نقل قول:
اشتباه نکنید !تو مهندسی شیمی اول ریاضی دوم فیزیک و سوم شیمی مهمه !
در واقع تو این مهندسی بسیار بسیار ریاضی خواهید داشت !اما رشته ای خیلی خوبیه !
شبانه شهرتون شانسشو دارید !
موفق باشید
نقل قول:
اشتباه نکنید !تو مهندسی شیمی اول ریاضی دوم فیزیک و سوم شیمی مهمه !
در واقع تو این مهندسی بسیار بسیار ریاضی خواهید داشت !اما رشته ای خیلی خوبیه !
شبانه شهرتون شانسشو دارید !
موفق باشید
نقل قول:
شما خودتون رشتتون چیه؟
سلام خدمت شما دوست عزیز.ممنونم که پاسخ بنده رو دادید.نقل قول:
فقط بگم که جای تاسف داره من تا الان از 30 نفر سوال کردم.حتی پیش مشاور ارشد قلمچی شهر رشت هم رفتم همه بهم گفتن که رتبت شده دو هزار.البته من که اصلا باورم نمیشد.از شما متشکرم.
در مورد ضعیف بودن هم درسته ضعیف کار کردن چون اصلا روی کنکور ریاضی برنامه ریزی نداشتم.من هدفم کنکور زبان بوده.این کارنامه ی کنکور زبان بنده هست.از 1052 نفر شاهدی که زبان دادن 700 نفر مجاز شدن که من توی زیرگروه اول رتبم شده 127 و رتبه کل در سهمیه من هم شده 166. حالا من به چه حسابی میتونم این رتبه رو تبدیل کنم و ببینم که میتونم روزانه ادبیات انگلیسی رشت قبول بشم یانه؟نظ شما میتونم ادبیات زبان روزانه رشت بخونم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا میتونی بگی توی کل کسانی که زبان دادن رتبه ی من چند شده؟(اینجا فقط توی بچه ها شاهد رو نوشته)
یکی از دوستانم درصد هاش فوق العاده از من پایینتره.مثلا زبان تخصصی رو زده11 و زبان خارجی رو زده 32 و دینی 24 و ادبیات هم 10 و رتبه ی زیرگروه یکش شده 24هزار
نقل قول:
درسته که الکترونیک کاشان بهتره از نظره درامد ولی واقعا رشته برق سخته ..... .
تو پروفایلم هست !مهندسی شیمی گرایش گاز !نمیبینی تعریف میکنم :dنقل قول:
بابا شیمی.................. ببین به نظرت با 1707 منطقه دو تهران میشه نرم افزار یا مکانیک قبول شد؟
جون هرکی دوس دارین انقدر پیام ندید که رتبه منم ببین!:13::41:دوستان ۲روز صبر کنید گزینه ۲ میاد بیرون!دانلود میکنیم!استفاده میکنیم!خداوکیلی فقط ۲روز صبر لازمه:31:
نقل قول:
مکانیک و نمیدونم .فقط پارسال که مکانیک صنعتی اصفهان با این رتبه قبول شده .
نرم افزار که حتما !
آخه زنجان فک نکنم مهندسی شیمی داشته باشه ،داره ؟نقل قول:
شبانه شهرای دیگه شانسی دارم ؟
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
چرا همه با احتمال میگن ؟ اگه این احتمالا همش منفی دربیاد بدبخت میشیم دیه !!!!
سلام^^
کسی دیده سایت سنجشو؟؟؟ دفتر چه ی نوع دوم دیگه چه صیغه ایه؟
خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن:27:
این یادگار ماندگار قلم چی میشه بش اعتماد کرد؟!!!
من یسری کارنامه های پارسالو باش مقایسه میکنم خیلی تفاوت دارن!!
