..............نقل قول:
..............نقل قول:
خیلی ممنون حمید جان به خاطر راهنماییت . امپ چی پیشنهاد میدی نسبت به این قطعاتم ؟؟؟نقل قول:
آمپ 4 کانال؟نقل قول:
بودجه؟
اره 4 کانال باشه که بعدا بشه ارتقا داد 160-170 اینا باشهنقل قول:
راستی میشه از این ساب 305 سی تو طاقچم صدای خوب گرفت ؟؟ ماشینم هاچبک پراید
خیلی ممنون
,اقا حمید صداش خوب بود ولی شرمنده امپم 6400 f بود حالا شما پیشنهادتون چیه؟من فقط باند میخوام که اگرم لازم باشه بعداااااان یه باکسی اضافه کنم.حال 3یا2 جفت 6975 v2 بهتره یا 718ex >لطفا زودتر ج بدید.در ضمن امپیلیرو هم بگید. بودجه هم تا 800 تومان.
با عرض سلام وخسته نباشید و تبریک سال نو به ویژه حمید عزیز که خوب این تایپک میچرخونه.
سوال بنده این بود که تو رنج 200 هزار تومان به بنده چه اسپیکری را پیشنهاد میدهید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم بیس خوب.
چون پراید 141 دوگانه سوز دارم نمیتوان از ساب استفاده کنم برای همین اصلا نمی توان ساب بزارم.
پخش بنده : clarion CZ501
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپلی فایر :Infinity Reference 7541a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر :؟؟؟؟
با تشکر .
هادی
سلام
یه باند با قیمت حداکثر 100 تومن میخوام:20:
دو تا باند جلو برای در های جلو سمند می خواهم که کیفیتشون خوب باشه تا80یا 100هزار تومان چی معرفی می کنید؟
دوستان سلام
منو بخاطر پست اضافی ببخشید!! (متاسفانه بخاطرش "تاپیک" زدم ، که عذر میخام)
صادقانه از خرید ضبط و باند و نحوه نصب "هیچ" نمیدانم !!!
دنبال "دوپس / دوپس" نیستم.....:41:
دنبال "تصویر" هم نیستم.....:41:
فقط سیستمی میخوام که صدای "بسیار بسیار" صاف و رسائی داشته باشه....:20:
اگه نیاز به ساب هم هست، مشکلی از جهت فضا ندارم
و ضبط آن بسیار با دوام باشه و به هر خط و خشی روی دیسک حساس نباشه!!
بودجه من 800 هزار تومان است:46:
ولی اگه مثلا کسی بهم بگه که اگه 200 تا 300 هزار تومان روی پولت بذار تا کانفیگ شاخی نصیبت بشه، قبول میکنم و بودجه را افزایش میدم:21::21:
لطفا "برند" و "تولیداتی" را پیشنهاد بدید که موجود باشه و از دور خارج نشده باشه
در ضمن دوستان ماشین من "ریو" است ......
اگه نیاز به باطری و چیزهای اضافه تری برای این هدف است، لطفا راهنمائی کنید:40::40:
پیشاپیش ممنونم
سلامنقل قول:
بودجتون خیلی کمه.فکر نمیکنم دیگه با این قیمتها بشه طرف سیستم بازی رفت
305C و اون لغت C مخفف انکلوژر یا همون باکس هستش.من خودم 305 داشتم هم بافل و به قول فرمایش شما رو تاقچه و هم تو باکس سیلد.ساب باید تو باکس مناسب باشه.در غیراینصورت اصلا از قابلیتهای ساب ووفرتون بهره مند نمیشید.
6975v2 داشتی؟نقل قول:
800 برای آمپ و اسپیر؟فکرکنم باید بری سراغ همون 718 و آمپهای پایونیر و یا کن وود
سلام هادی جان عید شما هم مبارک. بنده رو شرمنده میفرمائید. من انجام وظیفه میکنم قربان:11:نقل قول:
آقا بازار خیلی خرابه.قیمت جنس خوب هم خیلی گرون شده و هنوز پارتی کالاهای جدید با دلار 1900 وارد بازار نشده.اونا بیاد بهتون میگم قیمتها چی میشه. واقعا دیگه صدای درست شنیدن میره تو موزه:31:
من 200 چیزی به نظرم نمیرسه ولی اگه بتونی 100 تا بزاری روش میتونی یه چیز عالی و اصل بگیری.
718 باید بگیری البته فکرکنم 140 شده.نقل قول:
برندها و مدلها رو که عرض کردم خدمتتون. بهتره باطری رو هم به 74A ارتقا بدید.نقل قول: