خیر بخاطر Carrier-grade NAT (CGN)نقل قول:
Printable View
خیر بخاطر Carrier-grade NAT (CGN)نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه مشکل قطعی چیه؟ SINR 14 هست و RSRP هم 88نقل قول:
دوست عزیز این مودمنقل قول:
Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Router
واقعا عالیه البته یه زره قیمتش بالاس حدود 650 سراغ مودم cat 6 جیبی ایرانسل نرو که پشیمون میشی
تشکرنقل قول:
اتفاقا داشتم سرچ میکردم همین مدل رو ! منتهی کسی موجود نداشت !
جایی سراغ دارین برا خرید
این سایتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم ای دی تلگرامشو نه به ای دی پیام بده ثبت نام کن برات میفرستن من خودمم اینطوری خریدم
modemmart_chat
میشه پورت باز کرد؟
مدودم همینطوری روشن بود، الان تست کردم; 30 مگابایت الکی مصرف شده بود
بسته اصلی هنوز فعال نشده و این بسته 100 مگ که هیچ سایتی باز نکردم، همینطوری کم شده
مودم مک اسپوف داره و هک نشده مطمینم
این تستر شبکه فقط برقراری ارتباط بین دو سر کابل شبکه رو چک میکنه ولی ولتاژ poe رو نشون نمیده. برای تست ولتاژ تنها راهش استفاده از ولت متر در انتهای کابل است. ولی به طور تقریبی میشه گفت در صورت استفاده از کابل CAT6 تمام مسی تا حدود حداکثر 25 الی 30 متر طول کابل میتونه باشه.نقل قول:
این ماشین حساب جهت محاسبه حداکثر طول کابل هنگام استفاده از POE میتونه استفاده بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودم خارجی میخوای میکروتیک SXT LTE هست تو بازار ایران ولی 4G است TD-LTE نیست. قیمتش هم حدود 550 است. این مدل میکروتیک یه گیرنده Huwaei 3372 به صورت داخلی داره. ازش زیاد تعریف میکنن تو سایتهای اینترنتی خارجی.نقل قول:
دوستان مودم cat6باشه چه فرقی میکنه؟
سلام به همگی!
من تا 4-5 روز پیش نسبت نویز به سیگنالم تقریا حدود 18-20 دسی بل بود تقربا 5 روزه شده 2 دسی بل:| جای انتن رو عوض کردم به کلی تلاش به 10 دسی بل رسید:|| چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه که توی چند روز اینقدر سیگنال افت کنه؟
من فردا با لب تاب و با 2 تا کابل شبکه جداگانه میرم تست میکنم که اگه از کابل باشه میرم کابل تمام مسی cat6 l میگیرم
اما سوال من اینه وقتی مودم روشنه ایترنت هم داره چطور میشه از کابل باشه وقتی نصب میکنم حداقل دو روز هم ایترنت هم عالیه بعدا خراب میشه اگه از کابل باشه اون دوز هم نباید خوب باشه سوال من اینه
البته دوستی میگفت داخل سیگنال داشته باشی زیاذ
یا یه ساختمونی مانعی چیزی ساختن بین شما و دکل یا دارن شبکه رو گسترش میدن.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سرعت بیشتری دارهنقل قول:
۲برابر کت۴
۳۰۰ مکابیت
وفتی قطع میشه چیکار میکنید که وصل میشهنقل قول:
ریبوت میکنید یا کاره دیکه ای
دوست عزیز قطع نمیشه کیفیت اینترنت میاد پایید sinr از 15 میاد رو 2نقل قول:
مطمئن هستی که از کابل هست؟نقل قول:
sinr که ماله قدرت سیگنال هست
فکر نکنم مشکل از سیم باشه
درسته، افت کردهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
یه توضیح مختصری دربارش میدی چیهنقل قول:
والا دوستان میگن از کابله من نمیدونمنقل قول:
من مودم رو نصب میکنم رو پشت بوم 2 روز همه چی عالی از روز سوم سیگنال ضعیف میشه sinr میره رو 2db بدون اینکه مودم تکون خورده باشه
به طور قطعی عرض نکردم از کابله فقط گفتم با توجه به نشانه هایی که فرمودین میتونه از افت ولتاژ زیاد در کابل باشه. در مورد این هم که چطور اولش کار میکنه بعد از کار میفته علت میتونه این باشه به علت وجود موانع مانند ساختمان ها و به وجود آمدن تغییرات در شدت امواج دریافتی و شرایط جوی بخش گیرنده این مودم ها شدت جریان مورد نیاز متغیری دارند و مصرف آنها کم و زیاد میشوند که در یک لحظه به علت کمبود شدت جریان کافی ممکن است هنگ کند. البته این ها فقط حدسه و شاید هم اصلا از کابل نباشه. اگه تو پشت بوم محل نصب مودم پریز برق دارین آداپتور و قسمت poe مودم رو ببرین بالا پشت بوم اونجا یه جایی که بارون نخوره بزارین و اونجا به برق بزنین و از اونجا کابل لن رو بدین پایین چند روز اینجوری تست کنید اگه درست شد پس از طول بلند کابل بوده.نقل قول:
به منظرم کابلت سالمه چون sinr ماله مودم هست ربطی به کیفیت کابل ندارهنقل قول:
مودم را جای دیگه بذارید ببینید بهتر میشه
واسه مطمن شدن این کار انجام بدین
زمانی که نت قطع میشه همون موقع سریع ادرس مودم ۱۹۲.۱۶۸ پینگ کنید اگه اکی بود پس صد درصد کابل سالمه
مقدار پینگ زمانی که نت وصل و قطع هست مقایسه کنید
اگه فرقی نداشت وس مشکل از سیگنال دریافتی مودم هست حتما و کابل سالمه
خبر بدین
دوست عزیز لیشون از poe استفاده میکنندنقل قول:
و اینکه کابل سالم هست درسته امل منظور این هست چون در ایندحالت کابل برق رو هم باید به مودم برسونه شاید کیفیتش انقدر خوب نباشه تا همچین مصافتی مقدار وولتاژ لازم رو برسونه واسه این مودم دچار افت میشه وگرنه خود اینترنت ربطی به کابل نداره
من دو بار کابل گرفتم نشد و جواب نداد یکم اومدم فک کردم به این نتیجه رسیدم که کابل های که گرفتم داخلشون رشته یی هست و کابل کوتاه تر گه جواب داده داخلش مسی هست
من یه پیشنهاد دارم شما بیا کابل فلت بگیر ... و امتحان کن اجتمالا مشکلت حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه 5 متری فلت گرفتم عالی جواب میده ولی این 20 متری ها مارک pnet هستن و اصلا جواب نمیده به نظر حتما این کار و بکن یه کابل 15 یا 20 متری فلت بگیر جنس خوب ختما به نتیجه میرسی و حتما اینحا اعلام کن
کابل های رشته یی برق رو خوب انتقال نمی دهند م حتما باید کابلتون مسی باشه
سلام خسته نباشید .
من تازگی مودم GP-2101 خریدم
آنتنش پره سرعت دانلود هم خیلی بالاست
فقط وقتی به اتمام بسته نزدیک میشه شروع میکنه ریست شدن .
و وقتی باهاش میرم تو بازی آنلاین اولش خوب کار میکنه 30 تا 40 دقیقه خوب جواب میده ولی بعد از این زمان هر 3 یا 4 دقیقه یک بار شروع میکنه به ریست کردن
(زمان استفاده دانلود هم 24 ساعت رو تست کردم )
ولی فقط تو این دو مورد مشکل داره اگر راه نمایی کنید ممنون میشم
من تازه امروز عضو شدم .
آقا اصلا این ایرانسل به درد وبگردی نمیخوره ، بدون پ ر و ک س ی سرویس کرد مارو . میخوام کلمو بکوبم به دیوار . اه . پینگ با سرور خارجی ۸۰ ، بدون تایم اوت ، تک کانکشن بیست مگابیت ، ولی اصلا ماله وبگردی نیست :n34::n34::n34:
ای دی اس ال دارم تک کانکشنش نصف این نیست ، پینگش سه برابر اینه ، خیلی بهتر از این باز میکنه .
اونم از بازی آنلاینش . یک ساعت نشستم حریف پیدا کنه ، نکرد که نکرد . آقا درست کنید وضعیتو ، همش که دانلود نیست . ملت که پول ندارن دو تا اینترنت همزمان داشته باشن .
من که راضیم سرعت دانلود 4 mg پینگ 4.2.2.4 هم 120 تکون نمیخوره
پینگو نمیگه، پینگ اون از شمام پایین تره، منتها تاخیر و اختلال شدید در باز شدن وبسایت هارو میگه. با وجود پینگ فوق العاده پاییننقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
میگن درخت بی ثمر سرو هم بلنده
محتوای مخفی: تست
مودم دستم رسید
دوشنبه ثبت نام کردم
مودمم امروز رسید
سیم کارتم چند روزه فعاله
چون به ایمیلم پیام اومد
من مودم 4g D-link 921 دارم و سیم ایرانسل روش انداختم
سرعت TD LTE با مودم B-5142 تقریبا ۳ برابر بیشتر از 4G عادیه حتی باز کردن صفحه هم خیلی فرق دارن
من تو محدوده مودم داخلی نیستم و محدودم مودم خارجیه ولی با مودم داخلی نزدیک پنجره خیلی عالیه
فقط به من ۱۵ گیگ رایگان یک ماهه رو نداده
زنگ بزن ۷۰۷ ماله منم اینجوری بودنقل قول:
بکین بسته فعال نشده
دوستان داستان این ۱۵ گیگ رایگان چیه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
زنگ زدم به ۷۰۷ گفت فعاله ولی هدیه تو ایرانسل من نشون داده نمیشه
ببین مصرف میکنی از ظرفیت بسته تو برنامه ایرانسل کم میشه یا نهنقل قول:
سعی کن سخت نگیری، اگه نمیتونی برای حفظ اعصابت، سعی کن اینترنتو عوض کنی، این جور مشکلات سیستماتیک تو ایران زیاده، و هنوز اونقدر قوی نشده اینارو رفع کنه، چیزیم نیست که کارمندای اپراتور یا بخش فنی بتونن راحت رفعش کنن، من چند سالی اینارو تجربه کردم، سریع اینترنتتو عوض کن، مثلا TD مبین تست کن ببین نداشت این مشکلو استفاده کن. اگه نه VDSLنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk