سلام خدمت دوست گرامی
لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
باتشکر فراوان
Printable View
سلام خدمت دوست گرامی
لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
باتشکر فراوان
با سلام طبق دستور جنابعالی شیر اطمینان رو عوضش کردم و خوشبختانه آب دادنش قطع شد اما باز هم فشار پایین میاد و به صفر میرسه اما با سرعت خیلی کمتر. در خصوص کنترل فشار منبع انبساط هم اگه لطف کنید راهنمایی کنید (ترجیحا تصویری)ممنون میشم.ضمنا با توجه به اینکه فقط از آبگرم سرویس استفاده میکنیم و از شوفاژ استفاده نمیکنم (بخاری دارم) بعد از اینکه فشار به صفر میرسه در صورت استفاده از آبگرم پمپ یک صداهای خیلی وحشتناکی میده که حتما باید آب رو ببندیم و از پیچ هواگیری بالای پمپ هواگیری کنیم و فشار رو به یک ونیم برسونم تا صدا قطع بشه و وقتیکه آب رو باز میکنیم فشار افت میکنه و وقتی آب رو میبندم دوباره فشار تا 2.5 بالا میره (ممنون میشم اگه تصویری راهنمایی کنیدچون خیلی وارد نیستم ) سلام لطفا جوا،،،،
سلام ببخشید با لورچ کار نکردم و زیاد اطلاعاتی از این پکیج ندارم.نقل قول:
برای متراژ 160 متر مناسب ترین پکبج پکیج 28 یا 32 هزار است که بستگی به مارکهای مختلف ظرفیت تفاوت داره. ولی این ظرفیت ها فقط برای یک حمام پاسخگو است و شما نمیتونید از هر دو حمام منزل به صورت همزمان استفاده کنید. و اگر قصد دارید از هر دو حمام هم همزمان استفاده کنید پیشنهاد میکنم پکیج 37 هزار فرولی مدل دیواتاپ میکرو را خریداری کند ( در حال حاضر هیچ شرکتی در ایران پکیج دیواری با این ظرفیت را نداره). هرچند احتمال داره در اوج سرما این ظرفیت هم جوابگوی دو تا حمام نباشه..
برای نصب رادیاتور پیشنهاد میکنم رادیاتور پنلی با گارانتی معتبر بگیرید. برای پذیرای 3 تا رایاتور 160 سانتی متری و برای خوابها هم یک متری برای اتاق 12 متری و 1/2 متری برای اتاق 16 متری خوبه. برای حمام ها هم حوله خشکن لازم دارید که یکدونه یک متری برای حمام بزرگ و یدونه 50 سانتی برای حمام کوچیک کفایت میکنه.نقل قول:
منبع انبساط را از روی پکیج جدا کنید و با تلمبه بادش کنید و فشار را روی 1 بار قرار بدید.و دوبار نصبش کنید سر جاش.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
تشکر- اگر دوستان تجربه استفاده ار لورچ رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
سلام جناب تعمیرکار، پکیج ایساتیس من هم همین مشکل رو داره، زمانی که در آشپزخانه یا سرویس آب گرم رو باز میکنم آب خیلی خوب گرم میشه، ولی وقتی حمام شیر آب گرم رو کامل باز میکنم یک دفعه سرد میشه و مجبورم شیر رو اول ببندم بعد نصفه یا کمتر بازش کنم که کم کم گرم میشه!! مشکلش از کجاس؟ خودم می تونم حلش کنم یا زنگ بزنم گارانتی؟
نقل قول:
فاصله حمام تا پکیج چند متره؟
آیا شیر آشپزخانه به پکیج نزدیکتره؟
احتمالا مشکل خاصی نیست و تعمیرکار لازم ندارید.نقل قول:
فاصله حمام تا پکیج یه چیزی حدود 12 متره
شیر آشپزخانه که خب خیلی نزدیکه...
ولی فاصله پکیج تا حمام با فاصله شیر سرویس بهداشتی یکیه ولی اونجا اینطوری نمیشه!!
علتش چیه؟ جنس پکیج خوب نیست؟؟
نقل قول:
سلام واسه آپارتمان ۱۲۰ متر چی پیشنهاد میدین؟
پکیج مشکلی نداره و به خاطر فاصله دور حمامه که اینجوری میشه. درسته که که فاصله شیر سرویس بهداشتی با شیر حمام تقریبا یکی است ولی سرد و گرم شدن وقتی که زیر دوش هستی خیلی بیشتر احساس میشه. با توضیحات شما به نظر من که پکیج ایراد نداره.
احتمال اینکه مشکل از شیر حمام هم باشه هم هست.که اگر امکان داشته باشه میتونید تعویضش کنید.نقل قول:
پکیج 24 کیلوات ...... برای متراژ 120 متر مناسبه.نقل قول:
سلام
پکیج جدید بوتان perla rsi24 چه تفاوتی با optima 24 kis داره ? کدام بهتره ؟
ممنون
در شکل و چینش قطعات تفاوتهای خیلی زیادی با هم دارند .
در مورد اینکه کدوم بهتره باید یک سال بگذره تا همه چیز مشخص بشه.نقل قول:
سلام درخصوص پکیج cv424sبوتان هم اطلاعاتی دارید؟
فکر کنم cvبوتان فقط برای اینکه نعادل بازار پکیج را به نفع شرکت بوتان بهم بزنه و رقابت را از شرکت ایران رادیاتور پس بگیره وارد بازار ایران شد. با ورودcv خیلی از شرکتهای دیگه آمار فروششون پایین امد. و تا مرز ورشکستگی پیش رفتند.کیفیت بالای نداره و فقط از نظر قیمتی خیلی مناسبه.نقل قول:
سلام خدمت تعمیر کار گرامی
یه پکیج بوتان هست که توی خونه تکونی در مجاورت آب قرار گرفته بهتره بگم با آب شسته شده
البته برق قطع بوده
حالا که روشن میکنند روشن میشه و بعد چند ثانیه خواموش میشه و چراغ قرمز روشن میشه
و شعله زرد یا قرمز رنگ میسوزه و صدا میده
لطفا راهنمایی کنید از چی میتونه باشه ممنون
اگر میشه بیشتر توضیح بدید که صدای چی میده؟نقل قول:
ممنون از تاپیک خوب و مفیدتون .
استاد عزیز ، پکیج خونه ما ایران رادیاتور هست . دیشب به طور اتفاقی متوجه شدم که آب از داخل پکیج داره میریزه بیرون و خیلی تعجب کردم و بعد از اون متوجه شدم که شیر اطمینانش شل شده که سفتش کردم . ولی داخل پکیج همش صدای آب می یومد . انگار که شیر داخلش بازه و مدام داره پر میشه . صبح که شد دیدم 2 تا از رادیاتورهای سالن پذیرایی ، نصف پره هاشون سرده و نصف دیگشون گرمه . به خاطر همین دست بکار شدم و یه هواگیری کلی برای همه رادیاتورها انجام دادم . بعد دیدم که رادیاتورها همه گرم شدند و اون صدا ی آب هم که داخل پکیج بود قطع شد . بعد از حدود چند ساعت از کارکرد پکیج ، دوباره همون صدای آب داخل پکیج شروع شد و اون 2 تا رادیاتور هم یواش یواش رو به سردی رفتند البته نه همه پره هاشون بلکه نصف پره هاشون . الان موندم چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون میشم .
با سلام مجدد و عرض تشکر خوشبختانه طی راهنماییهای چنابعالی مشکل من از دیگ بخار بود و سوزن والوش رو عوض کردم و نشتی هوا صفر شد و به صفر نمیرسه ولی با شیر پر کن که فشار روبه یک و نیم میرسونم و شیر آب داغ رو باز میکنم یه دفعه بعد از مدتی که شیر بازه فشار افت میکنه و وقتیکه آب رو میبندم فشار به 2.5 تا 3 میرسه و شیر اطمینان عمل میکنه و دوباره فشار به یک یا زیر یک میرسه و شیر پر کن رو که باز میکنی پمپ شروع میکنه به صدا دادن اونم از نوع وحشتناک ممنون میشم راهنمایی بفرماین.
مشکل خاصی نیست رادیاتورها هوا گرفتند. باید دوباره هواگیری کنید ولی اگر خیلی تکرار بشه باید روی این دوتا رادیاتور ایرونت نصب کنید یا داخل سیستم مدار گرمایش از محلول فرناکس استفاده کنید.اینجوری دیگه رادیاتورها هوا نمیگیره.نقل قول:
با این توضیحاتی که دادید ایراد از منبع انبساط است. منبع انبساط درست کار خودش را انجام نمیده.
احتمالا منبع انبساط سوراخ شده و باد نگه نمیداره و یا اینکه لوله خروجی منبع انبساط کثیف شده و رسوب گرفته.
بهتره منبع انبساط را باز کنید و دوباره بررسی کنید.نقل قول:
با سلام! می خواهم برای یک واحد 107 متری پکیج بگیرم. در کل 5 رادیات می خوره بعلاوه یک حوله خشک کن. در ضمن طبقه اول هستم و زیرم پارکینگه. شما از بین دستگاه های زیر کدام را پیشنهاد می دهید؟
1- ایران رادیاتور
2- آلپروس
3- ایستاتیس
4- بوتان
در ضمن آب شهر ما رسوبش زیاده
همچنین ممنون می شم بگید که پانل بهتره یا رادیات های پره ایی؟
با سلام و تشکر از همه دوستان که مشاوره دادند.
تقریبا همه نظرات دوستان را خوندم و برای انتخاب پکیج نظرم اول فرولی بود ولی توی شهرستان کوچکی هستیم و محدودیت هاش دیگه .
الان می خواهم بوتان roma24 kis بگیرم نمایندگی شهرستان می گه پرلا از اون خیلی بهتره چرا نمی دونم.
سوالم این هست از محصولات بوتان که بخواهم با دودکش دوجداره استفاده کنم برای 130 متر کدام بهترین هست؟
توی این رنج قیمتها تا 2 تومن بهترین انتخاب چی می تونه باشه ؟
جناب تعمیر کار منتظرم . تشکر
برای متراژ آپارتمان شما یک پکیج 24 هزار مناسبه. فن دار بودن یا بدون فن بودن پکیج بستگی به دودکش ساختمان داره.
توی پکیج های که گفتید:
ایران مدل l
بوتان مدل بنسر پرو یا اوپتیما
ایساتیسنقل قول:
کدوم شهرستان هستید.نقل قول:
با تشکر از شما
ما محلات هستیم
با نصاب بوتان که صحبت کردم میگه به خاطر فاصله 8-9 متری حمام با پکیج بهتر است که پکیج 28000 نصب کنی. این نظرش درست هست یا ... ؟
بله ایشون به نکته خیلی مهمی اشاره کردند. که در خیلی از مواقع اصلا کسی اهمیتی به این موضوع نمیده. و بعد از نصب دستگاه افسوس میخورن که چرا دستگاه با ظرفیت بالاتر نصب نکردند.بخصوص در طبقات اول که روی پارکینگ هستند بهتر از دستگاه قوی تری استفاده بشه..نقل قول:
تا رنج قیمت 2 تومن چی بگیرم .بوتان پرلا 28 Rsi چطوره ؟
انتخاب بدی نیست. راستش طی این چند ساله یاد گرفتم که زود به هیچ محصولی (بخصوص پکیج های دیواری تازه وارد) اطمینان نکنم. و به کسی هم پیشنهاد ندم. پرلا تازه وارد بازار شده هرچند که داخلش را کملا بررسی کردم ولی باز هم اعتقاد دارم زوده در مورد این محصول نظر بدم.
الان اگر کسی در مورد اوپتیما بپرسه میگم خوبه ولی حتما سر 2 یا 3 سال مبدلش سوارخ میشه.چون امتحان خودشو پس داده و مشخص شده که مبدلهای ضعیفی داره.نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من میخوام پکیج بگیرم نمیدونم چه مارک و قدرتی بگیرم
لطفا منو راهنمایی کنید
دو طبقه و هرطبقه 80 متر میباشد
با توجه به مطالب دوستان که از صدای بیش از حد پکیج ابراز نارضایتی کردن اگه میشه بفرمایید چه مارکی صدای کمتری دارد و در عین حال نیاز به تعمیرات کمتری داشته باشد
پکیج 24 هزار مناسبه. پکیج های فن دار اگر با دودکش دو جداره اجرا بشه صدای خیلی خیلی کمی داره پس اگر شرایط ساختمان طوریه که میتونی نمای ساختمان را روبه بیرون سوراخ کنید حتما پکیج فن دار بگیرد.
ولی اگر شرایط طوریه که نمیتونید از دودکش دو جداره استفاده کنید و داخل ساختمان لوله 15 به عنوان دودکش به سمت پشت بام رفته از پکیج های بدون فن استفاده کنید.نقل قول:
سلام پکیج خونه ما همونطور که قبلا عرض کردم کالدا 42kis بوتان هستش تک مبدله با توجه به آب قزوین که مملو از املاح هستش و با توجه به اینکه اخیرا تو سایت بوتان طرح تعویض پکیج رو گذاشته و منهم خواستم پکیجو با دو مبدل عوض کنم خواستم راهنمایی بفرمایید کدوم مدل از سه مدل بوتان انتخاب کنم
1 روما 24 kis
2 اپتیما 24 kis
3 پرلا 28ris
با سلام
من به شخصه هيچ پكيج ايراني مخصوصا بوتان و همه محصولات بوتان رو پيشنهاد نميدم نگيريد شما زنگ بزنيد به خدماتيها بهتون ميگن فقط بوتان بخريد تنها دليلش وجود قطعات فراوان اين محصول معيوب
چرا چون اون قطعات بايد فروخته بشه ديگه ولي فرض مثال شما يك هيونداي ميخري 5 سال بدون مشكل برات راه ميره خوب چه دليلي داره كه بري پرايد بخري هر ماه نمايندگي باشي
مثلا من خودم يك نمايندگي و خدماتي توي كرج ميشناسم اصلا حاضر نيست بوش وايلانت مركوري تاچي باكسي و محصولات اروپايي رو بفروشه دليلشو پرسيدم روراست گفت آقا تا وقتي خراب نميشه 8 سال فول كار ميكنه خوب مگه خر سرمو گاز گرفته بفروشمش بعدش توي خدماتش بمونم توي اين 2 سال 4 تا تلفني داشتم ولي تا دلت بخواد ايران رادياتور و بالاخص بوتان مشتري داره هر روز 20 تا زنگ دارم - راستم ميگه هزينه اياب و ذهاب كه داره سواي دستمزد و اجرت و مبلغ قطعات بلايي كه اخگر سر ما 8 سال آورد و يك پكيج 460 تومني باورتون نميشه يك وعده 700 تومن گرفت و اسيدشويي و تعويض منبع انبساط و غيره و غيره كرد فقط يك وعدش - نزديك 12 تا فاكتور بالاي 200 تومن دارم - شما خودتون پيش وجدانتون قضاوت كنيد بشينيد جايگاه عدالت
ببينيد پول بديد تا چندين سال راحتي داشته باشيد بهتره يا پول بديد و همش زنگ بزنيد نمايندگي بابت خرابي و مشكلات عديده
اون دوستي كه ميگه بوتان بخريد با عرض پوزش با عرض پوزش دشمن شماست شك نكنيد
من توي اين سايت و تاپيكهاي ويژش چند تا حرف تند زدم به مزاق هيچ كسي خوش نيومده ولي هيچ وقت عرض كردم يك ماشين خارجي رو پاي ماشين ايراني نزار كه همه قطعاتش توي اصفهان توليد ميشه اين رو باور نكن دروغ محضه
يك مسئله جديد ديگه كه باب شده
دوستان شديدا خواهش ميكنم توجه كنيد از خريد پكيج بدون بسته بندي و تسمه بندي نادرست پرهيز كنيد چون 100 درصد تعميراتي شك نكنيد
اين بلا رو نزديك بود كرج سر ما بيارن فهميدم و پسش دادم
توي بعضي شهرها و شهرستانها اين مسئله باب شده - پكيج تعمير شده رو ميدن به مشتري
مثلا ما چند تا پكيج اخگر داشتيم يك شخصي اومدش و هر كدوم رو 50 تومن خريد و چون آشنا بود توضيح داد گفت تر و تميزش ميكنيم و بعضي چيزهاشو عوض ميكنيم توي شهرستانها به قيمت مناسب هم ميفروشيم
چون بدنه سالمه و دقيقا مثل اين ميمونه كه چند تا ماشين خراب و يكي ميكنن و پولشم درمياد
خيلي مواظب باشيد
خيلي جالبه ما هر چي اينجا خودمونو پاره كرديم ترو خدا بوتان نخريد
همه عشق بوتانن - بريد بخريد خوش باشيد از صبح بشينيد پاي تلفن دينگ دينگ
اقا بوتاني اين پكيج ما خراب شده بياييد درستش كنيد - بعدش دينگ دينگ يك فاكتور مبلغ تپل
موفق باشيد
سلام
آبگرمكن تاچي مدل اكو دارم خطاي E4 نقص به علت داغ شدن بیش از حد ميده چكاربايدبكنم لطفا راهنمايي كنيد.
مرسي
سلام
ما ی آپارتمان داریم متراژ 140 کلا 5 طبقه طبقه 5 هستیم
سبزوار هستیم و پکیج فرولی رو میگن چون شهرستانید واسه خدماتش نگیرین بهتره!!!
بنطرتون چی بگیرم ک خرابی کم صدای کم داشته باشه
چیزی ک من خوندم
بوتان بنسر پرو یا اپتیما
ایران رادیاتور ال
یکی میگه بوتان سابقش تو پکیج بیشتره یکی میگه نخر بدرد نمی خوره
چیکار کنم موندم تو این همه نظز های مختلف