمون بود فقط :) خدا کنه بعد تقسیم یگانمونم تهران بیفته
دوستمون جواب داد دیگه 19 فروردین زمان اشخور شدنمه ، چون دیپلمم :n02:نقل قول:
سلام منم 23 اسفند فرستادمنقل قول:
تاریخ اعزام زده 1 شهریور:n23::n23: