....Coming Soon :n16:
Printable View
....Coming Soon :n16:
امروز کلا اینترنت این استان خراب شده ما 7-8 ساعت قطع بود ! الان خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چواب من یادتون نره منتظرم ها:n07:
فقط با پرو.کسی باز میشه برام اینم تست با پرو.کسی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من تهرانم رویه یه خطم از شهراد نت دارم اما خیلی گرونفروشه توی قسمت حجم وگرنه باقی چیزاش توی این 7 ساله ک ازش سرویس گرفتیم خوبه / با توجه با فرا رسیدن تابستون این داداش منم ک خوارکش کانتره هم اضافه میشه به من واسه همین دیگه شهراد ج نمیده واسه همین رفتیم روی خط دیگمون از مخابرات adsl بگیریم گفتن 1 ماه دیگه ! الان 48 روز شده هنوز خبری نیست ما هم تصمیم گرفتیم به مخابرات بگیم نبندن adsl رو روش بریم یا از آسیاتک بگیریم یا از های وب نظر شما چیه میخواستم بدونم آیا جواب گوی کار ما هست های وب ؟ شنیدم قطعی زیاد داره بعضی اوقات درسته ؟ برای بازی آنلاین مناسبه ؟
اگه با proxyاسپید تست گذاشتی چرا ispداده گستر عصر نوین زده :n10::n09::n19:نقل قول:
ابوالفضل شاتل رو جمع کردی و میخوای بیای های وب ؟(تبلیغاتش وسوست کرده؟):n02:نقل قول:
پست من داره خاک میخوره :n29:نقل قول:
احتمالا کریو ام بعد از باز شدن سایت قطع شدهنقل قول:
اینم تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مرکز مخابرات گلستان ، سرعت دانلود عالیه ، پینگ هم متوسطه ( پینگ بهتر بخوای باید بری پارس آنلاین یا مخابرات )
سرویس دینامیت ، شبانه نداره.
خدا بیامرزه کسی که از های وب نت گرفت:n09: