هره مال من هم همین مشکل رو داره ولی من گوشیمو هیچ کاری نکردم منظورم آپدیت و فلش و از اینجورچیزاس گوشی من k800i
هره مال من هم همین مشکل رو داره ولی من گوشیمو هیچ کاری نکردم منظورم آپدیت و فلش و از اینجورچیزاس گوشی من k800i
سلام. من تازه گوشی t650 خریدم.همون روز اول ریست کردم (گزینه برگشتن به تنظیمات کارخانه) بعد از 4 تا تم اصلیش 3 تاش پاک شد.چه کار کنم؟ میشه اونا رو برگردوند یا دانلود کرد؟ تو رو خدا یکی راهنماییم کنه.......
سلام دوستان من تازه وارد جمع شما شدم الان هم يه مشكل بزرگي برام پيش اومده ديروز همه شماره هاي گوشيم پاك شده ميخواستم بدونم راهي براي احياي اونها هست يا نه (گوشيم w960) با تشكر.
نه اگه توی سیمت نداشتی نمی تونی بر گردونی!نقل قول:
یک t650 دیگه پیدا کن بگو برات سند کنه اگر پیدا نکردی بگو تا من از یکی از دوستام بگیرم برات بزارم!نقل قول:
کا 800 دارم که خود به خود خاموش شد و هر جا بردم گفتن باید فلش بشه شاید درست شد . رو گوشی عکس و فیلم دارم که نمیخوام پاک بشه راهی هست که بشه بدون فلش گوشی رو روشن کرد و محتویاتشو برداشت؟
آیا با فلش حافظه گوشی هم پاک میشه?
بله با فلش محتویات گوشی پاک میشه ولی اگه توی رمتون داشته باشید که مشکلی نیست ولی برای برداشتن چیز هایی که می خوای باید بیخیال بشی وقتی می گی روشن نمی شه یعنی نمی تونی با Far Manager توی محتویات بگردی و برداریشون به همین دلیل .... اگر روی رمتون نیست خداحافظی کن!نقل قول:
آقا تو گوشی های سونی اریکسون اون هایی که سیستم عامل ندارن. چه گوشی هایی فضای اس ام اس نامحدود هستش؟؟؟ مثلا c902 گزینه انتخاب فضا داره که کجا ذخیره بشه. گوشی w595 و g705 و w902 هم داره ؟؟؟؟
اگه نحوه اصلی کردن سریال گوشی های چنج شده رو برام بذارید ممنون میشم.مثل k770i
سلام
آدرس یه نمایندگی معتبر در تهران رو میخام.
گوشیم مشکل نرم افزاری پیدا کرده میخام ببرم برا تعمیر. گوشیم دبلیو960
مرسی
سلام به همه بچه های محترم انجمن موبایل و سونی اریکسون باز ها ! آقایون یه سوال ، من w880 دارم و مشکل نمایش فونت داره ، یعنی تو بازیها و برنامه های جاوا فونت ها رو خیلی بزرگ نشون میده و تو صفحه جا نمیشه ، در حالی که من یه مدل دیگه دیده بودم که این مشکل رو نداشت و استاندارد بود ، میشه کمک کنید ؟ باید فلش بشه ؟
من گوشی p1 دارم وقتی یه عکس میندازم رو صفحه بعضی قسمتهاشو شطرنجی نشون میده با اینکه قبلا همون عکس رو با کیفیت بالا نشون میداد تازگی خیلی هنگ میکنه
اگه میدونید مشکل چیه یه راهنمایی کنید
سلام
در سونی اریکسون های سری w (مخصوصا گوشی خودم w580) چطور میشه زمان snooze رو تغییر داد.اصولا این کار ممکنه؟ (یه جایی خوندم با یک پچ میشه این کار رو انجام داد)
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
گوشی من سونی اریکسون W810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " Messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.
سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنین
اول سونی ویروسی نمیشهنقل قول:
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین.
گوشی من سونی اریکسون w810 هستش. مشکلی که من دارم اینه که تقریبا از 2 هفته پیش قسمت " messageng " گوشیم قاطی کرده. وقتی مثلا از یه نفر ( علی ) یه اس ام اس میگیرم بعد خوندن اس ام اس اون اس ام اس خود به خودی دلت میشه و دیگه تو اینباکسم ذخیره نمیشه! بعد وقتی مثلا یه نفر دیگه بهم اس ام اس میزنه ( محمد ) بعد خوندن این اس ام اس هم خود به خودی ناپدید میشه ولی وقتی به اینباکسم میرم میبینم که از اس ام اس قبلیم ( علی) 2 تا تو اینباکسم ذخیره شده!
یکیم اینکه گاها اس ام اس های یه نفر رو ( علی ) رو با اسم ( محمد ) تو گوشیم ذخیره میکنه که آدم فکر میکنه که اون اس ام اسو به جای علی محمد فرستاده.
سوالم از شما عزیزان اینه که آیا این میتونه ویروس باشه؟ یا اصلا گوشی های سونی اریکسون ویروس می گیرن؟ یا اگه نه این مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنین
دوم یه مستر ریست کن اگه درست نشد حتما با فلش درست میشه من وقتی می خواستم حجم انباکس رو افزایش بدم این طوری شد که با فلش درست شد
یه مشکل خودم دارم
من دو تا درایور صدا برای 990 دارم که از یکیش خوشم امده ولی صدای هندسفریش تو صدای کمه کم هم بازم زیاده حالا راهی هست تا من بتونم صدای هندسفریه اون یکی درایورم که صداش خوبه با این ترکیب کنم؟
ممنون
سلام من نقشه ومشخصات بورد گوشي سوني اريكسون z600 را لازم دارم كي ميتونه برام بفرسته
آقایون و خانمها ، من می خواهم گوشیمو UPDATE کنم . خواستم ببینم فایده ای هم داره. این کارو بکنم خوبه یا نه؟ گوشی منم W910i
تو گوشی های قدیمیش زیاد فرق نمی کرد ولی 910 که جدید احتمالا بهتر باشه و ضرر نداره اگه اپدیت کنی
آقا تو قسمت wallpapers تو k550 یه گزینه به اسم application هست که هر وقت میزنی چیزی نمیاره... اون واسه چیه؟
یه سوال از اونایی که از w580 سر در میارن ....
من دیروز یه w580 خریدم . تازه امروز فهمیدم قدم شمارش کار نمیکنه...... تو تنظیماتشم رفتم همه چیو فعال کردم ولی بازم کار نکرد انگار تو صفر گیر گرده.... تو رو خدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته شده ........
1.gps for k 850
2.penhan kardan aks film cintact sms dar k 850
mamnon misham rahnamaye konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رو هر فایلی که می خواهی انتخاب کن بعد از منو Propertis رو بزن بعد Hidden رو انتخاب کن SMS و Contact رو نمیشه
GPS هم راهی نداری
[php]http://www.4shared.com/file/88747148/afd75e67/Moby_Explorer_30_Full_Version.html
[/php]
بچه ها من گوشیمو خواستم UPDATE کنم اول ارور می ده ، بعد این پیغام رو می ده.
The Phone has be Up To Date
بعدشم هیچ کاری نمی کنه.
گوشیت اخرین ورژنه به گفته ی اون ارور ولی اگه مطمئنی که اخرین ورژن نیست باید فلش کنی این مشکل برای گوشی های جاوا پیش میاد
سلام گوشي من k800 رم بالا نمياد چكار بايد بكنم ؟
merc az rahnameyet ama gps va contact va sms ro yei az
dostan makhfi karde bod ro k850 ke shoma asatid natonestid komaki koni
سلام،
چند وقتی هست که Track ID در گوشی من کار نمیکنه و پیغام Currently Unavailable رو نشون میده.
گوشی من w610 هست.
شرمندم كه مزاحم وقتتون ميشم
ولي گوشي بنده از امروز صبح به طرز مرموزي روشن نميشه ، يعني خيلي سعي ميكنه روشن بشه ها ، حتي لوگوي سوني اريكسون هم مياد ، ولي سريع ميره و جاش يه صفحه سفيد مياد ، دوباره سياه مي شه ، باز يه صفحه سفيد مياد و اين ادامه داره تا وقتي كه باطريشو در نياري
خواستم ببينم كسي از شما تجربه چنين چيزي رو داشته؟؟ يا نظر خاصي داره ؟؟
گوشي من w810 هستش
من وقتی تو یه فایل bcfg می خوام موقعیت رو تغییر بدم نمی تونم اونو ذخیره کنم چون هیچ دکمه ای این کار و نمی کنه فقط عقب می ره و سیو نمیشه
چیکار کنم ؟
dostan gps for k850
makhfi kardan contact picture video sms
'ya ramz gozari sare fielhash
ya ramz gozari baraye gosho
ALL FOR K8501
نقل قول:
اولین پست صفحه قبل مربود به شما میشه نگاش کن
dost aziz man programi diam ke in kar haro mikone
in ke shoma arz kardid yek kare operatoriye
narmafzari vase in mozo hast
mamnon misham agar midonid
begid man to net search kardam free nist poliye
سلام. یه سوالی داشتم من برای یکی از دوستان گوشی W910i رو خریدم اما داخل منوی "phone languages" زبان فارسی نداره. انگلیسی و فرانسوی و فلیپینی و چینی و این چیزا داره اما فارسی نداره این رفیق ما با کیبورد انگلیسیش مشکلی نداره چون میدونه حروف فارسی رو کیبورد سونی اریکسون کجا قرار دار داره اما متاسفانه نمیتونه بفارسی اس ام اس بده. راهی هست که بشه زبون فارسی رو به گوشی اضافه کرد ؟ اگه هست هزینه ش بنظرتون چقدر میشه؟؟؟
فلش باید کنه اگه بده بیرون و طرف با انصاف باشه بین 2-4 قیمتش هست و فکر میکنم تو خونه با کابل خود گوشی هم بشه فلش کرد که برای اولین بار یکم درده سر داره حدود 30Mb باید دانلود کنی
سلام
من یک w980 دارم وقتی میخوام اهنگهای فابریک رو پاک کنم پیغام میده که نمیتونه پاکش کنه.با کامپیوتر هم امتحان کردم ولی نشد.چکار باید کرد؟
نقل قول:
فقط با هک می تونی
سلام . گوشی من W810 هستش و دو تا مشکل داره . اول اینکه وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر و حالت انتقال فایل رو انتخاب میکنم درایو رم رو میاره ولی بازش نمیکنه . مثل این میمونه که رم ریدر وصل باشه ولی رم رو نزاشته باشی . این مشکل در حالت تلفن پیش نمیاد و Myphone Explorer راحت میاردش .
دوم اینکه پچ روش نصب نمیشه . هم خودم تست کردم و هم توی یه مطلبی خوندم که روی این ورژن نصب نمیشه . آیا راهی برای انجام کارهایی که پچ انجام میده هست
در ضمن من وقتی شارژش تموم میشه برای نیم ساعت میزارمش یه جای خنک . می خواستم بدونم آیا تاثیری در شارژ نگه داشتن داره ؟
خب چطوری هکش کنم میشه توضیح بدید؟نقل قول:
فعلا پتچ هاش نیومده که اینکارو بکنید!نقل قول:
ميشه بگيد اندازه سايز صفحه نمايش k750 چيه؟
ميخوام موقع دانلود بازی و نرم افزار بدونم چي به درد گوشيم ميخوره و چي نميخوره!!
مرسی!
با سلام من یک پچ بر روی گوشیم w800i ریختم پچ دوم که می خواستم بریزم با این مشکل مواجه شدم و
گوشیم روشن نمیشه لطفا کمک کنید امکان داره گوشیم سوخته باشه من با باکس این کارو انجام دادم
اول این بو د
unknown chipID (0),retry
حالا که می خوام identify از گوشیم بگیرم اینو می نویسه
open com port ok
abrot all operations
can't load id loader!
Elapsed:55 secs