لطفا یه هدفون وایرلس خوب تا ۵۰۰ت معرفی کنین :n16:
Printable View
لطفا یه هدفون وایرلس خوب تا ۵۰۰ت معرفی کنین :n16:
سلام به همه
می خواستم یه هدفون(روی گوش) تا 350 تومن بگیرم ...بیشتر موسیقی های ملایم و پاپ رو گوش می دم...بیس قوی و صدای واضح و شفاف خیلی مهمه برام...سورس پلیرم موبایل و لبتاپ هستش...در ضمن دو نمونه سنهایزر انتخاب کردم خواستم نظر دوستان رو بدونم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط rozant [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه هدست با کیفیت خوب ، ترجیحا وایرلس ، اگه نبودم مهم نیست ، بهم پیشنهاد کنید ! میخوام بدونم چه برندی کارهای بهتری ارائه میکنه ، متاسفانه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم !
این دو تا مدل کیفیتشون چطوره ؟
Logitech Notebook Headset H110
Farassoo Headset FHD-960V
نقل قول:
چقدر میخواین هزینه کنید دوست عزیز؟
نهایتا تا 100 هزار تومن ! ممنون از توجهتون
سلام دوستان. کسی تا حالا با energy sistem کار کرده؟
مدلای DJ 700 و DJ 600 و... چطوره؟؟؟ سری بلوتوثش تو بازار هست ؟؟؟
ممنون
فکر کنم این تاپیک سوال کننده خیلی داره نسبت به جواب دهنده.
با این حال من یه بار دیگه سوالم رو میپرسم:
نقل قول:
سلام بچه ها.
میخواستم هدفون audio technica M50 بخرم. تا دیروز 750 بود
امروز اقدام کردم بخرم شد 920 تومن :| :| :| :| :n04: :n04: :n04: :n29: :n29: :n29:
به نظرتون بخرم یا ارزونتر میشه؟؟
به احتمال 60% میاد پایین 1 ماه صبر کنیدنقل قول:
Sony mh1cنقل قول:
صداي گرمي داره
دو نوع بسته بندي داره، يكي با جعبه و ... كه ٦٠ دلار تقريبا
اونيكي بدون جعبست و فقط خود هدفونه و سري اضافه كه ٢٥ دلاره حدودا
خوب در حال حاظر هدفوننقل قول:
SENNHEISER CX300-IIبه نظر انتخاب خوبی میاد.
همراه با بیس قوی و صداش که با صدای پلیرتون هم خوانی داره.
موفق باشید.
خوب معمولا هدفونهای فول سایز نیاز به استفاده از امپ دارند.نقل قول:
لطف کنید بگین از چه پلیری استفاده می کنید؟
خوب با توجه با این تاپیکنقل قول:
احتمالا momentum یکی از بهترین هدفونهای پرتابل دنیاست.
ولی خوب باید دید برای چه سبکی و با چه پلیری مد نظرتون هست
و اینکه الویتتون چیه
و چرا هدفون پورتیبل؟
سلامنقل قول:
خوب بستگی داره
مثلا وقتی دارین میگین اهنگهای قدیمی ایرانی یعنی معمولا کیفیت بالایی ندارند پس احتیاجی به این هزینه نیست
یه ep630 به نظ کافی میاد.
تا حالا از این سایت خریدی نداشتم ولی قیمتها بد نیست.نقل قول:
سلام دوست عزیز من این مدل رو تست کردم مدل بدی نیست
ولی xd200 از سونی رو خودم دارم راحتی بیشتری نسبت به این مدل داره قدرت بیسش هم بیشتره
قیمت هم حدود 100 تومن باشید باشه
شاید بتونید از فروشگاه اینترنتی چاره تهیه کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
هدفون قبلیتون چی بود و صداش چطوری بود؟
به نظر من مهمترین نکته توی هدست ها اینه که راحت باشهنقل قول:
پس
1.سعی کنید به طراحی ear cup ها خیلی دقت کنید که راحت باشه
2.قبل از خرید حتما تست کنید که راحت و سالم باشه.
هدست x2 از سنهایز هدست خوبیه
ولی اگر از مارک دیگه ای هم خواستین بخرید طوری نیست
اون دو مورد بالا رو سعی کنید در نظر داشته باشید.
خوب یه سری از جواب دهنده ها رفتن مسافرت :n02:نقل قول:
ببینید میتونید این ایرفون رو پیدا کنید.
Monoprice 8320
به نسبت قیمتش صدای خیلی خوبی داره در حد بعضی از مدلهایی که تا 10 برابرش قیمت دارند
یه زنگ بهشون بزننقل قول:
شاید هنوزم به قیمت قبلی دادن
در هر صورت شانست رو امتحان کن.
خوب هیچکس پیشگو نیست بستگی به قیمت دلار داره؟؟:n13:
همگی موفق باشید.
نقل قول:
سلام به همه
می خواستم یه هدفون(روی گوش) تا 350 تومن بگیرم ...بیشتر موسیقی های ملایم و پاپ رو گوش می دم...بیس قوی و صدای واضح و شفاف خیلی مهمه برام...سورس پلیرم موبایل و لبتاپ هستش...در ضمن دو نمونه سنهایزر انتخاب کردم خواستم نظر دوستان رو بدونم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
سلام داداش خیلی ممنون که توجه کردی:n01:نقل قول:
سلام دوست عزیز
هدفون قبلیتون چی بود و صداش چطوری بود؟
راستش من تا حالا هدفون حرفه ای رو تجربه نکردم و بیشتر از هندزفری های موبایل استفاده می کردم...اگه تو این قیمت هدفون خوبی سراغ داری ممنون میشم راهنماییم کنی در ضمن نظرت راجع به دو هدفون بالا چیه ارزش خرید داره؟؟؟
خوب معمولا هدفونهای فول سایز نیاز به استفاده از امپ دارند.
لطف کنید بگین از چه پلیری استفاده می کنید؟
ipod
خوب دوتا هدفون بالایی هدفونهای خوبی هستندنقل قول:
ولی بیس قوی ندارند.
مشکل اینه که چون شما تا حالا هدفون خوبی نداشتی نمیدونم تعریف من از بیس قوی با شما چقدر متفاوته
در هر صورت sony xb500 به نظر انتخاب خوبی میاد
ولی قبل از خرید حتما باید تست کنید.
توی نمایندگی های ایران رهجو بعضیا برای تست دارند(البته اگر تهران باشید)
موفق باشید.
سلام دوستان بین این دو مدل: ep630 کریتیو و پاناسونیک hje350 کدوم پیشنهاد میشه؟با توجه به اختلاف قیمتی که دارن.
پلایر هم گوشی و لب تاپ میباشد بیشتر هم موسیقی پاپ گوش میدم.
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟ :(
energy sistem ها چطورن؟
sony zx300 خوبه؟؟؟
تا همین رنج قیمت هدفون پیشنهادتون چیه؟؟
مرسی
سلام
با توجه به اینکه M50 رو خیلی گرون میدن. به نظرتون چه مدلی میتونه جایگزین این انتخاب بشه؟
توان مالیم هم حداکثر تا 750 هست.
مرسی
سلامنقل قول:
اگر از مدلهای پرتابل استفاده کنید بهتره
چون معمولا full size ها توانایی درایو بالای رو میخوان
هدفون قبلیتون چی بوده و صداش چطوری بود؟
هر دو هدفونهای خوبی هستننقل قول:
چقدر قیمت دارین؟
تو چه رنج قیمتی؟نقل قول:
full size؟
با چه پلیری؟
منبع و سبکتون برای موسیقی چیه؟نقل قول:
موفق باشید.
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. دوستان منو به خرید M50 تشویق کردن. چند روزی بود میخواستم اقدام به خرید کنم متاسفانه با توجه به اینکه قیمت قبلی هم منصفانه نبود ( 750) بازم گرون تر کردن یعنی 920. با یه تقسیم ساده به قیمت اصلی هدفون میشه گفت دلاری 5750 تومان حساب میکنن!!نقل قول:
راستی یادم رفت سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم. مرسی
راستش قیمت دقیق ندارم ولی کریتیو بنظر زیر 60 باشه ولی پاناسونیک تو دیجی کالا زده 95. بنظرتون کدوم بگیرم.نقل قول:
سایزش در حد همین sony zx300 باشه خوبهنقل قول:
پلیر هم لپ تاپ و بعضی وقتا گوشی
قیمتم ماکزیمم 120
کلا به انرژی سیستما میشه اعنماد کرد یا فقط ظاهر و تبلیغات دارن؟؟ کسی تا حالا تستشون کرده؟؟؟
همین سونی بخر . انرژی سیستم مانند سونی و ... امتحانشو پس نداده ..
خوب از کیفیت کارت صدای کامپیوترتون اطلاعی ندارم ولی در کل برای استفاده کامل از m50 به امپ احتیاج خواهید داشتنقل قول:
اگر امپ نخرید شاید بتونید از 70 درصد تواناییش بهره ببرین
اگر هدفون پرتابلی بخرین که احتیاجی هم به امپ نداشته باشه با توجه به اینکه امپ هم یه کم کم میاب شده
شاید انتخاب بهتری باشه
موفق باشید.
خوب با این اختلاف قیمت ep630 گزینه ی بهتریهنقل قول:
فقط اصلش رو تهیه کنید با گارانتی شاب
موفق باشید.
یک مدل من تست کردمنقل قول:
خوب از یک مدل نمیشه در مورد کل یه برند اظهار نظر کرد.
ولی انرژی سیستم بیشتر به زیبایی اهمیت مید که با توجه به قیمت پایینش نشون میده که برای خریداران کم بودجه و عادی طراحی و بازار یابی شده
خوب zx300 رو من تست نکردم
ولی xd200 از سونی رو تست کردم هدفون خوب و بسیار راحتیه
صداش نسبتا خوبی داره با گوشی هم تا حد نسبتا خوبی درایو میشه
موفق باشید.
تا الان از in ear استفاده کردم
اولویتم اینه که صدا رو به بیرون انتقال نده.شفافیت صدای خوبی هم داشته باشه
سلام دوستان میخواستم هدفون بخرم که به دلیل مسافرت نتونستم. حالا هم مثل این که گرونتر شده.
من سبک خاصی تو موسیقی ندارم، بیشتر الکترونیک (ترنس) و کلاسیک گوش میدم.
میخواهم شفافیت صدا و بیس هر دوشون تو رده متوسط به بالا باشن.
آهنگ سازی هم در حد مبتدی انجام میدم فعلا.
رنج قیمتم تو مایه های 500 یه کم، کم و زیاد.
پیشنهاد خودم این 4 تا مدله
Sennheiser HD 449
HD 239
HD 280 pro
akg Q460
دوستان akg k240 MK II رو هم معرفی کرده بودن.
حالا با توجه به این که من همه سبکی گوش میدم و پلیرم هم پرتابله گوشی ( LG-4X ) آیا مدل 280 رو میتونم بدون آمپ استفاده کنم؟
در ضمن تو خیابون هم گوش میدم. پیشنهاد دوستان یکی از ایناست یا کلا از یه برند دیگه؟
با تشکر
دوستان یک سوالی داشتم در مورد اینکه اگه جک سر هدفون اشکال پیدا کرده باشه، یعنی قطع شده باشه و بخوام تعویضش کنم، اصلا این امکان وجود داره؟و اینکه آیا بعد از اینکه درست بشه مثل روز اولش میشه؟ و برای اینکار باید بکجا مراجعه کنم؟(تهران هستم)
ا تشکر.
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. دوستان منو به خرید M50 تشویق کردن. چند روزی بود میخواستم اقدام به خرید کنم متاسفانه با توجه به اینکه قیمت قبلی هم منصفانه نبود ( 750) بازم گرون تر کردن یعنی 920. با یه تقسیم ساده به قیمت اصلی هدفون میشه گفت دلاری 5750 تومان حساب میکنن!!jabra revo به نظرتون چطوره؟
راستی یادم رفت سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم. مرسی
یا hd 518؟
(ursamajor بنده چون تعداد پست کافی ندارم نمیتونم خصوصی بدم اگه میشه ای دی تو برام فرست.)
بچه ها یه سوال اپدانس بالا نیاز به امپ داره یا پایین؟ یا اصلا ربطی به اینا نداره؟
دوست عزیز zx300 نسبت به قیمتش خیلی خوبه من حدود یک ساله این هدفون رو دارم مشکلی هم باهاش نداشتم البته هدفونی نیست که بکوبه و گوش رو بلرزونه ولی مید رنج خوب و صدای قشنگی داره.نقل قول:
وقتی این پست ها رو می خونم قلبم درد می گیره. من هنوز یکسال نشده که M50 رو 260هزار تومن خریدم. همون موقع هم دلار 2700-800 بود... آخه یعنی چی؟ اگه جایی می شناسین که می فرستن به ایران بگید من براتون می خرم برسه دستتون...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
نظرتون راجبه این هدفون چیه واسه موزیک همه سبکی فقط میخوام صدایه شفافی داشته باشه
Panasonic Headphone RP-DJ120E
دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
سلامنقل قول:
خیلی آقایی ولی راهی نیست برای ارسال
شما لطف دارین. به قول همین دوستمون اقایی. ولی نه راهی برای ارسالش هست (پست بین کشوری رو هم عطایش رو به لقایش بخشیدیم) و نه راهی برای پرداخت هزینه اش به شما البته اگه کسی مستر کارت یا پی پال و کارت های اعتباری بین المللی داشته باشه امکانش هست ولی بنده که کسی نمیشناسم داشته باشه. دوباره ممنون.نقل قول:
راستی من چند تا هدفون دیگه هم قیمت گرفتم m35 رو اگه با دلاری 7 تومن حساب کنیم بازهم گرون فروشی میکنن!!! 490 هزار تومن در مقابل 59 دلار!
با سلام خدمت دوستانمن یک هدفون یا هدست تو رنج قیمتی 30 به پایین میخوام.نمیخوام داخل گوشی باشه و اینکه من واسه کارای معمولی مثل زبان کار کردن و بعد موزیک میخوام.دوستان اگه ممکنه به منم که سررشته ای ندارم تو این زمینه کمک کنید.
فقط عجله دارم طی امروز و فردا
ممنون:n12:
داداش این داداشمون Faraz_sm یکی از بچه های عاشق صدا و با معرفت اینجاس که با پست هاشون بقیه رو راهنمایی میکنند و تجربه شخصی خودشون رو به اشتراک میزارند تا دیگران استفاده کنند.درسته با کارت های اعتباری بین المللی میشه ولی راهی برای ارسال نیست متاسفانه!نقل قول:
دوستان اگه لطف کنید خیلی ممنونتون میشم. آیا از برند سنهایزر تقلبیش هم تو بازار هست؟نقل قول:
بهترین هندسفریری تا رنج 300 که میشه گرفت رو میشه پیشنهاد کنیین:n02:
سورس flac پلیر کوون
میشه یه زحمت بکشید جواب منم بدیدنقل قول:
عجله دارم
دوستان کسی پست منو نمیبینه؟نقل قول:
دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
رفقا لینک بدید عجله دارم برای خرید
دوستان کسی نیس؟؟؟