جدید ترین پچ PesEdit همه پچ های قبلی رو هم داره و شما باید فقط آخرین پچ رو نصب کنیننقل قول:
Printable View
جدید ترین پچ PesEdit همه پچ های قبلی رو هم داره و شما باید فقط آخرین پچ رو نصب کنیننقل قول:
ویرایش .................
شوك كه روشن ميشه بعضي وقتا گلر انتخاب ميشه، دريبل هم نميشه بزني، خودش واسه خودش ميزنه، تاكتيك ها هم عوض ميشن در صورتي آف هم هست، كسي نميدونه تنظيمش دقيقا كدومه؟
کلید پنجره کدومه ؟نقل قول:
فک کنم کلید start منظورشونه.نقل قول:
کلید پنجره کدومه ؟
چند دقیقه پیش برنامه به روز (شبکه 3) در مورد بازی PES 2014 ویژه برنامه ای پخش کرد و عرضه بازی PES 2014 رو یک شکست دونست :n04: و تا اونجا که تونست این بازی رو کوبید :n03:
سلام . من نسخه بلک باکس رو دان کردم صدای گزارشگر نداره میشه راهنمایی کنید
بیخیال اون برنامه رو.....چقد اعتبار داره مگه حالا بخواد بکوبه!نقل قول:
چند دقیقه پیش برنامه به روز (شبکه 3) در مورد بازی PES 2014 ویژه برنامه ای پخش کرد و عرضه بازی PES 2014 رو یک شکست دونست:n04:و تا اونجا که تونست این بازی رو کوبید
تازه من موندم اینا که اینهمه با هنر و هنری ها مشکل دارن و ضدن! چطور سایت عکسخانه رو تبلیغ کردن!
مگه اعصابتون رو از سر راه پیدا کردین که میشینین برنامه های صدا و سیما رو نگاه میکنین !؟ :n15:نقل قول:
واقعا هم یه شکست محسوب میشه...نقل قول:
اقا یکی نحوه نصب فیس رو به ما بگه
دوستان کم لطفی نکنین به نظر من پیشرفت نسبتا خوبی داشته اما نه به اون اندازه ای که انتظار میرفت.
راستی دوستان تو xbox 360 پچ میشه ریخت؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه konami این بود که بازی رو با باگ های زیادی داد بیرون یه ماه صبر میکرد دیرتر میداد بازی رو یا نسخه دمو رو دو سه ماه زودتر میداد ایرادات ملت میگفتن بعد نسخه اصلی رو میداد بیرون مگر نه گیم پلن ( منهای باگ ها ) و گرافیک خیلی پیشرفت داشته ولی این باگ های اعصاب خرد کن واقعا رو مخ هست که حتی باعث میشه نکات مثبت بازی رو نبینن کسایی که بازی میکنن
تو پچ جدید که کونامی بده این باگ ها رو ردیف کنه بهترین pes شاهد خواهیم بود
برا من مشکل لگ و چهره ها رو اعصابن
نمیدونم چرا باید لگ داشته باشه اخه ادمو یاد جی تی آی وی میندازه
اقا یکی به ما طریقه ی نصب فیس رو بگه
سخت افزار دقیق سیستم شما چیه ؟نقل قول:
هنوز پچ فیس برای این بازی نیومده ...
