دقیقا همینطوره اگه از زمان شیلد درست استفاده بشه واقعا میشه گفت تغییرات خوبی انجام شدهنقل قول:
Printable View
دقیقا همینطوره اگه از زمان شیلد درست استفاده بشه واقعا میشه گفت تغییرات خوبی انجام شدهنقل قول:
دوستان اصلا از بت و اتک حودکار استفاده نکنید همین امروز اکانتم بن شد برای همیشه :n30::n30:
جدی از چه نرم افزاری استفاده کردی بن شدی،پیام سوپرسل چی بود؟نقل قول:
بدون ربات هم که نمیشه بازی کرد.
فردا بازی اپدیت میشه
بوست 1 جم میشه برای یه هفته و...
سلام
اکانت من و داداشم یه مشکلی پیدا کرده
داخل وار تا میزنم روی گزینه دونیت Force Stop میده
جالبه هم روی گوشی بازی میکنم هم کامپیوتر روی جفتش این اتفاق می افته،چهار پنج تا اکانت داریم که هی بینشون جابجا میشیم، اونا همشون درستن فقط دو تا اکانت قوی ترمون که دونیتای اصلی رو باید بکنن این مشکلو دارن [emoji20]
دو تا واره که به همین خاطر راحت پایینیامون رو صد میزنن
این مشکل دقیقا بعد آپدیت جدید به وجود اومده
یکی از اکانت ها رو از کلن خارج کردیم و دوباره برگردوندیم ولی مشکل هنوز پا برجاست
سلام داداشینقل قول:
باگ عجیبه بعد آپدیت هست
الان داری باراکز یا دارک باراکز آپدیت میکنه درسته ؟!
اگر میخوای دونات وار بدی باید جم بزنی یا کنسل کنی این آپدیت رو تا درست شه !!!
+برخی کاربران اندروید نمیتوانند بازی را به روزرسانی کنند
راه حل : بعد از آپدیت کلش اف کلنز به جدیدترین نسخه یعنی 8.63.7 برخی از کاربران اندروید با ارور Force Closes مواجه شدند…بسیاری فکر میکردند این مشکل از دانلود فایل های آن هاست..برای حل این مشکل یک بار گوشی خود را ریست و یا خاموش یا روشن نمایید.اگر باز هم مشکل شما حل نشد به این مطلب مراجعه کنید.
+کرش کردن (بیرون افتادن از بازی) بعد از لمس یا کلیک تاون هال!
توضیح مشکل : بسیاری از بازیکنان بعد از آپدیت آذر 94 کلش اف کلنز با لمس و یا کلیک بر روی تاون هال خود ، از بازی بیرون انداخته شده و مجبور به لود مجدد میشوند! این یک باگ بسیار شایع و آزاردهنده است.
راه حل : جهت رفع این مشکل اگر اینفرو یا Xbow که نیاز به ریشارژ کردن از طریق الکسیر دارد در حال آپگرید باشد را کنسل کنید و یا با استفاده از جم به اتمام برسانید.این راه حل موقتی میباشد و یا میتوانید صبر کنید تا به روزرسانی جدید کلش اف کلنز منتشر شود. در ضمن اگر اینفرو و یا ایکسبو در حال اپگرید نمیباشد به صورت دستی آن ها را ریشارژ کنید و از تاون هال برای پر کردن مهماتشان استفاده نکنید
+ کرش کردن بازی هنگام دونیت کردن در کلن کسل
توضیح مشکل : بعد از اپدیت کلش اف کلنز برخی از کاربران دیگر نمیتوانند در کلن وار Donate کنند.
راه حل : اگر باراکس (سربازخانه) و یا اسپل فکتوری دارید که در حال اپگرید میباشد باید استفاده از جم و یا کنسل کردن آپگرید آن را به اتمام برسانید تا بتوانید دونیت کنید.در غیر این صورت صبر کنید تا سوپرسل با ارئه آپدیت جدید این مشکل را برطرف کند.
سوپر سل اعلام کرد از پنجشنبه 26 آذر آپدیت کریسمس بازی کلش آف کلنز آغاز می شود و با انتشار نسخه ای جدید که باگ های بازی هم در آن رفع می شود و مشکلات بازی مرتفع می شود و تغییراتی نیز در بازی اجرا می شود .
از جمله حالت زمستانی برای بازی ، بوست کردن تولید کننده ها با یک جم ، درخت های کریسمس زیبا ، افزایش زمان آنلاین بودن به مدت چهار ساعت ، افزایش زمان ویلیج گارد برای همه لیگ ها و کاهش قدرت ویچ و ...
آپدیت هایی که بزودی شاهد خواهیم بود :
- رفع باگ Personal Breaks که باعث میشد بازیکن رو حتی بعد از این که برای مدتی آفلاین بود همچنان بیرون کند !
- افزایش زمان Personal Breaks از سه ساعت به چهار ساعت
- Personal Breaks بعد از پانزده دقیقه آفلاین بودن از سر گرفته می شود که این زمان قبلا سی دقیقه بود.
- افزایش Personal Breaks که توضیح دادیم در مواقعی که حمله به شما بشود ولی شیلد نگیرید به سی دقیقه که قبلا پانزده دقیقه بود
- افزایش زمان Village Guard بعد از پایان Shields برای کلیه لیگ ها :
لیگ تایتان یک : چهار ساعت که قبلا سه ساعت بود.
لیگ تایتان دو : سه ساعت که قبلا دو ساعت بود.
لیگ تایتان سه : دو ساعت که قبلا یک ساعت بود.
همه لول های لیگ چمپیون یک ساعت که قبلا نیم ساعت بود.
پایینتر از لیگ چمپیون سی دقیقه که قبلا پانزده دقیقه بود.
- آپدیت پارامترهای پیدا کردن حریف در وار برای تاون هالهای 9 تا 11 که بهینه شده است.
- رفع باگ دونیت اسپل ( که دو عدد و بیشتر اسپل می گرفتید ! که توضیح دادیم در پست های قبل )
- کاهش قدرت یا HP اسکلتون های witch
- تصحیح حالت هوایی یا زمینی قهرمان جدید Grand Warden
- پیدا شدن درخت کریسمس در زمین بازی که قبلا هم شاهد آن در زمین های دیگران بودیم.
ضمنا به زودی یک آپدیت غیر اجباری در دسترس قرار خواهد گرفت که زمان آن اعلام نشده است که این آپدیت شامل این موارد خواهد بود:
- اضافه شدن حالت زمستانی با قابلیت غیر فعال کردن آن از قسمت Setting بازی (در زمین برف بیاد یا نیاد!)
- اضافه شدن یک پنجره ی اطلاعات که نشان میدهد چه زمان Personal Breaks شما رو از بازی بیرون می کند.
- اضافه شدن یک بج آیکون برای نشان دادن اسپل های دونیت شده.
- رفع باگ کرش کردن هنگام تپ کردن روی تاون هال که بیرون انداخته می شدید از بازی !
- رفع باگ لاوا هوند.
- رفع باگ دونیت توی کلن در نقشه کلن وار که بیرون انداخته می شدید از بازی !
- رفع باگی که باعث میشد کلمه ریکوئست یا فول یا تایمر بالای کلن کسل نشان داده نشود.
- رفع باگ نمایش Grand Warden لول یک در داخل پروفایل.
.... و در آخر خبر خوب این که هفته آینده بوست تمام تولید کننده های طلا و اکسیر سیاه و بنفش به مدت یک هفته فقط با یک عدد جم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازیکن بعد از سه ساعت بازی کردن ، به مدت شش دقیقه به بازیکن Personal Breaks تعلق می گیرد ( به عبارتی دیگر استراحت به وی داده می شود و از بازی بیرون انداخته می شود ) برای اینکه به دیگر بازیکنان شانس حمله کردن به وی داده شود که به این عمل Personal Breaks یا (PB) گفته می شود ، اما چه زمانی این PB ریست می شود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحله اول :
- هر بار که شیلد بگیرید ریست می شود.
- آفلاین بودن (بدون Village Guard/Shield) زمان Personal Breaks رو ریست میکند.
- خریدن دو ساعت Village Guard (با ده عدد جم) دو ساعت به Personal Breaks شما اضافه میکند.
- Village Guard شما را آنلاین فرض میکند بدون توجه به این که واقعا شما داخل بازی هستید یا کار دیگر می کنید.
به جز موارد بالا این سه قانون زیر ممکن است برای شما اجرا شود:
1.بعد از سه ساعت بازی شش دقیقه Personal Breaks می گیرید که در طول این این شش دقیقه آفلاین بودن(PB) اگر بازیکن:
الف: حمله ای به وی نشود ، یا
ب: به وی حمله شود اما Shield نگیرد.
به وی اجازه بازی به مدت پانزده دقیقه (به اضافه Village Guard) داده می شود.
2.وقتی آن پانزده دقیقه تمام شد دوباره بازیکن به مدت شش دقیقه Kick می شود برای PB بعدی که مانند مرحله ی اول اگر درمدت زمان آفلاین بودن :
ب: به وی حمله شود اما شیلد نگیرد.
دوباره به وی اجازه بازی به مدت پانزده دقیقه (به اضافه Village Guard) داده می شود.
3.وقتی دومین پانزده دقیقه تمام شد بازیکن برای بار سوم و آخر به به مدت شش دقیقه Kick می شود که اگر در طول این شش دقیقه:
ب: به وی حمله شود اما شیلد نگیرد.
Village Guard بر اساس لیگی که داخل آن هست به وی تعلق میگیرد (بین پانزده دقیقه تا سه ساعت) و Personal Breaks کامل ریست می شود.
سوپرسل اومده ابرو درست کنه زد چشُ کور کرد :n02:
قسمت وار باگ عجیبی داره
اتک وار بزنید، وقتی برمیگردید با کمال تعجب میبیند که نیروهاتون کم نشد:n02:، و به راحتی میتونین اتک دوم هم همون لحظه بزنید :n09::n02:
اتکا رو هم Live نشون نمیده
شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه:n08:نقل قول:
نقل قول:
X mod ندارم اصن
برای بقیه هم کلنیا هم که بعد از دسترس خارج شدن بازی اتک وار زدن هم اینجوریه :n02:
این یکی چی شد؟!نقل قول:
راه افتاد؟!
من هنوز منتظرم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده...
جز از شما از هیچ جای دیگه ای نشنیدم...
کسی میدونه واقعیه یا نه؟!
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
برای ما هم اتفاق افتاد !نقل قول:
راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ، اگه دقت کرده باشین دنیای وار یه دنیای جداگانه هست ، اتکی که بهمون میزنن از منابعمون کم نمیکنه سربازایی که برای دفاع داخل کلن کستل گذاشتیم با اتکی که بهمون میخوره اگر بمیرن هم باز برای اتک های بعدی که بهمون میخوره هستن حالا از این به بعد سربازایی هم که برای نبرد داخل این دنیای مجازی میبریم بعد از اتک زدن هم قابل استفاده هستن
اگه برای همیشه همین طور بشه خیلی عالی میشه :n02: ما همیشه وار ها رو وسط روز استارت میکردیم که بچه ها یک اتکشون رو یک روز بزنن و بعدی رو روز دیگه ولی از این به بعد همه اتک هامون رو توی یک روز میتونیم بزنیم !
ولی در کل هنوز هم باگ ها زیادن با این حال که همین دیروز دو سه بار سرور بازی از دسترس خارج شد و در دست تعمیر بود
. . . . . . . . .
یک سوال داشتم از دوستان با تجربه
ما یک کلن کوچیک داریم با دو تا تون 8 تقریبا فول (غیر از دیوار ) و یک تون 6 و 5 و چند تا 4 و یه عالمه اکانت لول 7 یا 8 (:n02:) همیشه وار 15 نفره میزنیم و خیلی حریف های خوبی برامون میفته یا تون 9ـی که همه چیزش غیر از تون هالش در حد تون 5 هست :n02: یا سه چهار نفر بالایی تون هشت ضعیف ، بعضی وقتام سخت میشه یهو..... معمولا وارها رو با اختلاف زیاد و با 45 یا 44 و این حدود ستاره میبریم(اکانت های پایینی هم همه آشنان و هماهنگیم با هم، بالون 5 یا هوگ 4 میدیم بهشون میترکونن !)
میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟
فکر میکنم این برای کریسمس باشه نه الآن احتمالا اگه بخواد اتفاقی رخ بده یکی دو هفته دیگه معلوم میشه !نقل قول:
مثلی که افتاده برای هفته ایندهنقل قول:
دیروز با فاصله خیلی کمی بازی به بریک رفت و این باگ مربوط به باقی موندن سربازها بعد از اتک وار رفع شد!!نقل قول:
خیلی جالبه باگ هایی که بنوعی به نفعشون هست چن هفته هم بگذره اصلاحش نمیکنن و راه حل موقتی اریه میدن تو فرومشون که اگه جم بزنین و باراکس یا ایکس بو در حال ارتقا رو سریع تموم کنین ارتقاعش رو مشکل حل میشه !!!جم برنیم که به نفع شماست که!!!!
در حالی که هنوز مشکل دونات وار کرش و خیلی مشکلات ریزو درشت دیگه رو حل نکردن دلیلشون هم اینه که میخوایم همه رو با هم حل کنیم!اگه راس میگین باقی موندن سربازها بعد اتک وار رو هم میذاشتین با بقیه حل میکردین دیگه!!!
درسته تجریم در حد سایر دوستان نیست ولی در مورد سوالتون :
بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.
دقیقا همینه.نقل قول:
در کل هر نیروی جدیدی که اضافه یا آپگرید میکنید، یه "وزنی" داره. این وزن برای نیروهای دفاعی خیلی بیشتره. بازی هم توی clan war ها همینو در نظر میگیره.
بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!:n14:
من تون هشتم با هزار خورده ای کاپ هنوزم بعضی وقتا تون بیرون پیدا میکنم فقط با یه بربر کینگ ازشون بین سی تا هشتاد هزار طلا و اکسیر و بین صد تا سیصد تا دارک میگیرم، وقتی هم که آرچر کم داشته باشم کلکتور دیست سیصد هزاری پیدا میشهنقل قول:
دوستان این سایت خرید و فروش معتبره؟چون بعضا واسه فول تاون ده قیمتایی زده که هیچ جوره با عقل جور در نمیاد!
تازه نماد اعتمادشم کلیک میکنه میگه اعتبار زمانیش تموم شده گویا!
محتوای مخفی: Site
سایتش معتبره دلیل قیمت های پایین هم اکانت هاییه که فروشنده براش زحمتی نکشیده !نقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)
مگه عوض کردن شماره و ایمیل نیازی به تاییده با پیامک نداره؟!نقل قول:
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
نقل قول:
نه مگر اینکه ورود دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که داداشم چنین کاری رو نکرده بود اصلا.
از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردم :n29: البته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردم :n29: البته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنهنقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
فقط اخرش یه سری سوالات در مورد تاریخ ساخت جیمیل و دستگاهایی که استفاده کردم ازم پرسید و گفت تا 2 یا 3 روز اینده بهت خبر میدیم.
راستی از طریق خود سوپرسل نمیشه پیگیری کرد که روی اولین گوشی قفل کرد یا بشه یه جیمیل دیگه بهش وصل کرد؟
دقیقا برای من هم همین اتفاق افتاد.نقل قول:
زیاد دلتون رو به گوگل خوش نکنید که پشتیبانی اش فوق العاده ضعیفه من رو چند هفته معطل کردن آخر هم هیچکار نتونستن بکنند.
به خود سوپرسل از بخش Setting کلش پیغام بدید و بگید اکانتم هـک شده چند تا ازتون سوال میپرسن (مثل تاریخ ساخت، دستگاه هایی که معمولا متصل میشه و ...) که اگر بتونید درست جواب بدید، طی مراحلی ایمیل رو عوض میکنن و اکانت رو باز پس میگیرید.
بابا اصلا دیگه نمیشه غارت کرد اه حالم داره بهم میخوره خیلی بد شده .....
کلا گند زدم به بازی رفته خخ:n08:
لول:75:n37:
نقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)
آره اصلا دیگه اطمینانی به گوگل نیست ........
برای دوست من هم همین کارو کردن ..بیچاره لول 125 بود
دقیقا .اصلا نمیشه بربر ارچر زد.من که دیگه تقریبا بیخیال شدمنقل قول:
کلا از آپدیت به اینور دیگه بیخیالِ کلش شدم ..
تنها مشکلی که بعد از آپدیت بوجود اومده ، فقط همین استراتژی حمله با بارچ ِ
وگرنه از نظر لوت اوایل واقعا بد بود ولی الان بهتر شده ، بستگی به کاپتون داره
نقل قول:
بله بستگی به کاپ داره ولی وقتی مثلا شما کاپتون رو بردید بالا و تو اتک با یکی میافتید ککه لوت بسیار خوب و مپ بسیار عالی و سختی داره و همه ی طلاها و اکسیرش تو مخزن هاش هم هست که دیگه میخوای چه کار کنی ؟؟؟؟؟اگر هم با خودت بگی نه من میتونم لوتشو ببرم و اتک میزنی بهشو میبینی دو سوته میبازی و اکسیرتم بخاطر سرباز های رو هم که مردند از بین میبره....
بعدش حالا مثلا میای میگی خب برم کاپو کم کنم خب فکر خوبی هم هست ولی وقتی کم میکنی دیگه تو اتکات اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشه!!!دگ آدم میخواد چکار کنه آخه:n01:
از کریستال به بالا واقعا باید تاون 9 یا 10 ماکس باشی تا بشه اونجا و بالاترش دوام آورد اما تو محدوده گلد و سیلور به مراتب وضعیت بهترهنقل قول:
من خودم (تاون 8 تقریبا ماکس ) بعد آپدیت مجبور شدم از 1800 بیام به 1200-1400 ، لوت چرب و چیلی هم حداقل یکی در روز پیدا میشه ، لوت 250-300 هم گیر میاد اکثرا ولی خب لوتای 20-30 تایی هم پیدا میشه!!!
نقل قول:
بله دقیقا شما درست میگید
من که دیگه کم بازی میکنم چون دیگه اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشد......
اصلا دیگه دمق بازی کردنشو ندارم :happy:
دوستان یک راهنمایی بکنن من که هنوز متوجه نشدم.
این One Day Shield که زده و باز زیرش زده 5d یعنی چی ؟
یعنی یک روز شیلد میده یا همون 5 روز ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک روز شیلد میده، اون 5d منظورش، 5 باره، یعنی میتونی 5 بار اینو خرید کنی که میشه 5 روز
من تا حالا شیلد نخریدم ولی جایی دیدم نوشته بود که مثال همون اولی : یه روز شیلد میگیرین و تا 5 روز نمیتونین شیلد بخریننقل قول:
بله دقیقا درسته.نقل قول:
زمان کول داون در بازی ها به مدت زمانی که طول میشکه تا بعد از استفاده از یک امکان دوباره بشه ازش بهر مند شد اشاره داره.