این لعنتی کی وصل میشه؟ کسی خبری نداره؟ شرکتای دیگه که همه وصلن!
Printable View
این لعنتی کی وصل میشه؟ کسی خبری نداره؟ شرکتای دیگه که همه وصلن!
پاک شود اشتباه شد
امروز واسه من عالی بود اصلا قطعی نداشتم ....
برا من که بهبهان هستم یک روزه ارور 651 میده و کلا قطع هستنقل قول:
بهبهان مشکلی ندارم من
سلام به همه.تست سرعت الان.فقط فرق سرعت سرورای داخل کشور و خارجی را داشته باشید.دقیقا1دقیقه طول کشید تا سایت اسپید بالا بیاد. سوریس 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 40روزه ثبت نام وپول واریز کردمه هنوز به خودشون زحمت ندادنه بیان وصل کنن حتما خدماتشونم مثل وصل کردنشون میمونه
از بچه های ماهشهر کسی شماره موبایل این مردک نصاب رو میدونه
در این لحظه افت شدید سرعت :n21:
نقل قول:40 روزه ثبت نام کردی و منتظر شدی؟عزیزم من سربندرم.پارسال اینترنت گرفتم.چند روز بیشتر طول نکشید.نصاب نیومد خوددم زنگ زدم 2020 رمزم رو گرفتم و خودم فعالش کردم.توام همینکار رو بکن.نقل قول:
اگرم واقعاً نیازه به یکی از این آد رسا برو:
آقای باقر حیدری دوست
0652-2330528
ماهشهر، تقاطع خیابان منتظری و شریفی، روبروی بانک تجارت دفتر خدمات حیدری
آقای احمدرضا احمدزاده
0652-2321610
ماهشهر، خیابان امام، خیابان وصال، نبش بانک صادرات، دفتر مخابراتی
آقای ابراهیم حیاتی
0652-2359689
ماهشهر، خیابان طالقانی، خیابان فرهنگ شمالی، کوچه کارگر2
آقای ستار خلیفی
0652-2345200
ماهشهر، ناحیه صنعتی، نبش ترمینال، جنب داروخانه شبانهروزی، فروشگاه ستاره طلایی
آقای مهدی گشتی
0652-2359050
ماهشهر، خیابان شریفی، نبش مدرس
آقای مرتضی قنواتی
0652-2329740
ماهشهر، بلوار مصلی، بازار مصلی، پلاک53، دفتر1270
سلام بچه ها وضعیت نت من چطوره 256 نامحدود مخابرات:n16:
سرعت الان خوب شد .....:n16:
من هم دقیقا مثل شمامنقل قول:
25 روزه میگن پورت خالی نداریم
دیگه از پس زنگ زدم خسته شدم هر چی تماس میگرم میگن رمز و دادیم نصاب به اسم نظارات بهشون میگم رمز بدین بهخودم میگن نمیشه امروز بازم زنگ زدم گفتم تا فردا اینترنتم راه نبافته انصراف میدم گفتن همین حالا بهشون رنگ میزنیم نیومد فردا انصراف میدم
پورت وصل شده هفتم هم رمز رو دادن به نصاب طرف مارو 15 روزه الاف کردهنقل قول:
واسه 256 خیلی خوبه.نقل قول:
نقل قول:آقا من خودم زنگ زدم و یوزر و پسورد رو گرفتم.بگو نمیشه کیلو چنده؟حساب خودمه میخوام خودم راش بندازم.خلاص.نقل قول:
سلام رفقا حالتون خوبه
خیلی وقت بود پست نداده بودم:n02: البته همیشه سر میزدم و دوستان خوبی مثل ایمان وعلی بخوبی تاپیک رو سرپا گذاشتن دستشون درد نکنه
من خودم درگیر دانشگام با مسائل اخر سالی زیاد وقت نمیکنم بیام نت فقط موتور دانلود مون پابرجاس:n06: ولی شبا سایت ها کند باز میشن سرعت دانلود هم در کل خوبه مثلا قبلا توی صفحات قبلی هم دوستان اشاره کرده اخر شب تا صبح سرعت عالیه
بچه ها میخوام ی اکانت ایران.فیلم بخرم 2 یا سه ماه زورم میاد اینقدر پول بدم خودم 500 گیگ شارژ توی دانلودز دارم ولی بیشتر واس ارباب حقه ها میخوام اکانت بخرم گفتم ی چند نفری بشیم با هم استفاده کنیم هرکی میخواد پ.خ کنه
از این سایت استفاده کننقل قول:
همه فیلم و سریالا رو به صورت مجانی میزاره فقط کافیه ثبت نام کنی
حرف نداره
سرعت افتضاحه افتضاحه افتضاح
بهترین سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم با لینکهای مختلف دانلود که میتونی از طریق صفحه سرچ خود سایت فیلمی که میخوای سرچ کنینقل قول:
بهت توصیه میکنم هر فیلمی که میخوای دانلود کنی از لینک مستقیم موقت استفاده کن این تو سرعت بهترینه خودت میبینی که بهترینه ..........موفق باشی
بهترین سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم با لینکهای مختلف دانلود که میتونی از طریق صفحه سرچ خود سایت فیلمی که میخوای سرچ کنینقل قول:
بهت توصیه میکنم هر فیلمی که میخوای دانلود کنی از لینک مستقیم موقت استفاده کن این تو سرعت بهترینه خودت میبینی که بهترینه ..........موفق باشی
اگه این سایتو تا حالا ندایدی مثل اینکه تا اخر عمرت زن نگرفتی این سایت بهترینه یعنی بهترین بیا این لینک خود فیلم ارباب حلقه ها ....نقل قول:
تو سرچ فیلم عالیه بعد فیلمی که انتخاب میکنی زیر این فیلم فیلمهای مشابه این فیلم از نظر داستان،امتیاز فیلم و...........بهت نشون میدن برو لذتشو ببر
دوستان سرعت شما خیلی کم نشده ؟
امروز افتضاح بود افتضاح ولی الان ربع ساعت خوب شده.
من بهبهانم و تا ظهر خوب بود . غروب تا الان افتضاح شده. به زور به 4 کیلو بایت میرسه !!نقل قول:
ساعت 9 شب داغون بود ولی بعد یک ساعت اوکی شد
دوستان شرمنده کردید بخدا دست همگی درد نکنه....هدف اصلی خرید اکانت دانلود ایران فیلم ارباب حلقه هاس که سایت های دیگه این نسخه رو نداره....
تلیغ سایت های دیگه خلاف قوانینه لطفا لینکاتونو پاک کنین بهمون گیر میدن من خودم چند سایت خوب بلدم اگه خواستین بگین تا پ.خ کنم...قربون مرامتون
افتضاحه اقا افتضاح سرعتمون
این سیاسته که عمدا خود مخابرات گرفته مگه میشه یه کابلی خارج از کشور خراب باشه بعد سرعتمون 2/3ساعت خوب بشه و 1روز افتضاح ودوباره همین غصه اینا از عمد دارن جیره بندی میکنن یه سیستمی دارن فعالش میکنن که اینترنت محدود بشه و استان به استان فرق میکنه شرایط این کندی تو استانی بد میشه واستانی دیگر خوب میمونه
من 100%این قکرو میکنم . تو این ایران همه چیزش غیر عادیه......اگه کابل خارج کشور خراب باشه باید 24ساعت هفته یا یک ماه خراب باشه نه 2/3 ساعت خوبه وبقیه روز خراب و ادامه داستان...........
نظر شما چیه؟
الان بعضی از دوستان تو بعضی از استان ها میگن ما سرعتمون عالیه و مشکلی نداره ولی بعضی دیگه مثل من نوسانات زیاده وسرعت افتضاح
بیا داداش این لینک کالکشن ارباب حلقه هانقل قول:
نقل قول:برا من که عالیهنقل قول:
سرعت خوب و پایداره ....:n16:
سرعت برام افتضاحه نمیدونم چی بگم بعضی از دوستان سرغتشون خوبه ولی برای ما که افتضاحهنقل قول:
این سیاسته که عمدا خود مخابرات گرفته مگه میشه یه کابلی خارج از کشور خراب باشه بعد سرعتمون 2/3ساعت خوب بشه و 1روز افتضاح ودوباره همین غصه اینا از عمد دارن جیره بندی میکنن یه سیستمی دارن فعالش میکنن که اینترنت محدود بشه و استان به استان فرق میکنه شرایط این کندی تو استانی بد میشه واستانی دیگر خوب میمونه
من 100%این قکرو میکنم . تو این ایران همه چیزش غیر عادیه......اگه کابل خارج کشور خراب باشه باید 24ساعت هفته یا یک ماه خراب باشه نه 2/3 ساعت خوبه وبقیه روز خراب و ادامه داستان...........
الان بعضی از دوستان تو بعضی از استان ها میگن ما سرعتمون عالیه و مشکلی نداره ولی بعضی دیگه مثل من نوسانات زیاده وسرعت افتضاح
من از 2-3 ماه قبل هنوز تو صف انتظارم تا پورت خالی جور کنن لعنتی ها!!!
چند روز قبل تماس گرفتم گفتن هنوز پورت خالی نداریم...
منطقه فاز2 پادادشهر - مرکز مخابراط آزادی
سه ماهه به اجبار دارم وایمکس مبین نتم رو تمدید میکنم. شب و روز دارم فحش میدم بهشون...
زنگ زدم پشتیبانی گفتم من 29 اینترنتم تموم میشه و میخوام زودتر شارژ کنم و توی طرح زمستانه(3 ماه+1 ماه رایگان)شرکت کنم که گفت نمیتونید.چرت گفته؟راستی موقعی که اینترنت تموم میشه میشه رفت توی سایت و آنلاین شارژ کرد؟
آره.میشه.قبلاً نمیشد ولی الان میشه.واسه من که شد.اینترنتم تموم شده بود و هیچ سایتی جز سامانه ی سیترا رو باز نمیکرد.از همونجا رفتم تمدید کردم.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
صبحها از ساعت 7 تا 12 سرعت عالیه و بعدش دهن آدمو سرویس میکنه.
دوستان الان سرعت فوق العاده شده سرویس 1 مگ دارم. ریت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی روی 280 هستش
این سرعت الان از سرور های داخلی با سرعت 512 نامحدود:
سلام رفیقنقل قول:
من شدیدا به نتیجه اینترنتتون نیازمندم من هم همین مرکز آزادی با پیش شماره 552 ، میخام بینم اینترنتی که بتون میدن چطوره؟؟
خواهشا بی اطلاع نذاریدمون ، چه سروریسی میخای بگیری؟