1- هنگام اجراي اتوران سي دينقل قول:
جالب اينه كه توي سي دي هم فايل نصب نداره!!!!
2- administator right چيه؟
من يدونه user دارم
Printable View
1- هنگام اجراي اتوران سي دينقل قول:
جالب اينه كه توي سي دي هم فايل نصب نداره!!!!
2- administator right چيه؟
من يدونه user دارم
برو تو internet explorerنقل قول:
بعد سمت راست رو tools کلیک کن بزن internet options
اونجا در بالا برو به قسمت connections
بعد در قسمت Dial-up and Virtual Private Network settings
رو connection که نمیخوای باز شه کلیک کن
مثل عکس عمل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ;)
1-حتما تو cd فایل setup هست حالا شاید hidden باشه یا تو پوشه ی خاصی باشه یا ..نقل قول:
Go to Start, All programs, Accessories, then right click command prompt and click Run as Administrator-2
بنویس
net user administrator /active:yes
حالا یه reset بکن
کارت درست میشه
سلام.. من میخوام یه user درست کنم که موقع startup , از من password بگیره و اختیارات administrator داشته باشه... منظورم اینه که همه برنامه هارو به صورت اتوماتیک روی حالت Run as administrator اجرا کنه و دیگه لازم نباشه که برای اجرای هر برنامه خودم حالت Run as administrator رو انتخاب کنم...
میشه یه کمکی بکنید.. ممنون/
سلام. من ویستا سرویس پک 1 64 بیت دارم! این گزینه ی آخر چیزی به نام off اصلا نداره!! راه دیگه واسه خاموش کردن هایبرنیت نداره؟نقل قول:
درود بر دوستان عزیز این قسمت
برای اجرای فایلهای تصویری (( Dreams در بگ گراند ویستا ایا برنامه خاصی باید داشته باشیم
یا یک Update خاص است ؟
مرا ببخشید می دانستم که این سوال را باید در قسمت شخصی سازی مطرح می کردم اما از
آنجایی که دیدم ان قسمت بیش از دو ماه است که به روز نشده تصمیم گرفتم مزاحم دوستان
عزیز این بخش شوم ...
÷یشا÷یش س÷اسگزارم
من تازه به ویستا مهاجرت کردم
از قسمت آپدیتها تیک گزینه window dream scene را بزن یک برنامه هم برای این هست که اسمش یادم نیست ولی بهتره همون آپدیت را بزنی.
برونقل قول:
Control Panel\User Accounts and Family Safety
بعد زیره User Accounts بزن Add or remove user accounts
قسمت پایین بزن Create a new account
حالا یه اسم براش بزار و تیک Administrator رو بزن
حالا پایین بزن Create Account
حالا account ساخته شده اگه بخوای پسورد هم روش بزاری بزن Create a password
موفق باشی
علاوه بر Update برنامه Stardock: DeskScapes هم هستنقل قول:
کد:www.stardock.com
برونقل قول:
Run>>cmd
بنویس
powercfg -h off
موفق باشی ;)
بعضي برنامه ها رو كه مي خوام نصب كنم يه پنجره باز ميشه كه اين نرم افزار مخصوص ويستا نيست ولي بعدش مي پرسه كه رينستال مي كنيد يا نه و من نصبش مي كنم مشكلي ايجاد نميشه؟
نه مشکلی نداره فقط بطور خودکار برنامه رو در حالت XP SP2 اجرا میکنهنقل قول:
سلامدوستان دو تا سوال داشتم
1-می خوام توی استارت منو به جای دکمه sleep و look دکمه های shut down و restart بیاد باید چه کار کنم؟؟
2-من ویروس کش کسپر اسکای 7 نصب کردم ولی وقتی میخوام کد اکتیو کردنش رو از اینترنت بگیرم قبول نمیکنه و میگه سیستم شما باید تنظیم بشه باید چه کار کنم؟؟
1-برونقل قول:
Run>>cmd
اونجا بنویس
powercfg.cpl,1
یه صفحه باز میشه اونجا مثل عکس عمل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-اگه میتونی درست ارور رو بنویس تا کمکت کنیم
موفق باشی
میگم توی ویندوز ایکس پی راهی داره که میشه طریقه ی ضبط صدا رو انتخاب کرد، مثلا از sterio mix یا microphone یا مثلا mono sterio ... حالا تو ویندوز ویستا چه طوری میشه این کار رو کرد ؟
کلا mixer فرق داره !
Start >> All Programs >> Accessories >> Sound Recorderنقل قول:
اینجوریه
【ツ】
امین اقا فکر کنم منظورش این بود که چه جوری میشه source واسه ضبط رو عوض کنیم...
اگه اینه که من میگم باید بری به:
Control Panel\Hardware and Sound\Sound
بعد بالا میری به قسمت Recording
اونجا میشه سورس رو عوض کرد البته اگه منظورت همینه ;)
بله منظور من هم همین بود.
راستش خودم هم این رو که شما گفتی میدونستم ولی اینجا فقط یه میکروفون و یه گزینه ی line in برای انتحاب داره ... ولی خوب من به sterio mix یا mono sterio نیاز دارم ... پس بقیه ش کو ؟
تو ویندوز ایکس پی بیشتر بود.
سلام دوستان.من یه مشکل بزرگ دارم.
تو ویندوز ویستا وقتی سیستم را در حالت stand by میذارم وقتی میخواهم از این حالت در بیام سیستم restart میشه!
مشکل از ویندوز است یا مشکل سخت افزاری داره؟
همونجایی که گفتم برو(تو قسمت Recording)نقل قول:
حالا تو پنجره یه قسمت خالی پیدا کن بعد راست کلیک کن بزن
Show Disabled Devices
دیدی اومد:46:
حالا رو هر کدوم خواستی راست کلیک کن بزن Enable
موفق باشید (سوالای خوبی میپرسی ها):20:
اینو امتحان کن ;)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2725710&postcount=2831
اگه بالایی کار نکرد برو تو bios کامپیوترت بعد برو به قسمت Power و اونجا XD Execute Return رو غیر فعال کننقل قول:
99% درست باید بشه ;)
ایول لا ... دستت درد نکنه.نقل قول:
همونجایی که گفتم برو(تو قسمت Recording)
حالا تو پنجره یه قسمت خالی پیدا کن بعد راست کلیک کن بزن
Show Disabled Devices
دیدی اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا رو هر کدوم خواستی راست کلیک کن بزن Enable
موفق باشید (سوالای خوبی میپرسی ها) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا تا حالا توی اون صفحه راست کلیک نکرده بودم !
به عقلم نرسید.
خیلی ممنونم.
صدای میکروفون خیلی کم هست و هرچی هم گشتم جایی رو برای تنظیمات قدرت صداش پیدا نکردم
یه راهنمایی بکنید
کمک کنید من یک لب تاب دارم روش ویستا نصب بود با یک سی دی ویندوز 98 وارد محیط fdisk شدم و پارتیشنها رو پاک کردم تا به خیال خودم از نو پارتیشن بندی کنم هارد من 250گیگ هست ولی تو محیط fdisk 98 خیلی کمتر نشون داره میشه!!!!
حدود 43 گیگ !!
بعد از پارتیشن بندی خواستم xp نصب کنم پیغام داد هارد وجود نداره!!
لطفا کمک کنید
چه جوری میشه وارد محیط fdisk ایکس پی یا ویستا شد؟
سلام
این ارور رو میخواستم بهم بگید چجوری برطرفش کنم
تو هر پوشه ای میرم که توش فایل تصویری دارم این ارور میادکد:http://www.picbaran.com/files/x3xs1drozek6f5jc3nnk.jpg
مشکلی ایجاد نمیکنه برام ولی هی دم دقیقه این ارور رو نشون میده
ممنون میشم
خواهشان ته من کمک کنید
اینو بخوننقل قول:
به اون پنجره که رسیدی رو میکروفون راست کلیک کن بزن Propertiesکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2762566&postcount=2859
بعد بالا برو به قسمت Levels اونجا میتونی تنظیم کنی
1. Right click on Computer, and choose Propertiesنقل قول:
2. Click on Advanced System Settings(On Left Section), and then under Advanced, click Settings
3. Select the “Data Execution Protection” tab, and then click “Turn on DEP for all programs and services except those I select”
4. Click on the Add button, and then browse to C:\Windows\System32\dllhost.exe as shown
5. Click Open, and then OK.
Your’e done!!! Now it should work fine for you in 99% of the cases
If it doesnt help..tell me to talk about another solution 4 u
GoodLuck:46:
تو رو خدا به منئ کمک کنید نیاز به نصب ویندوز ایکس پی روی لب تابم دارم
سیستم عامل اورجینال لبتابم ویستا هستش
واجازه نصب ایکس پی نمیده
دوست گرامی از راهنمایی شما سپاسگزارم نرم افزار مربوطه را نصب کردم اما هر چه گشتمنقل قول:
لینک اپدیت را پیدا نکردم ... چندین لینک هم به نام اپدیت دانلود کردم که بعد از اتمام مشخص
شد فایلهای dreams است ...
