گزینه vulnerability Scan در ورژن 14.0.0.4651 برنامه KIS در کجای آن قرار دارد؟
Printable View
گزینه vulnerability Scan در ورژن 14.0.0.4651 برنامه KIS در کجای آن قرار دارد؟
نقل قول:محتوای مخفی: Click to view
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی هست که این روش رو امتحان کنه
من چون 60 روز دیگه هنوز لیسانس دارم ترسیدم امتحان کنم
اگه کسی تست کرد خواهش میکنم نتیجه رو اینجا اعلام کنه
کل اموزش اینه که اول کلید رو در نسخه 2014 پاک حذف میکنیم بعد self defence رو غیر فعال میکنیم و انگاه کلید رو با کیلک سمت راست و انتخاب run as administrator اجر میکنیم و بعد پی سی رو ریستات میکنیم و کلید فعال میشه
اگه چنین باشه عالیه و مشکل کلید دادن حل شده
بله روش خوبی هستش ولی روش فعال سازی از طریق کلیدی که به ریجستری دسترسی داشته باشه رو فعلا بنا به گفته ی سازنده ی فیلم آموزش، فقط همون سایت میدونه!!نقل قول:
امیدوارم کسی بیاد کمکمون کنه! :n02:
سلام
شرمنده ولی باید روش کار رو یکم تغییر داد ! من روش جدید رو پیش گرفتم که خودمون بلد شویم برای استفاده از این نوع کی ها.
نکته : قبل از انجام این کارهای حتما سلف دیفنس : Self-Defense رو غیر فعال کنید . / دوستان روی نسخه 2014 تست کنند و نتیجه رو بگویند .
روش کار بسیار ساده هست و راحت کاربر متوجه می شود و اینکه برای ویندوز های 32 بیت و 64بیت یک فایل اکتیو قرار دادم تا دوستان بروی ویندوز خود بعد از دیدن فیلم تست کنند و خبر بدهند.
نکته : فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .
چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.
فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /
در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفته یا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .
کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی
در فیلم روش استفاده از کی گفته شده است .این کی ها به صورت 32 و 64بیت فقط از ویندوز 64بیت بنده گرفته شده که کسایی که کسپر رو روی ویندوز 32بیت دارند دو فایل 32بیت رو اجرا و تست کنند و حتما خبر بدهند.
آموزش روش جدید به صورت فیلم
دانلود لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود مستقیم 30 روزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش تست شد و کاملا درست کار میکنه :n05:نقل قول:
دمت گرم امیرجان :n11:
بابت آموزشی که تهیه کردید ممنون هستم.نقل قول:
اما این روش یک مشکلی دارد.
اگر من بخواهم از چند شبکه استفاده کنم چی؟
مثلا اینترنت 3G - وایرلس - ADSL و ...
باید کار کنم که تنظمیات فایروالم را بر اساس شبکه ای که به آن متصل هستم Customize کنم.
در روشی که شما به آن اشاره کردید، فقط میتوان تنظیمات را بر اساس شبکه های Public و local تنظیم کرد.
نقل قول:
یعنی با این روش میشه کلید هایی که برای نسخه های قدیمی تر اعتبار دارند و هنوز در بلک لیست نرفته اند را از طریق رجیستری استخراج کرد و برای استفاده در ورژن 2014 مورد استفاده قرار داد؟!
درست متوجه شدم؟
بله دقیقا!نقل قول:
شما روی سیستمی که نسخه 2012 و 2013 نصب هستش و کلید آن معتبر و هنوز بلاک نشده باشد رو میتونید استخراج و در نسخه 2014 استفاده کنید
حتی دوستان میتونند برای دوستان و کاربرای سایت هم کلید قرار بدهند
متاسفانه تو فایروال کاسپر فقط این قابلیت موجوده! چون تخصصی تر نیستش!نقل قول:
مثلا فایروال کومودو تخصصی تر هستش. شما میتونین از اون به عنوان ابزار کمکی کنار کاسپر استفاده کنید
:n16:
خدا خیر بهشون بده. یک نفر به من نیازمند کمک کنه :n03: پسفردا، لایسنس من Expire میشه. مخواستم بخاطرش Downgrade کنم به 2013نقل قول:
اگه امکانش هست شما یک سیستم مجازی نصب کنیدنقل قول:
بعد کاسپر 2013 رو نصب کنید
بعد کلید معتبری رو بهش معرفی کنید و فعال کنید
و در آخر با استفاده از برنامه ای که بهترین دوستمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درست کردن و در سایت قرار دادن، کلید را استخراج و در نسخه 2014 استفاده کنید
حتی میتونید به دوستانتون هم کلید خود را به اشتراک بزارید.
:n16:
این پست با آموزش جدید ویرایش شد : بعد از دیدن تست حتما گزارش رو در این تایپیک بدهید . ممنون:n16:
با توجه به آموزشی که دوست خوبمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای فعال کردن کاسپر 2014 قرار دادن و زحمت بسیاری کشیدن
من تصمیم گرفتم با اجازه از ایشون، فایلهای اجرایی این روش رو برای شما عزیزان قرار بدم تا کارتون راحت شه و بتونید بدون دردسر روی تمام سیستم ها استفاده کنید
نکته: بعضی از کلید ها که در نسخه های قبلی کاسپر هستند در نسخه 2014 به عنوان کلید نامعتبر شناخته میشن. پس یک کلید جدید رو امتحان کنید.
دانلود فایل و اجرای آن بنا به معماری سیستمی که دارید. (64 بیت یا 32 بیت)
اجرا کردن فایل استخراج کلید از کاسپر و کپی گرفتن از دو فایلی که برنامه ایجاد میکنه و انتقال به سیستمی که کاسپر 2014 روی آن نصب هستش. (فایل های SystemCertificates.reg و LicStorage.reg)
غیرفعال کردن Self-Defence و حذف کلید قبلی و Exit کردن کاسپر 2014 از نوار وظیقه
و در آخر اجرای هردو فایل برای فعال کردن کاسپر و در آخر ریست کردن سیستم و مشاهده نتیجه کار و فعال کردن Self-Defence
سوالی بود در خدمتیم
رمز فایل: forum.p30world.com
خوب با این وضع که نمیشه به کسپر ادامه داد !! :n13:
به نظرتون رو ویندوز 8.1 چی نصب کنم ؟
برم کسپر 2013 نصب کنم ؟ من حال حوصله به رجیستری ور رفتن ندارم:n03:
چرا نمیشه؟! :n13:نقل قول:
شما اصلا با ریجستری کاری ندارین و نمیکنید. اصلا!
فقط طبق آموزش پیشروی میکنید.
برای نصب کاسپر 2013 باید قبلش ویندوز 8 نصب کنید، کاسپر رو آپدیت کنید تا به آخرین پچ آپدیت شه، بعد ویندوز 8 رو به 8.1 ارتقا بدین، اینجوری هم برنامه ها دست نخورده باقی میمونند و هم شما کاسپر 2013 رو از دست نمیدید.
من امروز کاسپر2014 روی ویندوز8.1 نصب کردم خیلی راحت نصب شد با یه تریال ریست هم 91روز فعال شد
حالا سوالم اینه فرق تریال با دادن کلید چیه و تریال بدون کاسپر فرقی با دادن کلیدها داره؟
و بهتره اون تریال ریست رو حذف کنم و با این روش گرفتن کد از 2013 اکتیو کنم یا نه؟
سوال بعدی اینکه من تنظمیات کاسپر2013 رو بکاپ گرفتم ایا میش همون فایل تنظیمات رو به 2014 بدم یا ممکنه مشکل ایجاد کنه؟
بچه ها بین انتی ویروس کسپر وبیت دیفندر و اویرا کدومو ترجیح میدین؟
کسپر یه خورده سنگین و بعد ابدیت کی هاشو نامعتبر میشناسه!!!!
راستی به نظرتون انتی ویروسو تو حالت اتو اسکن بزارم؟؟؟ سرعت سی پی یو رو زیاد پایین میاره؟
ممنون:n26:
خواهشا کمک کنین کسپرم هی کی هاشو نامعتر میشناسه !
کار نمیکنه!
متشکر دوست عزیز. فقط من شدیدا فایل های dump رو لازم دارم از کجا میتونم دانلود کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این کاره دامپ رو میکنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : forum.p30world.com
فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .
چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.
فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /
در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفتهی ا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .
کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی
فایروال نسخه ۲۰۱۴ واقعا افتضاح شده و جلوگری از دسترسی برنامه به اینترنت مشخص نیست واقعا انجام میشه یا نه
۹۹درصد هم اصلا درست عمل نمیکنه و دسترسی برنامه به اینترنت رو قطع نمیکنه
کسی میدونه مشکل چیه؟
وایا راهی هست هم فایروال کاسپر فعال باشه و هم فایروال خوده ویندوز؟برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت
سلامنقل قول:
رو سیستم من که فایروال بدون مشکل داره کار میکنه
طبق این پست برنامه ها رو بلاک کنید ببیند مشکل حل میشه
ایا از برنامه های دور زدن هیلترینگ استفاده میکنید؟
سلامنقل قول:
به نظر روش جالبی میاد من فعلا نمیتونم تست کنم
تو این روش میشه اطلاعات رو از ویندوز 8 به ویندوز 7 منتقل کرد؟؟
نه از برنامه خاصی استفاده نمیکنم برای هیلترنقل قول:
دقیقا همین کارها رو انجام میدم ولی بازم برنامه ها به نت وصل میشن و تغییری ایجاد نمیشه
توی نسخه ۲۰۱۳ بدون مشکل این کارو انجام میدادم و کامل دسترسی به برنامه ها قطع میشد
توی نسخه ۲۰۱۳ یه گزینه دیگه بجز این ۳تا به تنطیمات اضافه میشد به اسم web-browsing
ولی توی این نسخه نمیدونم چطوری باید اونم اضافه کرد و میخوام با add کردن اضافش کنم اضافه نمیشه
سلام برادر علینقل قول:
بنظرم باید این روش برای نسخه های 8 و 7 ویندوز کارایی داشته باشند / بروی 8.1 و 8 تست شده و جواب داده شده است...پس باید بروی 7 و 8 و بالعکس هم جواب بده.
سلام امیرجان و علی جان :n11:نقل قول:
بله من رو ویندوز 7 تست کردم و کلیدهارو از ویندوز 7 به ویندوز 8.1 انتقال دادم و بدرستی کار کرد
نگران نباشین
تست شده بر روی ویندوز 7 - 8 - 8.1
مرسی داش مسعود.نقل قول:
پس با خیال راحت میریم برای استفاده / در صورتی که کسپرسکی میان راه تنهامون نگذاره..
:n09:
چون سیستم دیگه ای برای ما در اختیار نیست که از ورژن2013 کد رو استخراج کنیم امکانش هست اساتید چندتا کد فعال استخراج کنن و در اختیار ما قرار بدن تا ما هم با این روش ورژن2014 رو روی ویندوز8.1 فعال کنیم
سلامنقل قول:
فعلا شما این کی هایی که از سافت گذر هست رو به شما میدم تست کنید تا کم کم بچه ها بیان و همکاری کنیم و کنند برای ارائه کی و قرار دادن کی .
شاید برای این کار باید یک گروه برای هماهنگی هم احداث کرد تا ببینیم ، تصمیم و صحبت بچه ها چیه.
ممنون ولی هیچکدوم کار نکردنقل قول:
دوباره با همون تریال کد 90روزه مجبور شدم فعالش کنم
البته توی سافتگذر گفته اگر با تریال فعال شده باشه دیگه با این کدها فعال نخواهد شد
احتمالش هست همون مشکل فایروال نشدن فاروال از تریال کد باشه
اگر دوستانی که امکانش رو دارن چندتا کد فعال با مدت زمان بالا روی 2013استخراج کنن در اختیار ما قرار بدن عالی میشه
این هم تست کن.نقل قول:
همین کی هایی که شما گفتید کار نمی کنن ، دیشب هم برای من کار نکرد ولی دوباره که سیستم رو ریستارت کردم اکتیو شد .من همانطور که ذکر کردم این روش هم مشکلاتی داره ولی خب ، روش دیگری بجز تریال ریستر باقی نمی مونه : دی
با این 80روز اکتیو شد ممنوننقل قول:
ولی سرعت سیستم یه مقدار پایین اومد و کاسپر هم موقع بالا اومدن خیلی دیر بالا میاد
فکر میکنم همون دفیندر ویندوز با فایروال ویندوز از فعلا بهتر باشه تا کد و کلید کاملی برای کاسپر بیاد
سلام دوستان من کسپرسکی 2014 نصب کردم .تو فایروال وقتی یک rule تعریف می کنم که یک برنامه به اینترنت دسترسی نداشته باشه ولی باز به اینترنت وصل میشه! از پرو*ک*سی هم استفاده نمی کنم.
این هم دو تا عکس :
حتی وقتی یک برنامه رو بلاک کردم و گزینه perform action automatically رو برداشتم (تیکشو برداشتم) باز سوال می پرسه ! خوب وقتی بلاک شده دیگه چرا سوال می کنه!
سلام ببخشید نرفتم چند صحفه قبل رو بخونم! میشه از ورژن 2013 کلید رو استخراج کرد؟!نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و فایروال اصلا عمل نمیکنهنقل قول:
حتی جالبه فایروال کاسپر رو غیرفعال میکنی فایروال خوده ویندوز که قبلا برنامه های بلاک شده توش تعریف شده هم درست عمل نمیکنه
تیک اتوماتیک رو باید بزارید تا سوال نکنه
بله مثل اینکه میشه کد استخراج کرد و صفحه قبل اموزش به همراه فایلهای لازم وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
کسپر شما دچار مشکل شده در حالت معمول باید طبق قوانینی که براش تعریف شده عمل کنه اگر غیر از این باشه نشون دهنده مشکل در کارانتی ویروس شماست
کسپر رو با این برنامه پاک کنید و بعد از ری استارت سیستم اقدام به نصب و اپدیت کسپر کنید ببنید مشکل حل میشه اگر مشکل پا برجا بود اینجا اعلام کنید
اگرمنظور شما قانون web-browsing تو بخش فایروال که به صورت قوانین پیشفرض تو گزینه ها هست باشه باید گفت به نظر میاد این یک باگ باشه چون رو سیستم من هم از قسمت network rule template امکان اضافه کردن این قوانین وجود نداره
برای رفع این مشکل قوانین web-browsing رو دستی وارد کنید.
این پورت ها رو در بخش remote ports وارد کنید وبقیه تنظیمات رو طبق عکس انجام دهید:
80 - 83, 443, 1080, 3128, 8000, 8080, 8088, 11523
محتوای مخفی: web-browsing
علی جان این برنامه پاک کننده کاسپر، نسخه 2014 رو پشتیبانی میکنه؟
ویرایش:
بله کاسپر 2014 رو هم پشتیبانی میکنه! تو سایتش پیدا کردم