1گیگ گرافیک 9400 128 بیتی
رم 4
سی پی یو دوهسته ای e5300 2.8
اما چهره من دانلود کردم چن تا مث اینکه به وسیله ی فایل لودر میریزن فیس رو
دوست عزیز گرافیک و Cpu شما در سطح متوسط رو به پائین هستنقل قول:
برای اجرای بدون لگ بازی با تنظیمات High به حداقل Cpu Core 2 Dou و گرافیک GT430 به بالا نیاز دارین
اگه با تنظیمات Medium و Low افت فریم و لگ ندارین مطمئن باشین که سخت افزارتون کم میاره
lowکه راحت اجرا میکنم ولی رو مدیوم و رزولوشن بالا کم میاره یخورده ولی رو مدیوم رزولوشن مثلا 1200 بازی میکنم ولی میخوام بیشتر باشه
سی پی یو cori3بخرم حله؟
بله و گرافیک رو هم باید ارتقاء بدیننقل قول:
برای بهتر نتیجه گرفتن در این مورد توی تاپیک زیر مشکلتون رو مطرح کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چندتا سوال داشتم
چرا توی مسترلیگ همه بازی ها توی یک ورزشگاه هست ؟
برای ضربه ایستگاهی قبلا یک نفر میومد کنار توپ الان چطوری میشه با کدوم دکمه ها ؟
دریبل 360 و یک پا دوپا چطوریه ؟ من شوک رو خاموش کردم و با تنظیمات نسخه های قبل بازی میکنم
بچه ها من صدا همه چی رو دارم به جز گزارشگر ... چیکا کنم ؟
کاش کونامی یه اپدیت بده سرعت بازی بیشتر بشه
سرعت بازی رو speed +2 خیلی بالاست اصلا نمیشه بازی کردنقل قول:
اونطوری که از واقعیت میفته من منظورم کندی عملکرد بازیکناس
دوستان مشکل افت فریم حل نشد؟ من هنوز رو حالت ویندوز مد بازی میکنم که خوبه..؟؟
دوستان سیسم لپتاب بنده
cpu :cor 5
ram:8
geraphic:2 g geforc
جال اینجاس
cpu ram داد good ولی gpu vram داده unable
چکار باید بکنم دوستان
وقتی تو تنظیمات ستینگ قسمت دسته دکمه ها رو تعریف میکنی بزار شوک روشن باشه اینجوری دیگه تو بازی مشکلی ندارینقل قول:
فایل اجرای بازی و ستینگ رو دستی قسمت گرافیک بده تا بشناسهنقل قول:
یه پچ قراره بیاد وسط ابان یا اخر ابان هم گیم پلی بخصوص دیر عمل کردن دکمه شوت وقتی میزنی میزان زمانیش زیاده اینا درست میشه و هم نزدیک به 1000 تا فیس واقعی تر اضاقه میشه به بازینقل قول:
وفتی میخوای بازی کنی هر چی برنامه داری که از سیستم کار میکشه بزن بسته بشه اگه ویروس یابم داری بزن غیر فعال کن چون بازی اگه سیستمت قسمت ستینگ Good زده باشه راحت و بدون افت فریم اجرا میشهنقل قول:
گیمرهای ایرانی اکترا PES بازند
چه خوب چه بد
تا pes13 برای من حکم زندگی رو داشت ، الان دیگه اون حس همیشگی رو نسبت بهش ندارم ، هر چند بازی میکنم ولی در کل میگم
سلام دوستان چه جوری میشه pes14 رو به صورت آنلاین بازی کرد؟
بازی مثلpes2014 رو بخواید بصورت انلاین با سرعت اینترنت ایران بازی کنید یخورده نشدنی و بی کیفیت میشه!
بهرحال تو منوی بازی گزینه online game وجود داره:n06:
الان حدودا بعد یکی دو هفته بازی بید بگم که بازی خیلی خسته کننده شده
اصلا حال نمیکنم باهاش
نمیدونم چه بلایی سر این نسخه آوردن
اقا تو مسترلیگ فقط چرا ورزشگاه روز داره؟چطوری میشه شب رو انتخاب کرد؟
lمن با بایر بازی میکنم همچین مشکلی نداشتم ...نقل قول:
کلا بوندس لیگا یه حاله دیگه ایه :n02:
منم همین مشکلو دارم.....رو اعصابه!نقل قول:
اقا تو مسترلیگ فقط چرا ورزشگاه روز داره؟چطوری میشه شب رو انتخاب کرد؟
والا دیگه باید قبول کنیم فیفا خیلی حرفه ای تر بازی ساخته......متر لیگش هم جذاب تره و واقعی تر!
کسی نمیدونه پچ pesjp کی میاد؟
pes15 قراره از روی همین بازی مسخره ساخته بشه یا دوباره میخوان همه چیو عوض کنن؟
خدا کنه عوض بشه چون به نظر من واقعا غیر قابل تحمل شده.خب شاید خیلیا خوششون بیاد همونایی که قبلا از پی اس بد می گفتند و فن فیفا بودن الان میان به ما خرده میگیرن میگن اتقاقا بازی خیلی خوب شده:n15:انگار نه انگار که تا دیروز هرچی از دهنشون در میومد به پی اس می گفتند.بهرحال بعضی ها با سبک پی اس حال می کردن و حالا که پی اس اومده سبکشو عوض کرده خیلی لطمه وارد شده به بازی و فن های قدیم پی اس رو سرخورده کرده:n15:نقل قول: