سمنان چی شد راه افتاد
سمنان چی شد راه افتاد
ولی برا من نیومد و Gprs هم اصلا قطع نبود !!!!
سلام
اگه من بخوام سیم کارت اعتباریم رو به دائمی تبدیل کنم چقد هزینه داره و چی کار باید بکنم؟
باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.نقل قول:
احتمالا آخر هفته میرم سمنان اگه خبری بود میگم. :46:نقل قول:
تعرفه مکالمات ایرانسل کاهش نیافته است و اعلام کاهش 20 و 25 درصدی تعرفه مکالمات سیمکارت های دائمی و اعتباری این شبکه فقط برای مکالمات داخل شبکه ایرانسل اعمال خواهد شد . به گزارش ایستنا از واحد مرکزی خبر، قوام از مسئولان روابط عمومی شرکت ایرانسل گفت: این کاهش تعرفه فقط برای مکالمات داخل شبکه " ایرانسل به ایرانسل " اعمال می شود.وی افزود: هنوز زمان اعمال این کاهش تعرفه در داخل شبکه ایرانسل مشخص نشده است. با اینکه مدیر عامل شرکت ایرانسل پنج روز پیش , از کاهش 20 درصدی تعرفه سیمکارتهای دائمی و 25 درصدی تعرفه سیمکارتهای اعتباری این شرکت خبر داده و اعلام کرده بود این کاهش تعرفه بزودی در شبکه اپراتور دوم تلفن همراه اجرا می شود اما به این موضوع هیچ اشارهای نکرد که کاهش تعرفه فقط برای مکالمات ایرانسل به ایرانسل اعمال می شود.
مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز گفت: هر گونه تغییر در نرخ مکالمات سیمکارت ایرانسل باید قبل از اجرائی شدن به اطلاع این سازمان برسد.
فرنقی زاد افزود: هنوز درباره کاهش تعرفه مکالمات ایرانسل به این سازمان اطلاعی داده نشده است.
تعرفه مکالمات سیمکارت دائمی و اعتباری ایرانسل از شانزدهم اردیبهشت به ترتیب 3از 499 ریال به 625 ریال و از 620 ریال به 852 ریال افزایش یافت که این موضوع در کاهش اقبال مردم به خرید سیمکارت های این شرکت تاثیر بسزائی داشت .
نقل قول:در مورد SMS:نقل قول:
جناب vahooli مث اين كه شما هم مثل بنده مطالعه نداشتينا!!؟
در مورد MMS:
نرخ 160 تومن براي هر MMS صحيح نيست
شما ميتوني امتحان كني
مثلا شما چندتا كلمه رو تايپ كن به حجم 1 كيلوبايت بعد از طريق MMS ارسالش كن ببين چند تومن ميشه؟
تقريبا 2 و خورده اي
و اگه 10 كيلوبايت ارسال كني تقريبا 25 تومن ميشه
وقتي كه شما ميگي هر MMS تا سقف 300 كيلوبايت و 160 تومن
يعني اين كه مثل SMS چه 1 كاراكتر تايپ كني چه 160 كاراكتر يه مبلغ كم ميشه
در صورتي كه MMS ايرانسل (مال كشوراي ديگه رو نميدونم) بر اساس حجم پولش رو محاسبه ميكنه
يعني اگه يه حرف بنويسيم يا يه عكس بفرستيم يا دو تا عكس بفرستيم همه نرخش با هم فرق ميكنه
چون بستر MMS با GPRS كنترل ميشه
در ضمن شما اين نرخ 160 تومن رو از كجا نوشتي؟؟؟؟؟؟
اين روش از طريق سيستم Email-SMS انجام ميشود
در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند
در اينجا فعلا روش ارسال از گوشيهاي سوني اريكسون به سوني اريكسون را مينويسم:
به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
پيام نگاري – تنظيمها- پيام متن - درگاه ايميل - درگاه جديد ايميل
در قسمت شماره , شماره كسي را كه قصد اذيت كردن او را داريم مينويسيم
سپس آن را ذخيره كرده و به عنوان درگاه ايميل فعلي مشخص ميكنيم
سپس از قسمت تنظيمها خارج شده و وارد قسمت نوشتن پيام جديد ميشويم
گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
سپس ادامه را زده و گزينه آدرس ايميل وارد كنيد را انتخاب ميكنيم
در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
و حالا نكته اصلي
از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم
سپس گزينه ارسال را انتخاب ميكنيم تا پيام جعلي يا سركاري ارسال شود
اين روش روي همه گوشي هاي سوني اريكسون كه درگاه ايميل دارن كار ميكنه
مثل K310-K510-K750-K800-W700-W800 و... امتحان شده و به درستي كار كرده
هر سؤالي بود در خدمتم
اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
و دوستام و فاميلامو با اين روش سر كار ميزارم
حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.
از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
پس فعلا باي
دوست من ناراحتي من از اينکه اين يک تيکه خاک داره با همين طرفداريهاي کور بعضيها داره از بين ميره، شده مثل تيم آبي وقرمز ، خود بازيکناش ورئيس روسا دارن پولشون به جيب ميزنن وماشينهاي آنچناني ودست مزدهاي آنچناني شون رو ميگيرن ولي طرفدارانشون دارن توي سرو مغز همديگه ميزنن در ضمن دوست عزيز بعد از يک سال ديگه اگه ايرادي بود شکايتمونو به کجا ببريم ؟ :41: بيشتر ناراحتي من از اينه که متاسفانه به مردم ياد دادن و ما مردم هم ياد گرفته ايم که از هر چي يک قديس بسازيم خوب معلومه بعد از قديس شدن گفتن هر ايرادي کفرهنقل قول:
نقل قول:
تمام بحث بنده نیز در این چند روز اخیر هم همین است که چرا قسمت اصلی موضوع که از همه مهمتره گفته نمیشود چرا ؟
البته اشتباه نشه گفت ولی فقط برای افراد کنجکاو در اخبار در اینتر نت ونه در رادیو وتلویزیون که عمومیت داره
این نکاتی که اشاره کردی حقیقت داره متاسفانه , طرفداری کور و قدیس سازی دو تا اهرم کنترل این ملت شده . دولت هم یاد گرفته مواقع ضروری چطوری استفاده کنه .نقل قول:
----------------
برای شکایت هم میتونی از خود امور مشترکین ایرانسل کمک بگیری , وظیفه دارند کمکت کنند .
در ضمن این طور بازیها خیلی بزرگه چون اگه بخوایی جدی بگیری باید مستقیما با بازرسی کل کشور تماس بگیری .
در مورد شکایت قبلا خودت گفتی انگار خودت گفتی که اینجا ایرانه نه؟ :46:نقل قول:
نقل قول:
مگه میشه ؟!؟ :18: :18: :18:
من خودم اعتباری دارم، به ازاء هر sms هم از اعتبارم کم میشه !
شایعست ، جدی نگیرید، وقتی ایرانسل دقیقه ای 85 تومن حساب میکنه، مگه بنگاه خیریه باز کرده ؟ :31:
نقل قول:نقل قول:
برای اعتباری ها اگه تعرفه ثانیه ای باشه میشه دقیقهای 85 تومان
اگه تعرفه دقیقهای باشه میشه دقیقهای 62 تومان!!!
نقل قول:
موارد تصحیح شده :
sms برای اعتباری و دائمی هردو : 16 تومان
MMS : تا سقف 300 کیلو بایت 160 تومن !
نقل قول:
اصلاحیه !!!! :
برای دائمی از ساعت 9 شب تا 8 صبح + کل تعطیلات قیمتش 12.8 تومن هستش ! :D
مرسی از همه دوستان که جواب دادن :11:
نقل قول:نقل قول:
باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.
منم همین کار و میخوام بکنم، اما تو سایتش نوشته که فعلاً این امکان نیست و به زودی راه انداری میشه !
جناب Vahooli اطلاعات شما تا چه حد صحت داره ؟
اين روزا همه كاري ميشه كردنقل قول:
من كه باور ميكنم
چون يكي از همين اشتباهاتش براي يكي از فاميلام الان اتفاق افتاده
همون 40 هزار تومن اضافي
علت اين موضوعات هم برميگرده به نرم افزار هاي ضعيفي كه در ايران نوشته ميشه و ضعيف بودن سرورها
مثلا همين كارت هوشمند سوخت كه وزير نفت و اداره پست و ناجا هزار دفه گفتن كه كارت هاي هوشمند سوخت از امنيت بالايي برخوردار است
و در مقابل اين سؤال كه آيا امكان جعل اين كارتها وجود دارد؟
((گفتند كه ما الان از بهترين تكنولوژي هاي روز دنيا در ساخت اين كارتها استفاده كرديم و در حال حاضر امكان جعل آن وجود ندارد و چون تكنولوژي هر روزه در حال پيشرفت است امكان دارد كه در آينده امكان جعل اين كارتها به وجود بيايد ولي پايگاه هاي ما اين قدر قوي است كه اگر يك كارت جعلي وارد دستگاه شود سريعا متوجه شده و اعلام جعلي بودن كارت ميكند))
ولي هنوز يك ماه از اين مطلب نگذشته كه سر و كله كارتهاي جعلي سوخت در بازار پيدا شده
و با قيمت 7 تا 8 هزار تومن به فروش ميرسه و به راحتي كار ميكنه!!!
پس هميشه نقص در برنامه نويسي و پروكسسينگ ديتا وجود داشته و هست
بعضيها به اين دليل كه چون كارها به صورت ماشيني است و به طور خودكار انجام ميشود پس هيچ اشتباهي رخ نميدهد
در حالي كه اشتباه است
چون:
1)اپراتوري كه با آن سيستم كار ميكند يك انسان است و ممكن است اشتباه كند
2)سازنده آن برنامه و نرم افزار يك انسان است و ممكن است برنامه او در بعضي قسمتها باگ داشته باشد
3)سيستم عاملي كه برنامه روي آن كار ميكند پر از باگ است(مثلا همين ويندوز XP)
4)ممكن است در حين اجراي يك سري پارامترها كرنل CPU دچار خطا شود و باز هم سخت افزار ساخته دست انسان است
5)و...
تازه مباحث مربوط به هكينگ و كركينگ هم به جاي خود
الان شركتهاي بزرگي همچون ياهو و مايكروسافت هم در برنامه هاي خود دچار اشتباه ميشوند چه برسد به نرم افزار و سرورهاي ايرانسل
و السلام
ايران براي سالم سازي فضاي MMS از چند كشور الگو گيري كرده و آن را عملياتي ميكند
با اين گفته وفا غفاريان رئيس هيئت مديره شركت مخابرات مشتركان تلفن همراه ميتوانند مطمئن باشند كه در صورت دريافت هر گونه پيام مستهجن و غير اخلاقي از طريق MMS ميتوانند موضوع را پي گيري كنند
چون تجربه ارسال SMS هاي غير اخلاقي از سوي برخي مشتركان تلفن همراه باعث شده تا اين بار پيش از ارائه اين سرويس مسئولان به فكر مقابله با اين پديده باشند و از امكان ----- MMS سخن گويند
از اوايل ارديبهشت ماه در پي خبري مبني بر تصويب ----- شدن MMS در ارتباط با پيامهاي غير اخلاقي تلفن همراه توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي در رسانه ها واكنش به اين قضيه شروع شد
طرح مسائلي چون ضرورت حفظ حريم خصوصي افراد و اين كه كنترل محتواي MMS و SMS جز مصاديق شنود است و تنها بايد با حكم قضايي صورت گيرد
از يك سو و توجه به امكان فني كنترل محتواي اين پيامها از سوي ديگر از جمله اين واكنشها بود
طرح اين مسائل تا آنجا پيش رفت كه روز دهم ارديبهشت دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد خبر ----- شدن MMS اطلاعيه اي صادر كرد
در اين اطلاعيه آمده بود:اين مصوبه در هيئت نظارت بر اجراي مقررات و ضوابط شبكه ها اطلاع رساني رايانه اي و بر اساس درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مطرح شده است
در جلسه اين هيئت مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به منظور جلوگيري از تبادل داده ها و اطلاعات مغاير با قانون شرع و اخلاق عمومي در MMS دستور العمل تهيه سخت افزار و نرم افزار و تجهيزات لازم و ساير ساز و كارهاي مقتضي براي صيانت از فضاي شبكه هاي اطلاع رساني را به شركتهاي طرف قرار داد اعلام تا پس از فراهم آوردن تمهيدات بالا و تاييد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات MMS ايجاد و فعال شود
اين تصميم به خوبي نشان ميدهد كه تدبير اتخاذ شده ناظر به استفاده نا صحيح از MMS است و به هيچ وجه به مفهوم ايجاد محدوديت براي استفاده مطلوب و مناسب از اين سيستم براي عموم كاربران نيست
اما گفته هاي اخير وفا غفاريان هم مشخص ميكند كه در اين مرحله تلاش مسئولان مخابرات محدود به كنترل پيامهاي افرادي است كه شاكي خصوصي داشته باشند
طبعا براي استفاده سالم كاربران از MMS اين فضا بايد كنترل شود
طرح مخابرات چند بعد دارد
نخست اين كه اپراتور ارائه كننده اين سرويس مركزي ايجاد كند تا افرادي كه مورد حمله MMS هاي نامطلوب و مستهجن قرار ميگيرند بتوانند با گرفتن يك كد مشخصات فرستنده را براي رسيدگي و پيگيري به آن ارجاع دهند
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزوده است:
بعد ديگر اين است كه اگر مشتركي چندين بار مرتكب چنين خلافي شد در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط MMS او قطع شود و مرحله بعد معرفي فرد متخلف به مراجع قضايي خواهد بود
به گفته رئيس هيئت مديره شركت مخابرات ايران براي سالم سازي اين فضا از كشورهايي مانند چين و مالزي الگو گيري كرده و آنچه مناسب فرهنگ ايران است انتخاب شده و در حال تبديل به طرحي عملياتي است.
[
منبع:روزنامه جام جم
تا ببينيم چي ميشه
ايران توي -------- بعد از چين دست همه رو از پشت بسته
امكانات نصفه و نيمه با محدوديت بالا
آخه اصلا ميشه يه فيلم درست و حسابي با اين Mms ارسال كرد
تبديلش ميكنه به Gif
همش زير سر اون زهرس با اون فيلمش
يكي ديگه كثافت كاري ميكنه ما بايد چوبشو بخوريم... :31: :31: :31:
نه عزیز اینکه میگن فلان ساعت 12 تومن فلان ساعت 16 تومن چرته.همیشه 16 تومن حساب میشه برا همینم من 16 تومن گفتم.نقل قول:
بعدشم من نمی دونم سیستم موبایل شما چه جوریه ! اما ما به ازای هر mms 160 تومن میدیم ! خود ایرانسل هم همینا میگه ! حالا این که چقدر در مورد شما و دوستانتون معجزه رخ میده را نمی دونم !
نرخ 160 تومنم عزیز می تونی بری سایت ایرانسل ببینی !!!!!!!! اگه سایتشا نداری اینم سایتش !!!!!!! بد نیست اگه هر دفعه یه سری بهش بزنی !!!!بهتره یه ذره هم بیشتر چرخ بزنی تو سایتش:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!
راستش این اطلاع من مال ماه اسفند که میگفتن این موردا.اما حالا این که الان این کارا میکنن یا مثل همه سرویساشون بزودیه را خبر ندارم.اما راهش همینه یعنی این مقدار باید پول بدی.نقل قول:
هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.نقل قول:
سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علينقل قول:
سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟نقل قول:
اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي
میتونی امتحان کنی , معمولا بازرسی کل به این سادگی جواب نمیده در ثانی اگه پیگیر بشی میتونند بساط هر چی اپراتوره جمع کنند .نقل قول:
برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !نقل قول:
اینو ببین : (ریز حساب هستش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جوابهاي شما:
اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم
ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه
ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!
رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!
ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟
بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده
به شوخي نوشتمنقل قول:
ولي يكي از دلايل ----- شدن MMS جلوگيري از ارسال همين فيلمها و عكسهاي مستهجن داخلي هستش
به نظر شما چي؟
جناب vahooli اينم قبض TheMohammad ديگه چي ميگي؟نقل قول:
لطفا شما هم تا از مطلبي مطمئن نشدي نگو چرته
لطفا لينك مستقيم اون صفحه از ايرانسل رو كه توش نوشته هر ام ام اس 160 تومن هست رو بنويس.
شما یه سر بری مینینی من دیدم
دوستان زحمت کشیدن گذاشتن!نقل قول:
نقل قول:
زحمتی نبود.
قابل نداشت :20:
دوستان مشکل Gprs و Mms برطرف نشد ؟
برای من که فردا هم تموم شد، اما نشد ! :41:
همون توالی یک هفته ای باید انجام بشه، تا شاید درست بشه ! :31:
برای من از امروز صبح (8/3/85) درست شده بود !نقل قول:
برا من که اصلا اون sms هنوز نیمده !!! فکر کنم بعد اون یه هفته بیاد !:31:نقل قول:
علیرضا خارجی چرا پیداش نیست؟
به گفته خودش یه مدته سرش شلوغه نمی رسه زیاد بیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم ولی پست نمیدم فقط پست هارو میخونمنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نتیجه ای هم رسیدی ؟نقل قول:
تاپیک چرا دیگه مثل سابق فعال نیست؟؟؟؟؟؟ :41: