به نظر من گارانتی وقتی ارزش داره که شرکت سازندش نمایندگی داشته باشهنقل قول:
وگرنه جوابگویی شون بگیر نگیر داره
Printable View
به نظر من گارانتی وقتی ارزش داره که شرکت سازندش نمایندگی داشته باشهنقل قول:
وگرنه جوابگویی شون بگیر نگیر داره
بستگی داره به بازینقل قول:
من Need for Speed Most Wanted با بالاترین کیفیت بازی میکنم دما 60-65 هستش و کولپد رو خاموش هم که میکنم تفاوتی نداره
اما بازی های سنگین رو نمیزاره از 70 -75 بالاتر بره و وقتی خاموش میکنم 80-82 هم میرسه
من در حالت وبگردی و فیلم و موسیقی همزمان و فتوشاپ با نور صفحه 90% 2:45 دقیقه جواب میگیرمنقل قول:
کسی جواب من رو نمیده. اصلن تنظیمات داره؟نقل قول:
جدا زور داره،اون از لنوو که تو سی دی درایورش،ورداشته ورژن 304 گذاشته،اونم از این که منم چند روز پیش 320 رو نصبیدم،حالا زرتی باید 326 بگیرم...نقل قول:
این که بتاسسس؟؟؟
نگیرم دوباره 10 روز دیگه بخوام ورژن جدید بگیرم...
اگه منظورتون اولین بخش نصب ویندوزه که درباره تنظیم تایم زون و زبانه که شما میگی،نباید مشکلی باشه و به درایور خواستن مربوط بشه...نقل قول:
اگه امکانش هست با یه دوربین ازش عکس بگیر بذار تا ببینیم چیه بتونیم کمکت کنیم....
آره دیگه این بتا دو روز دیگه ورژن whql میاد اونو باید بگیری میتونی صبر کنی اون که اومد بگیرینقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
نقل قول:
اصلا باید بگیرمش این نسخه رو،چون میخوام ویندوز 8.1 بخرم نصب کنم،برا همین نسخه 320 هم ویندوز 8.1 رو نمی ساپورته...
همین 326 ویندوز 8.1 رو می ساپورته...
یه هکینتاش لیون هم میخوام در کنار 8.1 بنصبم،نصب که کردم،بهتون تجربه مو درباره ش میگم،مطمئنا شمام میرید دنبالش...:n19::n05:
ویندوز چه شرکتی رو بخرم؟
ویندوز 8 ,,,,,64 بیتی میخوام!
نقل قول:
همه شون یکیه...
من هم تو لرد 2013 دارم،هم تکی از MRT...فرقی هم ندارن...الانم که همه شون فول اکتیو موجودن...به نظر من 8.1 گیر بیار بخر...
الان فقط تو کینگ 2014 هست ولی بعضی جاها برات ازش رایت میکنن،4 تومن میگیرن...خیلی بهتر شده در عوض...
من یه دونه ویندوز 8 داشتم نگو 32 بیتی بود !!!نقل قول:
حالا پس شما میگید فرقی ندارن با هم؟
مرسی
نقل قول:
شرکتا با هم فرقی ندارن ویندوزشون،فقط برا فروش بیشتر ورمیدارن چندتا برنامه هم باهاش میدن بیرون...
ولی از نظر بیت خوب قاعدتا 64 بیتی از نظر سرعت و شایدم موارد دیگه ای خیلی بهتر از 32 بیته...
موفق باشید...
دوست عزیز شما درست می گین ! هارد های Samsung و Maxtor رو شرکت Seagate می زنه ! حتی بری تو صفحه هارد های Samsung شما رو می بره به Seagate .نقل قول:
ولی رو هارد نوشته Samsung .
تو بعضی از سایت ها مدل هارد رو زده Samsung-Seagate .
ولی هدق این بود که اون نرم افزار سامسونگه رو گیر بیارم ، چون می دونستم اگه بگم هارد مال Seagate هستش می گن نرم افزار Samsung به چه کارش میاد ( پیش بینی :n26: )
حذف شود ...
نقل قول:
گفتی گارانتی یاد یه جیزی افتادم الان دلم لرزید !!!
دست کردم تو کیفم دیدم کارت گارانتی لپ تاپ تو کیفمه . پشتش نوشته بدون مهر و امضای فروشنده فاقد اعتبار است !!!! حالا واقعا یادم رفته پرش کنم بدم مهر و امضا کنه ، فقط اونورش تاریخ انقضا زده . به نظرتون اگه مشکلی پیدا شد قبول می کنن ؟ ( به فروشنده دسترسی ندارم یه شهر دیگست )
نقل قول:
اشتباهی نبوده،مکینتاش به سیستم عامل مکبوک ها٬ آی مک و مک پرو میگن. هکینتاش به همون نسخه که قابل نصب روی دستگاه های دیگه ( مثل لپ تاپ های مارک دیگه یا دسکتاپ ها ) هست میگن....
کی میگه هکینتاش به کامپیوتر های جدید اپل میگن؟؟؟؟هکینتاش اسم سیستم عامل -- شده برا بقیه لپ تاپ هاس...
حالا شمام برا اطلاعات عمومی یه سری به این لینک بزنید بد نیست:جای - بذارید i-phone .ir
آموزش نصب هکینتاش لیون هست،اونIdeneb و IAktos هم نسخه های قبلی هکینتاش هستن....کد:http://www.------------/forums/thread71515.html
به قول شما :n16:
حذف شود ..
حذف شود ...
:n16:نقل قول:
داداش منم خودم مترجمم،تو سایت ویکی هم رفته بودم ولی وقتی هر جا یه چیز میگه،به قول شما کاربرا رو به گمراهی میندازن(الکی):n02:
حالا من یه سوال دارم از شما،من الان این سیستم عاملی که برا لپ تاپ های AMD و Intel -- شده و اومده رو چی صدا کنم؟؟؟
:n16:
شرمنده یک خط اشتباه شد ترجمشو درست کردم ( امروز امتحان داشتم خراب کردم اعصابم زیاد سر جاش نیست خودم نمی دونم چی نوشتم )نقل قول:
اسم کامپیوتره ماها که روش Mac OSX رو ( دستکاری شده ) نصب می کنیم می شه Hackintosh . هنوز به کامپیوتر های اپل Macintosh می گن .
با عرض پوزش از دوستانی که بخشی از اطلاعات غلط دادم:n16: گل هارو بگیرین خشک شد !!!
خداییش این دوستان چقدر سر لپ تاپشون حساسن :n02:نقل قول:
نه خاموش باشه کم نمی شه . اگه روشن باشه چون هارد داره می چرخه احتمال ضربه به هارد و خراب شدنش هست ولی وقتی لپ تاپ خاموشه هیچ ...
کیف هم نظر شخصی هستش هر کدوم راحت ترین . البته من کولی مخصوص لپ تاپ دیدم تو بازار حول و حوش 100 تومن کمتر تکون می خوره
اگر کیف لپ تاپ کولی باشه و اونجایی که لپ تاپ رو میزارید،دو تا چسب باشه که ببندیش رو لپ تاپ و نذاره تکون بخوره،مشکلی نداره...نقل قول:
عمرشم فک نمیکنم کم شه ولی خوب اگر تکون ها زیاد باشه و با توجه به این که Z500 عزیزمون هاردش ضد ضربه نیست،احتمال آسیب رسیدن به هد و دیسک هارد زیاده...حتی اگه خاموش باشه...
سلام دوستان من core i7 این لپ تاپو با گارانتی الماس با قیمت 2560000از مرکز کامپیوتر خریدم بین , ازنظر سخت افزاری عالیه فقط عیب اصیش صفحه نمایششه که اگه این طوری نبمیشد محشر میشد مشکل صفحه نمایشش نور کم . کانترست پایین بین رنگ هاست .... همچنین امکان دید فقط از روبرو براتون میسر هستش وزیر نور آفتاب هم به علت براق بودن امکان کار کردن باهاش وجود نداره شاید اگه به قبل از خریدم برمیگشتم asus x550c رو می گرفتم!!!!البته اون 200 هزار تومن گرونتر بود...در کل کسایی که به صفحه نمایش اهمیت میدن این صفحه نمایش ارضاشون نمی کنه . این درایوری که توش هست گرافیکش نصب نمیشه ...بقیه هم این مشکلو داشتن؟....
دوست عزیز دقیقا 3 صفحه قبل 2 تا لینک داده شده که مشکلتونو حل می کنه .نقل قول:
لطفا جستجو کنید با تشکر :n16:
بله.مشکل گرافیک مال همست...نقل قول:
از این لینک ها میتونید ورژن جدید درایور گرافیک رو بگیرید:
64 بیت،سون و 8:
32 بیت،سون و 8:کد:http://www.rodfile.com/s7lpp41yib5e
ممنون از امین جان بایت لینک ها...:n16:کد:http://www.rodfile.com/gtg7duye26t4
برای من هم همین مشکل پیش اومد. زنگ زدم به همون جایی که خریده بودم گفت مشکلی نیست به چند تا فروشگاه لپتاپ فروشی دیگه زنگ زدم اونها هم گفتن مشکلی نیست. :n13:نقل قول:
بالاخره زنگ زدم به خود شرکت گارانتی و اونها هم گفتن مشکلی نداره فقط باید سریال گارانتی با سریال لپتاپ به هم بخورن و از تاریخ انقضاش هم نگذشته باشه.:n02:
انشاا... همگی راست گفته باشن:42:
شما هم زنگ بزن به شرکتی که گارانتی کرده لپتاپ رو.:n01:
خبرشو هم به ما بده:n01:
نه هیچ مشکلی نیست من همون موقع که خریدم بهش گفتم گفت لازم نیست خیالت راحتنقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
بچه ها واسه من گارانتی هماهنگه و کارت گارانتیش مثل شما هیچ مهر و امضایی نداره. از گارانتی هم استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته. حالا اگر واسه شمام هماهنگ باشه دیگه جای نگرانی نیست.نقل قول:
hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟؟ راستی کسی هست درایور کارت گرافیکش رو اپدیت کرده باشه ؟ من اپدیت کردم فکر می کنم از زمانی که اپدیت کردم فن لپ تاپم بیشتر کار می کنه و یکم بیشتر از قبل داغ می کنه !
سلام. چند تاسوال دارم بی زحمت جواب بدین...
1- ویندوز به اصطلاح بدون دستکاری سایت سافت 98 رو دانلود کردم.همونطور که خودش تو سایت نوشته بود موقع نصب دو تا گزینه میاد { 1- معمولی 2-فعال شده }
من گزینه فعال شده رو زدم و بعد از اینکه نصب شد دیدم واقعا فعال شده(بر خلاف ویندوزی که واسه لنوو زده بودن و تو یافت گذر گذاشتن) حالا سوالم اینه علاوه بر همین فعال بودن ویندوز دیگه چه فرقی بینشون هست (اکتیو شده هه دستکاری نشده)؟
2- هم این ویندوز(سافت 98) و هم ویندوز سافت گذر که مخصوص لنوو هست زمانی که نصب کردم و بالا اومدن درایو فلش رو به عنوان درایو D میشناسه:n02:و از درایو C به بعد ، یکی به جلو شیفت کرده.(C , E ,F .G , H.......) حالا نمیدونم چون زمان نصب فلش به لپتاپ وصل بوده اینطوریه یا این دو تا ویندوز کلا اینطورین؟(چون تو نسخه های شرکت پرنیان و گردو همچین چیزی ندیدم).
3- و اینکه همچنان با وای فای در وین8 مشکل دارم (4 مدل ویندوزم عوض کردم) . از حالت Sleep و Shut down که روشن میکنم وای فای و بلوتوث رو خاموش کرده(گزینه های فعال شدنش تو قسمت PC changes همه خاموشن) و هر کاری میکنم روشن نمیشه تا اینکه کامپیوترو Restart کنم بعد حالش خوب میشه؟ شما ها امتحان کنید این مشکلو دارین؟ راهی؟ چاره ای؟؟؟؟
4- این موردم به قبلی مربوط میشه. بی زحمت یه عکسی، اسکرین شاتی از منوی Setup (که تحت داسه) بذارید شاید اونجا چیزیش تنظیم نیست که اینطور بازی درمیاره؟
1.دستکاری نشده...نقل قول:
2.اونم مهم نیست،میتونی با EaseUS خودت اسم و پارتیشن هات رو به راحتی تغییر بدی...
3.احتمالا یا درایورای وای فای رو کامل نصب نکردی چون یادمه باید 2-3 تا باشن یا دیزیبل هستن...
4.کاری به داس نداره...
موفق باشید...
1 - نه دوست عزیز تفاوتی ندارن . فقط فرقشون همون تو اکتیو بودن یا نبودنشه .نقل قول:
2 - شما ویندوز رو از روی Flash memory نصب کردین ؟ نه مشکل از ویندوز نیست . در هر حالت قابل درست شدنه . می تونین روی کامپیوتر کلیک راست کنین بزنین Manage ، سپس Disk management . از اونجا اسم هاشونو درست کنین البته فقط در صورتی که تو درایو ها دیگه هیچ نرم افزاری نصب نکرده باشین .
3 - والا برا منم عجیبه !!!! در مورد من این گونه نشده . حال یه سرچی سر وقت می کنم تو اینترنت ببینم چی گیرم میاد .
با تشکر :n16:
شما از تو Device Manager از تو Network Adapters وایرلس مودم خودتونو پیدا کنین . کلیک راست کنین بزنین Properties سپس Power management و گزینه علامت خورده رو بی علامت کنین . برای بلوتوث هم همین طور . مدل وایرلستونو کاش می گفتین .
آپدیت 2 : :n02:راستی یه سوال! شما درایور وایرلس رو از رو سی دیش نصب می کنین ؟ من که نصب نکردم
ممنونم عزیزنقل قول:
3- در این مورد باید بگم همشو نصب میکنم . چه اونایی که داخل DVD خودش بود. چه اونایی که از سایتش گرفتم. در صورتی که تو ویندوز7 هم همینکارا رو میکنم بدون مشکل کار میکنه.
4- چون یه گزینه بابت فعال و غیر فعال کردن وایرلس داره گفتم شاید تنظیماتی با این گزینه تو این امر دخیل باشند.
مدلش Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230نقل قول:
اون تیک پاور منیجمنت رو هم برداشتم. جواب نداده
درایور کارت گرافیکم نصب نمیشه:n14:
ویندوزم 8 ,,,,64 ببیت هست!
درایور اینتل هم نصب است!
دوست عزیز لینک آخرین درایور + نرم افزار های مربوطه از سایت اینتل گرفتم گفتم شما هم یه تستی بکنید .
18 روز پیش آپدیت شده . امیدوارم مشکلتونو حل کنه :n16: { برای اطمینان بیشتر درایور قبلی رو از تو کنترل پنل پاک کنین )کد:http://downloadmirror.intel.com/23044/eng/Wireless_16.1.1_e64.exe
نقل قول:
این عکس از بایوس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از دیوایس منیجر،شما ببین مثل منه یا نه؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 صفحه قبل لینک دانلودش هست :n16:نقل قول:
اگر ارور داد عکس بگیرین ببینین چه می گوید
از این لینک ورژن آخر درایور گرافیک رو بگیرید...نقل قول:
این مشکل رو همه دارن...
کد:http://www.rodfile.com/s7lpp41yib5e