هیچی اقا مدل 90 با این کارکرد ترکوندش :n23:نقل قول:
هیچی اقا مدل 90 با این کارکرد ترکوندش :n23:نقل قول:
سمند LX EF7 مدل 90 با شرایطی که گفتین قیمت حدود 21 میلیون توماننقل قول:
با این بودجه پارس ELX مدل 87 گیر میادنقل قول:
اگر از نظر فنی و بدنه سالم باشه و ماشین روپا باشه
خریدش 100% ارزش داره بدون شک
محمد جان الان 206 اس دی وی 8 یا تیپ 3 چه مدل هایی قابل خرید هستن؟با بودجه ی 26 تومنی!!
من زیاد کاری با ماشین ندارم سالی دوبار میرم مسافرت مابقی هم سرکارو ... باش میرم نهایت کارم اینه از ورامین برم تهران یا قم برگردم!!
پارس ای ال اکس اگر گیر بیاد حتما به خرج افتاده!!
سمند ال اکس ای اف 7 مشغولم کرده.
اما دلم پیش 206 هست به نظرت چجوریاست.
افت قیمت سمند در سال چقدره؟
206 افته قیمتش چجوره؟
کدوم تیپش خریدار خوبی داره؟
شنیدم تیپ 5 رو هرکسی سر در نمیاره ازش و زیاد خواهان نداره و فقط اهلش میرن سراغش.:n06:
از بین اس دی ها کدام گزینه و مدل با بودجه من هماهنگی داره؟
من اسپرتی که برای ماشین در نظر دارم فقط کمی ارتفاع زدن و رینگ هست کار خاصی نمیخوام کنم باهاش.
در مورد پارس ELX باید بگم اگر وقت بزاری و بگردی میتونی مواردی در حد عالی پیدا بکنینقل قول:
چون اکثر افرادی که ELX سوار هستن قشر مسن هستن و رعایت حال ماشین رو کردن.
افت قیمت سمند برای هر سال حدود 1 میلیون تومان هست در مدل های صفر کیلومتر به پایین
افت قیمت 206 هم همینطوره
الان پرطرفدارترین تیپ 206 همون تیپ 2 هست و بعدشم تیپ 5
تو نمونه های صندوقدار هم که SD V8 و SD V1
تو رنج 26 میلیون تومان میتونی SD V8 مدل 88 انتخاب کنی. ماشین خیلی خوبیه و فکر میکنم با ملاک های شما هم سازگار هست.
سلام خسته نباشید.
لطفا قیمت 206SD V8 سفید مدل 1389 و تمیز.
با تشکر از زحماتتون.
پژو 206 SD V8 مدل 89 قیمت 26.5 میلیون توماننقل قول:
سلام
L90 - E0 مدل 89 سفید - کارکرد 60000 تا - بیمه تا برج 12 - کولر و ایربگ هم خودش گذاشته ولی فرمون هیدرولیک نیست، تصادف نداره
شیشه جلو شکسته، دیسک و صفحه تازه عوض شده ولی کم صدا داره، جلوبندیشم کمی ایراد داره
لطفا قیمتشو بگید و اینکه با این قیمت این ماشین بهتره یا 405
مرسی
با سلام
قیمت پژو پارس 87 دوگانه کارخانه که رنگ شدگی هم نداشته باشه تمیز باشه چقدره؟
با سلام قیمت سمند lx مدل 91 رنگ سرمه ای با تشکر
تندر 90 E0 مدل 89 با شرایطی که گفتین قیمت حدود 21 میلیون توماننقل قول:
اگر از نظر فنی مشکلی نداشته باشه و تصادفی هم نباشه مناسبه
پارس دوگانه سوز مدل 87 قیمت حدود 22 میلیون توماننقل قول:
سمند LX مدل 91 قیمت حدود 24 میلیون توماننقل قول:
قیمت سمند معمولی مدل 83 و 84 ؟
پژو 206 تیپ 2 مدل 84 ؟
دوستان خرید سمند اس ای رو پیشنهد میکنید یا ای اف سون با توجه به اختلاف قیمت شش میلیونی!
آیا واقعا میرزه با توجه به مشکلاتی که در ای اف سون هاب جدید پیش اومده بیست و شش میلیون پول داد بابتش یا اینکه آدم همون اس یی رو بگیره که خیالش راحت ترم باشه پوله کمتریم بده؟
ممنون
بچه ها 405 مدل 85 تميز الان چنده؟؟
به نظر اساتيد محترم405 مدل زير 86 كلا چطوريه ميصرفه بخرم يا صبر كنم موجودي بره بالاتر؟؟
سمند مدل 83 قیمت حدود 12 میلیون توماننقل قول:
206 تیپ 2 مدل 84 قیمت حدود 16 میلیون تومان
اگر ef7 رو صفر کیلومتر بخرید هیچ مشکلی نداره . مشکلات برای سال های 90 و 91 بودن که تمام شد.نقل قول:
و خریدش نسبت به سمند se حتما ارزشش رو داره . سمند SE رو امکاناتش رو کم کردن تا با قیمت پایین تر بفروشن
سمند LX EF7 رو انتخاب کنید .
پژو 405 GLX مدل 85 قیمت حدود 14 میلیون توماننقل قول:
اینکه مدل پایین تر بخری یا بالاتر بستگی به میزان بودجه خودت داره
به مراتب مدل ماشین هرچی بالاتر بهتر.
با سلام و خسته نباشید
قیمت سمند SE صفر مدل 92 و 91 رو میخواستم.
با تشکر
91 19800نقل قول:
92 20800
ممنون از جوابتون ولی امکاناتش زیاد واسم مهم نیست همون کولر و هیدرولیکو ای بی اسو داشته باشه بسمه فقط مصرفش مهمه که ای اف کمتره فقط میگم نکنه اذیتم کنه این مشکلات روغن ریزی و سوختن واشر سر سیلندرو صدای گیربکسنقل قول:
خداییش زور داره اینقدر پول بدی و اذیت هم بشی
حالا یعنی مشکلاتش کاملا رفع شده؟
من شهرستانم بیام نمایندگی تهران بگیرم بهتر نیست به نظرتون ؟
آخه شنیدم کیفیت محصولات ایران خودرو برا تهران بیشتره آیا صحت داره؟
الان بیشتر مشکلاتش رفع شدهنقل قول:
البته میشه گفت همش
منم شنیدم کیفیت ماشین ها برای تهران بیشتره
تا حدودی هم همینطوره
ولی بیشتر به نظرم به شانسته که ماشین خوب گیرت بیاد
دوستان این قضیه نصب یورو4 روی خودروها و افزایش قیمت، شامل تیبا هم میشه؟ این ماشین یورو3 هست و گفته شده قابل ارتقا به یورو4.
خوب از کجا معلوم ماشینی که خریداری میشه ساخت نود و یک نباشه که توی پارکینگ بزرگ ایران خودرو مونده ؟نقل قول:
یه پژو داشتم که با دو و نیم ضرر فروختم بخاطر صدای گیربکس و سر سیلندرش که مثلا صفر بود و کلا زده شدم و بخودم گفتم که دیگه محاله از ایران خودرو ماشین بخرم اما الان دیگه با این پولا ماشین خارجی نمیشه خرید پرایدم که تعطیله ایمنیش اما خداییش فنی و خرجش از ایران خودرو بهتره
اگه بخوام از کمپانی بگیرم بیام تهران پولو نقد بدم همون لحظه تحویل میدن یا اینکه طول میکشه؟
ممنون از توجهتون
بله دوست مننقل قول:
شامل خودروی تیبا هم میشه حتما
خصوصا اینکه تیبا خودرویی هست که میشه گفت تازه وارده
الان خیلی از خودروهایی که دارن تحویل میدن شال شاختشون برای سال 1391 هست اما با مدل 92 دارن عرضه میشن.نقل قول:
دلیلشم اون چند ماهی بود که خودروسازان با شورای رقابت سر قیمت های نهایی مشکل داشتن ماشین تولید میشد اما عرضه نمیشد
که این هیچ مشکلی نداره.
برای خرید خودرو دوست من هر شرایطی که شرکت گذاشته باشه شما هرجای ایران که باشی طبق اون شرایط میتونی خرید کنی چه تهران باشی چه شهر دیگه .
مگر اینکه برخی نمایندگی ها خودرو داشته باشن که به صورت کارتکسی نقدی بفروشن
مرسی دوست عزیز با این قیمت این ماشین بهتره یا اینکه 405 مدل 90 ؟؟نقل قول:
تندر 90 میتونه از نظر فنی از 405 برتر باشه.نقل قول:
نظر شخصیم اینکه اگر اون مورد که پید کردی شرایطش خوبه انتخابش کن
دوستان اهل فن به نظرتون بهترین موقع تو این اوضاع برای خرید خودرو (پراید) کی هست ؟
منظورم اینه که تا قبل از انتخابات بخرم یا بزارم برای آخر سال و بعد از انتخابات ؟
پیش بینیش غیر ممکنه ولی به نظر خودم الان قیمتها رو به زور نگه داشتن و سابقه انتخابات دوره های قبل هم نشون داده هیچ وقت ارزونی در کار نبوده ، داریم به فصل تابستون هم نزدیک میشیم و تقاضا بالا میره !
نظر شما چیه
دوست من اگر قصد خرید دارین همین الان اقدام کنید .نقل قول:
صحبت های شما هم درسته.
همین که وال تابستون شد قیمت ها افزایش پیدا میکنه پس اقدام کنید
یکی از دوستام میخواد 207 بخره مدل 89 رنگ خاکستری تمیز
خودش میگه 40 تومن دوستم تا 38 می خواد بده به نظرتون خوبه
دستی یا اتوماتیک ؟نقل قول:
پژو 207 اتوماتیک مدل 89 قیمتش همینه دوست مننقل قول:
بین 38 تا 39 میلیون تومان قیمت میخوره اما هرچی چونه بزنی بهتره.
207 اتوماتیک رو گفته پوریا جان چون دستیش زیر 35 میلیون تومان هستنقل قول:
دستی یا اتوماتیک ؟
ممنون از توجهتوننقل قول:
همون کارتکسی که میگید چجوریاس؟
خوب احتمال زیاد نمایندگیهای بزرگ تو تهران باید داشته باشن نه؟
که پولو بدم ماشینو تحویل بگیرم منتظر موندن خیلی ستمه و اینکه اینا قولشون قول نیست
راجب مدل نود و یک بودن هم خیلی از سایت ها نوشتن مدل نود و نود و یک کلا مشکل دارن انگار :confused:
کارتکسی یعنی اینکه ماشین رو اماده تحویل میگیری و باید صبر کنی تا پلاک و سایر مدارک دیگش به نام شما بشهنقل قول:
و به دستت برسه. کارتکسی ها به نام هیچ کس نیستن تا قبل از خرید.
اینکه نمایندگی ها در تهران دارن یا نه رو اطلاع ندارم باید خبر بگیرید.
در مورد مشکلات مدل های 90 و 91 منظورتون چیه؟ فکر کنم منظور مشکلات موتور EF7 بوده که باید بگم الان دیگه حل شده.
آره داداش اما انگار دیه تحویل فوری ندارن فکر کنم میخوان دباره گرونش کنن:mad:نقل قول:
با سلام
قیمت بازار پژو پارس LX با موتور TU5 صفر مدل 92 رو میخواستم ضمنا بازاز فروشش چطوره؟
ممنونم
کارتکسی حدودا یک هفته طول میکشه تا پلاک بهت بدن بدون پلاک هم سوار شی مامور ببینه میخوابوننن ماشیمونقل قول:
سلام اگه بخوایم 206 گوجه ای بگیریم تیپ 2 هم داره ؟ یا سفارشی هست ؟ کارکرده یه مدل 90 مثلا تمیز چقدره ؟ اف قیمتش بیشتره ؟ چون رنگش طرفدار نداره اخه