هارد رو به سیستم ردین از disk managment عکس بدیننقل قول:
Printable View
هارد رو به سیستم ردین از disk managment عکس بدیننقل قول:
سلام
ببخشید فریمور هارد هیتاچی 500 گیگ رو هیچ جایی گیر نمیارم
چیکار کنم!
اکستریمی عزیز بدسکتورها رفع شدن اما ارور S.M.A.R.T اول ویندوز مونده و رفع نمیشه و میگه باید هارد رو عوض کرد
این ارور رو چطوربرطرف کنم ؟
الان هاردم کاملا سالم شده
یعنی هیچ اروری در تب health نرم افزار hd tune نیست ؟نقل قول:
با سلام.
دو روز پیش کامپیوترم بعد چند بار روشن و خاموش شدن دیگه روشن نشد. بردمش تعمیرگاه گفتن پاور سوخته.:sad:
پاور را عوض کرد اما وقتی روشنش کردن هارد شناسایی نمی شد. هارد رو در آورد خیلی کم بوی سوختگی میداد. گفتن بخاطر پاور ، هاردت سوخته.:n28:
فعلاً فرستادنش واسه نمایندگی. سوالم اینه که آیا اطلاعاتم بر باد رفته؟ آیا با عوض کردن برد هارد، درست خواهد شد؟
کممممممممککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
سلام
من یه هارد 500 seegate دارم، 3 تا پارتیشنش کرده بودم که یکیش رمز داشت.
زدم به لپ تاپ دوستم بد که درآوردم دوباره زدم اون 2تا پارتیشن که قفل نبودن رو دیگه باز نکرد و میگه باید فرمت شن. تو کامپیوترا دیگهم همین اخطار رو میده. اما اونی که قفل داشت مشکل نداره
چیکار کنم؟ اطلاعاتم خیلی مهمن و نمی خوام از دست برن
اما از چند نفر که پرسیدم می گفتن که تنها راه فرمت کردنه و recovery هم بکنم بازم کامل بر نمی گردن.
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n28::n28::n28:
بله هارد دیتکت میشه پارتیشن بندی هم میشه(البته فقط FAT)ولی باز نمیشه.نقل قول:
وقتی رو درایو کلیک میکنم Access Denide میده.
اون به خاطر اینکه فایل سیستم raw میشه با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion پارتیشن بندی رو انجام بدیننقل قول:
احتمالا برد و موتور هارد آسیب دیده فکر کنم اطلاعات برگشت پذیر باشدنقل قول:
فایل سیستم raw شده با نرم افزار easeus data recovery در مود complete recovery پارتیشن رو ریکاوری کنید سپس پارتیشن ها رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمتنقل قول:
برای ریکاوری حجم اضافه میخواین
میتونه این مشکل از ویروس هم باشه
نقل قول:ارور هست اما با برنامه اچ دی دی ریجنریتور هیچ گونه بد سکتور و هیچ گونه سکتور دلیز نیست و با همون برنامه اچ دی تیون توی تب اسکن تمام مربع ها سبز هستن(قبلا 3 تا مربع قرمز پیدا میکرد)نقل قول:
اون قسمت هلت هم ارور هاش مثل قبل مونده چون توی فریمور هارد ذخیره شدن این ارور ها - الان هاردم فول کار میکنه اما نمیدونم این ارور اسمارت رو چطور حذف کنم از فریمور