اووووووووووف عجب خط تلفنی !!نقل قول:
خدایا از این خط ها هم نصیب ما بکن !! :n28:
من 2 تا خط دارم یکی روز ها و شب ها فقط 2 مگ و یکی هم به زور 4-6 مگ:n27:
Printable View
اووووووووووف عجب خط تلفنی !!نقل قول:
خدایا از این خط ها هم نصیب ما بکن !! :n28:
من 2 تا خط دارم یکی روز ها و شب ها فقط 2 مگ و یکی هم به زور 4-6 مگ:n27:
Rate (Kbps): 4096 kbps 508 kbps
SNR Margin (dB): 33.0 27.6
Attenuation (dB): 41.9 25.6 s
سرعت پایین اومده ، پاکت لاست رفته بالا علتش چیه
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=321ms TTL=30
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 321ms, Maximum = 321ms, Average = 321m
مثل اینکه پاکت لاست خودش درست شد
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=327ms TTL=35
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=309ms TTL=35
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=310ms TTL=35
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=311ms TTL=35
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 309ms, Maximum = 327ms, Average = 314ms
----------------------
خط تلفن کنار سیم برقه
هر چه فاصله مودم تا خط تلفن کمتر باشه بهتره.
سیمی دور از سیم برق کشیده بودم آورده بودم تو اتاق وضع snr اون بود (زیر 12)
جالبه با اینکه وضع خطت خوبه ولی خطت با 3600 آپ شده که یعنی کامل آپ نشده . مثلا 4 مگ بستن که خطت 3600 آپ شده . چون شرکتها ریت 3600 ندارننقل قول:
دو مگابیته شاتل دارم که خودشون چند مدتیه رو سه مگابیت بستن بالاخره هرچی که هست ظاهر رو باطن همینه :n06:نقل قول:
دوستان خط من چطوره ؟! ، آیا می تونم اینترنت 5mg و یا 10mg استفاده کنم ؟!
5 مگ رو شایــد بشــه ولی 10 مگ رو فکر نکنم بتونی بگیری:n15:نقل قول:
اینم خط آشنای اول که هنوز اکانتم فعال نشده من این خطو تو دهستان دارم که 3 کیلومتر با شهر فاصله داره با 26 مگ مکس ریت داده بعد آشنای اول میگه چون تو دهستانی و کابل و سیم پشتیبانی نمیشه نمیتونیم بهت بیشتر از 512 بدیم اینم شد حرف؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ بستن اینو که . چه خطی . دلت میاد از این خط کار بکشی؟ اینو باید نازش کنی :n02:نقل قول:
همین الان وصلش کردمنقل قول:
2 مگ نیست با اینکه 2 مگ آپ شده ،همون 512 هست :n15:
با پیدا کردن سر سیم متصل به سیم تلفن خونه و از نو بستنش و لحیم کاری، تونستم یکم کیفیت سیگنال و بیشتر کم کردن نویز رو تقویت کنم (البته up stream تغییری نکرد)نقل قول:
داداش شما احتمالا خطت فیبر نوری هستش درسته؟فاصلت تا نزدیکترین مرکز مخابراتی به کیلومتر چقدر هست؟(حالا نمیدونم این مرکز مخابراتی تو دهستانتون هست یا تو شهر).من دقیقا وسط شهرم و فاصله ام تا مرکز مخابراتی با ماشین 2 کیلومتره اما فاصله کابلی ام 3 کیلومتره.و عدد attenuation ام برابر با 42 هست.بعد اونوقت شما که تو دهستانی به قول خودت(البته میگی 3 کیلومتر با شهر فاصله داره و این تقریبا یعنی اصلا جزیی از خود شهره)عدد attenuatoin ات شده 14 دسی بل.یعنی فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراتی اتون 1 کیلومتره:n04:.خوشا به حالت ای دهستانی.ما که وسط شهریم همچین عددی واسه attenuation نداریم.این دو تا علت میتونه داشته باشه.اولیش اینه که مرکز مخابراتی منطقتون یا دهستانتون دقیقا بغل گوشته:n02: یا اینکه خطت فیبر نوری و تو دهستانتون کافوی نوری دارید که باعث شده اینقدر وضعیت خطت خوب باشه و عدد attenuation ات کم باشه.در هر صورت شما دقیقا بگو میدونی خطت فیبر نوری هست یا نه؟و دیگه اینکه میدونی مرکز مخابراتی منطقتون یا دهستانتون چقدر باهات فاصله داره؟در نهایت تبریک واسه خط عالی که داری و برو حالشو ببر که خیلیها وسط شهر تهران یا مشهد از داشتن چنین خطی محرومند.:n03:نقل قول:
سلام این خط منه که تازه گرفتم و روش اینترنت 2 مگ پارس هستش ولی خیلی داغونه به نظر شما با توجه به فاصله 2.2 کیلومتری از مرکز مخابرات ممکنه مشکل از mdf مخابرات باشه ؟ برم مخابرات اصلا پیگیری می کنن؟ روزا تا 5 مگ میکشه ولی شبا به شدت نویزی میشه میاد رو مگ
دقیقا درسته من همین مودمو تو شهر وصل کردم و با شاتل تست کردم اونجا attenuation 25 هست تو صفحه قبل عکسش هست،والله نمیدونم فیبر نوریه یا نه ولی فاصله خونمون تا مرکز مخابراتی دهستانمون حدود یک و نیم کیلومتره.از اینجا تا خوده مرکز مخابراتی لاهیجان 4 یا 5 کیلومتر هستکه جمعا از خونمون تا مرکز مخابراتی شهر حدودا 6 کیلومتری باید باشه که احتمال زیاد فیبر نوری هستنقل قول:
والله با این وجود و این سیگنال و نویز بازم مخابرات میگه بالاتر از 512 بیشتر بهت نمیتونیم بدیم و تو توی محدوده ی USO هستی :n13: حالا فردا قراره دوباره زنگ بزنم ببینم میتونم با مسولیت خودم 2 مگ رو ازشون بگیرم:n19: همین 512 هم خیلی پایداره حتما تا 2 مگ هم پشتیبانی میشه.(مودم 26 مگ مکس ریت داده)
شما داداش وضع خطت خیلی خرابه متاسفانه.اما اگر فاصله ات تا مرکز مخابرات(فاصله ماشین رو) 2 کیلومتره این شاید نشون دهنده کابلکشی بد داخلیت باشه.چون مودمت داره نشون میده 4 کیلومتر از مرکز مخابرات فاصله داری.البته همیشه فاصله کابلی کمی بیشتر از فاصله ماشین رو هستش اما نه به این حد که دو برابر بشه.شما برو مودمت رو بزن سرخط ورودی کابلهای تلفن که دم در خونتونه و یک عکس از مشخصات نویزت اونجا هم بگیر و بزار تا دقیقا جریان معلوم بشه.نقل قول:
شما آیا به غیر از مخابرات بقیه شرکتها هم بهت سرویس اینترنت میدن یا نه؟اگر نه که قطعا فیبر نوری هستی و به همین علت نویزت کمه.اما اگر بقیه شرکتا هم بهت اینترنت میدن یعنی اینکه فاصلت تا مرکز مخابراتی مربوطه کم هستش.در هر دو حالت(مخصوصا اگر حالت دوم باشه)برو حالشو ببر.و به مخابرات یا بقیه شرکتا فشار بیار سرعت بالاتری بهت بدن.نقل قول:
از بقیه شرکتا خبری نیست هرچی که هست همین مخابراته همینم یک ماهه داره سرویس میده اینجا. پس قطعا فیبر نوریه.نقل قول:
الان این وضعیت که قرار دادم برای سر خط هستش بله فاصلم تا مرکز حدود 2 کیلومتره با ماشیننقل قول:
با پشتیبانی هم تماس گرفتم مشکلو گفتم میگه با نرم افزار تست کردیم فاصله کابلی شما تا مرکز 4 کیلومتر هستش و کاریش نمیشه کرد و نویز عصرها به خاطر اینه که از کنار کابل برق رد شده ! :n02:
به نظر شما با توجه به این فاصله کابلی همچین خطی و کیفیتی عادی هستش ؟ خودم برم مرکز امکانش هست بررسی کنن؟
اینم از وضعیت الان خطم که رو 4 مگ فیکس شده
سلام
اساتید چجوری میشه فهمید اسپلیتر خرابه یاسالمه؟من دو ماهه همش قطی دارم بعضی وقتا خوبه بیش بیشترقطه adsL واینترنت میپره ولی خط تلفن وگوشی خوبه وقطی ندارم!!؟
یه عکس از status مودمت بذارنقل قول:
عکس نمیتونم بذارم چون سرعت خیلی پایین اومده SNR خط 4 بعضی وقتا 1 میشه.:n13:
قطعی هات به خاطر همینه . ببر سر خط چک کن ببین چند میشهنقل قول:
سلام
هشت روزه اینترنت ندارم حالا مثلا درست کردند ولی وضعش افتضاحه
یک عکس میزارم لطفا با توجه به اون راهنمایی کنید
خطتت عالی ... زنگ بزن بگووو down stream ات کم کنن ... بگو بیارن روی 8 مگ ....نقل قول:
قبلا SNR روی 42 بود ولی الان روی 6 است ..این نویز نیست ؟نقل قول:
راستی به کجا زنگ بزنم ؟ از مخلبرات دارم
2020 که میگن دست ما نیست
نماینده ی مخابرات هم هر رو از بر تشخیص نمیده ولی چون دایی جونش توی مخابراته بهش نمایندگی دادند!
موندم چیکار کنم ؟
خودم دسترسی به مرکز داشته باشم ممکنه بتونم تغییرش بدم ؟؟؟؟
سلام دوستان
من الان 512 مخابرات دارم اگه 2 مگ بگیرم مشکلی پیش میاد
اینم مشخصات خط:
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
نه دوست عزیز خیالت راحت :n16:نقل قول:
دوستان کسی یه راهی سراغ داره که بدون اینکه تخلیه کنم مخابرات پورتمو عوض کنه؟
من خطم خیلی عالیه و تا 24مگ میکشه ولی چند وقت پیش پورتمو عوض کردند و الان تا 16مگ نهایتش میکشه و attainable rate یه بار 16مگ میشه یه بار 10مگ snr هم بین 5-16در نوسانه در صورتی که خطم رو 4مگ بسته شده و اگه 1مگ بیشتر بشه snr خیلی پایین میاد مخابرات رفتم میگه ارتباطت که برقراره پس مشکلی نداری و کاری نمیتونیم انجام بدیم به نظرتون چیکار کنم؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقتی هستش اینترنتم وصل شده رو 9 مگ بسته بودن که خطم نمیکشید گفتم بزارن رو 4 که مشکلی نبود فقط مشکل از ساعت 7.45 شب شروع میشد تا اتمام تایم رایگان که snr خط به شدت افت می کرد و خط میومد رو 2 مگ و پایینتر اولش فکر میکردم مشکل شاید از من باشه و اتصالات که اینجور نبود و با توجه به نزدیکی اتاقم به کابلی که مخابرات کشیده کابلو مستقیم آوردم تو اتاقم 30 سانت سیم وصل کردم و زدم به مودم و زنگ زدم پشتیبانی جریانو گفتم گفت مودمو خاموش کن الان خططو با نرم افزار تا مرکز چک میکنم بعد 5 دقیقه گفت فاصلت تا مرکز زیاده 4 کیلومتر هیچ کاریش نمیشه کرد بد گیر دادم گفتم پورتمو عوض کنید گفت کارشناس می فرستیم مرکز از سر خط چک کنه 72 ساعت بعد خبر میدیم امروز صبح خطم دوباره 9 مگ شده بود بعد یکی دو ساعت زنگ زدن میگن خططون چک شده مشکلی نداشته الان رو 2 مگ میزاریم مودمو تا فردا خاموش نکن با نرم افزار داریم تست می کنیم ببینیم قطعی نداشت دوباره 4 قرار میدیم
حالا دوستان خودم یه شک دارم اینه کابلی که توسط مخابرات کشیده شده نزدیک سیم های تیر برقه که یه مقدار شکم دادن و چون اون ساعت (7.45 ) چراغ تیر برق روشن میشه snr به شدت افت میکنه آیا این فرضیه می تونه درست باشه یا مشکل از جای دیگست :n13: این وضعیت الان خطم تو این ساعت صبح snr 22 بود! ممنون میشم اساتید راهنمایی کنید
کسی میدونه ANNEX A-I-J-L-Mتوتنظیمات مودم مربوط به چیه؟کاربردش چیه؟من روANNEX A گذاشتم دیگه قطی ندارم.
سلام
وضیت افتضاح خط من :
Downstream Upstream SNR Margin :7.0 22.0 db Line Attenuation :45.5 30.5 db Data Rate :2624 512 kbps Max Rate :2720 1204 kbps CRC :11506 6
اون تضعیف 45 از مخابرات . از سر خط که تست کردم فقط 10 تا snr رفت بالا .
به مخابرات (چه شماره ای ) باید زنگ بزنم ؟ فاصلم یکم زیاده البته . هزینش با اوناست ؟
قیمت یه خط جدید چقدر ؟
مرسی
سلام من میخوام روی اینترنتم نویز بندازم که نشه بازی آنلاین زیاد انجام داد ولی برای دانلود مشکلی نداشته باشم آیا راهی وجود داره که این کار رو بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام می خواستم بدونم 2 تا خط تلفن که یکیش برای ADSL استفاده میشه فقط و اون یکی دیگه برای تلفن می تونن روی هم نویز بندازن؟؟ چون که ما 2 تا خط تلفن داریم و این 2 خط از داخل جعبه تقسیم مخابرات داخل کوچه توسط یک کابل که داخلش 6 رشته سیم رنگی وجود داره اومده داخل خونه که 2 تا سیم برای خط ADSL و 2 تای دیگه هم برای تلفن حالا ممکنه که اون 2تا سیمی که برای خط تلفن هست روی 2 تا سیمی که برای ADSL هست تاثیر بذاره؟؟
سلام دوست عزیز در مورد این مشکلی که دوستمون مطرح کردن من هم یک سوالی داشتم این که می خواستم بدونم 2 تا خط تلفن که یکیش برای ADSL استفاده میشه فقط و اون یکی دیگه برای تلفن می تونن روی هم نویز بندازن؟؟ چون که ما 2 تا خط تلفن داریم و این 2 خط از داخل جعبه تقسیم مخابرات داخل کوچه توسط یک کابل که داخلش 6 رشته سیم رنگی وجود داره اومده داخل خونه که 2 تا سیم برای خط ADSL و 2 تای دیگه هم برای تلفن حالا ممکنه که اون 2تا سیمی که برای خط تلفن هست روی 2 تا سیمی که برای ADSL هست تاثیر بذاره؟؟
سلام
دو تا سوال
اول اینکه این دو پارامتر یکی هستن؟
Attainable Rate Kbps
Max Rate
بعد اینکه توی مودم های زیر کجا میشه این دو تا پارامتر رو مشاهده کرد؟
linsys 120n
Zyxel P-650HW-T1 v3
من هر چی گشتم پیدا نکردم سه تای زیر رو پیدا کردم ولی این یکی نبود
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate
با تشکر
دوستان میشه دقیقا توضیح بدید از سر خط تست می گیرم من با دو شاخه بدوم اسپلیتر همینطوری به پریز ورودی منزل وصل کردم ولی وضعیت خطم بدتر از زمانی شد که با یه اسلیتر همراه با با یک تلفن به سیم کشی داخلی وصل بود:n02::n13:
دوستان لطفا بگن کیفیت خط من چجوریاست و کم و کسریش تو چیه؟
دوستان Max Rate ارتباطی به سرعتی که روی خط بستن داره ؟ منظورم اینه مثلا برای بعضی ها الان اینجا 10-20 هزار هست منظور نهایت سرعتی هست که میشه روی خط بست دیگه ؟
برای من 4 هزار هست Max Rate و SNR هم روی 13. این معنیش اینه کیفیت خط خیلی پایین هست دیگه ؟ لطفا جواب بدید خیلی مهمه برام ، چند ساعت دیگه مامور میاد از مخابرات و میخوام این رو بدونم حتما
بله دوسته عزیز این چیزی که شما میگید کاملا درسته و به منظور ماکسیموم خط که تلفن شما میکشه هستنقل قول:
سلامنقل قول:
این مشخصات خط رو از کجا باید چک کنیم
من مودم لینک سیس 120 دارم
توی استاتوس فقط دانلود استریم و آپ استریم هست