نقل قول:
سلام کسی نبود جواب مارو بده ////
لطفا جواب بدید
/
Printable View
نقل قول:
سلام کسی نبود جواب مارو بده ////
لطفا جواب بدید
/
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سکته میزنم:n28:
شما که نمی دونی چرا جواب میدینقل قول:
کجای سایته لینکشو بزار...
دوست من به محض اینکه انتخاب رشته ی آزاد شروع بشه ، سازمان سنجش خودش لینک میذاره سایتش
سلام دوستان دوستمون واسش یه مشکل پیش اومده رشته های روزانه رو نمیتونه انتخاب کنه تو انتخابه رشتش طبقه نظره سنجش قبلن میخواسته دارو که احتمالش کم بود و یا فیزیوتراپی یا رادیولوزی اینا بره تهران اما با این مشکل الان میخواد رشته های شبانرو انتخاب کنه بالاجبار الانم ناراحته رشته های شبانم هم تعدادش کمه هم رشته های علوم پزشکی توش کمه هم ... فقط دامپزشکی وعلوم آزمایشگاهی و رتبشم قبلن گفتم 1400 زیر گروهه 1 منطقه 3 قبلشم به دامپزشکی اصلن فکر نمیکرده علوم آزمایشگاهه هم فقط همدان شبانه داره به نظره شما علوم آزمایشگاهی بهتره یا دامپزشکی یا روانشناسی بالینی ضمنه اینکه به دامپزشکی هم علاقه ای نداره بهتر بگم زیاد نمیدونه چی هست یه چیزایی فقط تو سایتا خونده راجه به اون رشته ممنون میشم کسی راهنمایی کنه :11:
نقل قول:
الو الو گوشی دسته انگار تو این دنیا نیستی انتخاب رشته شروع شده
شما کجا سیر میکنی
سلام
دوستان کسی رو میشناسید مشاوره بده برای تجربی 93؟ باتجربه باشه..انلاین باشه بهتره
به یک مشکل بزرگ بر خوردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
چرا استرس شدی عزیزم ، انتخاب رشته ی سراسری شروع شده و تا سه شنبه وقت هست ولی آزاد هنوز شروع نشده بود ولی الان اون هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ناراحت نباشید ، استرس رو کنترل کنید
و به من بگید کد رشته هایی که باید به آزاد بدیم رو از کجا باید برداریم؟
توی دفترچه ی سنجش آزاد ها همشون تربیت معلم هستن ، همونه ؟ یا منظور از آزاد ، بی آزمون هست؟
نقل قول:
دوسته عزیز منظور از آزاد دانشگاه آزاداه رشته های با کنکور
و هنوز دانشگاه آزاد دفتر چه ای نزده که ظرفیت رشته ها معلو م باشه کد رشته ها راحت توسایت دانشگاه گیر میاد اما ظرفیت ها نه.
؟؟؟
آره مثل اینکه ظرفیت ها اعلام نشد
سلام
دوستان من مکانیک سیالات میخام :n26:باید دقیقا چه رشته ای را انتخاب کنم؟؟؟
چون مکانیک ها چیزی درباره سیالات یا چیز دگه نداشت:n13:
ممنون
سلام
آقا من یه چیزی در مورد انتخاب رشته آزاد شنیدم نمیدونم صحتش چقدره
میشه یکی من رو توجیه کنه لطفا :n13:
شنیدم اگه تراز من مثلا توآزاد باشه 5500
بعد انتخاب اولم ترازش باشه 5700 و قبول نشم ، حالا اگه انتخاب دومم ترازش در حالت عادی باشه 5400 ولی اونم قبول نمیشم !!
از این داداشمون پرسیدم چرا ! گفت آزاد اینجوریه یعنی چون انتخاب دومته اون تراز 5400 مثلا بهش 200 تا تراز اضافه میشه !! (چون انتخاب دومه !) :n04:
من که از حرفاش چیزی سر در نیاوردم !! کسی میدونه قضیه چیه ؟!
اصلا همچین موضوعی هست یا انتخاب رشته آزاد هم مثل سراسریه یعنی همینجوری انتخاب ها رو میان پایین هر کدوم که ظرفیتش جا داشت قبول میشی ؟!
ممنون میشم جواب بدین :n18:
سلام اگر 1400 منطقه سه هستنقل قول:
پزشکی میتونن قبول بشوند ....
بدون شک دامپزشکی بهتر از سایر رشت هها هست ...
راهنمای انتخاب رشته "گزینه 2" چقدر قابل اعتماد هست؟
بدبینانه است.نقل قول:
بدبینانه؟:n02:نقل قول:
والا واسه من که نتیجه ی باب میلم رو آورد :n19: اما خب گفتم شاید زیادی خوش بینانه س، واسه همین پرسیدم!:n02:
من کنکور زبان دادم. رتبه کل در سهمیه م : 5993 و رتبه در زیر گروه اول : 4533
با این وضعیت بهم گفت روزانه و شبانه زنجان قبولم. حتی گفت دانشگاه بین المللی قزوین روزانه هم قبولم:n20:
(خودم ساکن زنجان هستم. کنکور هم منطقه 2)
پس قبولم؟:n02:
بله قبولی:) برو حال کن:)نقل قول:
شما رشته مکانیکو انتخاب میکنی بعد با گذرون چند ترم و اشنایی با رشته مکانیک و گرایشاش ،گرایش مورد علاقه تونو انتخاب میکنید
اخه شبانه پزشکی نداره ضمن اینکه پزشکیم نمیخاد به دلایلی فقط دارو و دندونو میخاست چون سالاش نسبت به پزشکی کمتره پزشکی تا تخصص راش زیاده به دامپزشکیم اسن فک نمیکرده الان یه جورایی مجبوره فقط رشته های شبانه رو انتخاب کنه هیچ علاقه ای نداره اخه میگه اینهمه سال برم راجه به حیوونا بخونم اگه اینجوری باشه ترجیح میدم راجه به بدنه انسان باشه اونم که که نمیتونه بره چون روزانست ...نقل قول:
یه سوال دیگه بین رشته های علوم آزمایشگاهی فیزیوتراپی رادیولوزی و پروتز دندان دانشگاه تهران کدوم بهتره؟مرسی
اخه شبانه پزشکی نداره ضمن اینکه پزشکیم نمیخاد به دلایلی فقط دارو و دندونو میخاست چون سالاش نسبت به پزشکی کمتره پزشکی تا تخصص راش زیاده به دامپزشکیم اسن فک نمیکرده الان یه جورایی مجبوره فقط رشته های شبانه رو انتخاب کنه هیچ علاقه ای نداره اخه میگه اینهمه سال برم راجه به حیوونا بخونم اگه اینجوری باشه ترجیح میدم راجه به بدنه انسان باشه اونم که که نمیتونه بره چون روزانست ...نقل قول:
یه سوال دیگه بین رشته های علوم آزمایشگاهی فیزیوتراپی رادیولوزی و پروتز دندان دانشگاه تهران کدوم بهتره؟مرسی
بچه ها این روش که میگن غیر انتفاعی بزنین اما نرین چیجوری هست ؟
اگه این کارو بکنیم ، سال بعد میتونیم کنکور بدیم و بریم دانشگاه ؟
مطمئنا فیزیو بین اینا که گفتی از بقیه سرتره :n18:نقل قول:
میتونید یکم بیشتر توضیح بدید واینکه بعد از سه رشته دارو دندون و پزشکی تو رشته تجربی حالا جدا از علاقه به طوره کلی کدوم رشته بهتره از لحاظه اعتبار درآمد و ....همه میتونن راهنمایی کنن ممنوننقل قول:
شما با لیسانس فیزیوتراپی از وزارت بهداشت می تونید مجوز کلینیک بیگیرید!نقل قول:
در آمدش خیلی خوبه
فقط اگه روزانه قبول بشی و نری ; سال بعد نمی تونی کنکور بدینقل قول:
اما اگه غیرانتفاعی و شبانه و پیام نور و ... قبول بشی نری ، سال بعدم میتونی کنکور بدی
تازه میتونی پُـز هم بدی که قبول شدم ! نرفتم ، جای بهتر قبول شم !
سلام.دوست عزيز برادرتون درست ميگن.ولي اين قانون تا پارسال بود كه آزاد خودش آزمون داشت.امسال سبك انتخاب رشتش شده عين سراسري.يعني به ترتيب علاقه بزنيد و انتخاب اولتون هيچ اولويتي نداره.نقل قول:
دوستان و یاران در مورد دانشگاه آزاد بدون آزمون (سوابق تحصیلی) یه سری اطلاعات کلی بدید ببینم چجوریه قضیه ش... من الان مغزم پکیده چیزایی که توی خود سایت نوشته تو مخم نمیره... یه سوال اساسی : اینجوری که من فهمیدم هر داوطلبی میتونه برای همه ی 5 گروه ثبت نام (انتخاب رشته) کنه ! آره؟ چه باحال .... یعنی الان من هم برای ریاضی هم تجربی هم انسانی و هم زبان همه رو برم ثبت نام کنم بعد وقتی نتایج میاد از هر کدومش یه جایی قبول شدم از بین اونا باز انتخاب کنم !! بعد این انتخاب رشته ی با آزمون هم که هست از اینم شاید قبول شم باز اون انتخاب رشته ی خود سایت سنجش هم که هست ...
دوستان یک سوال دارم . تکمیل ظرفیت دانشگاه ها چندم مهر می اید
و بعد ایا دانشگاه فرهنگیان نیز تکمیل ظرفیت می دهد یا نه
و در مورد تکیمل ظرفیت می خواستم بپرسم اون ها هم که غیر مجاز شدند می توانند دوباره انتخاب بکنند . یا نه
بعد از این رشته ها فیزیوتراپی و دامپزشکی در رده اول هستننقل قول:
بعدش بینایی سنجی و شنوایی سنجی چون میتونن علاوه بر اینکه کنار یک پزشک کار کنن به طور جداگانه مطب هم بزنن.:n06:
سلام می خاستم بدونم دوره ی شبانه صرف نظر از هزینه هاش اگه تو دانشگاه خوب باشه بهتره یا دوره ی روزانه تو یه دانشگاه پایین تر ؟
من خودم ارومیه زندگی می کنم می خاستم عمران بخونم حالا موندم : عمران شبانه تبریز یا عمران روزانه ارومیه کدومو اول بزنم ؟
رتبه در منطقه 2 : 7700
کسی درباره شیمی دارویی اطلاعات داره؟
دوستان یک سوال فقط محض اطلاعات عمومی می پرسم:n02:
میشه یک نفر بعدِ مدرک لیسانس آزمون بده باسه دکتری پزشکی یا داروسازی؟
از فوق لیسانس که می دونم میشه ولی از لیسانسش رو می خواستم بدونم
مهروماه رو نديدم ولي آيات گاج حرف ندارهنقل قول:
دوستان امروز چند ساعتی مرکز مشاوره بودم. استقبال از دانشگاه فرهنگیان بی سابقه بود. از هر ده نفر با جرات میتونم بگم 6 نفر طالب فرهنگیان بودن. جتی بارتبه 27 انسانی یا 290 ریاضی...
من که یک سال معافیت تحصیلی دارم هم لازمه که از این حرکت ها بزنم ؟نقل قول:
فیزویوترایپی بهرت از بقیه هست بعد از اون پروتز و رادیولوژی هم که زیاد جالب نیست ....نقل قول:
تکمیل ظرفیت ها در اواخر مهر ماه هست ...نقل قول:
سال گذشته افرادی که مجاز نشده بودند هم امکان شرکت در تکمیل ظرفیت رو داشتند ....
دارو دندان هم شانس قبولی دارند .نقل قول:
شهرهای کمی دورتر هم میتونن این رشته های به راحتی قبول شوند ...
موفق باشید ...