اگر مقدور می باشد لینک اپدیت را درج نمایید ...
سپاسگزارم
لینک نمیخواد که...به قسمت update ویندوز که میری میتونی یه update به نام Windows DreamScene رو تیک بزنی خودش برات update رو نصب میکنه...نقل قول:
این Scrollbar اش اعصاب منو خورد کرده.
توی هر برنامه ای خصوصا Internet Explorer یا Firefox یا هر برنامه دیگه ای وقتی برای حدود 3 ثانیه یا بیشتر دستم رو روی دکمه Scroll Bar عمودی یا افقی نگه می دارم خودش به طور اتوماتیک دکمه Scroll Bar رو به حالت انتخاب شده نگه میداره. (متوجه شدین؟)
یعنی اینکه برای بالا پایین کردن صفحه دستم رو روی دکمه Scroll Bar (در هر نوع پنجره ای) نگه میدارم و در همون حین که دستم رو روی موس نگه داشتم صفحه رو بالا پایین می کنم و به نقطه دلخواه میبرم.
اما در ویستا طوری اعمال میشه که بعد از گذشت فرضا 3 ثانیه دیگه نیازی نیست حین بالا پایین کردن صفحه دست رو روی موس نگه داشت چون خودش دکمه اسکرول رو اتوماتیک به حالت انتخاب شده نگه میدارتش.
این موضوع اعصاب منو خورد کرده چون حین مرور صفحات عادت به نگه داشتن موس دارم و وقتی دستم رو از روی موس بر میدارم کلی از صفحه ناخواسته جا به جا میشه.
از داخل تنظیمات مربوط به موس چیزی برای غیر فعال کردن این ویژگی به چشمم نخورد.
ممکنه راهنماییم کنید چطوری باید این ویژگی انتخاب اتوماتیک Scroll Bar پنجره ها رو غیر فعال کنم؟
دوستان من قبلا يك ويستا خريده بودم ، نصبيدم ولي جديدا همه ي ويستا ها نوشته سرويس پك 1 ، اين همونه كه به دلايل... اسمش رو گذاشتن سرويس پك 1 يا فرقي داره ؟ چه آنتي ويروسي خوبه بريزم روي ويستا ؟
سلام
اقا مشکلات sp1 رو اینجا مطرح کنیم یا یه تاپیک جدید بزنیم؟
ممنون
همینجا بگو...
نقل قول:
در مورد انتی ویروس یه سری به این تاپیک بزن:
سرویس پک 1 نسخه به روزه که تغییرات امنیتی و...بیشتری داره من منظورتون رو دقیق نفهمیدمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=152940
حقه نیست. سرویس پک 1 برای ویندوز ویستا خیلی وقته منتشر شده که شامل تغییرات و بهبود هایی تا اوایل 2008 هست.نقل قول:
من Norton Internet Security 15.5 رو برای ویستا استفاده می کنم. اما نمی تونم بهتون بگم کدوم بهترینه.کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709618.aspx
فکر کنم باید همینجا مطرح کنید. البته بستگی به نظر تیم مدیریت نرمافزار داره. منتظر پاسخ اونها باشید.نقل قول:
..............
سلام به همه ی دوستان
کمک ... کمک...
من ... چند وقت پیش تو دیسک کلیناپ ویستا قسمت هایبرنت رو چک زدم و پاک کردم! الآنم هابرنتم غیر فعال شده!(میدونم گند زدم) چه جوری میتونم دوباره فعالش کنم؟
الآن هم خیلی خیلی خیلی به هایبرنت احتیاج دارم درایو c لپتاپم هم 45 گیگش پره! آره کلی برنامه مورد احتیاجم رو نصب کردم و این بدان معنیست که امکان نصب دو باره ی ویستا ندارم!
راستی من یه افتضاح دیگه هم به بار آوردم ، چند وقت پیش رو بایوسم پسورد گذاشتم اما وقتی الان اون پسوردم رو میدم قبول نمیکنه. خیلی راهها رو هم امتحان کردم (از برنامه های پاک کردن بایوس استفاده کردم،پسورد رمایند استفاده کردم،ازفرمان دیباگ استفاده کردم) اما نشد که نشد!
بدجوری تو دردسر افتام خواهشاً هرچی سریعتر یکی جواب بده
راستی لپتاپم asus f3sc هست
خدایاااااااااااااا دارم دیونه میشم!