به به آقا مهران گل ...بپرس جیگر...نقل قول:
1.خانم ایندت می دونه به اندازه موهای سر یکی از دوستان (نام کاربریش یادم نیست) f g داشتی؟
منظورت از fg اگه همون gf آره ..در جریان شاهکار های من هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اره وقتی فهمید عکس العملش چی بود؟اگه نه نمی خوای بهش بگی ؟
گفت دیگه از این غلط ها نمیکنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چند سال دیگه دوست داری بچه دار بشی؟
حدود 30 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.این گوگوری شما می خوای پسر باشه یا دختر؟
ترجیحا دو قلو باشه ..1 بار خبالمون راحت شه 1 پسر 1 دختر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.اسمشون و می خوای چی بذاری؟
اگه پسر یاشه اریا ..اشتراک نظر دبریم ولی در مورد اسم دختر هنوز به تفاهم نرسیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.اگه پسر بود: چقدر ازادش می ذاری؟
همونقدر که خودم ازاد بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.میذاری مثل خودت بره پارتی و اکس بندازه بالا؟
7.سیگار چی میذاری بکشه؟
8.سیگاری چطور؟
9.میذاری ماشن باباش و برداره ببره خانم سوار کنه و کارشون و بسازه؟
من تجربه های خودم را سعی میکنم بهش منتقل کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..بهش میگم چی خوبه چی بده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..بقیش با خودشه ... نمیتونم که دست و پاشو ببندم...در مورد سوال 9 هم چرا که نه ..هوای باباشم داشته باشه خیلی دمش گرم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.خانمت و محدود می کنی ایا؟
11.بنظرت نباید همیشه ادم واسه خانمش یه خط قرمزی قرار بده ؟
اونقده به خانومم اعتماد دارم که هیچ خط قرمزی براش نزارم .. چون خودش برا خودش خظ قرمز هارو ایجاد کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
12.اگه بچت بهت بگه چرا نماز نمی خونی چی جوابش و میدی؟
بهش میگم اگه دوست داره خودش بخونه و لی هیچ وقت به خودش اجازه کنکاش در عقاید شخصی دیگران رو نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.اگه بچت کافر بشه چیکار می کنی؟
من هم در عقاید شخصی دیگران حتی فرزندم کنکاش نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همینا تا ببینم چی می شه
هستیم در خدمت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]