اینم از 2shared: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو عنوان هست:40:
Printable View
اینم از 2shared: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو عنوان هست:40:
اینم آدرس سیو 99% :
thegtaplace.com/downloads/file.php?id=3922
خوب اولش خواستم رد كنم ديدم اگه راهنمايي كنم خودت رد كني بهتره البته قبل اينكه وارد مامورت Manny بشي يا با چيت خودت رو مسلح كن يا برو اسلحه فروش و كمي تفنگ و فشنگ بخر. وقتي مي ري پيش Manny يه ماشين گير مياري و ميري جايي كه با علامت زرد مشخص شده بعد دنبالش مي كني اون ماشين رو فقط مواضب باش فاصله ات باهاش كم نشه نبايد اونقدر بهش نزديك بشي داري تعقيبش مي كني طوري كه نفهمه بعد كه رسيديد به مقصد يارو از ماشين پياده ميشه از يك در طوسي رنگ وارد ميشه شما نمي توني در رو باز كني بري داخل بنابراين با مشت يا تفنگ به در شليك مي كني تا باز بشه داخل تعداد زيادي دشمن هست كه بايد بكشي همين فكر كنم مشكل شما داخل شدن به اون در بود اگه دقت كني زير نويس هم ميگه كه براي ورود بايد به در ضربه بزني يا شليك كني به طرفش بازم مشكلي بود من در خدمتمنقل قول:
بدون xlive چطوری سیو هارو میشه اجرا کرد ؟
لطفا صفحه ای که داستان بازی گذاشته شده بگید چنده
من 700 صفحه گشتم پیداش نکردم
چرا این Garage درش باز نمیشه ، باید چیکار کنم که وا شه؟
در ضمن جایی نیست که ماشین را تیونینگ کنیم ؟
دوستان چه طور میشه گوشی موبایل رو عوض کنم؟
فکر نکنم بشهنقل قول:
تو یه مرحله فقط پلی بوی بهت یه گوشی بهتر میده که امکانات بالاتری داره و میتونی توش تم بریزی و فیلم و عکس بگیری باهاش
اچیومنت که برای اورجیناله نه برای 100 درصد کردن
ممنونم از راهنمائیت ولی وقتی که ماشین اون مواد فروش سر چهاراراه وای می ایسته دیگه حرکت نمی کنه و صحبتهای مانی با نیکو رو هم که ترجمه کردم آخرین جمله مانی می گه اون خیال داره توقف کنه بهتره عقب تر از اون وایستی
جائی هم که ایستاده سمت راستش یک در طوسی با دو پنجره هستش که وقتی وارد در میشی یک انبار نوشابه هستش و روی پشت بامشم یک اسلحه و یک نورگیر که درش باز هست ولی نه اون پیاده میشه و نه آیکون زردی هست
در ضمن با عرض خجالت لینکم رو چطور روی 2shared.com آپ کنم