بفرما اینجا دقیقا توضیح داده که برای این کار چی کارا باید بکنی:نقل قول:
بازیسنترکد:http://forum.----------.com/thread29303/
بفرما اینجا دقیقا توضیح داده که برای این کار چی کارا باید بکنی:نقل قول:
بازیسنترکد:http://forum.----------.com/thread29303/
شما چه نوعش ر و پس پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
من الیت میخواستم که . ...
اگه میشه راهنماییم کنید
ببینید باید تو تاپیک راهنمایی برای خرید کنسول بپرسید.ولی من جواب میدم.نقل قول:
قضیه اینه که الایت جزو سری قدیمی ین کنسول و سری جدید این کنسول یعنی اسلیم اومده.خوب مشکلی نداره که اسلیم بخری چون جدید تره و همچنین بهتره.
رفیقنقل قول:
میشه یه توضیح فارسی بدی بهم در مورد وصل کردن هارد به کامپیوتر؟؟؟
اگه کامپیوتر شناختش یعنی سالمه هارد؟؟؟
من الان کسی از دوستان اطرافم رو نمیشناسم که ایکس باکس داشته باشه تا هارد رو روش امتحان کنم.این یکی رو باس بیخیال شم.
یک دنیا ممنونتم رفیق :31:
نه عزیز به این زودی بی خیالش نشو .نقل قول:
ببین اگه هارد رو باز کنی یه هارد اینترنال لپتاپی در میابی که ورودی Esata یا sata داره و میتونی اونو به PC وصل کنی
تو تاپیک زیر اموزش باز کردن هارد موجوده . موفق باشی
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684[/PHP]
بچه ها از کجا میشه فهمید کدوم بازی هارو مثلا چند ساعت بازی کردیم؟
اصلا میشه؟
تو محیط داشبورد فکر نکنمنقل قول:
ولی تو بیشتر بازیها رو status که کلیک کنی مینوسیه:20:
همایون فتحی فروشگاه سونی پاساژ لباف:31:نقل قول:
یعنی الان برم لایو بن میشم؟این LT+3 حدودا کی میاد؟
ولی اگه کنسول نسل بعد معرفی بشه دیگه واسه کنسولهای فعلی بازی به اون صورت نمیاد و اگرم بیاد گرافیک نداره:13:
خوب دوستان به سلامتی یکی دیگه از درایو ها هم برایLT+3 رفت روی IN TESTING
یکی از درایو هایLITE ONهست این درایو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت C4EVA:
c4evaspeaks.com
آقای فتحی رو که نمیشناسمنقل قول:
لایو الان خطریه.تا اومدن lt+3 صبر کن.
گفتم که تا کنسول نسل بعد معرفی بشه و شرکت ها براش بازی بسازن و تازشم وارد ایران بشه و افت و قیمت و کپی خور شدن و .... مطمئناً چند سال دیگه میشه.تا اون موقع شرکت ها برای ایکس باکس بازیهاشونو میسازن و تازشم همین الان با وجود ایکس باکس و پلی استیشن 3 و کنسول وی بازم میبینیم که برای ps2 هم بازی ساخته میشه پس ساپورت خواهیم شد:)جای نگرانی نداره.
تایید حرف میتاجوننقل قول:
بعدشم شما ببینید که اختلاف سطح بازی های نسل قبل با نسل حاضر خیلیه
مثلا پلی استیشن 2 رو با پلی استیشن 3 مقایسه کنید خیلی پلی استیشن 3 قوی تره
ما اگر اوج صنعت بازی رو در نظر بگیریم که مثلا کیفیت بازی ها به جایی برسه که ما نتونیم بازی رو از فیلم واقعی تشخیص بدیم نسل حاضر تقریبا بش رسیده
شما بازی هایی مثل بتل 3 و فورزا 4 و بازی های گرافیک بالا را در نظر بگیرید واقعا خیلی به واقعیت نزدیکند
پس نتیجه میگیریم اختلاف سطح این نسل با نسل بعد خیلی کمه
پس اگر بازی هم برای کنسول های این نسل حتی بعد از عرضه نسل بعد
بیاد میتونه تا حد زیادی مارو راضی کنه:11:
تو خونه هم این قدر روشن فکرم:31:
تکذیب میشه:دینقل قول:
اگه قرار باشه اختلاف گرافیکی کم باشه که اصلا کنسول بعدی ای ارایه نمیشه.این بازی هایی هم که گقتید درسته گرافیک خیلی خوبی دارند ولی خوب قطعا خیلی مونده تا با یه فیلم مقایسه بشن.انتظار میره که کنسول بعدی حتی یک انقلاب گرافیکی هم ایجاد کنه چون اصلا اساس نسل جدید هر چیزی انقلاب تو موضوع خاص خودشه و موضوع خاص گیم گرافیکه.
من نگفتم اختلاف کمهنقل قول:
گفتم اختلاف نسل حاضر با نسل قبلی بیشتر از اختلافی هست که این نسل با نسل بعدی داره:46:
ساجد خان:27:
راستی
شما MitaJoon چجوریه هم حرف من (محسن) هم حرف ساجد جان رو قبول دارید؟:31:
آخه مرد مومن تو میگی پس نتیجه اینه که اختلاف این نسل با نسل بعدی کمه.نتیجه تو از حرفات این بوده اشاره نکردی که اختلافش چه قدر کمه.نقل قول:
ولی در کل باید اختلاف زیاد باشه حتی از نسل قبلی هم بیشتر اینو با توجه به انقلاب هایی میگم که در پردازنده ها و کارت گرافیک ها صورت گرفته که خیلی پیشرفت بوده و همیشه کنسول ها خیلی جلو ترند.
واله من وقتی 2 ماه پیش 360 گرفتم یه لیست درست کردم از بازیهایی که رو این نسل اومده من نتونستم بازی کنم ... اینجوری که من میبینم تا 2 سال دیگه فقط سرگرم اونام چه برسه به بازیهای جدیدی که هر روز داره میاد ... با خیال راحت یه کنسول بخرید و فعلا نگران نسل بعد نباشید ...
دقیقا منم دوماهی میشه گرفتمنقل قول:
همون اول هم بازیایی که روی X360 اومده رو لیست کردم و کم کم دارم دانلود میکنم
اگه تونستی لیستتو برام بفرست ببینم بازی هست که من ندیده باشمش.
عزیز تو پست اولت که خواستی مطلبو بگی جاش راه رفتی :دی ، تو پست دومم خواستی جمع و جورش کنی ، بدتر دویدی :دینقل قول:
تا جایی که مشخصه ، کاملا غلطه... مطمئن باشین که کنسول های نسل بعدی ، یک انقلاب به پا میکنن... مطمئن باشین...
ببخشید که پا برهنه میپرم وسط ولی دوست خوبم جناب CRIS Joon CR7 که میفرمایید گرافیک تغییر چشم گیری نخواهد داشت ، چند تا نکته رو اضافه میکنم شاید نظرتون عوض بشه :
کنسولهای فعلی ۲۵۶ بیتی هستند و دسترسی به بیشتر از این مقدار با اینکه غیر ممکن نیست و کاملا در حیطه تکنولوژیکی انسانها قرار داره ولی میزان تولید رنگش بیشتر از قدرت تشخیص چشم انسانه (یعنی بیش از ۱۰۰ میلیون رنگ) این یعنی اینکه اگر هم این کار صورت بگیره فایده نداره چون ما قادر به دیدنش نیستیم ، نه تنها ما هیچ موجود زنده ی دیگه ای هم قادر به تشخیصش نیست . پس تا اینجا در مورد میزان رنگ تولیدی حق با شماست .
ولی این به این معنا نیست که گرافیک کمتر یا بیشتر نشه ! مثلا کنسولهای فعلی از Tessellation پشتیبانی نمیکنند ، همین تکنیک تاثیر بسیار شگرفی در گرافیک بازی ها داره ، اگر کنسولهای نسل بعدی فقط و فقط همین یک تکنیک رو بیشتر از کنسولهای فعلی پشتیبانی کنند گرافیک بازی ها به شدت دگرگون میشه ، میتونید نمونه اش رو در مقایسه های زیر ببینید :
همون طوری که میبینید تنها و تنها با اضافه کردن یک تکنیک نسبتا قدیمی گرافیک بازیها زیر و رو میشه ! حالا شما سایر تکنیکها رو بهش اضافه کنید و خودتون تصورش رو بکنید . در ضمن این تکنیک در حال حاضر توسط بسیاری از بازی های کامپیوتری و توسط DirectX 11 پشتیبانی میشه مثل Crysis 2 .
تازه به واسطه ی سخت افزار قوی تر مثل پردازنده ی بهتر یا چیپ گرافیک بهتر و رم بیشتر اینها رو هم میشه بهینه کرد :
هوش مصنوعی بهتر
فیزیک انجین قوی تر و با جزئیات بیشتر
نورپردازی بسیار متفاوت
شبیه سازی های تصادفی طبیعی تر (مانند دود ، آتش ، طوفان و ...)
حالا قضاوت با خودتون تا ببینید که نسل بعدی چه تغییراتی خواهد داشت .
اینم حرف آخر و تمام کننده و هدایت کننده مسیر تاپیک به هدف و آرمانهای درخشانش :27:
با توجه به سخنان گهربار دوستان عزیز و حضار محترم بر این شد که:40:
نسل بعدی کنسول های بازی انقلابی عظیم بوجود می آورد که حوادثی ازقبیل:
انقلاب شکوهمند ایران:46:
انقلاب کبیر فرانسه :46:
فتنه ی 88:31:
در مقابل آن چیز خاصی به حساب نمیاد:27:
کلا غوغا میکنه
از همه ی دوستان که در این بحث شب چله ای شرکت کردند کمال تشکر را میکنیم
مخصوصا جناب sonixax که با پستش مجلس را مزین فرمودند و مشتی بود پولادین بر دهان مستکبران:31:
C4EVA NEWS
C4اعلام کرد که قطعا تا کریسمسLT+3رو ریلیز میکنه.تاکید کردند که قطعا عرضه میشه ولی امیدواریم که تاخیر نخوره.
اما نسخه جدید برنامهABGX360ظاهرا تاخیر داره و قرار نیست به این زودی ها بیاد.در اینصورت برای پچ کردن بازی ها باید از برنامهXBOX BCاستفاده کنیم که خوب به خاطر اینکه این برنامه اتوماتیک نیست کار یکم سخت میشه.
منبع:
کد:http://c4evaspeaks.com/
پسر(ساجد) اخبار مربوط به هـک رو تو تاپیک خودش بگو.هم اینجا مینویسی هم تاپیک پشتی هم تاپیک بغلی هم تاپیک همسایه هم تاپیک افراد بیگانه هم...........................:31::31:
آخه مشکل اینجاست که تو هر دو تا تاپیک این بحث رو میکنن معمولا هم قبلا پیش اومده که خبر رو میزاشتیم اونجا بعد یکی که کلا نمیدونهLT+چیه و میاد تو این تاپیک یه سوالی در موردش مطرح میکنه بعد اونموقع باید دوباره میشستیم خبر هارو میگفتیم و در موردش توضیح میدادیم.تو هر دو جا گفتم که کسایی که هر دو تا تاپیک میرن بدونن.مثلا یه بابایی داشبردشوو آبدیت کرده فلش شده به استاک اونموقع یه بار میپرسید چی کار کنم و باید میگفتیمLT+بریز یه بارم میپرسیدLT+3کی میاد اونموقع دوباره باید جواب میدادیم.برای اینجور چیزاست که تو هر دو تا جا میزارمنقل قول:
:دی
ای خداااااااااا ! سیو The Run پاک شد ! :(
دوستان این دستگاه های اسلیم بالاخره Jtag شون موفقیت آمیز بوده یا نه ؟
میشه الان Jtag کرد ؟
بله با روش ریست گلیچ میشه JTAGکرد ولی خوب هزینه شم زیاده دیگه:دی 120تومن اینا میشهنقل قول:
JTag که میگین چیه؟
دوستان تاپیکی جدید زدم برای سوالاتی که عموما کاربرا میپرسن.
این سوالات به صورت پیشفرض جواب داده شده.
خواهشا قبل از پرسیدن سوالاتون سوال مربوطه رو تو تاپیک جستجو کنید:
سوالات و جواب های عمومی در مورد کنسولXBOX360:
---------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6720172#post6720172
کاری که باعث میشه برنامه های دست نویس تو کنسول اجرا بشه.نقل قول:
Jtag چیست؟
مگه این همون ه-ک کامل نیست که باهاش میشه مثلا بازی هارو هم بدون دیسکشون اجرا کرد؟نقل قول:
کاری که باعث میشه برنامه های دست نویس تو کنسول اجرا بشه.
