نقل قول:
نقل قول:
شاید پورت ۸۰۸۰ که برای پر وکسی ساکس استفاده می کنید فعلا بسته شده و نه پروتکل :rolleyes:نقل قول:
Sent from my XPERIA S
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
شاید پورت ۸۰۸۰ که برای پر وکسی ساکس استفاده می کنید فعلا بسته شده و نه پروتکل :rolleyes:نقل قول:
Sent from my XPERIA S
دوستان اینم تعرفه بهار به نظر من که عالیه:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضریب اشتراک ربطی به پهنای باند نداره. فقط سرویس 512 رو کمی بالا تر بستند. بقیه ی سرعتها واقعی است. 512 >> 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود دارد.نقل قول:
مال من هم وصله pptp و l2tpنقل قول:
من ی مدت از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم ولی مبین نت خیلی از نظر سرعت سره.
تو قیمت جدید بعضی طرح ها گرون شدن مثلا 512 4 گیگ در ماه که 18 تومن بود برداشته به جاش 2 گیگ رو میده در ماه 10 تومن
من که روز ها زیاد این سرعت های بالا بدردم نمیخوره 5 مگ هم بدهنقل قول:
فعلا این دانلود شبانه رو درست کنه شاهکار کرده
در ضمن این دانلود شبانه رو برداره برشکست میکنه میدونی چرا چون میشه گفت 90 درصد کاربرا سرعت بالا میخرن تا دانلود کنن روزا زیاد به کارشون نمیاد وگرنه همون 128 هم از سرمون زیاده
دوستان 2تا سوال مهم.
512 موبین چند کی در ثانیه میده؟ آخه میگن بیشتر میبندنش.
و این طرح نامحدود جدیدی که ساعت محدودیتش 8الی20است این 8 الی 20 به چه معنی است؟ مگه اینا نامحدود نیستن ؟
تمام مشکلات دوستان رو تایید میکنم. منم دو سه روزه که با عبور از شیلترینگ مشکل دارم. با همه ی روشها هم مشکل دارم. در این دو سه روز تقریبا مبین شاهکار کرده. روزی 5-6 بار قطعی دارم. شبا بیشتر و طولانی تر....
دیگه اشتراک مبین رو شارژ نمیکنم. تمامی طرحهاش بیخ ریش خودش....
تورنت رو بسته...
نصف سایتهای حتی ایرانی رو باز نمیکنه....
کیفیت سرویس تقریا هر دقیقه نوسان داره...
اسمشم اینترنت پر سرعت سراسریه...
احتمالا اگر بشه و پوشش داشته باشه از داتک وایمکس میگیرم یا کلا بی خیال اینترنت پر سرعت میشم...