نه ؛ اون ایاب ذهاب هزینه ای نداره . همش روی همون 15 تومن حساب میشه .نقل قول:
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
Printable View
نه ؛ اون ایاب ذهاب هزینه ای نداره . همش روی همون 15 تومن حساب میشه .نقل قول:
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
من یه هفته نشده گرفتم . یه لیست میاره که واسه مخارجه تو اون نوشته 2000 تومن ایاب ذهاب می گیرن و اون 15000 تومن هم می گیرن خودشون خط تلفن رو راژه می کنننقل قول:
خب پس شما مشكل مودمي دارين. با 23089 تماس بگيرين يا پشتيباني آنلاين بگين مودم روي PPPOE هست ولي خودكار كانكت نميشه شايد با يه ريست كردن مودم حل بشه.نقل قول:
اگه ميشه يه عكس هم از تب Dial Up در منوي Optiones بذارين :31: اگه با كانكشن وصل ميشين شايد اينجا كانكشنش درست نيست. :10:
اگه راستشو بخایید هنوز نگرفتم ولی لیستشو پرکردم دادم به پیکشون بعد زنگ زدن گفتن مدارک ناقصه و از این حرف ها چون صاحب خط فوت کرده حالا هم دنبال کاراشم ببینم چی میشه.راستی سرعت art1 چفدره ؟ خودم art1 درخواست دادم ولی فکر کنم 64 می گرفتم بهتر بود چون محدودیت نداره.
سلام من eco 128-3 دارم
بد نیست
معمولا دانلود با Dap سرعتش 50-60 است و با موزیلا حدود 30
ولی قیمت هاش نصبت به صبا بالاست و قصد دارم برم دنبال صبانت
چون ترافیکش 5 گیگه ولی صبا 12 (سه ماهه 128)
شبها هم رایگانه ولی ساعت 1-2 سرعتش خیلی کم میشه
در ضمن تعرفه فکر میکنم art home ش که دانلود نامحدوده زیاد شده
در کل صبانت به صرفه تره
2000 اياب و ذهاب؟!نقل قول:
نه بابا
من هيچي پول ندادم و نگرفتن!:27:
بله بلاخره ما هم شاتلی شدیم .همین یه دیقه پیش اومدن برام نصب کردن و رفتن.:8:
یه سؤالی، این برنامه IDMمزیتی نسبت به FDM داره؟ چون FDM رایگانه و تقریباً همه کاری میکنه. از دانلود فایل و تورنت و سایت و ویدیو و ... گرفته تا ....نقل قول:
یعنی نامردا فقط از من گرفتن؟ببینم کی گرفتی؟نقل قول:
این شاتل عجب پشتیبانی توپی دارد 45 دقیقه با موبایل حرف زدیم تا مشکلم حل شد و با pppoe مودم کانکت شدم واقعا کارشون درستهنقل قول:
حال یه سوال میزان دریافت و ارسال با pppoe مودم چطوریه
حالا دیگه تو سایت شاتل کانکشن با pppoe برا من نشون نمیدد؟
اگه دانلود شبانه قطعی داشتم چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]