مخلص محسن خان :10:
نقل قول:
چشمی مهمه؟! (سطح سوال رو داشتی! )
برام سواله، وقتی live view هست، چرا باید از چشمی دید؟
عکاسایه حرفه ای کار با LCD رو عذاب میدونن , چون وقتی با منظره یاب کار میکنی هم بهتر میشه کادر بست هم تمرکز بیشتر روی سوژه داری هم باطری کم تر میسوزه هم بزرگ نمایی داری و....
live view هم چیزه خوبیه
نقل قول:
مگه سونی مشکلی داره؟
سری NX رو میدونم، اما سری آلفا چه مشکلی داره؟
آیندهنگری در لنز و فلش و باتری و ... رو متوجه نشدم آقا احسان، یهمقدار بیشتر توضیح میدی؟
نه اما رده 4 یا 5 رو داره
سری آلفا مشکلی نداره فقط سونیه :31:
مثلا شما چند سال دیگه میخواهی دوربین رو عوض کنی , باید از سونی دوباره دوربین بخری چون لنز و فلش و باتری و ... رو ازش داری . اگر از یه مارک معتبر تر بخری بیشتر راغبی تا لنز و... بخری چون به ایندش امید بیشتری داری
نقل قول:
آره فیلمبرداری برام مهمه، در فیلمبرداری، یکی کیفیت و دیگری سرعت خوب برای بنده در اولویته.
مثلا یکی از دلایلی که رفتم ببینم NEX چجوریه، این بود که full HD میگیره، 60 فریم در ثانیه. D3100 فیلمبرداریش 24fps هست. (در اسلوموشنها، بهمشکل میخوریم)
بعد از اینا، فوکوس ممتد هم اهمیت داره. در واقع بهترتیب اولویت میشه (در فیلمبرداری):
کیفیتفیلمبرداری » سرعت (فریمبرثانیه) » فوکوس ممتد اتوماتیک
راستی! حین فیلمبرداری میشه دستی هم فوکوس کرد؟
تو فیلم اول اندازه HD یا FULL HD و بعد هم فریم در ثانیه مهمه
(اما دوربین های SLR فوکوس ممتد تو فیلم ندارند یعنی هر بار که کارد یا سوژه رو عوض کردی باید با رینگ فوکوس , فوکوس رو تنظیم کنی که سخت و زمانبره و تو کیفیت خروجی اثر بد میزاره) اما این سه دوربین که معرفی کردم فوکوس ممتد تو فیلم دارند پس کیفیت خروجی بهتر از بقیه SLR هاست
فریم . یه جور ساختگی داریم (توسط سنسور و کلا دوربین) و یه جور واقعی که با p و i مشخص میشند(یه مطلب خوبی تو این زمینه بود که پیدا نکردمش , تو همین انجمن) :19:
ببین عزیز اینی که میگیم کدوم مهم تره اندازه یا فریم تو مرحله قبلش باید یه چیزایی باشه این فوکوس ممتد اتوماتیک یکی از اوناست و بسیار مهمه
بله میشه (باید بشه چیزه خاصی نیست) :10:
نقل قول:
ممنون، اما اینها نیمهحرفهای هستن. من دوربین حرفهای میخوام.
کلا هدف اصلی من عکاسی هنریه، دوربینی میخوام که بشه همهجاشو انگولک کرد و همهجور عکس بشه گرفت
یه سوال: نیمهحرفهای ها فرق اصلیشون با حرفهای همون تنظیماتشونه؟
یا مثلا تو لنزها و .. هم متفاوتن؟
نه نه نه این ها همه حرفهای هستن هرسه (SLT و SLR هر دو حرفهای اند) مواد تشکیل دهنده دوربین حرفهای :31:(اندازه سنسور بزرگ با قابلیت تعویض لنز اینا یعنی دوربین حرفهای)
بله همه دوربین ها رومیشه انگولک کرد (کم یا زیاد) :31:
فرق اصلیشون اون دو هست (اندازه سنسور بزرگ با قابلیت تعویض لنز ) که غیر حرفهای ها این جور نیستند
تنظیمات مهم نیست مشخصات مهمه :10:
نقل قول:
اینام نیمهحرفهای میشن درسته؟
احسان جان بســـیار ممنون!
من خیلی مشخصات فنی دوربینها سر در نمیارم، راهنماییهای شما خیلی کمک کرد!
تعداد معتنابهی هم سوال مطح کردم، ببخشید زیاد شد
سـپاس مجدد!
بله LX5 , G12 نیمه حرفهای هستند اما با سنسور بزرگ که کیفیت خروجی رو بالا میبره
قربان شما :11:
ایشالا که زود یاد میگیرید (اما باید علاقه و پشتکار داشته باشید:46:)
ممنون میشم برام دعا کنید :10:
:40: