نظر شما درباره 2014 Trend Micro Titanium Internet Security چیه؟
قیمت لیسانسش به اندازه کسپر و بیت هست. کیفیت اون ها رو هم داره؟
نظر شما درباره 2014 Trend Micro Titanium Internet Security چیه؟
قیمت لیسانسش به اندازه کسپر و بیت هست. کیفیت اون ها رو هم داره؟
خواهش میکنمنقل قول:
نه ببینید کومودو انعطاف پزیری خوبی داره
هم برای مبتدی ها خوبه و هم حرفه ایی ها ( چون خوب تنظیمش میکنن )
بعد اینکه چون زیاد نت میرین اینترنت سکیوریتی خوبه براتون ، فایروال هم داره
سلام من kasper دارم رو لپتاپم ولی چند وقتی هست که مشکل آپدیت داره
میخوام uninstall کنم essential بریزم ،خوب هست این کار ؟
اگه انتی ویروس با سریال فعال بشه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
اما فعالسازی با کرک و یا تغییر دادن فایلها انتی ویروس ممکنه باعث ایجاد اختلال در عملکرد انتی ویروس بشه
بین انتی ویروسها میتونید موارد پایین نصب کنید
kaspersky
norton
comodo
bitdefender
nod32
outpost
panda
این انتی ویروسهایی که نام بردم هر کدام خصلتهای خاص خودشون دارن باید ببینی دقیقا چی می خوای این انتی ویروسها علاوه بر اینکه به صورت عمومی میتونی استفاده کنی هر کدام ویژگیهای خاصی دارن که میتونی رو اونها مانوربدی و بیشترین بهره رو ببری.
در مورد مشکل کسپر تو تاپیکش مطرح کردید یا نه؟نقل قول:
از essential بهتر هم وجود داره
مشخصات سخت افزاری سیستمت چیه؟
چه ویندوزی نصب داری؟ ۶۴ بیت یا ۳۲ بیت؟
دوستان منو فراموش کردین!!!!لطفا یه جواب هم واسه سوالات ما بدین!نقل قول:
تست ها معیارهای خوبی نیستند اواست به نظرم خوبه ضمنا ظاهرا کلیدهای نورتون دیر باطل میشه که اونم یه مزیته.اواست هم که قند شکن میخوادنقل قول:
آره منم زیاد این تست ها رو قبول ندارم...مثلا کسپرسکی preformance اش رو تا ته پر کرده تو av-tese ولی مثلا بالا اومدنش رو لپتاپم که رمش 6 گیگه و پردازنده 4 هسته ای 6 دقیقه طول میکشه!!(نسخه 2014) و سیستم رو یکم سنگین کرده...نقل قول:
سلام"نقل قول:
ویندوزتون سالمه؟؟ با با چه خبره 6دقیقه؟
روی یه سیستم با رم 700 خورده ای
گرافیک 64 آنبورد
CPU 1000
نهایتا 2 دقیقه طول میکشید لود کنه.
دیگه مال شما که سیم ثانیه باید بیاد بالا!!!
windows 64 bitنقل قول:
4GB RAM
من essential را برای این گفتم که دیگه مشکل key نداره
آنتی ویروسی میخوام که بدون دردسر آپدیت شه ،ممنون میشم با الویت پیشنهاد بدید
سلام" با اجازتون :نقل قول:
آقا من از خیر ناد و کسپر و غیره و ذالک گذشتم بسکه عمرمون تلف شد دنبال این کلیدا و تریال ریستا گشتیم. دیگه شده بودیم عین شمارش معکوس. زدم تو کار Avira Free Antivirus
هیچی هم نمیخواد جز آپدیت. که اونم آفلاینشو همه جا گیر میارید.
از چند نظر هم با آواست برابری میکنه. قویه
برید ایران ستاپ ببینید مقایسه آنتی ویروسها :n16:
ایران ستاپ از کی شده مرجع مقایسه انتی ها :n02: ما معروف ترین تست کننده هارو هم قبول نداریم بعد شما میگی ایران ستاپ :n21:نقل قول:
اوریا فری خوبه و تو ایران بهتر از اوست فری هست
ولی تو رایگان ها بهتر و پر امکانات تر و قوی تر از اوریا هم وجود داره.
دوستان سایت هایی که برای مقایسه آنتی ویروس ها معرفی می کنین ، توجه داشته باشین که جنبه تجاری نداشته باشند . پست اول رو بخونین .
( آخه این چه رتبه بندیه ؟ :n13: رتبه بندی از نظر پیدا کردن کلید فعال سازی !!!!!! )
فعلا ما که بد رفتیم تو کف Panda cloud antivirus . :n04:
هیچی مثل یه اعصاب راحت نمی شه :n10:
نه عزیز فقط یکم رمم کمه...ویندوز 7 32بیتی هست...فقط برنامه زیاد نصب کردم ..در ضمن 2 دقیقه هم زیاده...آنتی باید از زمان start ویندوز فعال شه..آیکونش اون پایین هست ولی نوشته starting .شما بهد از 1 دقیقه از کنار ساعت کسپرو باز کنید...هنوز بالا نیومده وداره loading میکنه!نقل قول:
من خودم که تو وین 7ام کسپر 2014 دارم چون به قدرتش اطمینان دارم...:n01:
با سلام خدمت همگی عزیزان
ضمن تشكر از زحمات تمامی ناظران و كاربران فعال تالار آنتی ویروس ؛ به اطلاع میرسونم كه نتایج نظرسنجی سال 2013 در پست اول قرار گرفت و نظرسنجی برای سال 2014 آپدیت و قابل رأی دادن مجدد شد
دقت كنید :
- اين نظر سنجي در تاریخ در 31-12-2014 در 22:15 بسته میشود
- اين نظر خواهي, نظر خواهي عمومي مي باشد و کاربران ديگر نظر شما را مشاهده ميکنند.
موفق باشین دوستان
نتیجه نظرسنجی سال 2013
تهیه شده توسط دوست عزیزم ، ناظر محترم انجمن آنتیویروس ، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی که قصد دارن یه آنتی ویروس فوق العاده خوب و رایگان رو سیستمشون داشته باشن من شدیدا کومودو رو پیشنهاد میدم چون تجربه کار با بیشتر از ۵-۶ تا از آنتی ویروس های مطرح رو داشتم اما کومودو در بینشون فوق العاده بوده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون پس اگه اینجوریه کسپر بیخیال میشمنقل قول:
نورتون کار شچجوره توی پیدا کردن ویروس ؟ و فایروال ؟
comodo
bitdefender
این 3تا کدوم بهتره؟
دوست عزیز کسپر خودش آنتی خیلی خوبیه..شما نسخه قدیمی کسپرو نصب کن بعد باکی اکتیو کن بعد بدون حذف نسخه قبل نسخه 2014 رو نصب کن فعال میشه!راحتم آپدیت میشه!!!نقل قول:
نورتون هم خوبه!واسه سریالاشم که باید تو تاپیک خودش پست بدین!
بین اون ها:1-kasper
2-norton
3-bitdefender
4-comodo!
دوستان ویندوزو عوض کردم و بعد نصب و آپدیت کسپر 2014 تو 35 ثانیه بالا اومد !!!!فکر کنم اشکال از سنگینی ویندوز قبلی من بوده!نقل قول:
آقا پدرام شما اونی ک قبول دارید بفرمایید "میشه مرجع مانقل قول:
اها پس یعنی 2013 نصب کنم بعدش 2014 بریزم ؟نقل قول:
فکر کنم باید برای یه کشور باشه نصب بشه نه؟وگرنه ارور میده
---------------------------------------------------
نورتون سریال گرفتم 120 روزه همین خوبه بمونه ؟
بیت چطوره ؟سرعتش؟اپدیتش ؟سریالاش؟؟
منظورم این بود که آره کسپر2013 رو نصب کنی وبا کی اکتیو کنی بعد بدون حذف اون ستاپ 2014 رو جرا و نصب کنی ...نورتون هم خوبه ولی بهتره 2014 رو نصب کنی.وکسپر و نورتون هم (به نظر من )ازبیت بهتره.نقل قول:
ولی بازم میگم بهتره کسپرسکی 2014 رو نصب کنی:n01:واینم بگم که بیت نسخه رایگان هم داره ولی نسخه 2013به راحتی کرک میشه(نسخه پولیش).برای اطلاعات بیشتر در مورد بیت دفندر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشه 2تا لینک کسپر 2013 و 2014 اخریش که برای یه کشور باشه بدی؟نقل قول:
فعلا نورتون دارم
به نظر من : کرک واسه بستههای امنیتی ممنوع!
من سهگانهی کسپر>بیتدفندر>آویرا رو ۴ ستاره میدونم که توی بحث امنیت و آنتیویروس امکانات خیلی خوبی دارند.
اما به نظر من اگر پولی نمیدید یا نمیتونید بدید و امنیت در ویندوز واستون مهم هست یه پک امنیتی نسبتا کامل و رایگان نیاز هست که کمودو باشه. من یکساله که استفاده میکنم و راضیم فعلا. خیلی کاربرپسند واسه بعضیا ممکنه نباشه اما به نظر من قدرت زیادی به کاربر میده.
پ.ن: به هیچ برند یا محصولی وابسته نباشید، هراز چندگاهی دور و بر رو یه سرچ بزنید و محصول بهتری انتخاب کنید. واسه من فعلا: کمودو
پول ندارم بدم الان فعلا میخوام راییگان باشه پس بیخیال کرکنقل قول:
سریال کسپر که گیر نمیاد
بیت چطور؟
الان نورتونو فانونی زدم سریال براش
اویرا هم خوبه ؟؟؟
----------------
کمودو تا چه حدیه کاراش؟زیادم گیر میده نه ؟
نورتون سنگینه؟نقل قول:
اخه تو تاپیکش همه از سبکیش گفتن که از نود هم سبکتر شده!
سلام
آیا نرم افزاری هست که روی فلش نصب بشه و از ویروسی شدن فلش جلوگیری کنه؟
نورتون سنگین نیست ولی به سبکی نود 32 هم نیست . ولی در کل نورتون جزء انتی های سبک هستشنقل قول:
بفرمایید خدمت شما:نقل قول:
kaspersky 2014 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kaspersky 2013 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 2014 کمی بیشتر از 13ه .به نظرم کسپر خبلی آنتی خوبه!
اینا برای یه کشور هستش دیگه ؟چون قبلا که داشتم میخواستم 14 جدیدشو بریزم نمیریخت میگفت برای یه کشور نیستن اول قبلیو پاک کن بعد ...نقل قول:
ممنون دوست عزیز نسخه pure چی؟
pure13.0.2.558en_5456
اینو گرفتم براش سریال هستش؟؟
پیور یکم سنگینه! همین اینترنت سکیوریتی خوبه...لینکای بالا سالمن خودم دانلود کردم نصب هم شد.الان هم رو وین8تم نصبه (اول 2013 و نصب کردم بعد 14):n01:نقل قول:
سلام" چندتایی برنامه ساختند اما چون اکثرشون اتورانی هستند خیلی زود با ویروس اتوران.inf جایگزین میشن و از کار میوفتن. شما راهی که بهتره اینه : Autoplay ویندوزتون رو غیرفعال کنید تاحداقل از انتقال این طور ویروسها جلوگیری بشه. اگه کارمند جایی هستید ، برای همه سیستمهاشون این کار رو انجام بدین.نقل قول:
بله به نظر من آنتی ویروس مخصوص فلش بی فایدست .
بهترین کار اینه که ابتدا Autoran فلش مموریتونو با برنامه ای مثل Bit defneder usb immunizer یا Panda usb vaccine غیر قابل دسترسی کنین . سپس یه نرم افزاری مثل Kaspersky virus removal tool رو دانلود و روی فلش داشته باشین که نیاز به نصب روی سیستم های مختلف نداشته باشه
سوال مهم
میخام یه آنتی ویروس یا اسنترنت سکوریتی عالی ولی کم دردسر داشته باشم که باعث افت سیستم هم نشه
راحت هر روز آپدیت بشه
الان اینترنت سکوریتی کمودو دارم
میخام بدونم چی از این بهتره با این شرایط ؟
avast
norton
kasper
bitdefender
avg
یا ... ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام" برای اینجور موارد، خب مشخصات سیستمتونم اینجا لحاظ بفرمایید.نقل قول:
دوست عزیز نظر من روی کسپرسکی2014 یا avast 9 internret security هستکه قدرت شناسایی خوبی درکنار اینترفیس جدید وجذابی دارند ولی از نظر preformance آواست بهتره.ولی کمودو هم قدرت شناسایی و پاکسزی بالایی داره.اگه بشه مشخصات سیستمتون هم بگید .:n01:نقل قول:
پیور چیا اضافه تر داره ؟نقل قول:
برای رم 4 و a10-5700جواب نمیده ؟
------------------
راستی دوست عزیز دانلئد نمیشه لینکش
بعدش اینا انتی ویروسش هستش نه ؟ من اینترنت سکوریتی میخواما
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود kis 2014
kis 2013
دوست عزیز شما نگران نباشید. از سال 2006 تا همین پارسال از Kaspersky استفاده می کردم . به جرات می تونم بگم هر کی می گه کسپر سنگینه ، یا داره اغراق می کنه ، یا سیستمش ضعیفه ، یا مشکل نرم افزاری دارهنقل قول:
Kaspersky pure رو روی سیستم با رم 2 و پردازنده 2 هسته ای نصب کردم داره خوب جواب می ده .
__________________-
مطمئنا یه شرکت نرم افزاری نمیاد یه نرم افزار بسازه که به دلیل ضعف در سرعت عملکرد نرم افزار ، کاربران ناراضی بشن . این "سنگین بودن" و " سبک شدن " در ضمینه آنتی ویروس ها کلماتی هستند که متاسفانه بد جا افتادند .
شما با خیال راحت هر کدوم رو دوست داشتین نصب کنین .
دوست عزیز ممنوننقل قول:
لپ تاپ
core i7
6gig ram
6770 gc
500 gig
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]