نمیشه100% بهش اطمینان کرد چون هرسال تغییر میکنه سطحشون.نقل قول:
من باشم قطعا بهشتی بخاطر امکاناتش ولی در مجموع پزشکی تهران رنکینگش بالاتره از بهشتی. باز هرکدومش برات مهمتره اونو بزننقل قول:
ببین این کاری که میگی نشدنیه. ژنتیک از دارو پایینتره . نمیشه از رشته پایین به بالا رفت هرچند قبول شده باشی. هردورو. بعدشم حالا چه کاریه وقتی قراره اول و آخر بره داره چرا میخواد یه سال عمرشو تلف کنه؟از همون سال اول بره دارو بعد از دو ترم انتقالی بگیره با خیال راحت بیاد تهران . ژنتیک اصلا رشته جالبی نیست. با این رتبه اصلا نباید به رشته های کارشناسی فکر کنه. حالا میخواد فکر کنه فیزیوتراپی خیلی بالاتر از ژنتیکه . باز میله خودشه ولی این کاری که میگی انصافا به دردسرش نمیارزه . هم عمرشو تلف میکنه هم نشدنیه:46:نقل قول:
پرستاری/مامایی/گفتاردرمانی به احتمال کم/علوم آزمایشگاه به احتمال کم/بهداشت محیط و حرفه ای و عمومی/هوشبری به احتمال کم/روانشناسی/اتاق عملنقل قول:
فیزیوتراپی رتبه های بهتری میخواد. علوم تغذیه رو هم متاسفانه نمیارین (البته اینا همش احتماله ممکنم هست بیارین)
سایت سنجش خودش میذاره . کانون قلم چی هم یه انتخاب رشته داره که بنظرم میشه روش حساب کنی هرچند یکم بدبینانه برات انتخاب رشته میکنه ولی خوبهنقل قول:
من ورودی 88 شمال ام.رتبه ی خودم ده هزار بوده .. راجع به بابلسر باید بگم دوستم با 6300 منطقه 2 نتونست معماری بابلسر قبول شه
ترم 4 معماری با 17 واحد + 2 صفر واحدی هزینش شد 630 که خیلی از آزاد کمتره
از دانشجو های مهندسی معماری هم بچه های قوی داریم هم کسایی که فقط اومدن معماری! بستگی به علاقه و استعداد خودت داره
طبری بابل هم استاتید خوبی داره من کلا اینطور شنیدم اما هم فضای کوچیکتری داره هم اینکه رتبه های دانشجو هاش بالاتره ... اساتید ما هم بد نیست .. فقط میگم بد نیست چون خودم اصلا راضی نیستم ... استادای خوب میرن!!
یکی از دوستام به خاطر اینکه معدل کنکورش اشتباه شده بود بهد 2 ترم مجبور شد بره طبری و اصلا راضی نیست و میگه شمال بهتر بوده
به هر حال نمی تونی انتظار زیادی داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس خوندنی بله در حد استاتیک و مقاومتهنقل قول:
اما یع معماری جهان داره که اگه استاد وسط تحویل پایان ترم جزه 200 صفحه ای بهتون بده و 1 روز برای امتحان وقت داشته باشین و کل جزوش از اسمای سخت مصری و یونانی ئ معماری رم تا ..... باشه معنی سختی متوجه میشین
در ضمن اگه واقعا علاقه ندارید بهتون توصیه می کنم معماری نخونید ... همه هم کلاسی های من کسایی که کلا میشناسم پایان ترم به این نتیجه می رسن واقعا انتخاب درستی داشتن؟؟
شاید اگه بتونید رشته های دیگه با پایان ترم درس خوندن پاسی بگیرید تو معماری نمیشه باید کل ترمتو وقت بذاری و کار کنی
پایان ترمم حداقل 2 هفته باید بیخیال خواب بشی! تهش 2-3 ساعت !
اینارو میگم چون همه از معماری فقط یه تعریف دارن اونم ماکت ساختن و نقاشی ...
بابل معماری سراسری ندارم و فقط غیرانتفاعی داره .... طبری و صنعتینقل قول:
بابلسر هم برای بومی 6300 نتونسته شبانه معماری قبول شه!
