مستر ملک رو فراری دادین :n02: حد اقل حجم مارو بر میگردوندی مرد مومن 5 گیگ به فنا رفت با اون اوپراتور های زبون نفهمتون.
Printable View
مستر ملک رو فراری دادین :n02: حد اقل حجم مارو بر میگردوندی مرد مومن 5 گیگ به فنا رفت با اون اوپراتور های زبون نفهمتون.
بازخوبه به تلفنش جواب میده .حجم منو برگردونه دعاش میکنم D:n01:نقل قول:
باز خوش به حال شما .نقل قول:
حجم منو که تفمال کردند رفت . میگند مک آدرس و .... توی روز ثبت شده که دانلود کردی .
در صورتی که اصلا من روزها پای اینترنت نیستم .:n07:
اصلا اون 9 گیگ فدای سرم .
امید برای سرویس های مخابرات شما هم مک ادرس قفل میشه ؟؟؟نقل قول:
یعنی فقط با یه مودم بشه از اون سرویس استفاده کرد؟
مخلصیم کل حسین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدمت شما عرض شود که هم میشه سرویس رو از طریق مک آدرس محدود و دسترسی دیگران رو قطع کرد و هم میشه از طریق مک آدرس مشخصات کسی که کانکت میشه به شبکه رو فهمید .
نگرفتی!!!نقل قول:
منظورم این بود که سرویس های شما رو خودشون به صورت دیفالت مک ایدیش رو قفل میکنن یا نه باز میزارن ؟؟:n02: امید وارم بفهمی :n02: منظورم رو :n02:
گرفتم عزیز.نقل قول:
نخیر باز میزارن. چرا ببندند آخه ؟
درست و معقولانه ترش اینه که ببندن :n02:نقل قول:
چون 2 ثانیه میشه هکتون کرد :n02: چون همه پورتهای مخابرات کشوری بسته میشن:n02:
آهااا بعد میشه بگین شما چطوری 2 ثانیه ای می تونین این کارو بکنین؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اگه منظورتون از طریق آی پی و وارد شدن به مودمه که باید بگم اگه طرف مودمش در و پیکر نداشته باشه چه مک ادرسشو قفل بکنه چه نکنه 2 ثانیه میشه ه.کش کرد.
ولی کسی که پسورد اکانتش و مودمش رو عوض بکنه و Interface قسمت ACL یا همون (Access Control Listing) مودمش رو روی LAN تنظیم کنه و Firewallهای مودمش رو هم روشن کنه عمرا کسی بتونه کاری بکنه
حالا شما اگه می تونی بگو :n05:
در ضمن توی خود مودمها اینقدر تدابیر امنیتی گذاشته شده که اگه بخوام همشو بگم 2 ساعت طول می کشه ولی همین چندتا کاری که گفتم رو هرکی انجام بده کفایت می کنه
ولی اونی که شما می گی کلا چیز چرت و بیخودیه دلتو به اون خوش نکن که قبل از 2 ثانیه میشه ه.کتون کرد.:n02:
دقیقا حق با شماست !!!نقل قول:
ولی من 99.99 درصد افرادی رو که دیدم نه رمز مودم رو تغیر میدن و نه ادرس روترشون رو !!!:n02: