سلام . من تیم بایرن مونیخ رو ساختم ولی همه ی بازیکنانش رو نمی شناسم کسی می تونه لیست بازیکنانش رو با شمارشون بده ?
Printable View
سلام . من تیم بایرن مونیخ رو ساختم ولی همه ی بازیکنانش رو نمی شناسم کسی می تونه لیست بازیکنانش رو با شمارشون بده ?
جستجو ميكردي اين پست رو چند وقت پيش گذاشته بودمنقل قول:
نقل قول:
میشه سوالتون رو دوباره تکرار کنیننقل قول:
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟
واقعا چيزهاي سختي بودن از هيچ كدوم سر در نياوردم شما ببين ميتوني كمكش كني فاشيست جاننقل قول:
كراوزر جان يه نگاهي به تاپيك بازي كردن انلاين pes بكن
لینک پست سئوالاتتون رو بزار، جناب مستر
ادیت: پستتون رو پیدا کردم و جوابتون رو در پست شماره 7199 نوشتم.
اگه يه مسترليگ رو رفته باشي و وسطش سيو كرده باشي و سپس قدرت بازيكن هارو از Edit دستكاري بكني در اون مسترليگي كه سيو شده تاثيري نخواهد داشت !!!نقل قول:
و حق كاملا با جناب آرمين خان مي باشد چون اين راهي كه معرفي كرديد تريك محسوب نميشه
اگه اينكارو بكنيد كلا از جذابيت و لذت بازي كاسته ميشه و شايد براي بعضي ها مثل خودم از بين بره
لینک دانلود خراب نیست. دوتا لینک داره، یکی ماله Gaming و یکی ماله FileFront که سروره خوده Gaming در حاله حاظر پره و فقط باید ازنقل قول:دانلود کنی. واسه من که این سایت ف.ی.ل.ت.ر.ه!کد:http://files.--------------/Part4rar/;12224186;/fileinfo.html
منظورت از ویرایششون چیه؟ شما نمی تونی فایل اصلی بازی رو همینجوری ادیت کنی. شما باید اول فایلهای صدا رو اکسپورت کن، بعد به یه فرمت فراگیر تبدیل کنی و بعد کارت رو اینجام بدی. وقتی تموم شد، دوباره به فرمت اولیه برگدونی و بعد ایمپورت کنی.
در ادامه همون فیس های اصلی هستن. دقیقاً یادم نیست قبل از اوناست یا بعد از اونا. آره، یه چندتایی ساخته شده. مثل دائی و قلعه نوعی!!!
ببین، این کیت سرور یا کلاً برنامه های ادیت بازیکنی رو بر اساس یه ID Player میشناسه. در نسخه های قبلی می شد با تعریف ID Player مورد نظر فیس رو ایمپورت کرد. اما الان کیت سرور این امکان رو نداره. ساده ترین روش اینه که شما فیستون رو به جای فیس یکی از فیسای اصلی بازی ایمپورت کنی و اونو از داخل بازی انتخاب کنی!
در حال، حاظر کیت سرور فعلی این امکان رو نداره. چون Juce دیگه از نوشتن سری برنامه های کیت سرور خودداری کرده و واسه همینه که ما الان فیس سرور، بال سرور، و . . . رو دیگه نداریم!!!!
Pes OEdit Converter
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32627
من الان چند دفعه هتش که فقط به خاطر دعوت شدن به تیم ملی آرژانتین bal رو مجدداً شروع می کنم. اما هر دفعه که شروع می کنم، خبری از دعوت به تیم ملی نیست!!!!!! میشه دوستان بگن، از هفته چندم در فصل اول به تیم ملی دعوت میشن؟؟؟