دانشگاه صنعتی بابل ... با موسسه غیر انتفاعی صنعتی اشتباه گرفته نشه ..یا خیلی ها فکر می کنن علوم و فنون همون دانشگاه صنعتینقل قول:
بله دانشگاه خوبی و معتبریه
تا اونجا که می دونم بومی منطقه 2 از 1400 برق و 4000 منطقه 1 غیر بومیو که ... عمران روزانه زیر 3000 ( بومی ) بین 3000-4000 مهندسی شیمی
5000 شبانه عمران ( بومی). شبانه مهندسی شیمی زیر 8000
7-8000 هم کامپیوتر
البته رتبه ها حدیودیه و زیاد دقیق نیست از چیزی که عموما دیدم گفتم و بجز 1 مورد که منطقه 1 بوده بقیه رتبه ها همشون بومی بودن
خواهش میکنم.نقل قول:
راستش من از کنکور زبان و رتبه هاش زیاد سررشته ندارم ولی خب با توجه به همون اطلاعاتی که به عنوان یه دانشجوی مهندسی که از این سهمیه استفاده کرده در مورد سهمیه و رتبه ها دارم یه سری نکاتی رو میگم. ایشالا که به درد بخوره
اول اینکه رتبه زبانت رتبه خوبیه و خب ایشالا همون دانشگاهی که میخوای یعنی رشت رو بیاری
دوم اینکه این محاسبه قبولی توی دانشگاه خاص یه فرمول معینی نداره وهرسال یه کم تغییرات داره ولی من با احتساب اینکه تو رتبه ات بین 1052 نفر شده 166 و ضمنا آخرین رتبه مجاز هم 695 هست یه روشی شاید بشه گفت که با یه تقریبی جواب بده.
تو 166 شدی بین 1052 یعنی تقریبا یعنی نسبت 1 به 10. خب باید کل ظرفیت دانشگاه هایی که زبان دارن رو با همدیگه جمع بزنی ببینی چند نفر در مجموع میگیرن و خب مثلا روی هم 10000نفر میگیرن. یعنی مسلما جزو قبولی ها که هستی ولی حالا شروع کن به پایین اومدن از دانشگاه ها ی تاپ و ظرفیت هاشون رو با هم جمع بزن ببین تا دانشگاه رشت که رسید چندنفر میشن یعنی منظورم اینه رتبه های چند به بعد زبان رشت رو میزنن مثلا اگه رتبه 3000کشوری قبلا زبان رشت رو زده و آورده ،میشه با تقریب خوبی گفت که تو زبان رشت رو میاری چون پنج درصد(به خاطر همون سهمیه شاهدی که گفتم) 3000 میشه 150 و خب تو هم بین 150نفر اول سهمیه شاهد هستی پس میاری.
ضمنا از یه نفر که سهمیه مثلا منطقه یک هست و زبان شرکت کرده بپرس آخرین رتبه مجاز شده تو کنکور زبان تو سهمیه اونها چنده.
تو کل کشور هم که 107هزار نفر تو کنکور زبان شرکت کردن که خب رتبه تو هم بین اونها بدون اعمال هیچ سهمیه منطقه ای وشاهد، شده 21هزار
-------------
راستی وقتی این دوستت این قدر درصداش از تو پایین تره ورتبه اش شده 24 هزار منطقه یک(رتبه در سهمیه شو گفتی دیگه. درسته؟) ، خب رتبه تو طبیعتا از اون پایین تره ولی اینکه چقدرش رو نمیشه دقیق گفت ولی با احتساب کل شرکت کننگان توی کنکور زبان و خب تفاوت درصدهای تو با دوستت و البته رتبه کشوریت توی زیرگروه یک که شده 15هزار ، میشه گفت رتبه تو توی منطقه یک تقریبا زیر 8000هزار هست بدون سهمیه.
---------
من چون از زبان و از ظرفیت های زبان دانشگاه های مختلف خبرندارم نمی تونم بگم. یه کم حساب و کتاب کن ولی در مجموع آخرش طبق علاقه ت شروع کن به زدن تا آخر. ضمن اینکه سهمیه شاهدوایثارگر اکثراوقات از فرمول خاصی پیروی نمیکنه یعنی دونستن اینکه رتبه بدون سهمیه ات تو منطقه یک چند شده شاید کمک چندانی نکنه چون روش محاسبه قبولی تو متفاوته و با توجه به ظرفیت موجود برای بچه های شاهد هست. مثلا ممکنه یه نفر که رتبه ش تو سهمیه شاهد شده 10 ، اینقدر خوب کار کرده که رتبه بدون سهمیه اش هم مثلا 20 هست خب این فرد بدون استفاده از ظرفیت سهمیه هم اون دانشگاه اولی قبوله و خب پنج درصد رو بقیه بچه های بعدی پر میکنن.
