کامپیوتر من نشناخت مودم رو . خون کامپیوترم ویندوز 7هست . با اون امتحان میکنم.
Printable View
کامپیوتر من نشناخت مودم رو . خون کامپیوترم ویندوز 7هست . با اون امتحان میکنم.
اگر با 196 ادیت شده تونستید انلاک کنید از تمامی مراجل عکس یا فیلم تهیه کنید تا همه رو با توضیحات جم کنیم و یک جا قرار بدیم تا همه استفاده کنند و مجبور نباشن دو بار مودم رو انلاک کنند یا تغییر فریمور بدن.نقل قول:
با سلام
یه مودم مبین نت B612s 25d دارم میخوام آنلاکش کنم . ورژن فریمور هم 11.196.01.02.1472 هست . شنیدم که آنلاک نمیشه این نسخه
راه حلی سراغ دارید؟
با سپاس
حتما . واقعا اینکار رو باید انجام داد. که اشخاص دیگه هم این همه تاپیک رو از اول بخونن و از اخر باز هم کارشون راه نیوفته و بازهم هی این سوال رو پرسیدنقل قول:
بله درست شنیده اید متاسفانه راهی نداره .نقل قول:
نقل قول:
حیف . حتی پروگرام کردن آی سی بایوس و حتی فعال کردن یو اس بی هم مشکل رو حل نمیکنه؟
بدون آنلاک به هیچ عنوان نمیشه فریمور جهانی روی مودم نصب کرد؟ حتما نیاز به آنلاک هست؟
نقل قول:هیچ راهی نداره . هیچ فریموری نمیشه رو مودم ریخت .نقل قول:
سلامنقل قول:
روی شبکه TD ، برای اینکه علامت +4G ظاهر بشه ، تنظیمات شبکه باید روی CA باشه یا MIMO 4*4؟ یا فرقی نداره؟
دوستان مثل اینکه رو ca گذاشته بودن .نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
ممنون
فایل pdf زیر رو مطالعه کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-حالا باید فریمور گذاشته شده در لینک زیر رو فلش کنم:
با این آموزش:
2-بعد از نصب فریمور این اسکریپت رو اجرا کنم: (همینکه فریمور نصب شد فقط کافیه این اسکریپت اجرا شه؟)
3-بعد از اجرای اسکریپت بیام این فریمور رو با همون آموزش لینک ماقبل فلش کنم:
مراحل درسته؟
بازم ممنون از اینکه وقت میگذارید
بله درسته . موفق باشیدنقل قول:
ممنوننقل قول:
همون مرحله اول گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نشد شماره پورت رو باید عوض کنید و به یک عدد دیگر تغییر دهید . یا کابل یو اس بی رو جدا و به یک ورودی دیگر کامپیوتر دوباره وصل کنید .
ممنوننقل قول:
اول پورت روی 6 بود بعد گذاشتم 55 و بعد 56 هیچکدوم نشد
روی ی سیستم دیگه با ویندوز 10 زدم اونم همین خطا رو داد (پورت 3 بود)
ویرایش: از لودر آماده ای که لینک داده بودید هم استفاده کردم اونم همین خطا رو میده
کامپیوتر و مودم رو یک بار خاموش و روشن کنید و جدا کنید و دوباره از اول انجام بدید و برای لودر از این لودر اماده استفاده کنید .نقل قول:
انجام شد و بازم خطای قبل اومدنقل قول:
از این لودر هم استفاده کردم چند ثانیه میاد بالا بعد بسته میشه:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش: چک کردم مشکل از اسم فایل huawei بود اسمش رو گذاشتم h.exe و به این صورت دستور دادم حل شد
به این صورت همه رو رفتم جلو:
فقط مورد 2 نکته داشت ،نباید همینکه فلش میشه اسکریپت رو اجرا کنیم باید مودم رو خاموش روشن میکردم و میزاشتم بیاد بالا و با لن یا وایرلس اسکریپت رو اجرا میکردمنقل قول:
اینا رو نوشتم شاید بکار دوستان بیاد به همین ترتیب که بالا نوشتم برن جلو تا کمتر سردرگم بشن
فقط مورد 3 رو نتونستم فلش بزنم ، باز هم مثل قبل به حالت دانلود رفتم اما این ها رو میزنه و فلش نمیکنه:
چطوری فریمور ویرایش سوم رو زدید دقیقا همونطوری 196 ایرانسل رو هم میزنید رو مودم و فقط اسم فریمور ها باهم فرق داره که اونم لحاظ میکنید در داخل اسکریپت نصب فریمور از طریق edit داخل اسکریپت و جایگزینی اسم فریمور مربوطه . اینطوری هم نخواستید بزنید عینه ویرایش سوم بزنید نه از طریق اسکریپت . هیچ فرقی باهم نداره .نقل قول:
فرق نمی کنه در اون حالت هم همین پیام میاد:نقل قول:
مشکل از پورت شما هست و نمیتونید پورت صحیح رو پیدا و از طریق اون فلش کنید . برا ویرایش سوم شماره پورت چه عددی بود ؟ از همون شماره پورت استفاده کنید .نقل قول:
ممنونم چون Huawei USB Safe Loader.exe در فایل فریمور موجود نبود نمیدونسم قبلش باید اینکار رو انجام بدم و بعد فریمور رو بزنمنقل قول:
انشاءالله که این صفحه ی تاپیک بکار دیگر دوستان هم بیاد
اسم فریمور با پسوند و پیشوند هر چی هست داخل cmd هم دقیقا باید همانطور نوشته شود و برای راحت شدن و مطمئن شدن اسم فریمور رو کوتا و تغییر بدید و دقیقا همون اسم کوتاه شده و تغییر نام داده شده رو در cmd وارد کنید مثال :
اسم فریمور : B612.binکد:balong_flash -p4 B612.bin
پورت : p4 شما شماره پورت فعال خودتون رو وارد کنید . هیچ فاصله ای هم بینشون نباشه عینه نوشته من .
یکی از دوستان انجمن مودم میفرستن پیش من برا انلاک و لحیم دائمی یو اس بی و کلید بوت پین . به دستم رسید یک اموزش به صورت تصویری تو انجمن میزارم به ساده ترین راه . تا همه استفاده کنند .نقل قول:
خوب دوستان منهم مشکلاتی داشتم. مشکل از اونجای که طول نام فایل زیاد بود رو کم کردم +پورتی که اقا صابر گفته بودن 4 برای نمونه.. من امدم همون 55رو انتخاب کردم اوکی شدنقل قول:
اقا صابر دستت درد نکنه
سلام
مودم رو روی 4*4 و CA تست کردم تفاوتی نداشت هر دو سرعت دانلود روی 8-9 مگ متغیر بود پینگ هم فرقی نکرد ، این دو تفاوتشون در چی هست؟ 4*4 منظور این هست که با 4 آنتن دریافت و ارسال می کنه؟
ی سوال دیگه هم داشتم ، چطور میتوم از طریق اینترنت به شبکه ی این مودم متصل بشم؟ به طور مثال یک دستگاه با ایپی 192.168.1.2 به مودم متصله که میتونم با مرورگر بهش دسترسی پیدا کنم حالا میخوام از راه دور بتونم به این ایپی دسترسی پیدا کنم ، به چه صورت امکان پذیره؟
تو این مودم هیچ تفاوتی نداره چون اصلا CA ساپورت نمیکنه مودم و بله با 4 آنتن ارسال و دریافت میکنهنقل قول:
باید IP ولید داشته باشید که بتونید برا ایرانسل میدونم ولید نیستنقل قول:
ممنون ، به جز ip اختصاصی منظورم بود که هزینه کمتری هم داشته باشه ، DDNS یا.... راهی هست؟ (در مورد DDNS فقط شنیدم چیزی نمیدونم)نقل قول:
این کارو من برا تست رو مودم خودم با سیم کارت ایرانسل از نوع FDD دارای اینترنت و فعال انجام دادم مودم میره رو حالتی که از چراغ های انتن دو تا مونده به اخر خاموش هستن و الباقی چراغ ها روشن هستن و چراغ فعال بودن نت هم قرمز میشه ولی خبری از گرفتن فریمور و نصب اون نیست .نقل قول:
------------------
سلام
من مودم tfi60 ایرانسلو با فایلای قدیمی انلاک کردم
اما بعد آنلاک هیچ صفحه ای جهت درخواست کد آنلاک نیاورد و وقتی هم خودم وارد 192.168.8.1 شدم فقط یوزنیم پسوورد ازم خواست
سیمکارت هم گزاشتم تو مودم اما میگه سیمکارت وجود ندارد!!!
چندین روش امتحان کردم خود اسکریپت هم امتحان کردم
اما نشد
لطفا کمکم کنید
قبلا با این روش یه مودم tfi60دیگرو آنلاک کرده بودم...
اما برا این جواب نداد!!!!!
لطفا سریع ممنون
سلام من مودم لاک ایرانسل ۱۹۶ دارم و خیلی جاها تست کردم و بهترین با سیم کارت تی دی ۶۱ بود و علامت + هم اومد عکسش هم گرفتم فقط نمیدونم چه جور اپلود کنمنقل قول:
نقل قول:
الان رو فریمور 192 هستید درسته ؟ با روش اول همون فریمور 192 و وارد کردن کد انلاک مودم رو انلاک کردید ؟ با روش دوم یعنی ویرایش سوم و اسکریپت انلاک جدید مودم رو دوباره انلاک کنید و تست بگیرید .
بله در شبکه tdd ظاهر میشه دوستان عکس گذاشتن . نمیخواد عکس بزارید . به نظر شخصی من سرعت tdd کم تر از fdd هست البته شرایط و بند و ماده داره:n02: فقط tdd مثل adsl یه چیز خوب داره اونم ثبات و کیفیت و پشتیبانی . مثل اینکه خط adsl گرفتید با سرعت بیشتر و یک شبکه عمومی موبایلی مثل fdd نیست .نقل قول:
روش اول انجام دادم،هیچی نشد
روش دوم الان دارم انجام میدم
مرحله آخرم دارم اخرین فرمور میریزم رو مودم
اصلا دلیل اینکه ارور سیمکارت میده چیه؟نقل قول:
هیچی نشد تست کردم
دقیق یادم نیست ولی برا یکی از دوستان هم دقیق این مشکل به وجود اومده بود و مثل اینکه دنبال تعمیرکار این مودم و تعمیر قسمت ورودی سیم کارت بودند . یا از نحوه لحیم کاری و یا اتصال الکتریسته ساکن و برخورد دست شما با برد مودم موقع انلاک به وجود میاد . یا یک عیب نرم افزاری و مربوط به این فریمور ها هست .نقل قول:
نهایی ترین راه حل رو لطفا بهم بدین
تا انلاک کنم