بله دقیقا همونه.نقل قول:
منتهی اجرا بازی بدون دیسک فقط یکی از امکاناتش هست به طور کلی برنامه های دست نویشه همه چیزشو پوشش میده
یه سوال
من می خوام توی کنسولم فیلم ببینم ولی وقتی فیلمم رو اجرا میکنم میگه Codecشو ندارم و باید دانلود کنم
اگر آنلاین شم مشکلی برام پیش نمیاد؟
نره خودش یه چیزیو آپدیت کنه نتونم بازیامو اجرا کنم!
آخه با کنسول فیلم نگاه میکنن؟نقل قول:
لنزت خراب میشه:46:
من یه بار گذاشتم بدون مشکل اجرا کرد:20:
محیط باحالیم داشت:5: ولی صدا نداشت:41:
فکر کنم واسه کدک واس بری لایو :46:
نه نری این مدت خیلی اوضاع لایو داغونهنقل قول:
یه سوال
من می خوام توی کنسولم فیلم ببینم ولی وقتی فیلمم رو اجرا میکنم میگه Codecشو ندارم و باید دانلود کنم
اگر آنلاین شم مشکلی برام پیش نمیاد؟
نره خودش یه چیزیو آپدیت کنه نتونم بازیامو اجرا کنم
فرمت فیلم مذکور چیه؟َ
سلام
یک سوال درباره دسته کسی تا حالا دسته رو آداپتوری وصل کرده (3ولت )؟! همچین کاری میشه و اسیب نمی بینه دسته انجام بدم؟؟
راستش سوالتون کمی مبهم بود اگه دنبال کابلی هستین که دسته رو بی نیاز از باطری به کنسول وصل کنید با این کابل میتونید دسته رو به کنسول وصل کنید بی نیاز از باطری!!نقل قول:
یه سرش به پورت یو اس بی کنسول میخوره و یه سرش هم به درگاه هدست روی دسته.
اما اگه منظورتون اینه که با اتصال سیم فاز و نول آداپتور به قطب مثبت و منفی دسته، و تنظیمش روی 3 ولت بدون نیاز به باطری بازی کنید، بنظرم به زحمتش نمی ارزه و همین کابله بهتره قیمتش هم حدود 7000-8000 تومنه.
بله منظورم فاز و نول بود :31:....چون چند تا از وسایل برقی رو راحت اینطوری کردم.نقل قول:
کسی از این کابل استفاده کرده مشکلی نداره بگیرم....
نه بابا فلش مموری رو زدم به کنسولم، من از اون آدمام که موقعی که لنزم داره کار میکنه انگار داره از عمرم کم میشه :27:نقل قول:
مرسی رفیق پس نمیرمنقل قول:
Avi بود نمیتونست پخش کنه، MKV رو هم اصلا نشون نمیداد! :13:
چیکار کنم به نظرت؟
هیچ کدوم از این کدک ها تو لایو نیست !نقل قول:
( البته AVI رو مطمئن نیستم ولی MKV رو 100% )
Avi رو صد در صد پخش میکنه ولی اگه تا حالا به لایو وصل نشده باشی پخش نمیکنه ( فعلا لایو رو بیخیال )نقل قول:
مرسی رفیق پس نمیرم
Avi بود نمیتونست پخش کنه، MKV رو هم اصلا نشون نمیداد!
چیکار کنم به نظرت؟
محتوای مخفی: فرمت های قابل پخش
برای تک تکشون باید به لایو وصل شی
چجوری ریختی رو فلش؟نقل قول:
من همین جوریم ولش کن بابا خراب شد یکی دیگه :27::31:
نه مشکلی پیش نمیاد خودم دارم ازش استفاده میکنم خواستی عکسم ازش میگیرم که باور کنی استفاده میکنم:27:نقل قول:
منم یه زمانی یه دوربین انالوگ رو به همین روش با آداپتور یه سرش کردم:31:یادش بخیر جوون بودیم خب:8:منتهی بنظرم تا وقتی وسیله ای کارآمد تر هست ساخت یه وسیله من در اوردی با صرف همین قدر هزینه نمیصرفه.