از سامسونگ چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ميخوام بيشتر نشه....بياد زير 1300نقل قول:
صفحه 10 اينچ"
Printable View
از سامسونگ چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ميخوام بيشتر نشه....بياد زير 1300نقل قول:
صفحه 10 اينچ"
قضیه سیمکارت با یه مودم اکسترنال 70 تومنی حل میشه. البته اگر فعلاً بودجهتون میرسه که همون هواوی رو بگیرید.نقل قول:
با اجازه دوست خوبم میثم عزیز.نقل قول:
از سامسونگ تو این قیمت Galaxy Tab 2 10.1 P5100 موجود هست که از نظر من تو هیچ امکانیش به هواوی نمیرسه!
البته قیمش متغیره. از 1100 هست تا 1500. (درسته به این تاپیک ربطی نداره ولی شما یه گوشه چشمی به Ipad Mini بنداز)
یه سوال فنی
مودم 3g یو اس بی برای ویندوز و اندروید مشترکه? یا برا هر کدوم باید یکی بگیرم?
تا اونجا که من میدونم مودم 3G برای هر دو یکسان هست.نقل قول:
مودم های 3g یو اس بی هستن.نقل قول:
اما اگه مثلا تبلتت مینی یو اس بی داشت باید قطعا براش ی رابط بخری.
سلام من 400هزار دارم با این قیمت تبلتی لندرید پیدا میشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
با این قیمت Axtrom Axpad V1 هست.
البته زیاد توصیه نمیشه.
دادا اصفهان کجا سراغ داری این مدیا پد 10 fhd بفروشن با گارانتی ماکروتل ؟نقل قول:
براتون تو پیغام خصوصی می فرستم.نقل قول:
معرفی فروشنده ی توی انجمن درست نیست.
رنج قیمتی حدودی 500 دوتا تبلت خوب معرفی کردم تو این قسمت(معرفی تبلت ها در رنج های مختلف قیمتی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون میثم جون.لطف کردینقل قول:
دوستان این جور که من از پست ها متوجه شدم اولا اینکه انگار تو رنج قیمتی 800000 تبلت 10 اینچی نگیرم بهتره و دوما هم اینکه باز هم متوجه شدم انگار تو این رنج قیمت تبلت های هووای خیلی خوب هستند و دارای سرعت و پردازنده و کیفیت صفحه نسبتا خوبی هستند و همچنین یه سوال دارم اونم اینکه به نظر شما تو این رنج قیمت بین galaxy tab 2 و galaxy tab 3 و یه مدل هووای که اسمشو یادم نیست کدومو بگیرم؟ لطفا کسایی هم که تجربه کار با هر یک از این تبلت هایی که نام بردن را دارن یا حتی تبلت های دیگه که من نمیدونم را دارن یه توضیح و بررسی اجمالی کنند,متشکرشون میشم.
به این مقایسه ی نگاهی بندازید:
galaxy tab 3 رو هم باقیمت تقریبی 850.000 درنظر بگیرید.
از لحاظ سخت افزاری tab3 پیشنهاد میشه.
هرچند تفاوت هاخیلی کم ان.اما همینا مهم می تونن باشن.
همچنین tab 3 جدیدتر هم هست
تب 3 مشکلات زیادی داره نوت 8 بگیر
سلام. تبلت برای کارهای خیلی معمولی و شاید نصب (angry bird) می خواهم . قصد دارم بدهم دست بچه ها تا بازی کنند . - خودم هم کار دیگری باهاش دارم - البته اندوریدی باشه .
حداقل قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟ ترجیح می دهم اندازه صفحه بیشتر از 7 باشه .
ببخشید دوست عزیز هنوز این تبلت 3 ماه عرضه ی جهانیش نمی گذره و به اون صورت تو بازار ایران خودمون جانیفتاده.از مشکلاتش می تونید چند مورد بفرمایید؟نقل قول:
درضمن نوت 8 قیمتی بین 1.500.000 تا 1.600.000 داره اصلا با این رنج قیمتی زیر 1 میلیون در یک سطح نیستن که.
اگه زیر 1 میلیون پیشنهاد خوبی دارین به دوستمون بفرمایید
بودجه ی قیمتی تون رو نگفتید.اما دراین رنج قیمتی زیر 1 میلیون و تبلت مارک خوب بخواهید:نقل قول:
Huawei Mediapad 7 lit قیمتی حدود 780 داره.
Samsung Galaxy Tab 3 هم حدود 800 هست.
شما بودجه تون رو مشخص بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.
دوستان يه تبلت ميخوام بگيرم ترجيحااا از مارک هاي معروف مثل سامسونگ و يا ايسوس..و تا 1.400 ميخوام هزينه کنم...
سيم کارت خور بودن و اينکه قابليت صحبت با سيم کارت رو هم داشته باشه...کيفيت خوب صفجه و بيشتررر براي وب گردي ميخوام ولي احتمالا چند تا بازي هم روش نصب کنم
نظرتون درباره ي اين مدل از سامسونگ چيه ؟ galaxy tab2 P5100 16g
و همينطور درباره ي تبلت هاي lenovo
البته ميخوام که حتمااا 10 اينچ باشه.:n16:
همین که مد نظر خودتون هست تایید میشه(tab 2)نقل قول:
من خودم تب ۲ ۱۰.۱دارم،دستگاه خیلی خوبیه،البته مدل واسه من P7500نقل قول:
اما لنوو مدل S2109 رو هم به یکی کادو دادم و خودمم چند روزی باهاش کار کردم،اونم واقعا دستگاه خوبیه،قدرت صداشم عالیه،و یه چیز جالب اینکه کیفیت صفحش بیشتر از تب نباشه،کمتر نیست
زاویه دید صفحش حتی از تب هم بهتره !!
به نظرم،مخصوصا با توجه به قیمتش،انتخاب خیلی خیلی خوبیه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
خودم گوشی اس4 سامسونگ رو دارم ولی این رو (تب2) توصیه نمیکنم به دلیل پردازنده و گرافیک ضعیف پس صد درصد با افت سرعت روبرو خواهید شد. ایسوس TF300TG سیم کارت خور بگیرید البته این مدل سیم کارت خور فقط سیم کارتشو واسه اینترنت میشه استفاده کرد ولی با توجه به پردازنده چهارهسته ای تگرا3 و کیفیت صفحه خوب میشه از نبودن قابلیت مکالمه گذشت البته احتمالا (شاید) با استفاده از نرم افزار و هدفون میشه این مشکل رو حل کرد. باید حدود 1.400 تا 1.500 (حداکثر) قیمتش باشه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
گلکسی نوت 8 بگیر . ایسوس تی جی زود قابش ترک ورمیداره
ایشون گفته حتما 10 اینچ باشه و الا اگه با سایز کوچکتر کنار بیان حتما نوت 8 اینچی بهترین انتخابه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
مشاوره برای خرید تبلت زیر 500 هزار تومان
با سلام دنبال تبلتی برای استقاده های بیشتر گیم و دیدن فیلم و عکس و دارای یو اس بی و وای فای
Asus MemoPad ME172V - 8GB بهترین گزینه هست از برند معتبر ایسوس هم هست نه از این برندهای چینی بی نام و نشان.نقل قول:
دوست عزیز ایسوس ممو پد بدلیل تک هسته ای بودنش برای ایشون نا مناسب هست. چون حتماً توی بازیها و اجرای فیلمهای با کیفیت بالا کم خواهد اورد. ولی از نظر کیفیت با شما موافقم.نقل قول:
دوستان میارزه به جای S4 صبر کنم Nexus 7 2013 وارد بازار شه و بگیرمش و اگه پول دستم موند یه دونه هم Xperia SP بگیرم؟؟یا اینکه
تا شهریور همین Galaxy S4 رو بگیرم؟؟؟
منظورتون افت سرعت تو چه کاریه ؟ چون من خیلی از بازی های اج دی ۱ گیگابایتی رو هم بدون لگ دارم باهاش اجرا میکنمنقل قول:
تو خود محیط کتری هم که مطلقا گیر نداره و کاملا روونه،البته من مدل ۷۵۰۰ رو دارم،که چیپ تگرا داره
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
دوستان به نظرتون این تبلت با قیمت 499 تومان چطوره
تبلت آینول نوو7 کریستال Tablet Ainol Novo7 Crystal-Quad
سی پی یو:ATM7029 Quad Core ARM Cortex A9 1.5ghz
مشخصات تو این ادرس هست به نظرتون چطوره بهتر از این هم هست تو این رنج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه براتون برند و کیفیت ساخت آنچنان مهم نیست این تبلت عالیه.نقل قول:
در ضمن CPU این تبلت 4 هسته ای Vivante GC1000 Plus هست که به راحتی بازیها HD که دیتا دارن براش گیر نمیاد. برای این کار باید بازیهای دیتا مشترک رو پیدا کنید که تقریباً از هر 5 بازی 3 تاش دیتا مشترک هست.
در کل تو این قیمت پیشنهاد میشه.
نظر بقیه کاربران رو میخواستمنقل قول:
این تبلت از asuse memo pad جلوتره
بله عزیز... پس شما از پست من چی برداشت کردید؟ من خودم گفته بودم ایسوس برای بازی و فیلم چندان مناسب نیست.نقل قول:
وقتی که 4 هسته ای معلومه از تک هسته ای قویتره. از نظر کیفیت ساخت ایسوس سره ولی بقیه چیزا کریستال 2.
سلام. الآن مد نظر شما گوشی هست یا تبلت؟ اگه میخوای گوشی بگیری که هیچ ولی اگر میخوای یه تبلتی بگیری که واقعا به همون اندازه که پول میدی، ارزش داشته باشه، پیشنهاد من به همه اینه که وایستید تا نکسوس بعدی بیاد.:n09:نقل قول:
احتمالا تا چند هفته دیگه میرسه.:n19:
دوستان تا سقف 1200 چه تبلتی مناسب هست؟
اینترنت و صفحه نمایش از همه برام مهمتره
اکثر بازی ها هم روش اجرا شه
سلام.
بی شک یکی از بهترین تبلت های جهان تبلت nexus 10 سامسونگ هستش که الان با قیمت فوق العاده 1.500.000 توسط چند سایت معتبر فروش تبلت توی ایران در حال فروش هستش و حالا هر کسی که این مقدار پول رو داره و نمیدونه کدوم تبلت رو باید بخره بدون شک این تبلت براش بهترین انتخابه.
در ضمن به آندروید 4.3 هم آپدیت میشه.
والا من یه Z500 دارم و یه دیوایس هم میخوام بیشتر برا بازی خودم هم هنوز موندم تبلت بگیرم یا موبایل از طرفی اگه تبلت (همین Nexus 7 2013) بگیرم جابه جاییش زیاد آسون نیست اما خوب لذتنقل قول:
کار با آندروید تو صفحه بزرگ بماند هم اینکه الان هیچکدوم از سوپرفون های بازار به دلم نچسبیدم آدم اگه 2000 تومن میخواد پول گوشی بده باید یه چیز کامل بگیره
Galxy S4:بدنش واقعا تو ذوق میزنه و گرم هم که به نسبت میکنه
Htc One:بدنه فوق العاده و صفحه نمایش خوب اما از لحاض نرم افزاری از سنس 5 اصلا خوشم نیومد جون حس و حال آندروید نداره و شده ویندوز فون:n02:
Xperia Z: کلا تعطیل:n02:
Iphone 5:گرون در کنار محدودیت های فراوان که برا ما ایرانی ها چند برابر هم هستش
حالا باز نمیدنم من که تا اوساط شهریور پول نمیاد دستم یه 2 ماه هم روش تو مهر و یا آبان همین نکسوس 7(2013) رو میگیرم یا یکی از سوپرفون های جدید
بازم ممنون از همه دوستان تا ببینیم چی میشه.
با سلام دوباره من بین این دو تبلت میخوام یکیشو بگیرم نظرتون چیه بیشتر برای گیم و دیدن فیلم و عکس لطفا تا امشب راهنماییم کنیدنقل قول:
innovel i710b
375000 تومان
Ainol Novo7 Crystal-Quad
535000تومان