در مجموع ایشالا که موفق باشی و زبان رشت رو که دوست داری بیاری
سایت سنجش امسال نمیزاره،تو قسمت پرسش و پاسخش اومده که یکی از دوستان به من گفت.نقل قول:
انتخاب رشته به روش قلم چي
1. ابتدا بازهي خودتان را پيدا کنيد
در صفحهي 2 يا 83 همين مجله، جدول بازهها را ميبينيد و اين بازهها با حروف لاتين از ++A تا –D مرتب شدهاند. قبل از دريافت کارنامهي کنکور سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت راست انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس ميانگين تراز شما در آزمونهاي کانون مرتب شده است. پس از دريافت کارنامهي سراسري، جايگاه خود را از جدول سمت چپ انتخاب کنيد. اين جدول بر اساس رتبهي شما در کنکور سراسري مرتب شده است.
2. ابتدا جستوجوي اطلاعات تفصيلي
پس از آنکه بازهي خودتان را پيدا کرديد، اطلاعات کامل و تفصيلي بازهي خود را از بخش بازه به بازه در يکي از صفحههاي 7 تا 31 همين مجله پيدا کنيد. البته اين اطلاعات يک بار نيز به صورت رشته به رشته در صفحههاي 71 تا 82 آمده است؛ اما راه اول، سريعتر و مطمئنتر است و روي تعداد صفحات کمتري بايد تمرکز کنيد. ضمن آنکه احتمال از قلم افتادن کمتر است.
3. حداقل 40 رشتهي مطمئن
در بازهي خودتان، 40 رشته انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي واقعبينانه و مطمئن شماست. در بازهي خودتان رشتههايي را که اصلاً مورد علاقهتان نيست با مداد، خط بکشيد. (با مداد به اين علت که ممکن است بعداً نظرتان تغيير کند.)
4. حداکثر 40 رشتهي خوشبينانه
از بازهي بالاتر، حداکثر 40 رشتهي ديگر انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي خوشبينانه و ايدهآل شماست.
5. 20 رشتهي کف قابل قبول
از يک بازهي پايينتر، 20 رشته انتخاب کنيد. اينها انتخابهاي کف قابل قبول شماست.
6. رنگ سبز
در ميان رشتههاي انتخابي، آنهايي را که بيشتر از حد ترجيح ميدهيد و در اولويت اول شما قرار دارند، با رنگ سبز مشخص کنيد.
7. رنگ زرد
ساير رشتههايي را که ترجيح ميدهيد (يعني آنهايي که در اولويت دوم شما قرار دارند)، با رنگ زرد مشخص کنيد.
8. رنگ نارنجي
رشتههايي را که کمتر از همه به آنها علاقه داريد با رنگ نارنجي مشخص کنيد. اين رشتهها «کف قابل قبول» شماست (پايينترين اولويت شما)؛ اما بايد مطمئن باشيد اگر قبول شديد، ثبت نام هم خواهيد کرد.
9. رشتهها را مرتب کنيد
اين سه گروه رشته را در سه صفحهي جداگانه بنويسيد.
10. هر صفحه را به ترتيب ترجيح مرتب کنيد.
براي اين کار ميتوانيد به رشتههاي هر صفحه، امتيازهاي A، B، C و D بدهيد. به اين ترتيب، کار اولويتبندي سادهتر ميشود.
بايد ترجيح خودتان را در نظر بگيريد و رشتههاي هر صفحه را به ترتيب ترجيح شخصيتان آنقدر جابهجا کنيد که هر رشته را از تمام رشتههاي بعدي، بيشتر ترجيح دهيد.
هدفتان بايد اين باشد که اگر در رشتهاي قبول شديد، افسوس نخوريد که چرا آن رشته را در بالا نوشتهايد و رشتهي ديگري را که ترجيح ميدادهايد در پايين نوشتهايد.
11. رشتههايتان را جمعآوري کنيد
مجموعه رشتههايي را که در سه صفحه نوشتهايد پشت سر هم بنويسيد. اکنون آخرين جابهجاييها را انجام دهيد تا مطمئن شويد هر رشته را از تمام رشتههاي بعد از آن، بيشتر ترجيح ميدهيد. حتماً از مشورت اعضاي خانواده و همهي آشنايان دلسوز و آگاه خود بهره بگيريد. از برگهي نهايي خود کپي تهيه کنيد و نزد خود نگه داريد.
12. براي آخرين بار کنترل کنيد.
براي انتخاب رشتهي اينترنتي (يا حضوري) تمام ضوابط اعلامشدهي سازمان سنجش را رعايت کنيد و تمام کنترلهاي لازم را انجام دهيد و مطمئن شويد در ورود اطلاعات اشتباهي مرتکب نشدهايد.
منبع:
کد:www.kanoon.ir
من دفترچه شو دانلودیدم اما بدست آوردنش مثه 7خوان رستمه^^نقل قول:
یه سوال داشتم از samba ...........میخواستم ببینم رتبتون چند شده؟دورقمی؟ ......البته اگه فضولی نباشه!!!!
آقا تو کارنامه کلی عدد و رقم هست
رتبه در سهمیه بین و رتبه کشوری و زیر گروه از 1 تا 4
من نمی دونم اینا چه معنی ای می ده!
اون رتبه کل در سهمیه عدد اصلیه؟
بله رتبه کل در سهمیه از همه رتبه ها مهم تر و عدد اصلیه...:10::10::10:نقل قول:
خب اون زیر گروه های چهار گانه چی هستن؟
من رتبه کل در سهمه ام تو رشته هنر 5521 شده وآخرین رتبه مجاز 9126 ئه و ماکزیمم نمره کل 5713
چه مقدار امید بهم هست؟ :31: شبانه (یا پیام نور یا غیر انتفاعی) یه جایی تو مایه های تهران می شه؟
توی هر زیرگروه رشته هایی وجود داره که تو دفترچه انتخاب رشته هستش و توی هر زیرگروه درس هایی ضریب بیشتری از بقیه دارن.و شما با توجه به این که میخوای به کدوم رشته بری باید ببینی رشتت تو کدوم زیر گروه هست و هرچقدر نمرت تو اون زیر گروه بیشتر باشه امید بیشتری به قبولی داری.نقل قول:
توی روزانه که احتمالش ضعیفه چون کلا 2339 ظرفیت داره ولی تو پیام نور وغیر انتفاعی میتونی قبول شی.:7::7::7::7::10::10::10:
کسی میدونه برق مخابرات دانشگاه صنعتی شیراز تا چندمیگیره
من همون 89 شو با کارنامه های 89 مقایسه کردم خب. اصلا مطابقت نداشت!نقل قول:
خواهشا یکی بگه چه جوری میشه از طریق شماره داوطلبی مرور آخر انتخاب رشته کرد؟
منطقه 1: تا 1500 احتمال قبولی دارینقل قول:
منطقه 2: تا 1000 احتمال قبولی داری
منطقه 3: تا 500 احتمال قبولی داری
دوستان یکی بگه با رتبه 6400 تجربی منطقه 1 دختر چیا میشه قبول شد؟؟؟.... میشه یه دهات کوره پزشکی قبول شد انتقالی گرفت تهران؟
علتش اینه که شما شیمی را خوب زدی به همین خاطر مهندسی شیمی را پیشنهاد می کنه!نقل قول:
اصولا" انتقالی گرفتن به تهران کار هر کسی نیست اونم پزشکینقل قول:
من یه پسر عمه داشتم اصفهان پزشکی قبول شد و یه ترم اونجا خوند، بعد چون پدرش عضو هیئت علمی بود تونست انتقالی بگیره بیاد تهران.
اگه بخوای جاتو با کسی عضو کنی اولا باید کسی باشه که اهل همونجایی که توش قبول شدی باشه و مایل باشه تو زادگاهش درس بخونه دوما یه پول درشتی ظاهرا باید بهش بدی که راضی شه
با سلام
یک سوال داشتم امیدوارم که به آن جوابی بدهید ، در نرم افزار انتخاب رشته ی گزینه 2 درقسمتی که نمره کل در زیر گروه و رتبه ی کل در زیر گروه را می خواهد ، رتبه در زیر گروه باید مال سهمیه را وارد کنیم یا کشوری را ؟
با تشکر
آیا به 2600 منطقه 2 نرم افزار صنعتی اصفهان قبولم؟
کسی نیست؟؟؟؟نقل قول:
نرم افزار گزینه 2 تا مرحله آخر کار میکنه ولی وقتی میزنم مشاهده انتخاب رشته میگه باید به اینترنت متصل باشی من به اینترنت وصلم !!!!! چیکار کنم؟
کسی اینجا دانشگاه شاهد درس خونده؟این مصاحبه چه صیغه ایه؟گفته نمی دونم اقایون شئونات اسلامی و ...؟یعنی چی؟معمولی باشی نمی گیرن؟