این جوری که تو سایت زده از 1 شروع میشهنقل قول:
Printable View
این جوری که تو سایت زده از 1 شروع میشهنقل قول:
سلام به دوستان عزیز من سرویس 128 حجمی صبا رو دارم که ازش راضیم.اکثرا 220 دانلود می ده و پینگشم که برام خیلی مهمه (کانتر) خوبه .میخواستم بدونم صبا در نامحدود چطوریه چند دانلود می ده و.....
ممنون اگه یکی پاسخ بده :46:
اینجوری که از سرعت پیداست از 1 شروع شده ومن ترجیح می دهم سیستم را خاموش نمایم و بروم بگیرم بخسبم و به اینترنت و دانلود فکر نکنم. زیرا سرعت بسیار بالی 15 کیلو بیت بر ثانیه است بای بای
از ساعت 2 شروع میشه دانلود .
با این وضع سرعت دانلود شبانه چیزی جز استهلاک کامپیوتر نداره و مصرف برق نداره .
این قضیه مشکلات دانلود هم ربطی به ماه رمضان نداره . بعد ماه رمضان هم همین قضیه ادامه خواهد داشت .
شاید از 15 کیلوبایت به 20 کیلوبایت ارتقا بدند ولی با 128 از این بهتر اجازه دانلود نمیدند .
من که امروز تصمیم خودمو گرفتم . 2 گیگ برام مونده . تموم شد با صبانت خداحافظی میکنم و میرم از مخابرات میگیرم . قیمتش نصف صبانت هم هست . یه مجوزی چیزی هم میگیرم میرم سرعت 1 مگابایت میگیرم تازه قیمتش با 128 صبا یکی میشه سرعتش هم 1 مگابایته .
این مکافات ها و منت ها هم سرم نیست که صبانت هی با منت میگه عوضش ما روزانه سرعت بالای 128 به شما میدیم .
دوست عزیز سرعت من هم تا یه هفته پیش حداکثر 15 بود ولی الان چند روزه به حالت عادی برگشتهنقل قول:
الان هم با سرعت حدود 200-220 داره دانلود میکنه
چند روزی هم صبر کنید شاید واسه شما هم درست شد
البته نمیدونم مشکل چیه که سرعت IDM کمه و سرعت تورنت زیاد... تورنت رو هم امتحان کنید
من هم 128 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سرعت من
دیگه چی میشه گفت
امروز دوباره به پشتیبانی (واحد سرگرمی و شوخی با مشتریان) زنگ زدم طرف بازم گفت به زودی درست میشه .
اگر همه مثل شما این کار رو می کردند دیگه اینهمه خبر نمی زدند که هکر سرویس Adsl دستگیر کردیم و ... یعنی استفاده به جا و مناسب مشکلی پیش نمیاره :46:.نقل قول:
فقط سرویسی که گفتید داخل تعرفه های این صفحه نیست :
ویژه مشهد هست ؟کد:http://sabanet.ir/services/price/
مگه یوزر و پسورد شبانه رایگان جدا نیست ؟ در اینصورت امتحان کنید با یوز و سورد شبانه و تغییر مک آدرس مودم به مک آدرس مودم با اشتراک 2 مگ میتونید کانکت بشید و با سرعت 2 مگ از شبانه استفاده کنید یا خیر.
سلامنقل قول:
مباحث شبکه است عزیزم آی پی در دو نوع استاتیک و داینامیک که یک سرچ بزنی میتونی بهتر متوجه بشی
ولی کسانی که کار دوربین مدار بسته میکنند و دوست دارند دوربین هایی که در محل کار یا کارخانه یا شرکت و..... نصب کرده اند رو بتونند در بستر اینترنت و از محل دیگه نظیر خونشون بتونند چک کنند برای ریموت زدن و وصل شدن به سرور مورد نظر نیاز به آی پی استاتیک دارند نه اینکه داینامیک هم نشه اونم میشه ولی قر و فر داره و کسی چنین کاری رو انجام نمیده
در کل در یک زبان ساده : آی پی داینامیک در هر بار وصل شدن شما به اینترنت از سوی آی اس پی شما تغییر داده میشه _ بسته به زمان لیز و.... _ ولی آی پی استاتیک همیشه ثابت هست شما اگر بخوای ریموت بزنی راحت میتونی یا کارهای دیگه که البته ریموت زدن بدون برنامه واسطه با استفاده از ایجاد تنظیمات در مودم با آی پی داینامیک هم میشه ولی خوب بحثش اینجا نیست..... شما یک سرچ بزنی مطالب ساده توی نت در این مورد زیاد هست و اینکه برای آی پی استاتیک باید مبلغی بپردازین
سلام عزیزمنقل قول:
والا من در مورد قیمت ها و نوع سرویس ها زیاد خبر ندارم این کارها رو همکارم انجام میده و چون واسطه هستیم نسبت به اون چیزی که نمایندگی از خودمون میگیره ما هم چند تومنی بالاتر به این ها میدیم که این وسط هم سودی کرده باشیم
متوجه عرضم میشی ؟ کارخانه ای که روزانه چند میلیون درآمد داره اینترنت پرسرعت هم میخواد حالا چند تومن بالاتر هم بهش بگی ککش نمیگزه و کلا بازار همین هست امیدوارم متوجه حرفم بشی
مثلا سرویسی که ذکر کردم در پیوست نشون میدم ولی خوب قیمتی که برای این ها در اومده چند تومنی بالاتر است این قیمت صبانت است
در مورد ویژه مشهد و ... اطلاعی ندارم
یوزر پسوورد شبانه که عزیزم یک ماه بیشتر است یکسره شده و با یوزر روزانه هم میتونی شبانه وصل بشی و اون شب هم که من دانلود کردم یا دیشب و.... چیزی از حجم روزانه بنده خدا کم نمیشه که اگه حتی یک کیلوبایت کم بشه من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم استفاده کنم
اعتماد مشتری بی نهایت از صدها گیگ دیتا برای من و همکارم مهم تر است
اگه هم جدا بود یک تنظیمات مودم کافی بود که البته هیچ وقت چنین کاری من انجام نمیدادم و باید با همون 128 خودم صبر میکردم یا سرویس بالاتر میگرفتم