آکوزش zmolder یادتون نره
این ماشینایی که دانلود می کنیم به جای چیزی بذاریم ؟؟؟ من این پیکان رو گذاشتم جای تاکسی یعنی اون فایل تاکسی رو دلیت کردم اینو اد کردم درسته؟
آکوزش zmolder یادتون نره
این ماشینایی که دانلود می کنیم به جای چیزی بذاریم ؟؟؟ من این پیکان رو گذاشتم جای تاکسی یعنی اون فایل تاکسی رو دلیت کردم اینو اد کردم درسته؟
من خيلي وقت بود كه توي اينترنت نيومده بودم. خيلي از دستان عزيزي كه توي راه افتادن باز منو كمك كردن مثل جناب محمدرضا ، ابي جان و آقاي arthas_08 (اگه اسمشون رو غلط نوشتم ببخشيد) متشكرم.:11:
من كه هيچ كار جز زحمت بلد نيستم ميشه فايل هاي dff و txd اين رو اگه داشتين برام بذارين :cj_coin_op:46:
بازم مرسي.:31:
تمامی دوستان اگه عکس ماهواره ای از تهران می خواید به خودم بگید
منظورت چيه؟نقل قول:
یعنی عکس از نمای بالا از تهرون
درسته
همین طور که Only Pes گفت عکس از بالای تهران
نه غلط ننوشتی فقط حروف بزرگو کوچیک نوشتی در ضمن قابلی هم نداشتنقل قول:
من خيلي وقت بود كه توي اينترنت نيومده بودم. خيلي از دستان عزيزي كه توي راه افتادن باز منو كمك كردن مثل جناب محمدرضا ، ابي جان و آقاي arthas_08 (اگه اسمشون رو غلط نوشتم ببخشيد) متشكرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
My User : aRThaS_08
کسی جواب مارو نداد این ماشین پیکانو درست وارد کردم یانه؟
فرقي نداره كه يه ماشينو جاي چي بزاري ! فقط كافيه اسمشو عوض كني . شما بايد ماشين رو بجاي taxi.dff و taxi.txd يا همون تاكسي بزاري .نقل قول:
من همین کارو کردم خیلی ممنون که کمک کردین فکر کردم اشتباه کردم
منتظر آموزش zmolder هستم...
با اجازه بزرگترا بله.نقل قول:
درست وارد کردید از اسمش پیداست که باید جایگزین چی بشه تو بازی دو مدل تاکسی هست یکی قدیمی و یکی جدید فکر کنم جایگزین قدیمی می شه .:31::18:
خدارو شکر بله رو گفتی مگر نه حیرون میشدم
سلام
کسی به فریاد ما جواب نمی ده .
لطفا ماشین ریو و پلیس 110 رو اگه درست کردید بزارید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه ماشین پیدا کردم که شبیه فولکسه اگه یه کم تغییر توش بدید می شه فولکس خودمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این جا دانلود کنید
کد:http://www.gtagaming.com/downloads/?p=file&id=1593&do=download
بلاخره وقت کردم آپلود کنم ماشین تاکسی رو ببینید حالشو ببرید
این عکسش :
اینم خودش واسه دانلود :
به زودی کارای جدید رو انجام میدمکد:http://rapidshare.com/files/100066290/taxi2.rar
سلام
پیکان قشنگی شده
ولی بهتر نبود اون خطهای هاشوری رو برجسته می ساختی؟
چون اونا برجسته هست من می خواستم مثل شما بزارم ولی گفتم اونطوری بهتره (همونطوری که الامن رو پیکانی که گذاشتم هست)ولی مال من همون خطها یک اشکالی داره که دورهاش زائده داره خودت فکر کنم دیدی که دوراشو سفید کردم .می خواستم رو پیکان معمولی هم همون کار رو بکنم ولی پیکان معمولی رنگهاش هی عوض می شه و اون کار شدنی نیست.
فکر کنم باید با روش شما درست کنم!.
او در های جلو که خیلی تابلو شده ،نمیشه که در جلو شیشه داشته باشه در عقب نداشته باشه.!!
ولی خیلی قشنگ شده .شاید بعدا دانلودش کردم.
ای بابا نمیدنم چرا هر وقت پست میدم دو تا میشه (دوقلو پست میده)اینم این بالایی بود اوناشو پاک می کنم بعدن توش چیزی می نویسم
مجيد جان ، سلام. ميشه اون تاكسي بي سيم خودت رو توي سايتآپلود كني؟آخه اونجا كه هست نميتونم دانلود كنم.:46:نقل قول:
کد:www.mihd.net
دستت درد نكنه.:11:
ايول خيلي باحاله اما يه خط قرمز يا شطرنجي روش ميزاشتي باحال تر بود . همينطور اون باربند رو هم بر ميداشتي . يه سوال : راهي هست كه يه تاكسي به بازي اضافه كنيم ؟ يعني يه ماشين ديگه مثلا peren هم مثل تاكسي ها باهاش بشه تاكسي راني كرد ؟ يعني بجاي دو تا تاكسي يكي ديگم اضفه كنيم ؟نقل قول:
بلاخره وقت کردم آپلود کنم ماشین تاکسی رو ببینید حالشو ببرید
این عکسش :
اگه كسي ميدونه كمك كنه ...
كسي جواب منو نداد. اگه كسي فايل هاي txd , dff مود cj_coin_op اگه داره بذاره. خيلي حياتيه.
من ميخواستم txd رو جايگزين كنم اما dff هم پاك شد. حالا هر وقت به يه مغازه وارد ميشم بازي قفل ميشه.
كمك!!!!!!!!!!!!!:41::19:
شاید هیچکس فایل دستنخورده را ندارد تنها کسی که اینجا از همه فایلها بکاپ داشت من بودم (به احتمال 77.77%) که منم دیگه gta بازی نمیکنم
بلاخره درستش کردممممممممممم !!!!!
جالابه که این اولین کار من تو 3DS MAX که انجام دادم !!!1
ببینید حال کنید بهد بگین راما بده :)
پیکان شیشه دار
شیشه جلو و عقب و در ها رو تو مکس درست کردم
به زودی میزارمش تو بازی هم تست شده جواب میده
این تو GGMM هستش
به زودی .....
کاری نداره که؟نقل قول:
برو تو سایت بعدیک گزینه اونجا هست به نام request tikcetاون رو بزن تا گزینه download ظاهر بشه
سلام خیلی خوب شدهنقل قول:
می خواستم بدونم چطوری از تردی مکس dffاکسپرت کردی و تر دی مکس ت چه ورژنی هست
آقا مجید این آموزش zmodler2 چی شد؟؟؟!!!!
سلام مجید جان
خیلی راحت هستش نمی دونم چرا تا به حال کشف نشده بود !!!
در هر صورت
ورژن مکس من 2008
برای ورود ماشین اونو تو زدمدلر با پسوند 3ds اکسپورت میکنم
بعد وارد برنامه مکس میشم و از منوی فایل import رو میزنم و فایلی رو که سیو کردم رو وارد مکس میکنم
بعد برای سیو کردن دوباره منو فایل رو می زنم و اینبار برای سیو کردن Export رو میزنم و با پسوند 3ds سیو میکنم
خود برنامه زدمدلر قابلیت ایمپورت فایلهای 3ds رو داره اونجا ایمپورتش میکنم
فقط نکته اینه که شیع ورودی جدید به عنوان یه آبجکت جدا وارد زدمدلر میشه که ما باید اون رو در جای درستش
قرار بدیم
مثلا من برای ساختن شیشه
1. اول یه پیکان اوردم تو زدمدلر
2.همه اشیا جز در هارو پاک کردم (حتی اون نقطه های سبز رنگ)
3.بعد با پسوند 3ds سیو کردم
4.بردم تو مکس
5.شیشه رو درست کردم
6.حالا در ها رو تو مکس پاک کردم و فقط شیشه ها رو گذاشتم
7.فایل رو با پسوند 3ds اکسپورت کردم
8.زدمدلر رو باز کردم و اول یه پیکان سالم با در وارد برنامه کردم
9.حالا اون شیشه ها رو وارد زدمدلر کردم
10.اگه در ها رو تو 3ds تکون نداده باشی و شیشه ها رو درست نصب کرده باشی بعد از وارد کردن شیشه ها به
زدمدلر شیشه ا دقیق سر جاش میشینه
11.نکته اینجاس که باید بدونیم هر در از دوتا فایل درست شده
1.وقتی در سالمه
2.وقتی در خراب میشه (دفرمه میشه)
در سالم رو پیدا کن
مثلا این door_lf_ok یعنی در جلو سمت چپ وقتی سالمه
و door_lf_dam یعنی در جولو سمت چپ وقتی خراب میشه
حالا فایلی رو که از مکس وارد زد مدلر کردی انتخاب میکنی و درگ ان دراپ میکنی رو در سالم
بعد با گزینه atach به هم میچسبونیشون که از هم جدا نشه و وقتی در رو باز می کنن شیشه جا نمونه
یادت باشه اضافه ها رو از توی منوی بالا پاک کنی بعد سیو کنی با DFF
به همین راحتی :)
البته زیاد هم راحت نبود سرویس شدم تا فهمیدم
ولی خوب حالا که معلوم شد راحت شد !
اگه مفهوم نبود بگو آموزش تصویری بزارم اما تو مجید فکر کنم گرفته باشی
اما دوستان دیگه اگه متوجه نشدن تا آموزش تصویری بزارم
نکتش همینجا بود که همه دنبال اکسپورت کردن DFF از مکس بودن که با روش بالا اصلا نیازی نیست ! :)
موفق باشید
آموزش zmolder رو هم بذارید بچه ها منتظرند..........
این که کشف شده .نقل قول:
ولی این یک مشکل داره وقتی وارد تری دی مکس می کنی تمام جزئیات ماشین فعال هست و اصلا نمی تونم باهاش کار کنم
بعدشم که وارد زدمودلر می کنی ماشینه از هم پاشیده.یعنی درش یا باربندش و... سر جاش نیست
,ولی به روش شما شاید بشه چون شما فقط یک شی رو اکسپرت می کنین ،من می خوام تمام ماشین رو وارد تری دی کنم
به نظر من اگه آقای mmezrabآموزش بزارند بهتره چون بیشتر از من چیزایی بلد هستند ایشون adslدارن و زیاد آموزش دانلود کردن ولی من چی ،باید یک آموزش رو دو روز بشینم تا دانلود کنم .نقل قول:
خوب این هم از یه تاکسی سفید کامل با شیشه های کامل
و همچنین قابلیت شکسته شدن شیشه
و همینطور ماشین سالم و بدون لگ و پیس
این عکسش :
اینم خودش برای دانلود :
این پسورد فایل زیپ :کد:http://rapidshare.com/files/100383376/taxi-sefid-mmezrab.rar
راستی رنگش رو هم اگه تنظیم نکنید رو سفید خودش سفیده :)کد:www.p30world.com
اما اگرم بزاری رو سفید فرقی نداره و بزارین بهتره
اگه چیز خاص یا مورد جالبی به نظرتون میرسه بگین تا اضافه کنم :)
چطور شده خوبه ؟ :)
سلام می خواستم بدونم چطوری در رو فقط از یک طرف تکست می دی که تکست طرف دیگه به هم نریزه؟
آرهنقل قول:
ماشین Cabbie هم تاکسی هستش و بشتر خارج شهر پیدا میشه
بعضی وقتا ها هم مسافر داشته باشه میاد تو شهر
سلام.واقعا تا پيك محشري هست.
يه سوال دارم يه پيش نهاد.
سوالم:دوستان يه برنامه گذاشته بودن كه ديگه ماشينهايي كه دانلود ميكنيم جايگزين نكنيم.يعني بدون جايگزيني اونارو بذاريم توبازي لطفا يه لينك سالم بدين كه من دانلودش كنم خيلي احتياج دارم.اگه آموزش هم داره بذاريند ممنون ميشم
پيشنهادم:اين لينكها يي كه در صفحات اول است خراب شدند لطفا همون جا لينك رو درست كنيد كه بعضيها مجبور نشند نزديك 300 صفحه رو با اينترنت ذغالي بگردند
راستش من آموزشی دانلود نکردم
کمک خودت بود و اون فایله تو youtube
اما باورت نمیشه 24-25 دقیق نگاش گردم
اگرم من آموزش نزاشتم چون بچه ها به شما می گفتم من دیگه نخواستم جسارت کنم
الان که دارم میرم سر کار اما تا شب میزارم آموزش رو
اما راجب مشکل تو
ببین تو وقتی Select میکنی از گزینه Separated که باعث انتخاب یه سطح میشه استفاده میکنی
این کار درسته اما برای این پیکان و پند تا ماشین ایرانی دیگه جواب نمیده چون دوطرف کار رو Select می کنه
و باعث میشه تکسچر تو به دوطرف منتقل بشه
اما راه حل
دو تا راه داری :
1. بعد از Select ناحیه مورد نظر با استفاده از آپشن Separated ،بری و آپشن زیرش که Single هست رو انتخاب کنی
و بعد او ناحیه ای رو که نمی خوای تکسچر بهش بچسبه از حالت Select خارج کنی
2.اصلا بی خیال Separated بشی و کل ناحیه رو با استفاده از آپشن single خونه به خونه انتخاب کنی
دیگه هر کدوم که راحت هستی
موفق باشی
سلام.واقعا تا پيك محشري هست.
يه سوال دارم يه پيش نهاد.
سوالم:دوستان يه برنامه گذاشته بودن كه ديگه ماشينهايي كه دانلود ميكنيم جايگزين نكنيم.يعني بدون جايگزيني اونارو بذاريم توبازي لطفا يه لينك سالم بدين كه من دانلودش كنم خيلي احتياج دارم.اگه آموزش هم داره بذاريند ممنون ميشم
پيشنهادم:اين لينكها يي كه در صفحات اول است خراب شدند لطفا همون جا لينك رو درست كنيد كه بعضيها مجبور نشند نزديك 300 صفحه رو با اينترنت ذغالي بگردند
همچین برنامه ای فکر کنم وجود نداره(شما می خواین بجز ماشینهای تو بازی ماشین دیگه ای اضافه کنید؟یعنی می خاید هماونا رو داشته باشید هم ماشین جدیدرو؟)آگه می خواین اون کار رو بکنید باید خیلی چیزها رو به صورت دستی نه با برنامه جایگزین کنید.من یک چیزایی بلدم و می ترسم اشتباه راهنماییت کنم .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به آقا ابی مراجعه شود.:27:
سلام به همه . من یه مشکل دارم. وقتی که رینگ های جدید رو جای گزین کردم و txd اونها رو تو img اد کردم باز هم رینگ ها توی بازی txd ندارند باید چی کار کنم . (البته فایل txd یکی بیشتر نبود)
تاكسيت قشنگه يعني اين جديده اما لطفا اون باربند رو بردار و جاش ازون چراغ هاي تاكسي رو بزار ( اسمشو يادم نيست هموني كه مجيد گذاشته )نقل قول:
در باره تاكسي من الان جاي taxi تاكسي سمند گذاشتم و جاي Cabbie تاكسي پيكان . من ميخوام اون تاكسي پيكان صفحه پيش شما رو بزارم تو بازي اما ميخوام اون هم تاكسي بشه و بشه مسافر باهاش سوار كرد . اگه بلدي راهنمايي كن ...
ببين بايد بري به مكان زير :نقل قول:
سلام به همه . من یه مشکل دارم. وقتی که رینگ های جدید رو جای گزین کردم و txd اونها رو تو img اد کردم باز هم رینگ ها توی بازی txd ندارند باید چی کار کنم . (البته فایل txd یکی بیشتر نبود)
data\maps\veh_mods\veh_mods.ideبعد veh_mods.ide رو باز كني و اسم تكستچر رو جايگزين عبارت vehicle كني . البته نه همشون .
يعني مثلا يكي از رينگ هايي كه نصب كردي اسمش wheel_gn2 هست . توي veh_mods.ide اين عبارت يعني همون wheel_gn2 رو سرچ كن بعد مقابلش نوشته vehicle . اين عبارتو پاك كن و بجاش اسم اون تكستچر رو بنويس . با همه رينگ ها اين كار رو بن .
بزار يه مثال بهت نشون بدم :
Before Edit :
1085, wheel_gn2, vehicle, 100, 2097152
After Edit :
1085, wheel_gn2, wheel_gn2, 100, 2097152
فکر کنم باید بریتو هندلینگ وخط تاکسی رو کپی کنی و جایگزین خط ماشین دیگه بکنی تا اونم تاکسی بشه البته فکر کنمنقل قول:
ممنون . يه سوال داشتم : چطور ميتونم به يه قطعه تكستچر بدم ؟
من تونستم آرم تاكسي رو بالاي خودروي جناب mmezrab قرار بدم اما حالا نميدونم چطور تكستچرش بدم . يه توضيح كوچيك بدين لطفا ...
ازراهنماييت متشكرمنقل قول:
اقا majid_sd2009 مگه اين برنامه براي گذاشتن ماشين بدون جايگزين كردن نيست؟اگه نيست پس چيه؟نقل قول:
سلام
کسی به فریاد ما جواب نمی ده .
لطفا پلیس 110 رو اگه درست کردید بزارید